Elektronika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Elektronika
valakinek volt mar hasonlo gondja a fb messengerrel telon ? (android)
ahogy belelepek egy uzenetbe, par masodpercen belul lefagy es kidob.
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
ahogy belelepek egy uzenetbe, par masodpercen belul lefagy es kidob.
probaltam ujrainditani a telot, aztan az alkalmazas gyorsitotarat is torolni, egyik sem segitett.
ezutan letoroltem az appot es ujra feltelepitettem, nehany uzenetet sikerult elkuldjek de aztan ujra elkezdte ezt a leallogatast.
baromi idegesito.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem Garmin Fenix 5 van, bár én biciklizéshez, úszáshoz és síeléshez is használom. Àrban éppen a kereteden kívül van, de használtan biztos lehet kapni jó áron (mivel már kijött a 6) vagy bele lehet futni jó akciókba.
A garmin appot meg össze tudod kötni Stravaval.
Az elején alapont építeni fontos, mert ha túltolod nem rogtön fog fájni hanem 6-8 hét után.
A garmin appot meg össze tudod kötni Stravaval.
Az elején alapont építeni fontos, mert ha túltolod nem rogtön fog fájni hanem 6-8 hét után.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Garmin vonal jó lehet, nekem FR 745 van, de egyébként van egy garmin face adokveszek csport is, ott is vannak nagyon jó garis darabok, vagy a Suunto Polar front ami még elég minőségi. https://www.facebook.com/groups/3880948 ... oup_headerwZoLee7 írta:Jogos, át is hoztam. Hát szeretném 250 euró alatt/körül megúszni. Nálunk szlovákiában is nagyon lehetetlen most ilyen dolgokban "intézkedni". Elmennék boltokba, megnézni, felpróbálni órát is cipőt is, de lehetetlen küldetés lenne.nmate írta:
Óránál legfontosabb: mennyi a keret? Ezt elektronikában érdemes folytatni szerintem.
Futócipőnél is kérdezhetném, de ott legjobb lenne elmenni egy talpvizsgálatra, ami ingyenes (sajnos ez most kilőve egy hónapig minimum szerintem). Aztán ha megvan, hogy neutrális vagy stabil cipő kell, akkor úgy választani. Ha nem bírod addig, megnézed van-e valamennyi lúdtalpad (vizes talp a kövön). Egyébként a 15 ezres decathlonos is bőven megteszi, a modern futócipő dolog egy kicsit túl van tolva amatőr szinten.
Ha komolyabban tervezel viszont fontos, hogy iktass be erősítést, főleg a seggedre és a törzsizmokra, mert rakás egy sérülésed lesz csak (tapasztalat).
Havernak van egy honor gs pro-ja, de az pl nem csatlakozik stravahoz, máshoz sem nagyon csak a saját apphoz. Olvasgattam teszteket, lehet ezt a strava kompatibilitást kénytelen leszek elengedni
Suunto 5 van havernak.
Cipőből is megteszi az alap, én múltkor a SPURI BALATON SZUPERMARATONon 4 napon keresztül versenyeztem, és bőven elvoltam egy Dorkoval, valami 10 ezer fölött vettem akcióval. Van persze hegyrevölgyre 50-60 ezres cipőm is, de az speciális, meg a testem is igényli a törődést.
Jól írják az erősítést is, a törzs és a stabilitás jelentős szerepet játszik az egészben, azok a központi mély izmok fontosak és sokan hanyagolják. Nagyon jó funkcionális, stabilizációs edzések is vannak. Utána némi regenerálódás is jól jön, hengerezés, gerinctorna és nyújtás.
Az elején pedig építs ki egy jó alapot, ne szaggasd meg magad, kisebb terhelésen mozogj, legyen mire építkezni stb..
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nekem akkor csinalta ezt a gep, amikor az egyik ram elszallt. Szedd ki egyenkent es probald elinditani ugy, kiderul, melyik a ludas.
Gép sipolás:
Kilett szedve a ram, majd visszalett helyezve, ezután a gép nem akar indulni. 5 db sipolas, majd egy kis szunet es ismet 5 sipolas. Van valami megoldas ra vagy a ram az elszallt?
Kilett szedve a ram, majd visszalett helyezve, ezután a gép nem akar indulni. 5 db sipolas, majd egy kis szunet es ismet 5 sipolas. Van valami megoldas ra vagy a ram az elszallt?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Muter is a 45-öst nézte ki. Nekem van egy Samsungom, azt próbálom most visszaboltolni Emaggal, aztán becserélem neki arra.nmate írta:Garmin Forerunner 45? Strava az sallangmentes vele. Létezik hozzá óratartó bringára is, Kínából ezer forintos mutatvány rendelni.wZoLee7 írta:...
Ha nem, akkor kínai vonalon Amazfit GTS, az jóval olcsóbb, de sporthoz azért gyengébb.
Decemberben vettem, semmi értelmet nem találtam benne, úgy értem, hogy az én életvitelembe, munkámhoz, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Garmin Forerunner 45? Strava az sallangmentes vele. Létezik hozzá óratartó bringára is, Kínából ezer forintos mutatvány rendelni.wZoLee7 írta:...
Ha nem, akkor kínai vonalon Amazfit GTS, az jóval olcsóbb, de sporthoz azért gyengébb.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jogos, át is hoztam. Hát szeretném 250 euró alatt/körül megúszni. Nálunk szlovákiában is nagyon lehetetlen most ilyen dolgokban "intézkedni". Elmennék boltokba, megnézni, felpróbálni órát is cipőt is, de lehetetlen küldetés lenne.nmate írta:Óránál legfontosabb: mennyi a keret? Ezt elektronikában érdemes folytatni szerintem.wZoLee7 írta: Sziasztok! Bringázás mellett mostanság elkezdtem kacérkodni a futással is. Szeretnék egy órát ami mindkettőre alkalmas és kompatibilis stravaval. A problémám, hogy rohadtul nem értek hozzá. Sosem hordtam órát, de sosem késő valamit elkezdeni
Épp ezért olyant szeretnék ami ki is néz valahogy, de a sportoláshoz minden funkciót és kényelmet megad. Nyilván ember függő, de minden tanácsot szívesen fogadok, konkrét márkákkal kapcsolatban is. Ugyan itt idehe lenne egy jobb futócipőt is beszereznem, de ezt lényegesen könnyebben oldom meg, mint egy óra választást
Futócipőnél is kérdezhetném, de ott legjobb lenne elmenni egy talpvizsgálatra, ami ingyenes (sajnos ez most kilőve egy hónapig minimum szerintem). Aztán ha megvan, hogy neutrális vagy stabil cipő kell, akkor úgy választani. Ha nem bírod addig, megnézed van-e valamennyi lúdtalpad (vizes talp a kövön). Egyébként a 15 ezres decathlonos is bőven megteszi, a modern futócipő dolog egy kicsit túl van tolva amatőr szinten.
Ha komolyabban tervezel viszont fontos, hogy iktass be erősítést, főleg a seggedre és a törzsizmokra, mert rakás egy sérülésed lesz csak (tapasztalat).
Havernak van egy honor gs pro-ja, de az pl nem csatlakozik stravahoz, máshoz sem nagyon csak a saját apphoz. Olvasgattam teszteket, lehet ezt a strava kompatibilitást kénytelen leszek elengedni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem Kobo van, úgy másfél éve használom és teljesen megvagyok vele elégedve. Vagy a Kindl vagy Kobo szerintem.Remy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
December 20.h3x0r írta:Jah, egy éveRemy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Lépcsőzni nem tud, de pl az S5 max több térképet tud menteni, így használható több emeleten.Babinho írta: Robotporszívó királyok. Mit csinál a gép emeletes házban?
Mármint gondolom nem lépcsőzik, de megoldható neki a két emelet?
Felviszem kézzel dokkolóval együtt vagy mi? Eskü csak emiatt nem vettem még
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Robotporszívó királyok. Mit csinál a gép emeletes házban?
- h3x0r
Jah, egy éveRemy írta: Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Köszi, közben Haxor is segített privátban, hogy a Könyv topicban nemrég téma volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Itt is volt többször téma, Kindle-modellekkel nem nagyon tudsz melléfogni.Remy írta: eBook olvasót használ itt valaki? 100-120 euróig van használható fajta?
amazon.de-n ha jól láttam pont 120 eruró a legújabb Paperwhite modell, E-ink kijelző, beépitett ledek, vízállóság, stb.
Nagyon kényelmes kis gép, nekem (is) az egyik legjobb vételem volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
eBook olvasót használ itt valaki? 100-120 euróig van használható fajta?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Így van. Nagyjából az emberek elégedettsége érdekelt és hogy ki milyet használ.
A fene tudja, hogy ezeknek a kínai cuccoknak milyen az élettartama. Akkor jó tudni, ki milyet használ.
Borzasztó jó ez a masina. Nekem a szőnyeggel sincs gond, bár az tény, hogy ilyen sztandárd minimalista szőnyegünk van, semmi extra bonyolítás. Kábelekkel van mindig parám, de eddig még nem tépte szét egiket sem.
Rengeteg időt spórolok vele, meg ugye gyerek mellett van kosz.
Egy dolog sajnos ami felejtős, az a lányom szobája. Rendet rakunk, fél perc után lego, babák, masnik, ceruzák, minden szar a földön. Oda beszabadulna a robot akkor fél méter után kikészülne. Szóval a gyerek szobája no-go zone lett.
Na az jó akkor már hárman vagyunk Roborock S5 Max-szal. Nem lett széleskörű a közvélemény kutatásom eddig Backup térképet csináltatok? Én az első nap elkövettem a hibát, hogy elakadáskor odébb raktam a szoba másik felébe. Megzavarodott és szétmadzatolta a térképemet. Azt hittem agyvérzést kapok. Akkor csináltam két új térképet, egy backupot.
A fene tudja, hogy ezeknek a kínai cuccoknak milyen az élettartama. Akkor jó tudni, ki milyet használ.
Borzasztó jó ez a masina. Nekem a szőnyeggel sincs gond, bár az tény, hogy ilyen sztandárd minimalista szőnyegünk van, semmi extra bonyolítás. Kábelekkel van mindig parám, de eddig még nem tépte szét egiket sem.
Rengeteg időt spórolok vele, meg ugye gyerek mellett van kosz.
Egy dolog sajnos ami felejtős, az a lányom szobája. Rendet rakunk, fél perc után lego, babák, masnik, ceruzák, minden szar a földön. Oda beszabadulna a robot akkor fél méter után kikészülne. Szóval a gyerek szobája no-go zone lett.
Na az jó akkor már hárman vagyunk Roborock S5 Max-szal. Nem lett széleskörű a közvélemény kutatásom eddig Backup térképet csináltatok? Én az első nap elkövettem a hibát, hogy elakadáskor odébb raktam a szoba másik felébe. Megzavarodott és szétmadzatolta a térképemet. Azt hittem agyvérzést kapok. Akkor csináltam két új térképet, egy backupot.
Roborock s5 max.Realista24 írta:Kinek milyen van?kiserik írta:
Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot? Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Roborock s5 max , májusban sikerült egyet behúzni Aliról 95 körül. Nagyon elégedett vagyok vele.Realista24 írta:Kinek milyen van?kiserik írta:
Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot? Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.
2013.05.28
11.45
11.45
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kinek milyen van?kiserik írta:Vettél egy gépet és most kérsz tanácsot? Ahogy írod, nagyon jó egy ilyen masina, ha sikerül jót választani.Steve írta: Robotporszívója van valakinek? Ha igen, szívesen olvasok véleményeket a madridom mindentis tudó népétől.
Én itt már mindenkiben vakon megbíznék.
Most vettem egyet. Elég szkeptikus voltam megmondom őszintén.De ez valami qva jóó cucc!Azt hittem majd itt elmaszatol, de úgy kitakarít, ahogy én nem kb.Feltérképeztettem vele a lakást, beállítottam mindet appen. Rohadt jó, hogy nem ilyen felesleges dolgokra megy el az amúgyis kevés szabadidőm, mint a porszívózás.
Simán elég lenne egy kis kéziporszívó meg ez a robot. Rohadt jó, hogy folyamatosan tisztaság van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema