És egyszerre is szurkolni mindegyiknek.BBeno írta:úristen de jó lesz a jövő évi PL.
egy erős pool. az új city. új chelsea. egy 4. arsenal. és remélhetőleg egy josés mu. élmény lesz nézni mind nekem.
Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kivételesen egyetértek veled, és ha nyáron nem szedik szét a Lesztert, és a Spurst akkor kifejezetten érdekes lesz jövőre a PL.BBeno írta:úristen de jó lesz a jövő évi PL.
egy erős pool. az új city. új chelsea. egy 4. arsenal. és remélhetőleg egy josés mu. élmény lesz nézni mind nekem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
úristen de jó lesz a jövő évi PL.
- ziro4vr
Ezzel a játékkal botrány lenne ha odaérne a mu. Szégyen mit csináltak idén. A city legalább 6-7 fordulónként focizott. Az angolok kapcsán én már csak a poolban bízok, pár erősítés, nem ilyen lallana kategóriák és jók lehetnek.
Nem illik.
jaaa nem. pontot akartam írni a vessző helyett csak mellé ment.
a lényeg hogy a mu-nak annyi. a city min. X-re lehozza a délutánt.
a lényeg hogy a mu-nak annyi. a city min. X-re lehozza a délutánt.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
azt hittem kerdojelet akartal irni vesszo helyett a vegenBBeno írta:én is ezt írtam.Veidt írta:Akkor ugy van ahogy palesz irta, igen.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
én is ezt írtam.Veidt írta:Akkor ugy van ahogy palesz irta, igen.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spanyoloknál számít az egymás elleni, minden másik nagyobb ligában a gólkülönbség dönt tudtommal.Veidt írta:Egymas elleni, ha jol emlekszem. Pont forditva mint spanyoloknal.BBeno írta:PL-ben a GK számít,
- Veidt
Egymas elleni, ha jol emlekszem. Pont forditva mint spanyoloknal.BBeno írta:PL-ben a GK számít,
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
PL-ben a GK számít,
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ha a city ledöncizik és a mu nyer akkor ki megy blre? valahol azt olvastam h a gólkülönbség, de én meg úgy tudtam h az egymás elleni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt pár meccse a MUnak ami tetszett,de korántsem az a manchester aminek kellene legyen.Ez tény, de valami borzalmas játékot játszanak. Nálam még EL-t sem érdemelnének, mert még a Soton-West Ham-Pool trió is szebb játékot tol, mint ők. Még ha az akarás látszana rajtuk, de még az sem. Most a West Ham ellen is. A BL indulásért játszottak, erre volt 2 kaput eltaláló lövésük és örülhetnek, hogy nem kaptak vagy 5öt.
Az arsenalt meg hagyjuk,amig mentálisan ekkkra faszok,addig ne kisasszonykodjanak a BL-be.Sajnos ugy nèz ki fognak.
A city meg..."aaa dehát 50 millios játèkos vagyok,nekem jár a bajnoki cim,meg a BL..."
Egy nagy budos lofaszt!
16Azért Vardy elég komoly utat járt be...őt nem csodálták 20éves kora óta mint Rooney-t.
Liverpoolba a Klopp fèle filo gyokeret verni látszik,kell nekik az EL,akkor aztán lesz egy normális angol csapat a BL-be.Pláne ha mèg erosit is herr Jürgen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
A Roma elnoke es maga Nainggolan is megerositette, hogy nem fog csatlakozni jovore a Chelseahez.
MU temahoz:
amig Lingard meg Depay fele emberek kerulhetnek a kezdo kozelebe, addig ne is szamitsanak masra. paros labbal rugnam ki mindkettot.
MU temahoz:
amig Lingard meg Depay fele emberek kerulhetnek a kezdo kozelebe, addig ne is szamitsanak masra. paros labbal rugnam ki mindkettot.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez tény, de valami borzalmas játékot játszanak. Nálam még EL-t sem érdemelnének, mert még a Soton-West Ham-Pool trió is szebb játékot tol, mint ők. Még ha az akarás látszana rajtuk, de még az sem. Most a West Ham ellen is. A BL indulásért játszottak, erre volt 2 kaput eltaláló lövésük és örülhetnek, hogy nem kaptak vagy 5öt.morientes írta:Ez mèg mindig nem mukorcsolya.M1Ö írta:A foci szégyene lenne, ha ez a MU BL-be jutna. Nem mintha az Arsenal meg a CIty akkora játékot nyomna, hogy kiesek a székből, de nekik legalább voltak periódusuk, mikor színezték. Ez az Unted meg van Gaal-lal végig tolták szenvedős, szarabbnál szarabb meccsekkel a szezont.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért Vardy elég komoly utat járt be...őt nem csodálták 20éves kora óta mint Rooney-t.ziro4vr írta:Tucat focista, aki az angoloknál mégis sztár. Mondjuk egy Vardyt is úgy kezelnek, mint Maradona reinkarnációját, egyetlen 22-3 gólos szezonért.
Plusz ahogy elnéztem az előzői csapataiban is szépen termelt. Kivéve a Leicesternél az első éve az szar lett.
Ebben a storyban főleg az angol utánpótlás képzés a hibás...16évesen azt mondták neki haver te ehhez kicsi vagy és gyenge...hálisten hogy fejben erős a srác plusz a szive viszi előre...Angolokhoz tökéletesen illik a játéka örüljenek is neki...EB-n meglátjuk tudja-e hozni a szintet...Azért az a Kane-Vardy-Sturridge hármas nemrossz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
Tucat focista, aki az angoloknál mégis sztár. Mondjuk egy Vardyt is úgy kezelnek, mint Maradona reinkarnációját, egyetlen 22-3 gólos szezonért.
Nem illik.
amúgy Lallana hihetetlen élet művész, képes elesni a saját lábában meg képes csodálatos dolgokra is, de szerintem egy Poolba kevésmorientes írta:Ajj de barom vagyokmost a két angol és a belga között melyik az argentin?
Kevertem a spursos gyerekkel,Lamelával.
Mármint Lallanat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K