Bajnokok Ligája
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Bajnokok Ligája
Casemiro tuti kezdő lesz.
Persze lehet hogy nem.
Persze lehet hogy nem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ramosekban ezt szeretem amugy, hogy meccsen gyotrik egymast az ellenfelekkel sokszor, aztan meccs vegen mar mosolyogva megy a pacsi.
Este meg mehetne egy Modric-Kova-Kroos-Isco-Ase-Ce kezdo. Vagy akar Kroos pihenhet egyet es akkor Modric-Kova-Isco-Bale-Ce-Ase. Plusz jo lenne, ha Ceba is kapna legalabb egy felorat.
Este meg mehetne egy Modric-Kova-Kroos-Isco-Ase-Ce kezdo. Vagy akar Kroos pihenhet egyet es akkor Modric-Kova-Isco-Bale-Ce-Ase. Plusz jo lenne, ha Ceba is kapna legalabb egy felorat.
http://index.hu/sport/futball/2017/09/1 ... ott_kezet/
Hihetetlen paraszt a kisgyerek. Én emiatt sosem látnám szívesen Madridban. Hétről-hétre ezt csinálja. Azzal, hogy gusztustalan féreg viselkedés ez 40 kilósan a pályán csak egy dolog. De a legnagyobb meccseken, pont emiatt nem villog szinte soha, mert felül az ilyen provokációnak. Ez a celtic ellen még nem jön ki. De ezt minden támadó megkapja a világ összes pályáján. És most nem csinált semmi kirívót. De amikor tavaly a psg ellen is, vesztes állásnál, az a legfontosabb dolga, hogy bebőrözze bosszúból a védőt, vagy hogy felrúgassa magát, ahelyett, hogy menne előre...nekem meggyőződésem, hogy emiatt az "fgy-ség" miatt nem lesz soha aranylabdás. Messi 2-3 év múlva is jobb lesz ennél.
De félretéve az unszimpátiát, maga a neymar-cavani-mbappe támadóhármas igazi world classnak tűnik. A verratti vezette középpályával bármelyik csapatot képesek lehetnek ütni, csak az igazi winner mentalityt kell megtalálniuk, nem tudom ezt emery képes e megadni. Tavasszal kiderül, a bajnokság nyilván az övék.
A barcelona-juventus meccs nekem realosként tetszett. Egyrészt semmit nem vártam a Juventustól, bár kíváncsi voltam, hogy dougles costa és matuidi mit tud hozzáadni a zebra szekérhez. Hát összeségében nem sokat. Matuidi jó nagyon, de tudjuk, hogy a legmagasabb szintre nem elég, és így összességében ez a középpálya a BL 8-ban már rohadt kevés. Dybala nálam továbbra is James kategória, a védelem meg nagyon gyenge. Bajnokság simán az övék, a Bl-ben pedig egy tisztességes helytállás lehetséges. Igazából elmondható, hogy ahogy visszatértek Európa elitjébe, az megsüvegelendő, de végül minden évben úgyis csak egy büdös nagy pofont kapnak, amitől helyre rázódnak.
A barcelona szintén tetszett...ugyanis szerintem nincs bennük semmi, ahhoz képest ami a szuperkupán is látszódott. Tegnap egyértelműen gálakezdővel mentek fel, amibe, akárhol nyúlnak bele már gyengülnek. Messi képes lesz 40 meccset is hozni nekik a szezonban, amivel simán bajnokok is lehetnek, de szerintem a BL-ben ha lesz igazán erős ellenfél (ez kérdés jelenleg, hogy ki lehet? - idén megváltozhat a kicsit szokásos TOP8 mezőnye), hullani fognak. Semedo nagyon jó igazolás, Dembelé pedig ha nem az árát nézzük, hasznos lehet, de.... Nekem tavaly is már kicsit butának tűnt, ez hál' istennek nem egy levetkőzhető tulajdonság, biztos, hogy visszalépés neymarhoz képest. Iniesta és Rakitic nagyon felszívta magát tegnap, jól is játszottak, de egyrészt ugye a Juve gyenge KP nem tanúsított nagy ellenállást, másrészt tavaly is láttuk, hány meccsen tudják ők hozni ezt a szintet ketten. Tehát összességében a Barcelona nagyon jó, simán bajnokok lehetnek, ha mi nem tudunk a támadósorban rendet rakni, de semmiképpen nem félelmetesek, akár nagy, akár kis csapat is képes lehet őket elkapni, ha nem fosnak be. Nincs bennük igazi sebesség, a labdatartás már nem is biztos, hogy TOP3 európában, letámadást ritkán lehet látni, a középpályás védekezés pedig nem is lesz erősségük, még Paulinhoval sem Hozzáteszem az első félidőben a Juve kontrákkal 2-3-at verhetett volna, mire megérkezett az első értelmes lövés a kapujukra.
Érdekes Bl szezon lesz ez megint, jó sok csemegével. Addig meg jósolhatunk jó sokat, ki mire elég, azért, hogy tavasszal minden várakozásunk bedőljön
Ma egy stabil, de nem gála meccset várok magunktól 2-3-as különbséggel. Szívesen látnám egész meccsen Iscot és Kovacicot is. De az elmúlt meccsek alapján, lehet, hogy mehetne a ház egy kapott gólra... A liverpool-sevilla, lipcse-monaco, tottenham-dortmund meccsek pedig igazi csemegék.
Hihetetlen paraszt a kisgyerek. Én emiatt sosem látnám szívesen Madridban. Hétről-hétre ezt csinálja. Azzal, hogy gusztustalan féreg viselkedés ez 40 kilósan a pályán csak egy dolog. De a legnagyobb meccseken, pont emiatt nem villog szinte soha, mert felül az ilyen provokációnak. Ez a celtic ellen még nem jön ki. De ezt minden támadó megkapja a világ összes pályáján. És most nem csinált semmi kirívót. De amikor tavaly a psg ellen is, vesztes állásnál, az a legfontosabb dolga, hogy bebőrözze bosszúból a védőt, vagy hogy felrúgassa magát, ahelyett, hogy menne előre...nekem meggyőződésem, hogy emiatt az "fgy-ség" miatt nem lesz soha aranylabdás. Messi 2-3 év múlva is jobb lesz ennél.
De félretéve az unszimpátiát, maga a neymar-cavani-mbappe támadóhármas igazi world classnak tűnik. A verratti vezette középpályával bármelyik csapatot képesek lehetnek ütni, csak az igazi winner mentalityt kell megtalálniuk, nem tudom ezt emery képes e megadni. Tavasszal kiderül, a bajnokság nyilván az övék.
A barcelona-juventus meccs nekem realosként tetszett. Egyrészt semmit nem vártam a Juventustól, bár kíváncsi voltam, hogy dougles costa és matuidi mit tud hozzáadni a zebra szekérhez. Hát összeségében nem sokat. Matuidi jó nagyon, de tudjuk, hogy a legmagasabb szintre nem elég, és így összességében ez a középpálya a BL 8-ban már rohadt kevés. Dybala nálam továbbra is James kategória, a védelem meg nagyon gyenge. Bajnokság simán az övék, a Bl-ben pedig egy tisztességes helytállás lehetséges. Igazából elmondható, hogy ahogy visszatértek Európa elitjébe, az megsüvegelendő, de végül minden évben úgyis csak egy büdös nagy pofont kapnak, amitől helyre rázódnak.
A barcelona szintén tetszett...ugyanis szerintem nincs bennük semmi, ahhoz képest ami a szuperkupán is látszódott. Tegnap egyértelműen gálakezdővel mentek fel, amibe, akárhol nyúlnak bele már gyengülnek. Messi képes lesz 40 meccset is hozni nekik a szezonban, amivel simán bajnokok is lehetnek, de szerintem a BL-ben ha lesz igazán erős ellenfél (ez kérdés jelenleg, hogy ki lehet? - idén megváltozhat a kicsit szokásos TOP8 mezőnye), hullani fognak. Semedo nagyon jó igazolás, Dembelé pedig ha nem az árát nézzük, hasznos lehet, de.... Nekem tavaly is már kicsit butának tűnt, ez hál' istennek nem egy levetkőzhető tulajdonság, biztos, hogy visszalépés neymarhoz képest. Iniesta és Rakitic nagyon felszívta magát tegnap, jól is játszottak, de egyrészt ugye a Juve gyenge KP nem tanúsított nagy ellenállást, másrészt tavaly is láttuk, hány meccsen tudják ők hozni ezt a szintet ketten. Tehát összességében a Barcelona nagyon jó, simán bajnokok lehetnek, ha mi nem tudunk a támadósorban rendet rakni, de semmiképpen nem félelmetesek, akár nagy, akár kis csapat is képes lehet őket elkapni, ha nem fosnak be. Nincs bennük igazi sebesség, a labdatartás már nem is biztos, hogy TOP3 európában, letámadást ritkán lehet látni, a középpályás védekezés pedig nem is lesz erősségük, még Paulinhoval sem Hozzáteszem az első félidőben a Juve kontrákkal 2-3-at verhetett volna, mire megérkezett az első értelmes lövés a kapujukra.
Érdekes Bl szezon lesz ez megint, jó sok csemegével. Addig meg jósolhatunk jó sokat, ki mire elég, azért, hogy tavasszal minden várakozásunk bedőljön
Ma egy stabil, de nem gála meccset várok magunktól 2-3-as különbséggel. Szívesen látnám egész meccsen Iscot és Kovacicot is. De az elmúlt meccsek alapján, lehet, hogy mehetne a ház egy kapott gólra... A liverpool-sevilla, lipcse-monaco, tottenham-dortmund meccsek pedig igazi csemegék.
- Galacticos
Nekem a kedvencem hogy "van kedve jatszani". evi 30milliokert legyen is kedve.M1Ö írta:Messi meg szintén zenész. Pörgesse szarrá magát, játszon minden egyes meccsen 90 percet, aztán tavasszal majd jöhetnek megint a kifogások, hogy de amúgy mezőnyben tök jó volt, nem miatta estünk ki...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az lehet, csak idény végére nem lesz embere. Nagyon nagy mákjuk lett, hogy több mint valószínű, hogy a 2 utolsó csoportkör meccsre már a C csapatot is felküldheti, mert amúgy ott is a gálakezdőt nyomatná. Tavaly is hullottak a végére mint a legyek, mert mindenki kivolt. Ha már akkor is választania kellett a bajnokság 4. hely és EL közt, akkor idén is marad a kérdés, hogy a banoki arany a fontosabb neki, vagy mondjuk egy BL elődöntő. Lényeg a lényeg, hogy nem lepődnék meg, ha tavaszra elfogynának. Pogbaval mi lett amúgy? Látom már a 18. percben le kellett hozni.illgner írta:José miatt a Mu-t mindenkire veszélyesnek tartom, ha valaki, ő képes nagyon elrontani bármelyik ellenfél játékát.
Messi meg szintén zenész. Pörgesse szarrá magát, játszon minden egyes meccsen 90 percet, aztán tavasszal majd jöhetnek megint a kifogások, hogy de amúgy mezőnyben tök jó volt, nem miatta estünk ki...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kis túlzással az angolok az idén fekete lónak számítanak. A Mu, a Chelsea és a Pool tavaly nem is indult, az előbbi kettő ráadásul eléggé megerősödött az elmúlt jó egy évben. A City meg annyi ember leigazolt, hogy egyszer már nekik is kijöhet a lépés. José miatt a Mu-t mindenkire veszélyesnek tartom, ha valaki, ő képes nagyon elrontani bármelyik ellenfél játékát.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Konnyen a MU is beverekedheti magat a top3-ba jelenleg. Bar a tavasz messze van es addig a csapatok meg sokat javulhatnak/romolhatnak,de van bennuk potencial. Eddig rajtunk kivul a Barca, Atma es a Bayern volt akikre lehetett mondani, h favoritok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ikarus93
Papiron jobbak vagyunk mindkét csapattól, de most a srácok kicsit fejben elszálltak, ami érthető egy történelmi duplázás után.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
A Tham szerintem felfújt csapat, BL-ben nem tényezők. A BVB más tészta, a két csapat tiszteli egymást, de tavaly is azért volt a két döntetlen, mert a fiúk elkönnyelműsködték a meccsek végét.
- ikarus93
Mi nagyon bivaj csapat vagyunk, de ezzel a csoporttal belehúztunk a "jóba".illgner írta:Juve legendásan nem veszi komolyan a BL-csoportkört, viszont a második helyen bekúsznak majd simán. A nagyok jelenlegi formájából én semmilyen következtetést nem vonnék le a végjátékra nézve. Náluk majd a tavasszal kezdődik a BL érdemi része.
Dortmund,Tottenham kettős igen komoly ellenfelek szóval nekünk kis túlzással már most kezdődik a BL érdemi része.
Ha elől a két jómadár nem kapja össze magát, akkor csúnya is lehet, bàr CR tuti menteni fog minket ahol tud.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Juve legendásan nem veszi komolyan a BL-csoportkört, viszont a második helyen bekúsznak majd simán. A nagyok jelenlegi formájából én semmilyen következtetést nem vonnék le a végjátékra nézve. Náluk majd a tavasszal kezdődik a BL érdemi része.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Bayern is roggyant. persze európai szinten jó meg minden de Ancelottival nagyon döcögnek és a belső hangulat se az igazi. Real-Messi-Qatar Saint Germain az esélyesek kb aztán majd becsúszik egy Atma-Juve döntő
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát nekem ez a dembelé gyerek egy dimaria 2.0.A meccsen semmi meglepő nem történt,gyenge védelem nem bírt messivel,de elég nagy rések voltak megint hátul olyan területek voltak amit mi szétfutunk ,dybala iszonyat impotens volt meg úgy az egész juve összecsuklott Cardiffban,már ami megmaradt belőlük.
Barca csak a szokásos,szezon eleje,mindig megnyomják de különösebb változás játékban nincs.Minden meccs előtt 3 miatyánk Messihez azt lesz ami lesz.
Péesgére kíváncsi leszek mire mennek ezzel a kivénhedt bayernel majd,az ott egy jó kis erőfelmérő lesz nekik.
Holnap meg egy jó kis gálát kérek 5 és 10-0 között,Cr hagy lője be magát egy kicsit.
Barca csak a szokásos,szezon eleje,mindig megnyomják de különösebb változás játékban nincs.Minden meccs előtt 3 miatyánk Messihez azt lesz ami lesz.
Péesgére kíváncsi leszek mire mennek ezzel a kivénhedt bayernel majd,az ott egy jó kis erőfelmérő lesz nekik.
Holnap meg egy jó kis gálát kérek 5 és 10-0 között,Cr hagy lője be magát egy kicsit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eurobarca.hu. Ez a hely amit keresel szerintem.Navamiro írta:Dembele ahogy átvette, lefordult és egyből passz...gólt ért. Sajnos nálunk egy Benz, Balebe biztos elhalt volna már ott az akció.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Holnap kiderul hol tartunk a felkeszulesben...
Marcus Rashford has scored on his PL, Europa League, Champions League & EFL Cup debut for @ManUtd, as well as his England debut. Star.
Egyszerűen annyira túltolták az egész Juvét meg a csodavédelmet a bevehetetlen kapuval a BL döntő előtt, hogy kajak jó volt látni, ahogy a védők meg Gigi csak lesik, ahogy szépen lassan bemegy Messi lövése az alsóba az első gólnál és csak bambultak, hogy mi történt....
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Beszarni nem kell a katalanoktol, minden porondon ott lesznek, Messitol fugg, meddig jutnak. Na meg tolunk, szoval EBRESZTO MADRIDBAN HEEELO!
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem mindig de azért na...gyenge a Juve a sok gyenge játékosával.Tavaly se értettem mire szopkodták fel úgy őket láthattuk mennyit ért nekik a védelmük a döntőben.Navamiro írta:Persze, mindig gyenge az ellenfél. A barcánál idén is gyengébb 99%.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát Messi visszakerült csatárba, ez eléggé rossz hír a világnak.Navamiro írta:Lesajnált Barca.