Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Annyira vicces ezzel a 10 évvel dobálózni mindig.
Miért nem nézünk csak 4-et vagy éppen 90-et? Jah mert úgy kicsit nem festene olyan jól a dolog?
Gondolom a tavalyi szezonban is az a legnagyobb örömötök, hogy megvolt a történelmi fordítás a PSG ellen (ami sajnos semmit sem ért, mivel a következő körben leiskolázott titeket a Juventus) és a győzelem a Bernabeuban (ami szintén semmit sem ért, hiszen a bajnokságot így sem tudtátok megnyerni )
De tudom, a bírók miatt nyertünk bajnokságot meg a szerencse miatt, a BL-t meg a könnyű sorsolás és persze Kassai miatt.
Miért nem nézünk csak 4-et vagy éppen 90-et? Jah mert úgy kicsit nem festene olyan jól a dolog?
Gondolom a tavalyi szezonban is az a legnagyobb örömötök, hogy megvolt a történelmi fordítás a PSG ellen (ami sajnos semmit sem ért, mivel a következő körben leiskolázott titeket a Juventus) és a győzelem a Bernabeuban (ami szintén semmit sem ért, hiszen a bajnokságot így sem tudtátok megnyerni )
De tudom, a bírók miatt nyertünk bajnokságot meg a szerencse miatt, a BL-t meg a könnyű sorsolás és persze Kassai miatt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam a pálfordulaton van a hangsúly. Közben rá kerestem, hogy mégis, hogy definiálják a neten és találtam egy tökéletes "leírást". Pálfordulás: A vélemény teljes megváltozása. Amikor az ember homlokegyenest mást mond mint azelőtt gondolt.Dr.Dre írta:És a normális Barcelona szurkolókat sem kellene a hülyékhez venni, mert olyanok nem csak nálunk vannak, hanem nálatok is.
Ugye tiki-taka meg La Masia über alles, most meg éljen a fejes gól meg a kontra, meg az se baj, ha többet költünk igazolásra mint a Madrid. De az is csak tőletek, mert ha mástól jön szintén lesüllyed szégyenbe.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Henry
- Kedvenc csapatod: FCB
Azért te sem vagy semmi. A Barcelona szurkolóknak persze hogy jó meg szép, bárhogy nyer.dzsi91 írta:Nincs pálfordulat,sose volt igazából kialakult képük és értékrendjük a labdarúgásról.
#Messialegjobb meg #messkuenklub aztan csokolom.Talaltam egy nagyon szep alairast odaat,valahogy ez leírja az egesz barsza eszmét:
“Ha a barca nyer,a futball nyer”
Ennyi a lenyeg,csokolom.Game over mindenkinek,ha a barca nyer, nyer a futball ha a barsza kontrázva nyer az akkor is szép,ha 150 milláért vasarolnak az is jo, mert a barsza mindig szép szerintem jópofa.Kívülről nézve zseniális ahogy omlik össze a világuk szépen lassan de mindig találnak valami kapaszkodót ,hogy visszakábítsák magukat
De ez nem mondható el a Real-ra? Ti is tudtommal örültök minden győzelemmel, legyen az bármilyen.
Omlik össze a világunk? Akármennyire is szeretnéd, a Barcelona még mindig a top 3 elitbe tartozik a Madriddal együtt. Néha a Madrid van feljebb (most), néha a Barcelona. Nem kell túlbonyolítani. Azért úgy, hogy az elmúlt 10 évben 3x(?) nyert a R.Madrid spanyol bajnokságot,na meg a BL-ek száma is az elmúlt 10 évben 3-3 ide is oda is, és azt mondod RÁNK hogy omlik össze a világ, és hogy kapaszkodunk fel, elég nagy elvakultság,már bocs.
És a normális Barcelona szurkolókat sem kellene a hülyékhez venni, mert olyanok nem csak nálunk vannak, hanem nálatok is.
Peace
Henry - The Legend!
- BlancoMark
Ahogy Sierra is irja, minden evben igy kezdenek. Aztan evek ota nem jon ossze a formaidozites es elfogynak tavaszra, foleg Messi. (Megint agybafobe nyomatva van.) Persze Valverdenek muszaj most mindent megmutatnia egy lapra felteve, mert egy esetleges fasultabb szerianal mar a fejet kovetelnek.
Általában hasonlóan lehengerlően kezdik a bajnokságot évek óta (ha emlékezetem nem csal), de előbb-utóbb leáll a masina, ebben biztos vagyok. Ők is csak addig nyernek annyit, amíg messi le nem sérül/van kedve focizni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs pálfordulat,sose volt igazából kialakult képük és értékrendjük a labdarúgásról.
#Messialegjobb meg #messkuenklub aztan csokolom.Talaltam egy nagyon szep alairast odaat,valahogy ez leírja az egesz barsza eszmét:
Ennyi a lenyeg,csokolom.Game over mindenkinek,ha a barca nyer, nyer a futball ha a barsza kontrázva nyer az akkor is szép,ha 150 milláért vasarolnak az is jo, mert a barsza mindig szép szerintem jópofa.Kívülről nézve zseniális ahogy omlik össze a világuk szépen lassan de mindig találnak valami kapaszkodót ,hogy visszakábítsák magukat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
CR-nek lesz mit behoznia. Végülis mind1, akkor vagyunk bajnokok, ha nem ő a gólkirály.
Amúgy eddig jó ez a Barca, Paulinho sem annyira elveszett. Menjen csak minden, maradjunk négy ponton belül, aztán őket is elkapja a dögvész.
Amúgy eddig jó ez a Barca, Paulinho sem annyira elveszett. Menjen csak minden, maradjunk négy ponton belül, aztán őket is elkapja a dögvész.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irigyellek titeket hogy ilyenekre van idotok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem is az, de hirtelen mi ez a pálfordulat? Ugye először ördögtől való volt, ha kontrából szerzünk gólt, mert az nem foci. Bevette a Barca is a repertoárba, hirtelen halálos fegyver lett, meg császárok, hogy a tiki-taka mellett nekik még ez is megy. Tavaly bemákoltuk a bajnokságot a sok szar íveléssel, pontrúgással, fejesekkel, most meg tapsolnak neki... Nem mintha annyira meglepő lenne, de bőven van olyan idegesítő, mint a "há' de nekünk nem fújnak a sporik, há' csak azé' kapunk annyi tizit, mert mi ziccerig játszuk a 16oson belű, oszt főrugnak"... amúgy is kussoljon mindenki, mert Messi a valaha élt legnagyobb, olyan csapat meg nem volt és soha többé nem is lesz mint a 2006-2012-es Barca, minden más és mindenki más szar...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg a Klub VB-t is megnyerik, olyan jók.Yazid írta:Mit idegeskedtek, engem mar regota nem erdekel. El classicon fog itt mar mulni. Mert tobbit nyerik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezekkel nem értek egyet, azt látni kell, hogy a bajnokság első felében baromi könnyű a sorsolásuk.Yazid írta:. El classicon fog itt mar mulni. Mert tobbit nyerik.
Ez annyiból szerencsés nekik, hogy egy nem teljesen összeállt csapattal is simán tudják hozni a meccseiket.
Majd ha jönnek a komolyabb meccsek, akkor lesz ott is pontvesztés bőven, nem kell aggódni.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kamu tizi ide vagy oda, Semedoval nagyon jol jartak, nagy potencial van benne. Megneznem Nejmi ellen, mar csak a balhejuk miatt is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Minek nézitek?
Ez megy évek óta. Felesleges rajta idegeskedni. Hozzuk a saját meccseinket..legyunk frissek tavaszra messiket meg facsarjak ki. Most elhiszik hogy minden jo.
Ez megy évek óta. Felesleges rajta idegeskedni. Hozzuk a saját meccseinket..legyunk frissek tavaszra messiket meg facsarjak ki. Most elhiszik hogy minden jo.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De nem is az a kemény ahogy csalnak minden meccsükön,hanem hogy mindenki kussol ezekről.Aztán ha mi kapunk egy jogtalan tizit évekig vergődik a világ.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mit idegeskedtek, engem mar regota nem erdekel. El classicon fog itt mar mulni. Mert tobbit nyerik.
- BlancoMark
Feleannyit kell tenniuk a tiziert mint nekunk ez mar nem ujdonsag. Az ellenfelek meg borzaszto konnyen kapjak a figyelmeztetest ellenuk. Tizikrol mar nem is beszelek, mert totalisan lehetetlen a Barcelona ellen hozzajutni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hányingerem van már tényleg ettől.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
Ronaldo ilyenért kapott második sárgát ugyanitt. Nevetséges.Puding írta:Ez a 11-es már megint mi volt? De komolyan...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Puding írta:Ez a 11-es már megint mi volt? De komolyan...
Bekezdett az Eibar. Egyértelmű volt. Szerintem a videóbíró sem segítene itt. Ha nem akarjàk làtni, nem is fogjàk.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Ez a 11-es már megint mi volt? De komolyan...
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady