Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
FIFA-nal valaki a pohár fenekére ézhetett párszor, hogy ezeket kitalálta
A tiszta játék időn kívül jo nagy baromságok ezekRealista24 írta: FIFA to try 4 modifications:
*Two HT of 30 minutes & the clock to stop at each interruption.
*Unlimited substitutions.
*Throw ins with the foot.
*Yellow card: 5 minute suspension.
These modifications are in phase 1 of tests, until reaching the IFAB. [@PressPortmx]
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://mobile.twitter.com/MirrorFootba ... ory.shtml
Állítólag felajánlottuk Vinit a Manchesternek a Varane dealben.
Mindenki fogjon neki imádkozni, vagy kezdje el bombázni a MU Facebook oldalát, hogy mekkora deal lenne ez nekik!
Állítólag felajánlottuk Vinit a Manchesternek a Varane dealben.
Mindenki fogjon neki imádkozni, vagy kezdje el bombázni a MU Facebook oldalát, hogy mekkora deal lenne ez nekik!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A kosar-kezi-NFL kozvetiteseket hogy tervezik meg? A kozvetites nem lesz hosszabb, mert a most is nagyjabol 30 percet van jatekban a labda egy felidoben.RaúlCF írta: a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
Egyebkent a fix jatekidot tamogatom, elejet kell venni a jatekot direkt tordelo, idohuzo fetrengeseknek.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a foci mindenkié de akármennyi cserével a nagy csapatok nagyon erős helyzetben lesznek. ez nem kell
bedobás helyett berúgás meg minek? mit segít elő. lényegi változást nem hoz.
a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
a sárga lapos 5 perc pihi még érdekes is lehetne de ahogyan szórják a sárgákat és amilyen széles palettán mozognak a sárgák megint egy jó kis kéz szabály lenne amit senki se tud. akkor már inkább hozzák be a narancs lapot és az legyen az 5 perc pihi.
egyikse nyert meg.
bedobás helyett berúgás meg minek? mit segít elő. lényegi változást nem hoz.
a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
a sárga lapos 5 perc pihi még érdekes is lehetne de ahogyan szórják a sárgákat és amilyen széles palettán mozognak a sárgák megint egy jó kis kéz szabály lenne amit senki se tud. akkor már inkább hozzák be a narancs lapot és az legyen az 5 perc pihi.
egyikse nyert meg.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egyedül az első nem tetszik, a többi nagyon ígéretes.. Teremfoci, kézi, hoki elemek, pörgősebb lenne a játék..Realista24 írta: FIFA to try 4 modifications:
These modifications are in phase 1 of tests, until reaching the IFAB. [@PressPortmx]
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
FIFA to try 4 modifications:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Manchester United have reached an agreement with Real Madrid to sign Raphaël Varane for €58m. The two clubs are preparing to close the operation.Pad'em írta: Information source @raphaelvarane is on the verge of joining Man United. Personal terms agreed, contract until 2026. Real Madrid want a bit more than €50m. All parties confident the deal will happen soon. [@berger_pj]
@abc_deportes via @mufcMPB
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Information source @raphaelvarane is on the verge of joining Man United. Personal terms agreed, contract until 2026. Real Madrid want a bit more than €50m. All parties confident the deal will happen soon. [@berger_pj]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem, nem.Berti írta: Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.
Én biztos nem, ha én lettem volna az egyes.
Vannak itt ilyen szakértők, akik mazsolázzák a francia kieső csapatok tehetségeit, meg a spanyol másodosztályt, stb
De nem rád gondoltam.
Az év kommentjefüst írta: Kemény. Én ezt anno úgy tanultam hogy van a gól meg a nem gól, csókolom. Mondjuk nem is vittem sokra, az is igaz.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kemény. Én ezt anno úgy tanultam hogy van a gól meg a nem gól, csókolom. Mondjuk nem is vittem sokra, az is igaz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem az xG ellen vagyok, félreértés ne legyen. Csak pont leszarom. Innen a fotelből számomra semmit nem ad a sporthoz.
Ha ezzel foglalkoznék, ezek a dolgok biztos jók, hasznosak.
Ha ezzel foglalkoznék, ezek a dolgok biztos jók, hasznosak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Nyilvan mindig vannak kirivo esetek, de osszessegeben ezek a mutatok eleg jol leirjak 1-1 jatekos/csapat hosszutavu teljesitmenyet.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
Inkabb beszeljenek xG-rol, mint “akaratrol” meg a transfermarkt ertekekrol
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Non penaldo xgfüst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ehhez csak annyi, hogy nem kell mindenkinek ezzel foglalkoznia, de ha valaki felhozza ezeket a statisztikai elemeket, mint érv, akkor nem ő a hülye, hogy tudja értelmezni őket.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én se hallottam még erről, de ha tetszik, ha nem a foci is a tudományos irányba ment el. Jobb mérőszámokra van szükség, mint amit egy átlagos statisztika megmutat.füst írta: npxG.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Non-Penalty Expected Goals (npxG)füst írta: npxG.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
npxG.