FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 25., péntek 17:12

Pipita írta:Szomorú...Azért köszi.
És hogyha vennék egy gamepadet... régebbi fifáknál volt olyan, hogy bizonyos árkáknál a jobb analógot nem ismerte fel, és nem lehetett hosszan megtolva sprintelni, meg cselezni. Ilyen még van, vagy az újabbakat már mind felismeri? Esetleg milyen gamepadet lenne érdemes venni?

Amúgy nagyon szertencsés vagyok, kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi. :lol: Bár legalább nem Khedira... :mrgreen:
Én Arbeolát kaptam :vivo:
[FIFA WORLD]

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 25., péntek 13:56

Tapasztalataim szerint már a legolcsóbb gamepadoknál sincs ilyen probléma.
Nincs, mivel a 14-től megint változott a cselezés meg a hosszú sprint kombinációja. A cselezéshez már nem kell tartani az LT-t hanem simán csak jobb analóggal meg lehet csinálni. A hosszú sprintnél meg tartod a sima sprint gombot aztán jobb analóggal rá lehet adni a nitrót arra az irányba amerre mész. :D
Nekem egy kb 1500 forintos kínai piacos Senze nevű gamepadom van már egy éve és még egész jól bírja.
Aki nem akar sokat rákölteni annak tudom ajánlani.

Kép

Előtte volt egy kb. 5000 forintos Geniusom de ez szvsz mindenben veri. Kényelmesebb, kézhezállóbb és az élettartama is nagyobb.(pedig koleszban egy őrült meccsen már volt enyhén falhoz b@szva :mrgreen: )

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. július 25., péntek 13:28

Pipita írta:Szomorú...Azért köszi.
És hogyha vennék egy gamepadet... régebbi fifáknál volt olyan, hogy bizonyos árkáknál a jobb analógot nem ismerte fel, és nem lehetett hosszan megtolva sprintelni, meg cselezni. Ilyen még van, vagy az újabbakat már mind felismeri? Esetleg milyen gamepadet lenne érdemes venni?

Amúgy nagyon szertencsés vagyok, kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi. :lol: Bár legalább nem Khedira... :mrgreen:
Tapasztalataim szerint már a legolcsóbb gamepadoknál sincs ilyen probléma. :D

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. július 25., péntek 13:27

alexoxladjackoxi írta:Értem, de még egy kérdésem lenne. Ha a PS3 flashelve van, akkor ugyanúgy nem megy rajta az UT, mint a flashelt X-Boxon?
Ha jól tudom flashelésnél az online játék felejtős. inkább azt ajánlom, hogy amelyik játék tényleg érdekel azt vedd meg használtan, aztán ha megunod tovább tudod adni. így tudsz neten is játszani. szerintem sokkal jobban megéri, mint a flashelés.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 25., péntek 13:25

Pipita írta:kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi.
ez ilyen :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 25., péntek 13:15

Szomorú...Azért köszi.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 25., péntek 13:10

Pipita írta:Originnek volt valami ingyenes fifa world-je, ami at ultimate teamet jelenti, csak azt leht játszani. Viszont nem bírom átállítani, hogy melyik billentyűvel mit csináljon, csak van három sablon beállítás, de én egyiket sem szeretem. Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm, hogy a space a sprint? :-(
Nem lehet egyénre szabni sajnos.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 25., péntek 13:09

Originnek volt valami ingyenes fifa world-je, ami at ultimate teamet jelenti, csak azt leht játszani. Viszont nem bírom átállítani, hogy melyik billentyűvel mit csináljon, csak van három sablon beállítás, de én egyiket sem szeretem. Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm, hogy a space a sprint? :-(

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. július 25., péntek 12:50

Marci77 írta:
Becksy23 írta:Az előzőt sajnos már nem tudom szerkeszteni, Jackson Martinez, Cavani, esetleg Leandro Damiao hármas közül kit ajánlanátok?
Jackson Martinez. Cavani H/H workrate-je zavaro tud lenni,ezert ha PSGvel tolom en eleve kp-ra teszem :D
De amugy miert csak amerikai jatekosok? :D
Azert Martialt megtarthattad volna. Az egyik legnagyobb potenciallal rendelkezo fiatal csatar...
Kapudban meglep Navas,mert vannak jobbak. Diego Alves,Muslera...

Patot tudom amugy meg ajanlani. Latom jobbvedod van ket fiatal,de oda meg Danilot tudom ajanlani esetleg. Hulk se rossz a jatekban.

Alexis nekem nem jon be a jatekban,most is csak azert van mert ingyen jott es sok hasznot hoz.
Na végül Jackson Martinez mellett döntöttem, bevált :D
A második szezonomban 3. lettem a bajnokságban, de megnyertem a BL-t :Đ A harmadik szezonra összeállt a csapat, új formáció (4-1-2-1-2), és sorra hozom a könnyed meccseket. A játékosok rengeteget fejlődtek, 19 (!!!) ponttal vezetem a bajnokságot 5 meccsel a vége előtt, össz-visz van 2 vereség meg 2 döntetlen, a többi győzelem, 33 meccsen 11 kapott góllal :mrgreen:

Keylor Navas pedig hatalmasat fejlődött, talán 78-ról vagy 79-ről indult, jelenleg 88-as!

Hogy miért csak dél-amerikai? Mert szeretem az ottani focit, a VB meg erre csak rátett egy lapáttal.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 23., szerda 10:14

Értem, de még egy kérdésem lenne. Ha a PS3 flashelve van, akkor ugyanúgy nem megy rajta az UT, mint a flashelt X-Boxon?

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. július 22., kedd 17:24

EA szerverre tudtok kapcsolódni? Vagy csak engem szivat?!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 22., kedd 13:27

ps3on nethez, boxnál még nem árt a gold előfizetés :mrgreen:

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. július 22., kedd 13:27

alexoxladjackoxi írta:És egyébként, ha van valakinek X-Box-a/PS3 + a Fifa14, ezeken kívül még mire van szükség, hogy Ultimate Team-el játszon?

Hát ha x-boxot veszel akkor kell hozzá live előfizetés is.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 22., kedd 13:19

És egyébként, ha van valakinek X-Box-a/PS3 + a Fifa14, ezeken kívül még mire van szükség, hogy Ultimate Team-el játszon?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 21., hétfő 23:48

UT-re én is ráuntam, nyithattam 100 packot akkor sem volt hajlando semmi értelmest adni az idiótája.
Fáradtságos munkával mondjuk összehoztam egy elég jó spanyol-la liga csapatot, de már igazán erősítést csak CR, Bale, Messi, Iniesta és Alves jelentene, de mind nagyon drágák és megúntam meccsről meccsre gyűjtögetni.
Inkább Swanseavel lealázom a világot karrierben. :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 21., hétfő 23:25

En is online szerettem,de elegge szeretem a menedzsert is szoval nem szakadtam el attol se soha. Sot az utobbi idoben kicsit ra is untam az UTra oszinten.
Szoval most inkabb menedzser modozok,es meglepoen elvezem :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 21., hétfő 22:33

persze, olyan mintha ott darálná melletted a controllert csak éppen 2000km-re nyugatra van a srác :mrgreen:
én nem játszok offline, mert unalmas és gagyi. ha nem húzom fel maximumra a nehézséget, akkor semmi kihívás nincs, ha felhúzom akkor pedig jön a scriptelt ai, ami csal. online mindig más ellenfél jön, ut-ban még a különböző taktikák és különböző stratégiákra kihegyezett keretek ellen is meg kell tanulni játszani. vannak ügyesebb ellenfelek és vannak gyengébbek, de legalább élvezetes.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:30

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.
Meg egyébként ez, hogy működik? Nyomod a controllert, aztán rámész egy ellenfélre és az kajakra egy másik fickó és élőben játszotok?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 21., hétfő 22:25

Én mióta elkezdtem az UT-t kb 5 meccset játszottam offline.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:20

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.
Ne érts félre, én PS2 nyomom (sajnos, elég gagyi, inkább PES-el űzöm :/ ) , és nem tudom, hogy milyen PS3-on és X-Box-on a Fifa, de azért úgy teljesen mások a keretek és nem valami reálisak, vagy nem?

Vissza: