Egyéb bajnokságok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Egyéb bajnokságok
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
Csipaztam azt az intert.
Vajon miert
De megnezel most egy asensiot, egy ilyen recoba utan, aztan kidobod a tv-t meg a gyerek focilabdajat is a picsaba, hogy hova fajult ez az egesz sportag
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
minek oda a barcas kitérő? mondjuk én nagyon adnám ha képesek lennének még mélyebbre ásni a pénzügyi gödörben magukat és még a kelenlegi csapat morált is beáldoznák messi kedvéértHalfkey írta: Egy év Barca után Al Hilalt olvastam neki tervként. A Saudi fū mindig zöldebb
Egy év Barca után Al Hilalt olvastam neki tervként. A Saudi fū mindig zöldebb
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Messiek közöltek kecskepasztorral hogy nem hosszabbit. Legalábbis ezt írják.
Közben a PSG Mourinhot akarja.
Közben a PSG Mourinhot akarja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Latva azt, hogy mennyire hitvany ez a PSG kohezio meg mennyire nincs gyozni akaras, szerintem sokkal jobban jartak volna CR-el Messi helyett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy, mennyire mas a sajto viselkedese most Messi eseteben, mint volt CR-nel.
CR csaladi tragedia miatt nem ment edzesre vagy eloszezonra vagy hova a tokombe, amit elvileg kozolt is a klubbal. Megis boszorkanyuldozes lett, nem csak hazon belul, hanem mindenhol.
Messi meg ugy dontott, hogy elmegy nyaralni, nem volt engedelyezve, lehet be sem jelentette, aztan senki le se szarja, mondvan azt csinal amit akar, hiszen o a goat.
CR csaladi tragedia miatt nem ment edzesre vagy eloszezonra vagy hova a tokombe, amit elvileg kozolt is a klubbal. Megis boszorkanyuldozes lett, nem csak hazon belul, hanem mindenhol.
Messi meg ugy dontott, hogy elmegy nyaralni, nem volt engedelyezve, lehet be sem jelentette, aztan senki le se szarja, mondvan azt csinal amit akar, hiszen o a goat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kemeny hogy ebbol a psgs lebőgésből is ő jön ki pozitívan és a psg a szar szemet csapat. Bezzeg céronaldot még a vilag masik vegen sem hagyjak nyugodtan orjongeni xdsebydani írta: PSG have suspended Lionel Messi for two weeks without pay after an unauthorized trip to Saudi Arabia, per multiple reports
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
PSG have suspended Lionel Messi for two weeks without pay after an unauthorized trip to Saudi Arabia, per multiple reports
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Psg nek eredmeny kellett, azonnal. Elkoltottek nagyon sok penzt, megszegtek valszeg annyi szabalyt amennyit csak a konyveloknek hala lehetett, de kihagytak egy fontos lepest. Csapatot epiteni kell, venni nem lehet. Kupara es bajnoksagra eleg lehet, kijohet a lepes, a bl mas tema. Ahhoz, hogy ott tenyleg elinduljon valami a keret nagy reszet cserelni kellene, de remeljuk hamar unja meg aladin
Az egész PSG egy vicc, sztem a moráljuk a béka segge alatt van, a játékosoknak se olyan a hozzáállásuk mint amilyennek kéne szerintem. Állandóan van ott valami balhé, viszály. Nem csoda, hogy egyik edző se marad ott 1-1,5 évnél többet. Rühellem ezt a csapatot, és a City-t se kedvelem különösebben, de meg lehet nézni a kettejük közötti különbséget. Ott évek óta stabil, kiegyensúlyozott szakmai munka folyik, Guardiola az edzőjük 7 éve. Ez a PSG meg egy szedett-vedett zsoldos társaság, meg is látszik az eredményeken. Amikor a kb egytized költségvetésű és világklasszisokat nélkülöző Lille elhappolja előlük a bajnoki címet, az szerintem mindent elárul arról a csapatról.realmadrid95 írta: Hakimi nagyon durvan gyenge iden, szegyen. Persze ratesz a botrany is, de mar szezon elejen is nagyon alul teljesitett, azt hittem a vbn valo jo teljesitmeny kitart a szezon vegeig nala, de nem igy lett.
Tavaly ev vegen siman ravagtam volna, hogy Hakimi es Davies a ket legjobb szelsovedo a vilagon, de amit iden lemuvelnek, az vicc kategoria. Remelem felporognek jovore azert, kedvelem oket.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Félrement az ebéd utáni kávé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mester77
Gondolom goat szaporìtáson vesz résztRealista24 írta:ő elrepült a szaudiakhoz teljesíteni a kötelezettségeit. Jelentsen ez bármit is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
azt nem katar intezte neki?dzsi91 írta:még a vb címét törlesztiRealista24 írta: Messi és PSG között nő a feszko elvileg.
Amíg a többiek edzettek, ő elrepült a szaudiakhoz teljesíteni a kötelezettségeit. Jelentsen ez bármit is.
valamelyik univerzumban:
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
még a vb címét törlesztiRealista24 írta: Messi és PSG között nő a feszko elvileg.
Amíg a többiek edzettek, ő elrepült a szaudiakhoz teljesíteni a kötelezettségeit. Jelentsen ez bármit is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi és PSG között nő a feszko elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Hakimi nagyon durvan gyenge iden, szegyen. Persze ratesz a botrany is, de mar szezon elejen is nagyon alul teljesitett, azt hittem a vbn valo jo teljesitmeny kitart a szezon vegeig nala, de nem igy lett.
Tavaly ev vegen siman ravagtam volna, hogy Hakimi es Davies a ket legjobb szelsovedo a vilagon, de amit iden lemuvelnek, az vicc kategoria. Remelem felporognek jovore azert, kedvelem oket.