Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
géza

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: géza » 2022. szeptember 30., péntek 8:00

Valos sorrend:

1. Karim
2. (1.5 inkabb) Courtois
3. Vini
4. KDB
5. Modric

Mindenki mas utana.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 30., péntek 7:18

Szokasos leakelt kep szerint:
1. Karim
2. Mane
3. Salah
4. Vini
5. Lewa
6. Mbappe
7. KDB
8. Modric
9. Haaland
10. Courtois
11. CR
12. Son
13. Cancelo

Eleg komolytalannak tunik a gyoztest kiveve persze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 25., csütörtök 20:40

UEFA Legjobb Játékos Díj szavazatok:
Karim - 523 pont
KDB - 122
Courtois - 118
Lewa - 54
Modric - 52
Mané - 51
Salag - 46
Mbappé - 25
Vini Jr. - 21
VVD - 19
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 15:38

Sztem inkább Alaba mint Militao, és inkább Rüdi helyett mint VVD helyett.

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 23., kedd 14:11

Realista24 írta: The @UEFA XI, which will be revealed on Thursday, will be this:

COURTOIS
Robertson
Van Dijk
RUDIGER
Alexander-Arnold
Fabinho
MODRIC
De Bruyne
VINICIUS
BENZEMA
Mbappé.

Ez biztos valami tévedés, hogy egy top10 se kapust választottak be.

Benzema and Ancelotti will travel to Istanbul for the UEFA gala on Thursday accompanied by Pedro Lopez Jiménez, club's vice-president, and Emilio Butragueño. @marca
Militao kimaradt sztem.
Toni :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 23., kedd 13:35

Alaba odafért volna van dick helyére, kissé túlzó ez a sok liverpooli.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 23., kedd 13:33

The @UEFA XI, which will be revealed on Thursday, will be this:

COURTOIS
Robertson
Van Dijk
RUDIGER
Alexander-Arnold
Fabinho
MODRIC
De Bruyne
VINICIUS
BENZEMA
Mbappé.

Ez biztos valami tévedés, hogy egy top10 se kapust választottak be.

Benzema and Ancelotti will travel to Istanbul for the UEFA gala on Thursday accompanied by Pedro Lopez Jiménez, club's vice-president, and Emilio Butragueño. @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 22., hétfő 19:04

A 2021-es aranylabda :lol: :lol: :lol::https://www.facebook.com/OFFICIALRMDNA/ ... 120610537/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 20., szombat 18:38

KAG írta:
nmate írta: Jó srác ez a Kázmér, bírtam. Ha Modric is elmegy már Real BL döntőre sem fogok leülni.
Ok boomer
Fingom nincs, hogy hova a kukiba írjam, írom ide a gondolataimat.

Messze vagyok a boomertől, csak a modern focit nem szeretem. Romantikusan a 2000-es évek focijában maradtam, mert abba szerettem bele.
Én nem állítom, hogy rosszabb lett a sport vagy ilyesmi, sőt! Én azt mondom, hogy jóval erősebb és magasabb szinten van minden. Egy jelenlegi erősebb közepcsapat, bármelyik 15 évvel ezelőtti csapattal szemben esélyesebb lenne oda-vissza párharcban.
Nagyon sokat fejlődött a szakma, bejött a statisztika, data science, a tudomány és felért az a generáció, amilyiket már ezekkel a modern módszerekkel mondhatni "fejlesztettek De nagyon sok minden van ezzel így, pl az autóipar is, egy 67-es Shelby GT mennyivel szebb és élvezhetőbb autó mindennél, ami ma kijön, de ha nyerni akarnál egy versenyt, kelleni fog a jobb váltó, a kipörgésgátló és társai." ki focistává. Mai fociba nem férnek bele az olyan egyéniségek, akik csak és kizárólag a tehetségükből élnek meg, mert a tehetség önmagában már semmire nem elég, maximum másod, harmadosztályokba.
Maxon kell lenned mindenben, kondi, tökéletes izomzat, de leginkább koncentráció, fegyelem, maximalizmus. Profizmus maxra járatva. Ami tök érthető, nagyon sok pénzt ölnek bele, hozza vissza ezt a befektetést.
Igazából ami úgymond sokkal jobbá tette a focit, ami miatt szinteket lépett ez a sport szakmai szempontból, nálam az ölte meg azt, amiért szerettem.
Imádtam, hogy voltak egyéniségek és nem volt ennyire homogén minden.
Imádtam, hogy volt pl. egy Djalminha, aki csatak másnaposan beesett meccsre és osztotta a kötényeket meg az esernyőket.
Imádtam, hogy volt pl. egy Guti, akinek lehet épp nem volt kedve játszani, de amikor sétálva szopatta a Barcát, az mindig különleges volt. Ma ők spanyol 2-be beférnének talán.
Ma már nem csak Mourinho rakja a Khedirákat a Lassana Diarra-k elé, hanem az edzők 85%-a.
Szóval én értem, hogy szakmailag sokkal jobb a foci ma, erősebb mint bármikor volt valaha. De a halandóság, az egyéniség, a tökéletlenség adta sokszor számomra a báját - és ez kicsorbult.
Benzemában is pl. van még ilyen kis tökéletlenség, némi kiegyensúlyozatlanság, ami bizonyos napokon gyengévé teszi, de más napokon jóval átlag felettivé. Vagy egy Marcelo, aki nem jár hátra védekezni, ellenben mindenkit szétszopat az ellenfél 16-osánál.
De egyébként pl. ők Modric-csal karöltve all-time elite focistákká nőtték ki magukat. Miért? Kb. tökéletesen értek bele abba a korba, ahol már ez a maximalizmus ment, de még ott nevelkedtek, ahol 6 évesekkel nem a playbookot memorizáltatták.

De nagyon sok minden van ezzel így, pl az autóipar is, egy 67-es Shelby GT mennyivel szebb és élvezhetőbb autó mindennél, ami ma kijön, de ha nyerni akarnál egy versenyt, kelleni fog a jobb váltó, a kipörgésgátló és társai.

Csak ennyi, vagyis ilyesmi. Nem boomerkedni akarok, csak hol írjam le gondolataimat, ha nem egy alapvetően focis fórumon, ahol 12k hozzászolást már generáltam 9 év alatt? :D

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 14., vasárnap 1:20

Realista24 írta: Ha jól értem, tavaly Messi megkapta a bogyót. Lewanak dobtak egy csontot, egy új díjat.
Na, elvileg ezt a díjat idén már nem adják át.
Majd kárpótlásként a Puskás díjat kapja a második :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 13., szombat 22:51

elmult 2 ev aranylabda szavazasa elegge bohozat volt :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 13., szombat 22:48

Realista24 írta: Ha jól értem, tavaly Messi megkapta a bogyót. Lewanak dobtak egy csontot, egy új díjat.
Egy ilyen bőség tálas alu akármi volt :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 13., szombat 22:46

Ha jól értem, tavaly Messi megkapta a bogyót. Lewanak dobtak egy csontot, egy új díjat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 13., szombat 17:18

hehetheoriginal írta: Mi faszrol beszel ez a kis buzi, minden erdemi cimet, kupat behuztunk tavaly, benzema meg az osszes kozul a legkiemelkedőbb jatekos volt, hova kene lobbizni bazmeg, amikor a szimpla tenyek mutatjak, hogy kie az aranylabda?
Idiota balfasz
Kylian Mbappé: "Benzema favourite for the Ballon d'Or? Of course. He's just had the season of his life. In place of Karim, If I didn't win, I'd stop thinking about this award forever (laughs)." @francefootball
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 13., szombat 17:15

Mi faszrol beszel ez a kis buzi, minden erdemi cimet, kupat behuztunk tavaly, benzema meg az osszes kozul a legkiemelkedőbb jatekos volt, hova kene lobbizni bazmeg, amikor a szimpla tenyek mutatjak, hogy kie az aranylabda?
Idiota balfasz
thereisonly1ronaldo

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. augusztus 13., szombat 15:47

kodo írta: Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”
Csíp a pisi a kis bevándorló sportigazgatónak? Szegényem. A Real nélküle is, őt legyőzve nyert BLt. Maradjon csak ott, ahol van és komolytalankodjon a francia mezei csapatok ellen.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. augusztus 13., szombat 15:21

kodo írta: Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”
Talán jobb is, hogy a kis instagramhuszár maradt ott, ahol volt.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 13., szombat 15:18

Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 13., szombat 13:53

Realista24 írta:
tomi_b írta:

Én értem, hogy egészséges önbizalom meg minden.. de mire fel kéne TOP3-ban lennie?

El van tévedve a projektvezető úr. :mrgreen:
Lehet megigerte neki a sejk, hogyha marad, megkapja.
Én Manét se értem igazából.

Karim, Courtois, De Bruyne, akik kiemelkedőek voltak.
Vini még kis elfogultsággal esetleg.

Más kiemelkedő teljesítményt nem láttam.
Vini, ha idén is hozza a számokat és a VBn sem lesz rossz, akkor jövőre simán top3ba fogják tenni, de úgyis csak a második Benzema aranylabdát fogja unnepelni a friss világbajnok golkoraly mellett. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 13., szombat 13:21

tomi_b írta:
Realista24 írta: Kylian Mbappé: "My top 3 for the Ballon d'Or? I would say Karim Benzema, me and Sadio Mané." @francefootball
Én értem, hogy egészséges önbizalom meg minden.. de mire fel kéne TOP3-ban lennie?

El van tévedve a projektvezető úr. :mrgreen:
Lehet megigerte neki a sejk, hogyha marad, megkapja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: