Én Arbeolát kaptamPipita írta:Szomorú...Azért köszi.
És hogyha vennék egy gamepadet... régebbi fifáknál volt olyan, hogy bizonyos árkáknál a jobb analógot nem ismerte fel, és nem lehetett hosszan megtolva sprintelni, meg cselezni. Ilyen még van, vagy az újabbakat már mind felismeri? Esetleg milyen gamepadet lenne érdemes venni?
Amúgy nagyon szertencsés vagyok, kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi. Bár legalább nem Khedira...
FIFA
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
[FIFA WORLD]
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nincs, mivel a 14-től megint változott a cselezés meg a hosszú sprint kombinációja. A cselezéshez már nem kell tartani az LT-t hanem simán csak jobb analóggal meg lehet csinálni. A hosszú sprintnél meg tartod a sima sprint gombot aztán jobb analóggal rá lehet adni a nitrót arra az irányba amerre mész.Tapasztalataim szerint már a legolcsóbb gamepadoknál sincs ilyen probléma.
Nekem egy kb 1500 forintos kínai piacos Senze nevű gamepadom van már egy éve és még egész jól bírja.
Aki nem akar sokat rákölteni annak tudom ajánlani.
Kép
Előtte volt egy kb. 5000 forintos Geniusom de ez szvsz mindenben veri. Kényelmesebb, kézhezállóbb és az élettartama is nagyobb.(pedig koleszban egy őrült meccsen már volt enyhén falhoz b@szva )
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tapasztalataim szerint már a legolcsóbb gamepadoknál sincs ilyen probléma.Pipita írta:Szomorú...Azért köszi.
És hogyha vennék egy gamepadet... régebbi fifáknál volt olyan, hogy bizonyos árkáknál a jobb analógot nem ismerte fel, és nem lehetett hosszan megtolva sprintelni, meg cselezni. Ilyen még van, vagy az újabbakat már mind felismeri? Esetleg milyen gamepadet lenne érdemes venni?
Amúgy nagyon szertencsés vagyok, kezdtem egy UT-t nyilván a Reallal, gondoltam majd megkapok egy Casillast, Jesét vagy Di Maríát vagy ilyesmi. Aha.. Nesze neked, enyém lett Illarramendi. Bár legalább nem Khedira...
Ha jól tudom flashelésnél az online játék felejtős. inkább azt ajánlom, hogy amelyik játék tényleg érdekel azt vedd meg használtan, aztán ha megunod tovább tudod adni. így tudsz neten is játszani. szerintem sokkal jobban megéri, mint a flashelés.alexoxladjackoxi írta:Értem, de még egy kérdésem lenne. Ha a PS3 flashelve van, akkor ugyanúgy nem megy rajta az UT, mint a flashelt X-Boxon?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szomorú...Azért köszi.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem lehet egyénre szabni sajnos.Pipita írta:Originnek volt valami ingyenes fifa world-je, ami at ultimate teamet jelenti, csak azt leht játszani. Viszont nem bírom átállítani, hogy melyik billentyűvel mit csináljon, csak van három sablon beállítás, de én egyiket sem szeretem. Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm, hogy a space a sprint?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Originnek volt valami ingyenes fifa world-je, ami at ultimate teamet jelenti, csak azt leht játszani. Viszont nem bírom átállítani, hogy melyik billentyűvel mit csináljon, csak van három sablon beállítás, de én egyiket sem szeretem. Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm, hogy a space a sprint?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Na végül Jackson Martinez mellett döntöttem, beváltMarci77 írta:Jackson Martinez. Cavani H/H workrate-je zavaro tud lenni,ezert ha PSGvel tolom en eleve kp-ra teszemBecksy23 írta:Az előzőt sajnos már nem tudom szerkeszteni, Jackson Martinez, Cavani, esetleg Leandro Damiao hármas közül kit ajánlanátok?
De amugy miert csak amerikai jatekosok?
Azert Martialt megtarthattad volna. Az egyik legnagyobb potenciallal rendelkezo fiatal csatar...
Kapudban meglep Navas,mert vannak jobbak. Diego Alves,Muslera...
Patot tudom amugy meg ajanlani. Latom jobbvedod van ket fiatal,de oda meg Danilot tudom ajanlani esetleg. Hulk se rossz a jatekban.
Alexis nekem nem jon be a jatekban,most is csak azert van mert ingyen jott es sok hasznot hoz.
A második szezonomban 3. lettem a bajnokságban, de megnyertem a BL-t :Đ A harmadik szezonra összeállt a csapat, új formáció (4-1-2-1-2), és sorra hozom a könnyed meccseket. A játékosok rengeteget fejlődtek, 19 (!!!) ponttal vezetem a bajnokságot 5 meccsel a vége előtt, össz-visz van 2 vereség meg 2 döntetlen, a többi győzelem, 33 meccsen 11 kapott góllal
Keylor Navas pedig hatalmasat fejlődött, talán 78-ról vagy 79-ről indult, jelenleg 88-as!
Hogy miért csak dél-amerikai? Mert szeretem az ottani focit, a VB meg erre csak rátett egy lapáttal.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Értem, de még egy kérdésem lenne. Ha a PS3 flashelve van, akkor ugyanúgy nem megy rajta az UT, mint a flashelt X-Boxon?
alexoxladjackoxi írta:És egyébként, ha van valakinek X-Box-a/PS3 + a Fifa14, ezeken kívül még mire van szükség, hogy Ultimate Team-el játszon?
Hát ha x-boxot veszel akkor kell hozzá live előfizetés is.
- alexoxladjackoxi
És egyébként, ha van valakinek X-Box-a/PS3 + a Fifa14, ezeken kívül még mire van szükség, hogy Ultimate Team-el játszon?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
UT-re én is ráuntam, nyithattam 100 packot akkor sem volt hajlando semmi értelmest adni az idiótája.
Fáradtságos munkával mondjuk összehoztam egy elég jó spanyol-la liga csapatot, de már igazán erősítést csak CR, Bale, Messi, Iniesta és Alves jelentene, de mind nagyon drágák és megúntam meccsről meccsre gyűjtögetni.
Inkább Swanseavel lealázom a világot karrierben.
Fáradtságos munkával mondjuk összehoztam egy elég jó spanyol-la liga csapatot, de már igazán erősítést csak CR, Bale, Messi, Iniesta és Alves jelentene, de mind nagyon drágák és megúntam meccsről meccsre gyűjtögetni.
Inkább Swanseavel lealázom a világot karrierben.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En is online szerettem,de elegge szeretem a menedzsert is szoval nem szakadtam el attol se soha. Sot az utobbi idoben kicsit ra is untam az UTra oszinten.
Szoval most inkabb menedzser modozok,es meglepoen elvezem
Szoval most inkabb menedzser modozok,es meglepoen elvezem
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
persze, olyan mintha ott darálná melletted a controllert csak éppen 2000km-re nyugatra van a srác
én nem játszok offline, mert unalmas és gagyi. ha nem húzom fel maximumra a nehézséget, akkor semmi kihívás nincs, ha felhúzom akkor pedig jön a scriptelt ai, ami csal. online mindig más ellenfél jön, ut-ban még a különböző taktikák és különböző stratégiákra kihegyezett keretek ellen is meg kell tanulni játszani. vannak ügyesebb ellenfelek és vannak gyengébbek, de legalább élvezetes.
én nem játszok offline, mert unalmas és gagyi. ha nem húzom fel maximumra a nehézséget, akkor semmi kihívás nincs, ha felhúzom akkor pedig jön a scriptelt ai, ami csal. online mindig más ellenfél jön, ut-ban még a különböző taktikák és különböző stratégiákra kihegyezett keretek ellen is meg kell tanulni játszani. vannak ügyesebb ellenfelek és vannak gyengébbek, de legalább élvezetes.
- alexoxladjackoxi
Meg egyébként ez, hogy működik? Nyomod a controllert, aztán rámész egy ellenfélre és az kajakra egy másik fickó és élőben játszotok?ferni írta:sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.
Én mióta elkezdtem az UT-t kb 5 meccset játszottam offline.
- alexoxladjackoxi
Ne érts félre, én PS2 nyomom (sajnos, elég gagyi, inkább PES-el űzöm ) , és nem tudom, hogy milyen PS3-on és X-Box-on a Fifa, de azért úgy teljesen mások a keretek és nem valami reálisak, vagy nem?ferni írta:sztem sokkal jobb online játszani, mint a gép ellen...alexoxladjackoxi írta:Ti többet játszotok Fifa Worldel és Ultimate Team-el, mint mondjuk sima karrier/manager móddal?
online mindig más az ellenfél ,más stílushoz kell igazodnod és sokkal változatosabb.