Dehogy vert.Prométheusz írta: na nem már.. Modric ma egy fél klasszist vert a németre
Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem illik.
-
Mitől? Sok baromságot elkövet az olasz, de ha egy félidőnyi teljes dominancia után, kb 10 kapuralövéssel nem vagyunk képesek gólt lőni, akkor Harry Potter is ülhet a padon. A 3 csúcsbalfék tehető felelőssé, papíron mindegyik eszeveszett nagy játékos csak a meccsek kvalitásbeli különbségeiken csődölnek csoportostul. 220 millió euro, abból csapatot lehet építeni.Ez igy egyertelmuen Ancelotti hibaja.
Most nagyon kéne, hogy bevethető legyen, Marcelo eltiltott...szóval tuti, hogy sérült lesz jövő szerdán.koncentráló egyben lesz visszavágóra?
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
na nem már.. Modric ma egy fél klasszist vert a németrenumberone1 írta:Tipikus kiesesiszakasz elso meccse volt, elvezhetetlen jatekkal.
Varane ma bizonyitotta, h innentol a kezdoben a helye. MOM!
Bale+James netto emberhatrany. A masodik feleidotol CR es Benzema is csatlakozott hozzajuk.
Benzema, azt mar eddig is tudtuk, h jo parost alkot CR-el, de jo lenne ha nem mindig ot keresne...kicsit lehetne benne a Bale-s "aroganciabol" is.
James. Keves ilyen ellenfelek ellen.
Ramos teljesen szet van esve, fejben nincs vmi toppon. Nem tudom, h mitol van, de sokaig nem fogunk menetelni BL-ben, ha igy jatszik.
Modric ma gyengebben muzsikalt a megszokottnal. Tobb kell tole, de nem o fogja megvaltani a vilagot, ha a tamadok szar napot fognak ki.
Kroos vmivel jobb volt mint Luka, de nala is ugynaz mint Modricnal...a jatekuk halalra van itelve ha a BBC nem mozog annyit, v ha kihagyjak a kihagyhatatlant is.
A ket szelso vedo rendben volt nagyabol tettek a dolgukat, sokat harcoltak. Legtobbszor a ket szelso kozepalyas (Bale,James) segitsege nelkul kiszolgaltatottak voltak. A teljesitmenyukkel elegedett vagyok.
Carlo a szokasos, a csapat fele mar alig birja, de meg nem frissit. A BBC allando kezdeteserol nem is beszelve.
Azert tovabb fogunk jutni.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
koncentráló egyben lesz visszavágóra?
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
ez mi csere volt a végén.. Carvajal helyett Arbeloa
mi a lophasz értelme volt - azon kívül, hogy két támadásindításnál nyugalmat intve visszapasszolt a jó Alvaro, meg majdnem összehozott kezezéssel egy tizit..
bármennyire tisztelem az öreg Carlot, a cserélési mechanizmusa az idegeimre megy
az meg aggasztó, hogy ismét egy meccs, ahol álomszerű kezdés és első félidő után a szünetben elfogytunk mint a gyertya
mi a lophasz értelme volt - azon kívül, hogy két támadásindításnál nyugalmat intve visszapasszolt a jó Alvaro, meg majdnem összehozott kezezéssel egy tizit..
bármennyire tisztelem az öreg Carlot, a cserélési mechanizmusa az idegeimre megy
az meg aggasztó, hogy ismét egy meccs, ahol álomszerű kezdés és első félidő után a szünetben elfogytunk mint a gyertya
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tipikus kiesesiszakasz elso meccse volt, elvezhetetlen jatekkal.
Bale+James netto emberhatrany. A masodik feleidotol CR es Benzema is csatlakozott hozzajuk.
Benzema, azt mar eddig is tudtuk, h jo parost alkot CR-el, de jo lenne ha nem mindig ot keresne...kicsit lehetne benne a Bale-s "aroganciabol" is.
Ramos teljesen szet van esve, fejben nincs vmi toppon. Nem tudom, h mitol van, de sokaig nem fogunk menetelni BL-ben, ha igy jatszik.
Modric ma gyengebben muzsikalt a megszokottnal. Tobb kell tole, de nem o fogja megvaltani a vilagot, ha a tamadok szar napot fognak ki.
Kroos vmivel jobb volt mint Luka, de nala is ugynaz mint Modricnal...a jatekuk halalra van itelve ha a BBC nem mozog annyit, v ha kihagyjak a kihagyhatatlant is.
A ket szelso vedo rendben volt nagyabol tettek a dolgukat, sokat harcoltak. Legtobbszor a ket szelso kozepalyas (Bale,James) segitsege nelkul kiszolgaltatottak voltak. A teljesitmenyukkel elegedett vagyok.
Carlo a szokasos, a csapat fele mar alig birja, de meg nem frissit. A BBC allando kezdeteserol nem is beszelve.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Ez igy egyertelmuen Ancelotti hibaja. Amelyik edzo 7 vagy mennyi meccsbol egyszer sem kepes megverni a papiron gyengebb ellenfelet, mert sokkal gyengebb ez az atletico, senki sem vak ... hat az az edzo mar felelossegre vonhato. Az elso felido jo volt, de a masodik felidore teljesen kiismertek a csapatot. Akkor kellett volna valamit lépnie, de nem, semmi, egy makacs edzo, aki soha a budos eletbe nem fog valtoztatni semmin, meg akkor sem, ha 50 meccsbol 1x se fog nyerni.
Nem cserel idoben, most is behoz egy vedot, meg ugy a meccs vegere hozza Iscot, amikor mar kb semmi ertelme, mintha csak azert tenne fel, ne hogy megszoljak a spanyolok. De meg akkor sem valtoztatna 4 4 2re, nem o tolja a 433at tovabb, tok mindegy hogy James semmit sem er a jobb oldalon, rakjuk oda. Ehhez csak gratulalni lehet.
Jah, ezt az Atleticot a Barca egy 4essel megkuldte volna ma. Carlo erre az egy meccsre tanulhatna vmit Luis Enriquetol
Nem cserel idoben, most is behoz egy vedot, meg ugy a meccs vegere hozza Iscot, amikor mar kb semmi ertelme, mintha csak azert tenne fel, ne hogy megszoljak a spanyolok. De meg akkor sem valtoztatna 4 4 2re, nem o tolja a 433at tovabb, tok mindegy hogy James semmit sem er a jobb oldalon, rakjuk oda. Ehhez csak gratulalni lehet.
Jah, ezt az Atleticot a Barca egy 4essel megkuldte volna ma. Carlo erre az egy meccsre tanulhatna vmit Luis Enriquetol
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem nem, legalábbis most nem. Nem egy odavissza hajtós meccs volt. Lényegében az első félidőben szinte hátra sem kellett futni, a másodikban is csak 25 perc körül volt kritikus.Egyébként 105 km-et futottunk. Hááát...szokott lenni 120 elég sok meccsen, meglepő, hog ilyen kevéssel lehoztuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ma a BBC mondott kudarcot. A többiek mind jók voltak a 60. percig kb., utána maradt egy lefáradt középpálya, és egy küszködő, de még mindig penge védelem. De középpálya nélkül már az is repedezett.
Casillastól nagyon kellett az a védés, azt se látta senki, hogy mi van (szerintem ő se), de az bizony becsúszhatott volna.
Varane a végén! MotM!
Ramossal gondok vannak már meccsek óta, eladott labdából Griezmann olyan fasza kis helyzetbe került, plusz majdnem összehozott egy fölös második sárgát. Meleg volt a pite.
Carvajal nagyon gyenge volt ma, de akarat, igyekezet volt.
Marcelo sem volt ma túl hatékony, ma valahogy inkább a jobb oldalunk ment támadni, így Marcelonak a védekezés maradt - abban gyengébb, mint az előrejátékban.
Kroos ma szerintem színtelen, szagtalan volt. Viszont nagyon stabil, így kell.
Modric volt ma a legbiztosabb pont, ha nála volt a labda, meg tudtam nyugodni. Azért nem volt könnyű dolga, eléggé elveszett volt egyedül.
James teljesen kifáradt, sokat robotolt, de nem volt elég jó ma. (Mondjuk szerintem ma Isco se lett volna jó, őt méginkább megette volna fizikailag ez az iram.)
Ronaldo... Hol volt ma? Na, ma sajnos adott alapanyagot azoknak, akik szerint nagy meccseken nulla. Mert ma az volt. (Hangsúlyozom, szerintem ez a vád nem igaz, de MA sajnos igen.)
Bale. Hozta a szintet. Több szót nem érdemel.
Benzema ma kritikán aluli volt. Egyik legnagyobb spílerünk a csapatban, de ma nem csak nem ment neki, rendre rossz döntéseket is hozott, ami az ő eszével nem jellemző. Ma sok múlhatott volna rajta.
Ezt a párharcot el lehetett volna dönteni az első félidőben. Örülhetünk, hogy nem kaptunk sokat a másodikban, de nagyon vészjósló ez az eredmény a visszavágóra nézve. Egyszer kell ebben az évben csak megcsípni őket már - eddig nem ment, hát most pótoljuk be!
Casillastól nagyon kellett az a védés, azt se látta senki, hogy mi van (szerintem ő se), de az bizony becsúszhatott volna.
Varane a végén! MotM!
Ramossal gondok vannak már meccsek óta, eladott labdából Griezmann olyan fasza kis helyzetbe került, plusz majdnem összehozott egy fölös második sárgát. Meleg volt a pite.
Carvajal nagyon gyenge volt ma, de akarat, igyekezet volt.
Marcelo sem volt ma túl hatékony, ma valahogy inkább a jobb oldalunk ment támadni, így Marcelonak a védekezés maradt - abban gyengébb, mint az előrejátékban.
Kroos ma szerintem színtelen, szagtalan volt. Viszont nagyon stabil, így kell.
Modric volt ma a legbiztosabb pont, ha nála volt a labda, meg tudtam nyugodni. Azért nem volt könnyű dolga, eléggé elveszett volt egyedül.
James teljesen kifáradt, sokat robotolt, de nem volt elég jó ma. (Mondjuk szerintem ma Isco se lett volna jó, őt méginkább megette volna fizikailag ez az iram.)
Ronaldo... Hol volt ma? Na, ma sajnos adott alapanyagot azoknak, akik szerint nagy meccseken nulla. Mert ma az volt. (Hangsúlyozom, szerintem ez a vád nem igaz, de MA sajnos igen.)
Bale. Hozta a szintet. Több szót nem érdemel.
Benzema ma kritikán aluli volt. Egyik legnagyobb spílerünk a csapatban, de ma nem csak nem ment neki, rendre rossz döntéseket is hozott, ami az ő eszével nem jellemző. Ma sok múlhatott volna rajta.
Ezt a párharcot el lehetett volna dönteni az első félidőben. Örülhetünk, hogy nem kaptunk sokat a másodikban, de nagyon vészjósló ez az eredmény a visszavágóra nézve. Egyszer kell ebben az évben csak megcsípni őket már - eddig nem ment, hát most pótoljuk be!
Annyit lő, amennyit akar, csak mi lőjünk egyel többet. Ideje lenne alkotni valamit a támadóinknak, nehogy már két meccsen legalább 2-3 gólt nem tudunk beverni nekik? Ne a védelemtől várjunk mindent, ideje villantani valamit a BBC-nek.Nem tudom elképzelni azt hogy az Atma nem lő 1 gólt két meccs alatt.
Egyébként 105 km-et futottunk. Hááát...szokott lenni 120 elég sok meccsen, meglepő, hog ilyen kevéssel lehoztuk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon nagy kár azért az első félidőért...ott be kellett volna őket darálni...simán jobbak voltunk, aztán a másodikban jött a Barcelona féle effektus, vagyis, hogy teljesen elfogyott a csapat erőnlétileg...ez az eredmény az Atleticonak kedvez egyértelműen...a visszavágón meg az Isten mentsen meg minket, hogy ők rúgják az elsőt, mert akkor ott azonnal vége lesz...
Mondjuk az is durva, hogy 7meccsből ellenük 0 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség...egyszerűen elképesztő...még a csodabarca ellen sem volt ennyire rossz a mérlegünk...nagyon nem jók az előérzeteim a visszavágóval kapcsolatban
Mondjuk az is durva, hogy 7meccsből ellenük 0 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség...egyszerűen elképesztő...még a csodabarca ellen sem volt ennyire rossz a mérlegünk...nagyon nem jók az előérzeteim a visszavágóval kapcsolatban
- ___Samy___
de kibaszott idegesítő dolog, hogy a barca nagyon csúnyán lesimázza őket bármikor, akik egyébként nem jobbak tőlünk, mi meg már 7 meccs óta szenvedünk....ááá komolyan mondom agyfaszt kapok ettől az egésztől
hogy mindig összejön nekik minden, hogy mindig kijön közülük valakinek a lépés, amivel menti a csapatot, mi meg töketlenkedünk állandóan
bale minden ziccert kihagy, benzema betegesen cr-t keresi minden labdával, ezáltal totál egysíkú a játéka, cr meg abszolút semmi ezeken a meccseken
hiába uraltuk most is a kp-t, meg jók voltunk védekezésben, rúgott gól nélkül semmire nem megyünk
hogy mindig összejön nekik minden, hogy mindig kijön közülük valakinek a lépés, amivel menti a csapatot, mi meg töketlenkedünk állandóan
bale minden ziccert kihagy, benzema betegesen cr-t keresi minden labdával, ezáltal totál egysíkú a játéka, cr meg abszolút semmi ezeken a meccseken
hiába uraltuk most is a kp-t, meg jók voltunk védekezésben, rúgott gól nélkül semmire nem megyünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem tudom elképzelni azt hogy az Atma nem lő 1 gólt két meccs alatt.
Ez a 0:0 borzalmas,és irtó nehéz lesz a jövőhét.
Az egész csapat játszott 45 percet,és utána végük volt..
Ez a 0:0 borzalmas,és irtó nehéz lesz a jövőhét.
Az egész csapat játszott 45 percet,és utána végük volt..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- András93
Ez a baj amúgy, ha CR-t leveszik a pályáról, nekik lesznek meg a lehetőségek, de ilyenkor nem tudnak élni vele.ziro4vr írta: Azért az nem fér bele, hogy egy klasszis támadó ennyire kényszeres passzoló legyen, hogy az istenverte Bale nem bír egy ziccert beverni...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most komolyan el tötyörögi a meccsen ez a walesi és csak elveszi a helyet Jesét. ne mondja már nekem senki hogy annyi játék idővel, mint Bale jesé nem hozott volna össze legalább olyan statisztikát. Ha a tavalyi BL-döntőben Ramos nem egyenlít ki akkor sztem a finálé után felakasztják Balet!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hagyok esélyt másoknak isMike írta:Karim miért maradt ki?
Két dologra volt jó ez a mai meccs, hogy a leszbikus többet nem ír, és hogy hazai pályán állítjuk vissza a világ rendjét.
Marcelo elvesztése - bármennyire is gyenge volt - nagyon érzékeny veszteség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem lehet keveset mondtál. 2x Ronaldohoz akart passzolni, meg 1 Bale a legelején. Az a baj, hogy ha 1 gólt lőttünk volna, nem nyílt volna ki az ATMA. A MOM meg Oblak volt, ez egyértelmű. Nélküle lehet, hogy 0-3 vagy 0-4 lett volna...Anthony írta:Hát igen, rajtuk elbuktunk - most legyek visszafogott - 2 gólt. Szerintem az úgy elég lett volna a továbbjutáshoz...
Akit tarkón basznék meccs után az Ramos, Bale, Benzema. Ronaldo azért nem, mert ő egy fokkal jobb volt, de ő is gyenge volt...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Karim miért maradt ki?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane