Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
van rá egy tippem hogy lehetne igényesen megcsinálni, de nektek kell eldönteni. savazzatok.
Közben megvan a 2000. hsz a fórumon, szerzője Kerlon (katt)
Két nap alatt 1000 poszt. U crazy?
Közben megvan a 2000. hsz a fórumon, szerzője Kerlon (katt)
Két nap alatt 1000 poszt. U crazy?
- ___Samy___
én is adom a házi góllövőlistát, bát nekem a mostanival sincs semmi gondom
de hát házi góllövő listát hol, ha nem itt keressen az ember
de hát házi góllövő listát hol, ha nem itt keressen az ember
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
ha Cristiano vezetne mennyivel kevesebb problémátok lenne
vagy kirakhatjátok a bl góllövőlistát is esetleg. :Đ
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg hát egy Madridi szurkolói oldalon, véleményem szerint inkább érdekeltebb a házi góllövő lista, mint az általános. Legalábbis én így látom. :-)Galacticos írta:ez az ötlet tetszik nagyon, de akkor minden sorozatban szerzett gól számítson, ne csak a liga. :-)Csabi írta:a góllövőlistával annyit tudunk csinálni, hogy a házi góllövőlistát rakjuk ki.
- Galacticos
ez az ötlet tetszik nagyon, de akkor minden sorozatban szerzett gól számítson, ne csak a liga. :-)Csabi írta:a góllövőlistával annyit tudunk csinálni, hogy a házi góllövőlistát rakjuk ki.
cenzúrázzuk m***i nevét, ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
mindent áthozott ez a szerencsétlen szar, csak ép a gombot nem. na jó akkor ismét feleslgesen el 2 órát.
úgyhogy kukába vele...bocsi skacok.
a góllövőlistával annyit tudunk csinálni, hogy a házi góllövőlistát rakjuk ki.
úgyhogy kukába vele...bocsi skacok.
a góllövőlistával annyit tudunk csinálni, hogy a házi góllövőlistát rakjuk ki.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Szerintem is inkább ilyen formában kellene kitenni:ferni írta:valahogy nekem nincs kedvem a főoldalon ott nézegetni Messi nevét, főleg, hogy az első helyen van :-)
2. 31 - C. Ronaldo (REA)
3. 24 - R. Falcao (ATM)
4. 18 - Negredo (SEV)
5. 16 - R. Castro (BET)
:-)
- Galacticos
olvassatok vissza.Marci77 írta:Közbe nekem is leesett,hogy az,de hogyan lehet használni? Hol a like gomb? vagy vak vagyok?
volt like gomb amit csabi használt, de leszavaztuk.
- mocsok
még szerintem nincs.Marci77 írta:Közbe nekem is leesett,hogy az,de hogyan lehet használni? Hol a like gomb? vagy vak vagyok?
gondolom csabi próbálkozik. nyugalom. :-)
Ezt az emotikont szerintem még belehetne tenni:
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Közbe nekem is leesett,hogy az,de hogyan lehet használni? Hol a like gomb? vagy vak vagyok?Toti írta:az tulajdonképpen nem a like?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem pont megfelel. Nem kell semmiféle villogó boríték meg ilyesmi :-)
Merci Zizou!
A lényeg, hogy figyelem felkeltő legyen!!!___Samy___ írta:királyság lett a belépés a főoldalróla +1 azért elég fészbuk feeling lenne, szal inkább azt neKerlon írta:Az nem megoldható, hogy ha rámész a fórumra az Üzeneteknél kiírjon mondjuk egy +1-et vagy felkiáltó jelet, ha üzeneted jött?
viszont tényleg nem ártana, ha egy kicsit figyelemfelkeltőbb lenne a bejövő üzenet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az tulajdonképpen nem a like?miaz,hogy Has thanked,Been thanked?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
királyság lett a belépés a főoldalról
viszont tényleg nem ártana, ha egy kicsit figyelemfelkeltőbb lenne a bejövő üzenet
a +1 azért elég fészbuk feeling lenne, szal inkább azt neKerlon írta:Az nem megoldható, hogy ha rámész a fórumra az Üzeneteknél kiírjon mondjuk egy +1-et vagy felkiáltó jelet, ha üzeneted jött?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az nem megoldható, hogy ha rámész a fórumra az Üzeneteknél kiírjon mondjuk egy +1-et vagy felkiáltó jelet, ha üzeneted jött?
K
K
nekem most kettő is lett belőle.Marci77 írta:Megin eetünt a legutóbbi hsz.-es. Csak ideiglenes gondolom.