Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Szerintem Wilshere egy world class potenciál, csak egyrészt üveglábú, másrészt meg egy bulizós, cigizős gyökér, az ilyennek nincs helye a mai fociban (sem).
Sokkal jobb keretekkel is rendre lebőgtek, mondjuk most, hogy nincsenek sztárok, talán összeraknak valami patent csapatot akik tudnak kűzdeni meg ilyenek, szokásos kamu erősségek. Bár nem tudom ezzel mire mennek egy focit játszó csapat ellen.
Sokkal jobb keretekkel is rendre lebőgtek, mondjuk most, hogy nincsenek sztárok, talán összeraknak valami patent csapatot akik tudnak kűzdeni meg ilyenek, szokásos kamu erősségek. Bár nem tudom ezzel mire mennek egy focit játszó csapat ellen.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
egy kiemelkedő játékos sincs közöttük.
csak a 3000 éves Rooney.
Azért egy jó 10-12 éve ettől sokkal de sokkal erősebb keretük volt az angoloknak.
Olyan játékosokkal akik nem csak a PL-ben húzták a csapatukat, hanem a BL-ben is. És angolok voltak.
Gondoljunk a 98 -2006 között feltűnt, vagy aktív játékosokra.
Most ez ahhoz képest nulla. És még azzal az erős kerettel sem értek el semmit. Még egy elődöntőt se.
Meglepődnék én még a legjobb 8-on is.
Egyébként az olaszoknak sincs senkijük. Azok még jobban visszaestek mint az angolok.
Ott még nagyobb játékosok szaladgáltak egy jó 10-12 éve, most meg kb egyet se tudnék mondani az olaszok közül. Ezeket az angolok közül is azért ismerek 1-2 nevet, mert a szétreklámozott PL-ben rúgják a bogyót.
Nagyon nagy a lejtmenet a válogatottak kapcsán. Azért tényleg egy jó 10-12 éve sokkal jobban várta az ember az EB-t, VB-t, most meg l.fasz. Nem is nagyon érdekel.
Van mondjuk 2 klasszisokkal teli csapat, meg a franciák még esetleg, bár így Benzema nélkül gyengülnek azért, de kb ennyi. A többi még nemzetközi mércével jelenleg mérhető, úgymond sztárjátékos meg olyan válogatottakban játszik, ahol nem sok hasonló társuk akad. Így nagy dolgokat nem várhatunk tőlük.
csak a 3000 éves Rooney.
Azért egy jó 10-12 éve ettől sokkal de sokkal erősebb keretük volt az angoloknak.
Olyan játékosokkal akik nem csak a PL-ben húzták a csapatukat, hanem a BL-ben is. És angolok voltak.
Gondoljunk a 98 -2006 között feltűnt, vagy aktív játékosokra.
Most ez ahhoz képest nulla. És még azzal az erős kerettel sem értek el semmit. Még egy elődöntőt se.
Meglepődnék én még a legjobb 8-on is.
Egyébként az olaszoknak sincs senkijük. Azok még jobban visszaestek mint az angolok.
Ott még nagyobb játékosok szaladgáltak egy jó 10-12 éve, most meg kb egyet se tudnék mondani az olaszok közül. Ezeket az angolok közül is azért ismerek 1-2 nevet, mert a szétreklámozott PL-ben rúgják a bogyót.
Nagyon nagy a lejtmenet a válogatottak kapcsán. Azért tényleg egy jó 10-12 éve sokkal jobban várta az ember az EB-t, VB-t, most meg l.fasz. Nem is nagyon érdekel.
Van mondjuk 2 klasszisokkal teli csapat, meg a franciák még esetleg, bár így Benzema nélkül gyengülnek azért, de kb ennyi. A többi még nemzetközi mércével jelenleg mérhető, úgymond sztárjátékos meg olyan válogatottakban játszik, ahol nem sok hasonló társuk akad. Így nagy dolgokat nem várhatunk tőlük.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy kutya mind, régimódi védők, a több rutin miatt mehetne Smalling. Bár őt meg szvsz rossz nézni, ahogyan mindenbe jobbal akar beleérni, még a sima felszabadításba is, az valami borzasztó.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Meg mért Stonest rakjátok Cahill mellé? Aki látta játszani tudja, hogy az a gyerek hihetetlen overhyped, Smalling köröket ver rá.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem vilagvero, de korrekt kis keret.
hart - rose,cahill,stones,clyne - alli,drinkwater,barkley,sterling - kane,vardy
ezt a felallast kiprobalnam, de egyebkent rengeteg nagyjabol azonos erossegu 11 kiallithato ebbol a keretbol, annyira forma-forma.
hart - rose,cahill,stones,clyne - alli,drinkwater,barkley,sterling - kane,vardy
ezt a felallast kiprobalnam, de egyebkent rengeteg nagyjabol azonos erossegu 11 kiallithato ebbol a keretbol, annyira forma-forma.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hungarokatalán írta:Szerintem a keret nagy része középszer. A franciák, németek és spanyolok is megeszik reggelire ezt a csapatot. De pl. horvátok ellen se őket tartanám esélyesnek, ugyanez igaz az olaszok és a belgák elleni összevetésben.lestat írta:Teljesen korrekt ez az angol keret.
Tehát meglepődnék, ha akár elődöntőig eljutnának.
A.lehetosegekhez kepest korrekt...nem azt irtam hogy leszopatnak mindenkit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Szerintem a keret nagy része középszer. A franciák, németek és spanyolok is megeszik reggelire ezt a csapatot. De pl. horvátok ellen se őket tartanám esélyesnek, ugyanez igaz az olaszok és a belgák elleni összevetésben.lestat írta:Teljesen korrekt ez az angol keret.
Tehát meglepődnék, ha akár elődöntőig eljutnának.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vicces kis embergyerek vagy te, pláne ezzel a képpelAkkor inkabb maradj csondben es ne tolj be faszsagokat.
- lestat
Akkor inkabb maradj csondben es ne tolj be faszsagokat.hehe írta:Teljesen leszarom az angolokat, mindegy kit visznek.
Olyan topicba irj ami erdekel is.
On: 18eves jo formaban levo sracot aki tele van bizonyitasi vaggyal boven megeri kivinni. Nem lesz fix kezdo de jól szállhat be a meccsekbe.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
Teljesen korrekt ez az angol keret.
Shaw-t sajnalom hogy lenaradt a serulese miatt. De mást nem...mondjuk ez a Delph sztem nem volt iden tul jo.
De az EB-n mindig a pillanatnyi forma dönt.. vagyis olyat kell kivinni aki ha 3 hónapja van jó formában akkor azt.
Walcott es Chamberlain sem hianyzik onnan...nagyon nem toltak iden jol es akkor meg finoman fogalmaztam.
Vardy teljesen jogosan megerdemli plusz Kane is. A Plben top 2 es gólvágók. Iszonyat jó formaban vannak.
Wilshere meg most tért vissza...friss lábak mindig kellenek plana olyan mint Jackè...kitudja? Talán überfasza uzmodba vált az EBn...bőven megéri kivinni...amugysincs jobb nálam a poszton az angoloknál.
A védelem is teljesen korrekt. Egy Cahill-Stones párost megnéznék.
Kp kicsit gyengébb de en megprobalnék egy Henderson/Drinkwater-Wilshere Rooney hármast.
Előttük meg Vardy-Kane-Sturridge.
Helyukben erosebb ellenfel ellen a kontrakra epitkeznek már csak Vardy miatt is...eszmeletlen mennyire érzi az üres területre való gyors elmozgasokat.
Én nem becsülném le ezt a csapatot...bennük van a meglepetés.
Shaw-t sajnalom hogy lenaradt a serulese miatt. De mást nem...mondjuk ez a Delph sztem nem volt iden tul jo.
De az EB-n mindig a pillanatnyi forma dönt.. vagyis olyat kell kivinni aki ha 3 hónapja van jó formában akkor azt.
Walcott es Chamberlain sem hianyzik onnan...nagyon nem toltak iden jol es akkor meg finoman fogalmaztam.
Vardy teljesen jogosan megerdemli plusz Kane is. A Plben top 2 es gólvágók. Iszonyat jó formaban vannak.
Wilshere meg most tért vissza...friss lábak mindig kellenek plana olyan mint Jackè...kitudja? Talán überfasza uzmodba vált az EBn...bőven megéri kivinni...amugysincs jobb nálam a poszton az angoloknál.
A védelem is teljesen korrekt. Egy Cahill-Stones párost megnéznék.
Kp kicsit gyengébb de en megprobalnék egy Henderson/Drinkwater-Wilshere Rooney hármast.
Előttük meg Vardy-Kane-Sturridge.
Helyukben erosebb ellenfel ellen a kontrakra epitkeznek már csak Vardy miatt is...eszmeletlen mennyire érzi az üres területre való gyors elmozgasokat.
Én nem becsülném le ezt a csapatot...bennük van a meglepetés.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Süti
hehe írta:imádom az angolok együgyűségét
rashford a semmiből (nincs bajom a gyerekkel, csak ez a tipikus angol balfaszság, hogy sztem az agytrösztök 98%-a azt se tudta ki ez a gyerek fél éve, most meg megy az ebére )
vardy, aki egy jó hajtós tököliattila szint kb, semmi extra, nem baj, vigyük őt is, kissé alkoholista, kissé esetlen, de nem baj, ilyen egy igazi angol
wilshere, aki szintén tehetséges, de állandóan sérült és nem is játszott már hónapok óta, gg
nem tudom ki most az edző, de még ha a játékosok jók is, sikerül majd elkúrni megint a standard jó favágó 442-vel
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy te milyen angol támadókat vinnél.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ruTbpJSO6M
Nem lesz aranylabdás soha, de mivel még tart a szezon, azért a one-season wonder jelző még illeni fog rá az EB-n
Nem lesz aranylabdás soha, de mivel még tart a szezon, azért a one-season wonder jelző még illeni fog rá az EB-n
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leicester jövőre jó eséllyel egy EL helyre férhet oda, akárhogyan is nézem. Pep Cityje nem lesz rosszabb a mostaninál, Klopp Liverpoollal fix top6, Unitednél ha kinevezik Mourinhot ők is tartják ezt, és az Arsenal továbbra is bajnokesélyes, bármekkora choker klub. Illetve lesz egy Chelsea Conte vezetésével, nálam ők is top 6. Szóval Kanté jó döntést hozhat.
- lestat
Navamiro írta:Ki az, aki visszalép a karrierjében? Bajnokcsapatból örökvesztesekhez, gg. Te se leszel többet bajnok, barátom.Anthony írta:Kanté megy Arsenalhoz. Még a végén nem esnek ki jövőre a top4-ből?
Sajtóhír...szoval kamu.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
nincs helyettük senkihehe írta:imádom az angolok együgyűségét
rashford a semmiből (nincs bajom a gyerekkel, csak ez a tipikus angol balfaszság, hogy sztem az agytrösztök 98%-a azt se tudta ki ez a gyerek fél éve, most meg megy az ebére )
vardy, aki egy jó hajtós tököliattila szint kb, semmi extra, nem baj, vigyük őt is, kissé alkoholista, kissé esetlen, de nem baj, ilyen egy igazi angol
wilshere, aki szintén tehetséges, de állandóan sérült és nem is játszott már hónapok óta, gg
nem tudom ki most az edző, de még ha a játékosok jók is, sikerül majd elkúrni megint a standard jó favágó 442-vel
még mindig jobb a sérülésekkel bajlódó wilshere, mint egy noble
vagy rashford carrollnál és a balfék defoenál