Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Egyre tobb helyen irjak, hogy Coman jovore a Reale lehet ingyen. Megmondom oszinten, hogy nem orulnek neki. Ha iden jonne, akkor igen, de jovore semmikepp. Eleve hatalmas fizetessel jonne, masreszt o sem padozni akar, kezdobe meg gyenge lesz, ha gigantikus jatekosokkal akarja Perez felfuttatni a renovalt stadionunkat. En amondo vagyok, hogy ha jon Mbappe, vagy akar Haaland, netalan mindketto, akkor a csapat tobbi reszere nem igazan lesz keret erositeni, igy jol kell gazdalkodni minden egyes igazolassal. Most ott tartunk, hogy mehet iden keves osszegert Isco, vagy jovore ingyen,(ami ugye megint csak szarul erintene a kasszat), egy 35 millios Odegaard, a 10-12 millios Ceballos(talan a Betis 15 ot is adhat erte.) Balet vagy elengedjuk ingyen iden, ha tavozni szeretne(de kielvezi a semmittevest), vagy jovore ingyen megy. Ezenfelul Jovic(25millio) es Mariano(?) is legkesobb tavozik jovore. Marci szerintem szinten dobbant. Eddig hany tavozonal jarunk? 7 jatekosert kaphatunk osszesen 100-110 milliot es potolnunk is kell oket a keret melysege miatt. Oke, Marcit hazon belul is tudjuk. Viszont a ~110 millio keves lesz 6 olyan jatekosra, akik egy Real Madridban is kepesek megvillanni. Sokan beszeltunk arrol, hogy igy ugy felszabadulnak jovore a berek, ez teljesen rendben, de az uj jatekosoknak is lesz fizetesuk es a tavozok kozul igazan csak Bale fizetese tartozik top kategoriaba. Bizni kell Perezben, hogy ezt valahogy kimatekozza, mert itt mar hatalmas bukas lenne egy ujabb Jovic, Hazard fele bukta, amit nyilvan nem lehetett elore tudni, de felo, hogy evekre megpecselheti a klub jovojet. Bar nyilvan en nem vagyok egy Perez, de ha mar ennyire nem kell a klubnak Brahim, miert nem most adjuk el? Az o ara csak stagnalni fog, 25 ert siman elkapkodta volna egy Pl csapat. Kubo meg egy jo tema meg, ugyes nagyon a srac, de a stilusa alapjan nem Realba valo, viszont o is csak annyira piackepes, mint Brahim.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez totál hiteltelen. Mi az, hogy a CKM - de a minimum munimumaként legalább Casemiro - nem érinthetetlen?? Bullshit.Csabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
Alaba meg mé' lenne? Ingyen jött tiszta haszon lenne bármennyiért eladni!
(szerintem Vinit eladnák, ha lenne ajánlat, az érinthetetlensége csak marketing)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csabi írta:carletto külön kéréseKerlon írta:
vinisziusz
Persze
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
carlonak karácsonyig minden bajnoki felkészülési mérkőzés lesz, addh hátha vinit is megismeri
Nemtudom,rohadt furcsa ez nekem, ahogy nezegetem kivetel nelkul jatszak a nagyobb csapatok a felkeszulesi meccseket. Ez azert sztem igy a jo, nekunk az a kemeny rangers elleni egy meccsunk.. a rayo meg hasonlo nem is hivatalos meccseket hagyjuk, nem is emlekszem ilyenre, azert 3-4 normalis igazi fekeszulesi meccsunk minden nyaron volt. Nemtudom ebbol mi fog kisulni..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez ok, de mindegy is, mert senki nem akar menni sehova. Jó a meleg kispad a Bernabeuban. Fedett is meg minden, nem ázol ha rossz idő van, lehet tolni egy Faubertet is.Csabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem nincs a vilagon olyan edzo aki Vinit hamarabb tartana meg mint Rodrygot
mert még nem látta élőben labdát vezetniCsabi írta:carletto külön kéréseKerlon írta:
vinisziusz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
carletto külön kéréseKerlon írta:vinisziuszCsabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
vinisziuszCsabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ráadásul azt is írták, hogy aki elmegy, annak a helyére nem hozunk senkit. Csak Mbappe érkezhet.Nika91127 írta:Futsal csapatot tervezünk csinálni?Csabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Futsal csapatot tervezünk csinálni?Csabi írta: körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
körte, benya, valverde, alaba és vini dzsít leszámítva mindenki mehet, ha akar, meg ha hoz vevőt. /marca/
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta:Sztiviiiiiiiiii. Ne idegeljSteve írta:
És hol?!
A PSG-ben új szerződéssel, vagy a Real Madridban?
Annyiszor hittem már a kebabosodnak..Ráadásul felásták az egész Bernabeut szóval gondolom a kebabosod is kevesebb infohoz jut most..
Én már reménykedni sem merek semmiben.
Érik az 50 millás fizu sőt, az aláírási pénzzel meglesz a PSG-s álomfizu nagyjából. Jövőre, ingyen belefér.Realista24 írta: A terv szerint nettó 25 milliós fizetés várja Mbappet.
És 40 milliós aláírási pénz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Verratti más kaliber, sosem volt azon a polcon, amin Bappé. És itt most nem arra gondolok, hogy ki, hogyan játszik a csapatában, hanem magára a játékos megítélésére.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
wZoLee7 írta: Itt nem csak a pénzről van szó. Számukra fontos, hogy az legyen amit ők mondanak. Eléggé rosszul nézne ki számukra, ha a csapat sztárja teljesen ingyen lépne és mit tudnak vele csinálni? Padra teszik, erőltetik a hosszabbítást. Milyen példa lenne ez más játékosoknak? Nekik is az a legjobb ha idén eladják, nyilván a sima hosszabbítást ha nem vesszük.
Ugyan ez volt Verrattival, utana meg lecsicskitottak. Konkretan sirva konyorgott a Psg szurkoloknak, hogy bocsassanak meg, amiert a Barcaba akart igazolni..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sztiviiiiiiiiii. Ne idegeljSteve írta:És hol?!Realista24 írta: A terv szerint nettó 25 milliós fizetés várja Mbappet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
És hol?!Realista24 írta: A terv szerint nettó 25 milliós fizetés várja Mbappet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A terv szerint nettó 25 milliós fizetés várja Mbappet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema