Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Érdekesek ezek az emberek, játszani nem fognak, nem is akarnak. Eldobják a karriert és inkább felveszik a fizetést. Engem az sem érdekelne ha valami indokkal minden koloncunknál felbontanánk a szerződést, mennyenek ahová akarnak
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Vallejoval tavaly hosszabítottunk 2025-ig…
Addig maradna?
Addig maradna?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale hosszabbításával semmi gond nem volt. Bale-lel volt/van a gond.Sorrentino írta:Miért lépnének? Magas fizu jön; játszani ritkán kell; edzés nem vészes; pihenni se kell így annyit, koncentrálhatnak egyéb dolgokra, amit szeretnek...kitanulta mind a BaleRealista24 írta: Mai jó hírek:
The club is angry because Mariano is REFUSING to leave.
Ceballos wants to STAY.
Vallejo wants to STAY
Jovic wants to STAY
R24 voltam, sziasztok.
-féle iskolát. Anno Perez faszán elindította azt a bizonyos dominót Bale hosszabbításával.
Miért lépnének? Valóban nincs rá okuk, ha megelégednek ezzel a léhűtő életmóddal. Meg persze, Real Madrid játékos voltam 5-10 évig, majd mesélhetik az unokáknak. Értem a motivációt, de ezért is tartanak ott, ahol, azon túl, hogy képességekben is kevesek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Miért lépnének? Magas fizu jön; játszani ritkán kell; edzés nem vészes; pihenni se kell így annyit, koncentrálhatnak egyéb dolgokra, amit szeretnek...kitanulta mind a BaleRealista24 írta: Mai jó hírek:
Ceballos wants to STAY.
Vallejo wants to STAY
Jovic wants to STAY
R24 voltam, sziasztok.
-féle iskolát. Anno Perez faszán elindította azt a bizonyos dominót Bale hosszabbításával.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még fiatalember vagyokAnthony írta:R42 leszel, mire ezek távoznak.Realista24 írta:R24 voltam, sziasztok.
Vagy már most ideje lenne nicket upgradelni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
R42 leszel, mire ezek távoznak.Realista24 írta:R24 voltam, sziasztok.
Vagy már most ideje lenne nicket upgradelni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mai jó hírek:
Ceballos wants to STAY.
Vallejo wants to STAY
Jovic wants to STAY
R24 voltam, sziasztok.
Ceballos wants to STAY.
Vallejo wants to STAY
Jovic wants to STAY
R24 voltam, sziasztok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem mi vagyunk az egyetlenek. MU, Juve, stb. is figyelik a helyzetet, de alapvetően szerintem még mindig arra van a legnagyobb esély, hogy maradjon. Valakit csak meg kell fizessen a Bayern is..reeed_ati írta: Azt írják, hogy felvettük a kapcsolatot Goretzkával, hogy jövőre ingyen minket válasszon.
Azért ingyen pöpec kis deal lenne, főleg hogy Luka és Toni is megy kifelé elég rendesen..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt írják, hogy felvettük a kapcsolatot Goretzkával, hogy jövőre ingyen minket válasszon.
Azért ingyen pöpec kis deal lenne, főleg hogy Luka és Toni is megy kifelé elég rendesen..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pad'em írta: Varane menni fog, a Man U húzhatja az időt, de azért az 50 körülit meg kell adják, annál kevesebbért nem hiszem, hogy eladnánk egy Varane kalibert, még ha kell is a pénz. Vmi olyasmi lesz, hogy 45m + 5m könnyű bónusz (pl, hogy nem ólloz két öngólt BL döntőben) aztán done deal.
Vékonyak lettünk hátul nagyon, de legalabb a támadósor sem erősödik, alakulunk
Pont most néztem meg, tavaly (papíron) +100m €-ért adtunk el embereket, így zártuk a szezont (papíron) nyereséggel.
Idén eddig meg jött egy ingyen játékos és ment Brahim apróért.. Tényleg kell a pénz, de nagyon..
Elképzelni nem tudom, hogy közben veszettül ne próbálnánk megszabadulni a háttérben a selejttől, de kb. a kutyának nem kellenek, ez 1000%. durva..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Kettéharapná Pedrit az ifjú pusztító. Ott legalább nem kell kapuralőnie annyit. Kroost feltoljuk balfutóba, előadják fordítva a Pool elleni koprodukciójukat. Csak annyi, hogy Messi legyen a kapus, ill Sergi Roberto maradjon a jobbhátvéd'shutterisland írta: vinyat azert kiprobalhatna ancelotti a clasicon kkp-ban biztos ami biztos.
Na szóval ezt a Ramos csatár témát kiveséztük, ennyire komoly ötlet.
Varane menni fog, a Man U húzhatja az időt, de azért az 50 körülit meg kell adják, annál kevesebbért nem hiszem, hogy eladnánk egy Varane kalibert, még ha kell is a pénz. Vmi olyasmi lesz, hogy 45m + 5m könnyű bónusz (pl, hogy nem ólloz két öngólt BL döntőben) aztán done deal.
Vékonyak lettünk hátul nagyon, de legalabb a támadósor sem erősödik, alakulunk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ilyen huzasokat annak idejen football managerben csinaltam, de ott is akkor mertem meghuzni, amikor mar zsebben volt a liga.pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől,
pique csatarkodasat hagyjuk, volt, hogy bejott de tobbsegeben agyfacc.
ezek a jatekosok posztokra vannak nevelve.
persze lehetne sorolni, akiknel nem okozott gondot (masche, kimmich, ramos, di maria stb) de altalaban nem szoktak elesvaltasok lenni, mint pl case vagy sr csatiba elore.
vinyat azert kiprobalhatna ancelotti a clasicon kkp-ban biztos ami biztos.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Köszi..Realista24 írta: 70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.
Varane meg nem fog balhezni, ha idén nem, jövőre megy ingyen.
Én remélem marad.. amennyi free pu**yra rámegyünk jövő nyáron, hogy tőlünk is ingyen megy Varane (meg M12, Isco, Bale, stb.) máshova, nekem belefér..
Szvsz beljebb lennénk ha lépnének a kóklerek, s Alaba kkp lenne. Iszonyat örülök, h jött, jó játékosnak tartom, de december óta nem változott a véleményem, hogy kh-nak meg minden másnak milyen (nem jó vs jó).
De mindegy, ezt elengedem, Padem fogalmazta meg jol az Alaba topicba. Egyértelmű ő lett az új Ramos. Sztem máshol jobban járnánk vele..
Ha meg lép Varane egyébként leszünk bajban, lesz egy jó tavaszi pár meccset letudó Militao, egy stabil Nacho, meg egy (szerintem) nem kh-nak legjobb Alaba hátul.
Meg Chust, s Vallejo..
Ez azért kevéske így leírva..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Abszolút...a ManU pont ezt próbálja kihasználni, mert nekünk égetőbb, mint nekik.CS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
Szerintem is meglesz az egyezség, aztán beleszuszakolnak mindenféle egyszerű opciót a dealbe és mindenki boldog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem meg fognak állapodni 55 körül a klubok, kell a bevételCS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
a jövőbeni igazolásokhoz
Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.raul 4 ever írta:Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
De köszi, hogy leszámoltad a 12-t..
Más..
Csitulnak a Varane pletykák. Egy napja semmi.. Ránézett mufanaticsra, azt mégis marad?
Varane meg nem fog balhezni, ha idén nem, jövőre megy ingyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
De köszi, hogy leszámoltad a 12-t..
Más..
Csitulnak a Varane pletykák. Egy napja semmi.. Ránézett mufanaticsra, azt mégis marad?
Így van. Örömmel látom, hogy letetted az italt.aleksz írta: 1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
-
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
raul 4 ever írta:Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni..h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
Am. Bushido: te pl. hol játszattad vna Ramost? Tudjuk, h jh, meg vkp volt 1-2szer, az első felejthető volt, vkp-nak meg worldclass, de azt pechjére (azon túl h Case letolta a szezont, ő meg áll sérült volt) megoldottuk tavaly.
Böhöm csatárnak ott volt Jovic (semmit nem is játszott).
Fenoo is irja, h szélsőnk nincs évek óta. Annak Ramos ennyi idősen, sebességgel kevés, beadásai meg ált. 20ik sorba mennek..
Depay nem lesz a barca alappillére, egyedül max cserecsatár lehetne itt, annak valszeg jó volna, de van 2 másik túlfizetett vakunk annak.
Szélső kell, s nem 2ik polcos..