Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ezután mindig kell vezessünk 7 góllal az 56-ik percre, hogy Carlo tudjon időben cserélni
Ez a 9-1 akármilyen kiugró eredmény is legyen mégis jelzi, hogy változott a helyzet: amég nem volt Modric és James 2 gólnál többet nem nagyon lőttünk (most nem fogok utána nézni, szóval lehet túloztam). Nagyon kell, hogy formába lendüljünk az Atleti elleni meccsre.
James: a gyerek nagyon ott van, nem kell mindenkinek sebesség, ha egy lábbal egy helyben állva odateszi ahova kell.
Modric: hát igen, egy kincs az az ember, kéne valami öregedés elleni szert találni, mert nem tudom ki jöhetne majd a helyére.
Ez a 9-1 akármilyen kiugró eredmény is legyen mégis jelzi, hogy változott a helyzet: amég nem volt Modric és James 2 gólnál többet nem nagyon lőttünk (most nem fogok utána nézni, szóval lehet túloztam). Nagyon kell, hogy formába lendüljünk az Atleti elleni meccsre.
James: a gyerek nagyon ott van, nem kell mindenkinek sebesség, ha egy lábbal egy helyben állva odateszi ahova kell.
Modric: hát igen, egy kincs az az ember, kéne valami öregedés elleni szert találni, mert nem tudom ki jöhetne majd a helyére.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
VanillaSky írta:"Jot" tesz a bajnoksag nivojanak az ehhez hasonlo amator alakulat, remelem kihullanak. Ez nem meccs volt, hanem atmozgato edzes.
Az eredménytől függetlenül egész korszerűen,és gyorsan játszott a granada,bátrak voltak,nem adták fel,és sok olyan labdakihozataluk is volt,amire sok komoly csapat is csak tapsolhat. Nem azt mondom, hogy megizzadtunk miattuk de le sem amatőrözném őket azért.
Ronaldo nagyon odaba**ta nekik,feltartóztathatatlan volt,ami meg szembetűnő,hogy a futótechnikája sokat javult,jobban "beleáll" a rajtokba,régebben hátraszegett fejtartással próbált indulni,a mozgása főleg induláskor sokkal harmónikusabb mint pár éve még,amikor is kockásabb,valamint a kezeit túl mereven mozgatva futott. A kezeit kontrollálja,"tudja hol a kéz helye",nem olyan szélesek a mozdulatai.Valami új módszer lehet ez,mert ennyire a korral ez nem változhatott.
Modric = FOCI. Senkire sem cserélném el,nincsen a piacon olyan játékos akit jelenleg nagyobbra taksálnék a középpályán.
Bale, szépek voltak a megindulásai,volt benne ma dinamika,a góljánál jól reagált a lehetőségre,szépen vezette le. Szélen többet várnék el tőle,több befutás a védelem vonala mögé,egy ritmusváltással oda lehet az ellenfelet szorítani a falhoz könnyedén...a középen kapu felé vissza felé mozgó védő meg mint tudjuk már nem védő,csak létszám. Ennek ellenére kevés ez,sokkal sokkal többet tud,de ez valahogy nem jön ki,neki a tudása révén minden meccsen gól és gólpassznak ott kellene lennie,ehelyett sok az himbi limbi. Kevés.
Benzema,remek visszamozgásai voltak üresbe,jól "szedte le" a fel passzokat,jól is játszotta le őket, a kapu elé viszont még nagyobb gázzal érkezzen.
Kroos,neki ha modric mellette van,olyan az élete mint hugh hefnernek amikor 23 playboy nyúl lesi a kedvét 0-24ben.
James, bírom a kölyköt,de sokat kell még fejődnie,érnie,a játéka éretlen,rutintalan,az erejét jobban beosztja,ez pozitív,mert ezek szerint ezt kontrollálja,vagy súgnak neki,a passz játéka okos,a gondolkodása viszonylag gyors,mindenben partner,a rúgótechnika és a passz technika meg abszolut top,álom nézi ahogy beleteszi a belsőt,vagy csüdöt és a labda milyen ponton van eltalálva,milyen tisztán,erősen továbbít. A gyorsaságon tud még fejleszteni,azon lehet.
Messi ilyenkor be szokott dühödni és szór 3-4 et,5öt nem fog,ugye nagyon sérült,játszani sem játszott,ami elég érdekes annak a tükrében,hogy a szövetségek egyáltalán nem szarral gurigáznak ha jogokról van szó,és senki sem teheti meg hogy ne játsszon,csak ha mindkét fél orvosai rámondták az áment. Talán csak isten teheti meg.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mondjuk azt tegyük hozzá hogy ez a Granada egy szégyen.(semmit nem von le a teljesítményünkből)
Ki lehet kapni 3-4 de akár 5 góllal is,viszont így,és 9:1-re azért ez nagyon kemény.
Ki lehet kapni 3-4 de akár 5 góllal is,viszont így,és 9:1-re azért ez nagyon kemény.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ahogy azt vártuk.Nincs mese,hozni kell a kötelezőket és szinte minden meccsünk ami maradt kötelező kategória,Barcának közel sem.Április 26.miro írta: Legalább formába leszünk végre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Csapat szinten óriási lökést kell hogy ez adjon,ha hozzuk a következő meccsünket hét közben akkor jó előjelekkel lehet várni azért az Atletico elleni meccset.
Legalább formába leszünk végre.
Legalább formába leszünk végre.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
igazad van.
akkor te gondolkozz a bajnokság nívóján.
akkor te gondolkozz a bajnokság nívóján.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
A fenekedet is vagdalhatod a foldhoz oromodben, akadalyoztalak benne? =-OToti írta:biztos ez a legfontosabb egy 9-1es győzelmet követően.VanillaSky írta:"Jot" tesz a bajnoksag nivojanak az ehhez hasonlo amator alakulat, remelem kihullanak. Ez nem meccs volt, hanem atmozgato edzes.
ne is örüljünk annak, h james visszatért.
modric pazar.
cé bekapcsolta az beast módot.
a bajnokság nívója, az.. az a legfontosabb most.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ezt minden gálára el lehetne mondani.Barcáékat közben az ideg rángatja, hátha megszorongatja őket a Celta.VanillaSky írta:"Jot" tesz a bajnoksag nivojanak az ehhez hasonlo amator alakulat, remelem kihullanak. Ez nem meccs volt, hanem atmozgato edzes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
biztos ez a legfontosabb egy 9-1es győzelmet követően.VanillaSky írta:"Jot" tesz a bajnoksag nivojanak az ehhez hasonlo amator alakulat, remelem kihullanak. Ez nem meccs volt, hanem atmozgato edzes.
ne is örüljünk annak, h james visszatért.
modric pazar.
cé bekapcsolta az beast módot.
a bajnokság nívója, az.. az a legfontosabb most.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Puhl be van baszva megint, pont úgy beszél mint a nagy öregek a kocsmában 5 kis fröccs után, a délutáni mennyei megyei meccs előtt.
-
"Jot" tesz a bajnoksag nivojanak az ehhez hasonlo amator alakulat, remelem kihullanak. Ez nem meccs volt, hanem atmozgato edzes.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ha teljes gőzzel játszanak mennyi a vége? mert ez fél gőz volt kb , komolytalan meccs , Ronaldo meg 8 at lőhetett volna egymaga simán
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
vasárnapi edzés letudva.
k.o.
k.o.
- András93
2000-ben is, ott a Valencia mutatta.dzsi91 írta:2012ben lett volna rá reális esély, csak hát a liga mutatta a fákkot az idióta sorsolásukkal.
- dzsi91
2012ben lett volna rá reális esély, csak hát a liga mutatta a fákkot az idióta sorsolásukkal.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tavaly lett volna, csak hát ugye..Géci írta:Nagyon érik már amùgy egy El Clásicó a döntőben. Meglep, hogy erre még nem volt példa...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon érik már amùgy egy El Clásicó a döntőben. Meglep, hogy erre még nem volt példa...
- dzsi91
Ha tavaly nem vitt el 92:48ig akkor ezt is túlélnéd Valamiért úgy érzem,hogy összefutunk velük még idén, 1 csapattól tartottam igazán ez a Classico-n is megerősített.Idén nekünk az atletico a neheze,ha rajtuk túlvergődünk én onnantól fő esélyesként tartom számon a csapatot.A Bayernben nem látok sok változást a tavalyi évhez képest, a Barca meg bár rengeteget javult, továbbra sem érzik ellenünk a játékot, persze oké nyertek megérdemelten,de a körülményeket ismerjük.Mindig 3 esélyes egy ilyen rangadó de valamiért nem féletm a csapatot se a bayerntől se a barcától, a matracosoktól viszont annál inkább.ateeemadrid írta:
csak azt ne éljem meg, hogy Clasico lesz a döntőben, biztos, hogy elvinne a szívroham, vicc nélkül.
A clasico BL döntő meg persze ideggörscs lenne mindenkinek, de tavaly is az volt.Én szeretem az ilyen önkínzásokat.
- ateeemadrid
csak azt ne éljem meg, hogy Clasico lesz a döntőben, biztos, hogy elvinne a szívroham, vicc nélkül.Én egy clasico-nak a döntőben nagyon örülnék,azért mekkora lenne,hogy a 10 az Atlético ellen a 11ik pedik a Barca ellen jönne
egyébként én is azok közé tartozom, akik viszonylag jól fogadták a vereséget, sőt én most optimista is vagyok viszonylag. a csúcsformában lévő, agyonszopkodott Barca ellen játszottunk idegenben, a teljesen leírt, formán kívüli, gyengén játszó Real, és így is 60 percen keresztül kis túlzással lefociztuk őket. Nem emlékszem a 2. Barca gólig kidolgozott támadásra, mi meg gólokkal mehettünk volna, ha kicsit pontosabbak vagyunk. Az utolsó fél óra az no komment kategória, de még így is bőven nyerhettünk volna, főleg ha mi szerzünk vezetést. Csak hát azok a kurva helyzetek.
De a lényeg az, hogy tényleg ezt a csúcsformában lévő Barcát a jelenlegi formánkkal, ráadásul idegenben is bőven megszorongattuk, kicsit pontosabb játékkal verhettük volna. Én tartom azt, hogy ha összeszedjük magunkat a szezon végére, akkor akár még duplázhatunk is, főleg a BL-ben bízok, ott 5 meccsre kell igazán felpörögni, az meg bőven reális. Minőségben, játéktudásban szerintem még mindig bőven az élen vagyunk.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- dzsi91
Igen talán ez a legjobb kifejezés,bosszantó vereség.De ebből a meccsből lehet építkezni,a nou campban egy gödörben lévő Madrid lenyomott eg 50-50es labdabirtoklást(1.félidő) úgy,hogy egy raklap helyzetet is kialakítottunk mellé.Kaptunk 2 buta gólt,bem éltünk a lehetőségeinkel,így tökéletesen megédemelt a Barca győzelem,rádásul az utolsó fél órára az egész hátsó alakzat besárgúlt,így azért könnyebb volt beymaréknak szlalomozni a védőink között.
Elnézve a 2 csapat sorsolását,a Modric visszatérése óta mutatkozó javuló tendenciát és a 3 hónapos herelógatásunkat én egy nagyon jó szezonzárást várok a csapattól.Abqrva többetfogbotlani,kérdés,hogy ez mire lesz elég mert 4pont azért már egy tetemes előny,bl-ben meg nincsmese szétkell csapni ezt agyengélkedő atletico-t.Most nekünk is ugyanannyi okunk van a revansra mint nekik a Bl döntő miatt.
Elnézve a 2 csapat sorsolását,a Modric visszatérése óta mutatkozó javuló tendenciát és a 3 hónapos herelógatásunkat én egy nagyon jó szezonzárást várok a csapattól.Abqrva többetfogbotlani,kérdés,hogy ez mire lesz elég mert 4pont azért már egy tetemes előny,bl-ben meg nincsmese szétkell csapni ezt agyengélkedő atletico-t.Most nekünk is ugyanannyi okunk van a revansra mint nekik a Bl döntő miatt.