Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Ez gyors volt.
Rendesen beárazzák a Bundesligát.
Bár még messze a vége.
Rendesen beárazzák a Bundesligát.
Bár még messze a vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. szeptember 27., szerda 20:51-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
http://www.ngolos.com/
Szerintem ez a legpöpecebb.
Általában egy meccsnek van 2-3 féle összefoglalója, hosszúságtól függően és HD. Ja és nincs tele minden idióta reklámmal
Szerintem ez a legpöpecebb.
Általában egy meccsnek van 2-3 féle összefoglalója, hosszúságtól függően és HD. Ja és nincs tele minden idióta reklámmal
- nzooli93
Koszi
http://www.fullmatchesandshows.comnzooli93 írta:Bl játéknapról hol lehet összefoglalót nézni interneten? Éjfélig nem tudtam fenn lenni a sport tv-s meg addig tart általában. Kerestem most youtubon,de nem találtam csak olyat ami meccsekre van lebontva
Én itt szoktam visszanézni. Nagyon jó oldal, szinte azonnal fent vannak az összefoglalók és elég jó minőségben.
- nzooli93
Higu zsinorban masodszor pados a juveban. Nem csoda, nagyon gyenge eddig iden es mintha tulsulyos is lenne. Twtszik hogy odakerult ahova valo. A nagy arcanak biztos jot tesz hogy egy mandzsukic is elottw van mostmar. 90 milla
Azert el ne ajuljatok mar bélatol, mert lott egy szep golt(tenyleg gyonyoru volt) meg lehozott egy nem total 0 teljesitmenyt most eloszor az idenyben. Neha ha a dortmund olyan szabadon, hipp hopp vitte rankfele a labdat fostam joparszor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Se hummels, se ribery se robben, Carlo szépen belehúzott, csak úgy füstölni fog a pálya a villámlábú hamesz-müller duótól.
Nem illik.
- nzooli93
Bl játéknapról hol lehet összefoglalót nézni interneten? Éjfélig nem tudtam fenn lenni a sport tv-s meg addig tart általában. Kerestem most youtubon,de nem találtam csak olyat ami meccsekre van lebontva
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Az Atma nem fog kikapni az új stadionban. Elég jó formában vannak, néztem az elmúlt meccseiket, jönnek a helyzetek is folyamatosan, nem úgy, mint régen.
Szerintem ők a csoport favoritjai a Római X mellett is.
Szerintem ők a csoport favoritjai a Római X mellett is.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Néztem az összefoglalót, és elég ütős volt a buli Istambulban.
Mondjuk Dortmundban sem volt kutyaszar...
Mondjuk Dortmundban sem volt kutyaszar...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
#Beşiktaş broke the loudest record in stadiums all over the world in 2008 in #UCL vs #Liverpool: 128 decibel. Noisy.
Közben nézem, hogy Madridban lesz a meccs. Így már neccesebb.
- nzooli93
Akarmennyie varosi rivalis remelem atletico megveri a chelseat. Igy is agyon hypoljak mar a pl-t, spanyolok azert emlekeztessek oket , hogy mi a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2017. szeptember 27., szerda 9:52-kor.
conte végre találkozhat a játékosával ?Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki.
Hagyjuk már a egyik se volt adható tizenegyes. Főleg nem Carvajalé, az váll volt. Én is győzelmet vártam, örülök, hogy bejött.
Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki. (várom holnap ki lesz az első aki beírja ha nem így lesz )
Szerintem ma a chelsea odaver a matracéknak, a psg meg nem kap ki. (várom holnap ki lesz az első aki beírja ha nem így lesz )
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Volt egy balról jövő beadás ami Carvajalt találta el és hátra volt szorítva a keze de az ahogy én láttam inkább váll volt mintsem kéz. Nem is nagyon reklamáltak a Dortmund játékosok sem. Szerintem arról lehet szó.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
az se rossz mert már az első sorban leírtam hogy wint várok.
btw két tizigyanús eseten rágódnak a haterek. az egyik amikor navas ráütötte ramosra az tiszta sor de a másik mikor történt? ott is egy kezezésről beszélnek
btw két tizigyanús eseten rágódnak a haterek. az egyik amikor navas ráütötte ramosra az tiszta sor de a másik mikor történt? ott is egy kezezésről beszélnek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első sor:Kerlon írta:Akkor bocs, lehet csak az első két sort bírtam elolvasni.
BocsBBeno írta:
minden ellenünk szól tehát én ma meglepi win-t várok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema