Real Madrid vs. Barcelona
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem nagy dolog. A legveszélyesebb emberük messzi után úgyis a játékvezető, az meg minden meccsen bevethető lesz duplán (ott nettó plusz, riválisnál nettó mínusz), és még 145be sem került.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- BlancoMark
Mondjuk eddig nekem minimalisan se tunt Barca kompatibilisnek. 145 milla ellenere nem erzem akkora vesztesegnek ezt nekik egyelore.
Rendesen edzett volna a Dortmundnál, most nem sérült volna le.
De amúgy meg viccen kívül. Németeknél nem nyomott rendes előszezont, erőnlétileg nem volt 100%-os, katalánok meg bedobták a mélyvízbe. Gratulálok nekik.
De amúgy meg viccen kívül. Németeknél nem nyomott rendes előszezont, erőnlétileg nem volt 100%-os, katalánok meg bedobták a mélyvízbe. Gratulálok nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2017. szeptember 17., vasárnap 14:46-kor.
mondjuk az fasza érzés lehet mikor kiadsz 110 milliót és kb a 2. meccsen kiesik 4 hónapra (ami lesz 2) majd azon izgulhatsz milyen formában tér vissza.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Elobb visszater, mint benzema es kovacic
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
igen én a reális kiesést írtam az papíron kétszer annyi.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majd kap szörpöt. És 2 honap lesz vegulCaraway írta:Közleményt adott ki a barca, 3-4 hónap.BBeno írta:dembele állítólag 2 hónapra off.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Közleményt adott ki a barca, 3-4 hónap.BBeno írta:dembele állítólag 2 hónapra off.
dembele állítólag 2 hónapra off.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Majd ha Mayoral menti meg a mi seggünk!!LaMartin írta:Paulinho megmenti(egyelőre) őket
Ohh wait...
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Paulinho megmenti(egyelőre) őket
igaz igaz igaz. hogy írhattam hogy szezon közepén sorfal nem tudom miért kevertem össze de tényleg az idegenbeli 0-1 votl a karácsonyi meccs. baptista és rvn egy érintőből.G. V.tinho írta:a sorfal otthon volt természetesen a bajnokság végén.BBeno írta:anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
az őszi klászikó volt karácsony előtt akkor Bárszelónában, ahol Baptista góljával nyertünk, fehér karácsony volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
az összeg közel fele Bale és Cé
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
a sorfal otthon volt természetesen a bajnokság végén.BBeno írta:anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
az őszi klászikó volt karácsony előtt akkor Bárszelónában, ahol Baptista góljával nyertünk, fehér karácsony volt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
legalább a Szent Misén egyből meg lehet gyónni bűneinket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nálunk amúgy is így telik a karácsonyKerlon írta:karácsonykor puta barcázni.. fergeteges
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
karácsonykor puta barcázni.. fergeteges
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Előtted lesz az "egész" nap, lehet ünnepelni és fát díszíteni....Pipita írta:délután egykor clásico...?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."