hát fura lesz délután 1kor inni, de hát ha "meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"Pipita írta:délután egykor clásico...?
Real Madrid vs. Barcelona
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
délután egykor clásico...?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Arra gondoltam én is Dzsi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sorfalat kapunk a jézuskától? Klub világbajnoknak szokás adni.sebydani írta:Tudom, hogy kellett az extra pihi, csak maga a december 23. fura. Karácsonyi klasszikus
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
anno a sorfalas clasico is ha jol emlekszem dec 22 korul volt plusz minusz 1 nap. azzal az eredmennyel most is megelegednek.
- sebydani
Tudom, hogy kellett az extra pihi, csak maga a december 23. fura. Karácsonyi klasszikus
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi a baj vele? Klub vb miatt kapunk egy kis extra pihit, jó az.sebydani írta:WTFJavier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke bejelentette, hogy az őszi el Clásicóra, a La Liga 17. fordulójában rendezendő Real Madrid–Barcelona rangadóra december 23-án, szombaton 13 órától kerül sor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
WTFJavier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke bejelentette, hogy az őszi el Clásicóra, a La Liga 17. fordulójában rendezendő Real Madrid–Barcelona rangadóra december 23-án, szombaton 13 órától kerül sor.
Én nem attól félek, hogy kuka a szezon, hanem francert kell szórakozni év elején ilyen mértékű rotalassal. LV mondjuk nálam nem lenne opció és ez a ketbalhatvedes felállás nagyon fals volt. Az meg, hogy amúgy végig fenn maradtak volna vicc.numberone1 írta:Ha ok mind tomik CR-t , akkor miert panaszkodsz fejlodesre?Kerlon írta: Tömi Isco, Asensio, Kroos, Carvajal, Marcelo...
.
Mbappeval csatarposzton es Dembelevel LV helyett tudtunk volna fejlodni posztokon.
Sajnos egyik sem minket valasztott...lehet, h csak Bappenal volt csak konkret megkereses.
Megprobaltak nem sikerult ez van, de akkor sem ertem ezt a vilagvege hangulatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Casemirot ki ne felejtsd!dzsi91 írta:Azért az kemény,hogy kéthete még magukra akarták gyújtani a campnout most meg már focijuk is van meg mi Cr függők is vagyunk meg ők messi de ott jobb a helyzet mer van csatár is.
Mindezt 2 szaros döntetlen után ahol minden kimaradt,mert nyilvánvaló,hogy nálunk csak morata hamesz és Cr tudott gólt lőni és soha többet nem fog más.Se isco se assensio,ramos,marcelo,carvajal,modric,kroos,lucas egyikse és béla és benzema sem találnak többet a kapuba amikor kell mert arra csak morata és hamesz volt képes.
Cr függők...2 hete volt a clasico,nem hiszemel.
#Hajaismilyen
Manapság ő is odaér belőni, ha más nincs.
Azért ha Lucas V. helyett még egy Dembelé is itt lenne, plusz Mayoral helyett Bappe...megnézném ki és mikor kerülne akár padra is...numberone1
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha ok mind tomik CR-t , akkor miert panaszkodsz fejlodesre?Kerlon írta:Tömi Isco, Asensio, Kroos, Carvajal, Marcelo...numberone1 írta:Ha a Semedo-Dembele kettos gyorsan osszeszok jo kis jobboldal lesz. Nekem Dembele transzfer nagy szivfajdalmam. Nalunk is tomhetne labdakkal CR-t.
.
Mbappeval csatarposzton es Dembelevel LV helyett tudtunk volna fejlodni posztokon.
Sajnos egyik sem minket valasztott...lehet, h csak Bappenal volt csak konkret megkereses.
Megprobaltak nem sikerult ez van, de akkor sem ertem ezt a vilagvege hangulatot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
?VanillaSky írta:ráadásul a Messi függőségre még mindig nincs orvosság
A CR függőség a jelek szerint tökéletesen megoldott.
most mi a nevetség tárgya? szövegértés..
egy szóval sem írtam, hogy nincs Cé függés..
csak arra reagáltam, hogy a kolléga a három heti válságstáb után már überBarcát vizionál.
én meg úgy látom, hogy az utóbbi két fordulót egyedül a törpe húzta be nekik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért az kemény,hogy kéthete még magukra akarták gyújtani a campnout most meg már focijuk is van meg mi Cr függők is vagyunk meg ők messi de ott jobb a helyzet mer van csatár is.
Mindezt 2 szaros döntetlen után ahol minden kimaradt,mert nyilvánvaló,hogy nálunk csak morata hamesz és Cr tudott gólt lőni és soha többet nem fog más.Se isco se assensio,ramos,marcelo,carvajal,modric,kroos,lucas egyikse és béla és benzema sem találnak többet a kapuba amikor kell mert arra csak morata és hamesz volt képes.
#Hajaismilyen
#Hajaismilyen
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tömi Isco, Asensio, Kroos, Carvajal, Marcelo...numberone1 írta:Ha a Semedo-Dembele kettos gyorsan osszeszok jo kis jobboldal lesz. Nekem Dembele transzfer nagy szivfajdalmam. Nalunk is tomhetne labdakkal CR-t.
sok pluszt ad, de egy értelmes befejezővel tegnap sem szopunk. Bale valami botrányos, semmi javuló tendencia nála.. Pedig azt hittem a befejezéseknel még kamatozhatunk belőle.VanillaSky írta:ráadásul a Messi függőségre még mindig nincs orvosság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
ráadásul a Messi függőségre még mindig nincs orvosság
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha a Semedo-Dembele kettos gyorsan osszeszok jo kis jobboldal lesz. Nekem Dembele transzfer nagy szivfajdalmam. Nalunk is tomhetne labdakkal CR-t.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Teljesen felesleges néhány forduló után már a bajnoki címről vízionálni pro és kontra. Tényként annyit azért érdemes leszögezni, hogy a Levante ellen hazai pályán leixelni a kisebb fajta csoda kategóriájába tartozik. Ez a tegnapi pontvesztés Zidane eddigi legnagyobb blamája, meglátjuk, hogy tanul-e belőle.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
lesliejr írta:Remélem, hogy a Real kerete és Zidane is úgy lenéz minket mint pár itteni drukker. Ez nagy előnyünk lehet.
A Real sztárjai, húzóemberei az utóbbi időkben rengeteget nyertek, rengeteg nagy csatát éltek át. Ilyenkor szokott az lenni, hogy kicsit kiereszt fejben az aktuális toppon lévő csapat. Bár nálatok is csak az lesz a kérdés, hogy Ronaldo szórja a gólokat vagy nem. Érdekes amúgy, mert a középpályátok alap kezdője brutál lett, de ezzel ellentétesen mégis nagyon Ronaldo függő lett a Madrid. Köszönhetően Morata és James távozásának. Ilyenkor ők bejöttek és eltettek 10 perc alatt 2-őt. Ráadásul ha Ronaldo játszik, elég 2 támadó is, mögöttük Asensio-val és Isco-val, mindjárt más a játék, mint mikor L.V-Benzema-Bale-lel kell nyomulni, mert Benzi mellé Cé hiányában nincs támadó. Ettől függetlenül nem kell félteni titeket, itt két dolgon fog múlni, Cé gólérzékenységén és azon, hogy a csapat fejben ott tud e lenni a legfontosabb pillanatokban.
Pepitában nálunk is ez a szitu. Messi és a mentális erő. Csak nekünk Leo mellett van egy csatárunk aki tud annyi gólt hozni mint az argentín. De mi még épülünk, nem tudjuk lesz e vmire képes ez a csapat és ha igen, mire.
Valverde-vel visszaléptünk egyet a Pep féle játékhoz és az biztos, hogy működik valamilyen szinte. Azzal nagyon nem lehet mellényúlni. Persze ez kevés, de van töltet most a focinkban. Nem Neymar v Messi oldja meg, hanem a csapat. Azért a Juve ellen derül majd ki igazán, hogy most hol tartunk, de a játék kedv, a hajtás, akarás megvan, ez látszik. Én annyira nem írnám le magunkat, de az tény, hogy most mi vagyunk az üldöző szerepben (nem pontszámokban beszélek), nekünk kell megverni a címvédőt, akikről már mindenki tudja, mire képesek.
Barcelonában sok múlik, hogy tavaszra hogyan áll össze ez a csapat vagy egyáltalán összeáll e. Semedo és Dembelé szinte biztos, hogy jók lesznek, ezt látod azonnal, ahogy pályára lépnek. Velük lesz sebességünk is, nem is akármilyen. Mondjuk Dulifuli sem lassú. Vannak játékosaink akik fizikailag is fel tudják venni a harcot az ellenféllel. Ha Valverde jól keveri össze a hozzávalókat annyira talán nem is bőgünk le mint azt nyáron gondoltam volna. Ennek ellenére a vezetői válság is bekavarhat, ha lesz vmi azért ha nem azért és elmehet ez az idény a levesbe is elég szépen.
három hete meg válságstáb volt, most meg van focitok.
hagyjuk, a kettő közt az igazság, az idény meg hosszú. ráadásul a Messi függőségre még mindig nincs orvosság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2015-ben, ha jól emlékszem a barca fél évig mögöttünk volt, aztán tripláztak. Gondolom ott is elengedték a kupákat szeptember 10-én.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most mi ulunk a tronon szoval...
#nemazellenfelvoltjohanemmivertukmegmagunkat
Nincs gaz, Sociedad ellen nyerni fogunk, szepen lassan kiegyenesedunk. Lattunk mar ilyet, hogy a szezon elejen beragadunk, csak az szamit, hogy milyen gyorsan porgunk fel, utana menni fog a szeker. Biztos vagyok ebben.
#nemazellenfelvoltjohanemmivertukmegmagunkat
Nincs gaz, Sociedad ellen nyerni fogunk, szepen lassan kiegyenesedunk. Lattunk mar ilyet, hogy a szezon elejen beragadunk, csak az szamit, hogy milyen gyorsan porgunk fel, utana menni fog a szeker. Biztos vagyok ebben.