Értékeld a legutóbbi meccset
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem volt ez olyan vészes, otthon be kell darálni őket és hello elődöntő.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért még jó, hogy nem raktam meg, hogy mind2 csapat lő gólt...
EGyébként b***** meg elől Benzema, Bale, Ronaldo. Középpályáig szerintem teljesen jól játszottunk, aztán elől meg semmi.
EGyébként b***** meg elől Benzema, Bale, Ronaldo. Középpályáig szerintem teljesen jól játszottunk, aztán elől meg semmi.
Én attól félek a legjobban, hogy ezek találnak egy gólt az első 20 percben aztán betolják a buszt. Ha valakik, akkor ők kitudják védekezni bármeddig.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
f.s volt
az első félidőben el kellett volna dönteni.
James használhatná a másik lábát is... Benzema néha kapura lőhetne, Bale meg verje be a száz százalékos ziccert.
Nem nekünk jó ez az eredmény..
az első félidőben el kellett volna dönteni.
James használhatná a másik lábát is... Benzema néha kapura lőhetne, Bale meg verje be a száz százalékos ziccert.
Nem nekünk jó ez az eredmény..
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ez siralmas volt. Így nem tudunk 2 döntetlennel továbbmenni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
varane szuper volt, a többi elmehet a bús...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Visszavágón bekapjuk az elsőt aztán szevasz van.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Mondjuk Hernandez beférhetett volna. Remek mentalitással szállt be és a gólja is szép volt. Igaz, hogy a második félidőre elfáradt és visszaesett.
Most tényleg odatette magát,meg alapvetően is mozgékony fajzat,de azért többet vártam tőle.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ancelotti kicsit kicseszett magával, mert ebből a meccsből is látható volt, hogy bőven lehetett volna rotálni korábban is, mert még 7 (elméletileg) kezdőjátékos hiányában is sima vot a meccs. Korábban, hasonló csapatok ellen nem fért volna bele 2-3 ember pihentetése?
Amikor bejött tényleg nevetséges volt. Uátna volt néhány egész jó kényszerítője, de sokat nem tett hozzá a játékhoz. Na nem mintha sok játék lett volna amúgy is.Ez a Silva gyerek meg borzalmas. Első labdaérintés 20 méterrel hátrébb, másodszor meg belebotlik a labdát... Komolya az Eibarban sem biztos, hogy kezdő lehetne.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így így.De mondom,azt az ajtó-ablak helyzetet illett volna...az ott nagyon Pipitas megoldás voltKerlon írta:Mondjuk Hernandez beférhetett volna. Remek mentalitással szállt be és a gólja is szép volt. Igaz, hogy a második félidőre elfáradt és visszaesett.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Mondjuk Hernandez beférhetett volna. Remek mentalitással szállt be és a gólja is szép volt. Igaz, hogy a második félidőre elfáradt és visszaesett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Vak vagyok b+,Cristianot Chicharitonak olvastamRealista24 írta:Az melyik? Mert kihagytamA mexikoira nyomtam.
Kicsi ez a telo nagyon
Mindegy Ronaldo is megérdemli
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az melyik? Mert kihagytamA mexikoira nyomtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
A mexikoira nyomtam.Nem azért mert monfjuk annyira villogott,de becsülendő az a fajta akarat,amit mutatott,holott általában sarokba van állítva mint a partvis a szilicium völgyben...
Sokan szarnának ám bele,mert nála nem csereemberről beszélünk,hanem fölöslegről,de ő nem...meg akarta mutatni,helyel-közzel sikerült is,bár azt a ziccert illett volna befejelni...
Remélem Ancelotti ez után többet fogja használni a csereembereket ilyen könnyebb ellenfelek ellen,és akkor se Modric se Kroos nem lesz olyan mint a mosottszar.
Sokan szarnának ám bele,mert nála nem csereemberről beszélünk,hanem fölöslegről,de ő nem...meg akarta mutatni,helyel-közzel sikerült is,bár azt a ziccert illett volna befejelni...
Remélem Ancelotti ez után többet fogja használni a csereembereket ilyen könnyebb ellenfelek ellen,és akkor se Modric se Kroos nem lesz olyan mint a mosottszar.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem volt egy nagy meccs...de a lényeg a 3 pont megvan...és a szezon ilyen kései szakaszában már csak ez számít...igazából érdemben nem nagyon lehet kiemelni senkit...senki sem volt hű de nagyon meggyőző...Jesé játékával a gólja ellenére nagyon nem vagyok elégedett, szerintem iszonyatosan leépült a csávó...
kedden jön az idei nagy vizsga...a döntetlen minimum elvárás nálam...
kedden jön az idei nagy vizsga...a döntetlen minimum elvárás nálam...
Egyértelmű, támadhatatlan. Bőven be lehetne őt dobni ilyen és ehhez hasonló meccsekre, de nem btb-be.Realista24 írta:Tőlem Illarra kapta, igazából senkire nem nyomnék, de ha már kell, akkor rá.
Ez a Silva gyerek meg borzalmas. Első labdaérintés 20 méterrel hátrébb, másodszor meg belebotlik a labdát... Komolya az Eibarban sem biztos, hogy kezdő lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Laza lotyoges, Jeset fajdalom mar nezni sajnos, felesleg van rajta, lelassult, fejben is, nem teszi oda magat, ami siralmas a bl-re gondolva, mivel nincs támadó akit be lehetne majd hozni. A masik akar, csinalja szegeny, dehat o ennyit tud. Nagy matek ez, hogy ki lesz az aki padrol beállva tud tobbet adni, vagy kezdőkent az Isco-James-Bale triobol. Majd Carlo tudja. Mindenesetre ki kell talalni, mert a bl nem az Eibar s oda kelleni fog a frissítés. Kroos-Modric duot is annyit kell pihentetni a ligában amennyit csak lehet, ilyen meccseken Illara meg a masik srac is lehozza az alibit, de jovoheten Simeone, utana pedig ha ellenük tovabbmegyunk jon mutogatos Pep, vagy a good boy-ek, szukseg lesz a maxra.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
jó volt, remélem Carlo felfogja, hogy egy Eibar szintű csapat ellen lehet Illarával, Chicával, Jesével, Lucasszal, vagy éppen Ödegaarddal is nyerni. Mondjuk azért érződött a külnbség a gála- és a maicsapat között. Luka és Isco között vaciláltam, majd végül Luka nyert sorsolással.
Jöhet az Atleti, remélem nem kapunk ki, ha döntetlen lesz még az is jó.
Jöhet az Atleti, remélem nem kapunk ki, ha döntetlen lesz még az is jó.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Simán Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemnyomtam senkire, lájtos lötyögés ez kellett most.Atletico ellen meg ami kifér a csövön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams