Divat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Divat
Már kérdeztem van-e logós cuccuk, fél perce esett be a válasz
I need to tell you it is not official product but in same design and material as original. Original design without ADIDAS logo so it also does not contain ADIDAS logo.
occó pulóvert vegyenek. :Đ
Te rendeltél már valami ilyesmi produktumot Aliról?
I need to tell you it is not official product but in same design and material as original. Original design without ADIDAS logo so it also does not contain ADIDAS logo.
occó pulóvert vegyenek. :Đ
Te rendeltél már valami ilyesmi produktumot Aliról?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Climacool rajta, de a logó nincs? Szerintem kérdezz rá. Én olyat írtam a kínai my friendnek, hogy logós képet küldjönKértem képeket, tényleg nagyon babán néz ki, csak ugye márkajel nélküli, elég cigós 35 orjóért elgondolkoztató így is azért.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata a jobb üzletekről Alin, írhatja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Visszatérve.
Kértem képeket, tényleg nagyon babán néz ki, csak ugye márkajel nélküli, elég cigós 35 orjóért elgondolkoztató így is azért, de...keresgélek még.nmate írta:Én egy ilyenre nevezek majd be asszem.
Jónak tűnik ez az ALI. Gondolom free shipping, top-rated szűrésekkel ahonnan sokat rendeltek és jó az értékelés, az már egész megbízható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. szeptember 25., csütörtök 9:22-kor.
Boky írta: Item Condition:
Refurbished
tehát nem új, csak "ki lett pofozva eladásra".
Ezt rendesen benéztem.. Egyáltalán nem tűnt fel, hogy refurbished, azt hittem újonnan ennyi, mert a többi htc is ilyen áron mozog az oldalon. Ezek szerint azok sem újak.revolver írta:Ekkora összegre már kell valamit fizetned, vámot vagy áfát, nem tudom pontosan. De egy ismerősöm rendelt 100 dollárért telefont, őt nem kapták el, egy hasonló árú telefon miatt viszont fizetnie kellett egy másik ismerősömnek. Szóval szerencse függő. De azt látod, hogy refurbished a telefon, ugye?
Köszi a választ mindenkinek! Mindjárt ránézek a minideal.net-re is.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
hozzá se kell csapni, ennyiért van 8magos 2gigás is még itthon is elég sok tulajjal rendelkező Coolpad, vagy van 149$-ért ugyanez Amoi ami kint jó márkának számít, szóval sehogy se nagy cucc ez a One X
- ___Samy___
ha telefont akarsz venni, akkor a minideal.net-et tudom ajánlani
még hozzácsapsz vagy 10-20 dollárt, és sokkal jobbat veszel
még hozzácsapsz vagy 10-20 dollárt, és sokkal jobbat veszel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Item Condition:Ewr írta:kicsit off, de nézegettem én is ezt az ali-t és ezt a HTC-t találtam.
Ennyiért nagyon jó vétel lenne, a termék és eladó értékelése is 90% fölött van. Szerintetek minden rendben lenne a szállításnál?
Annyira olcsó, hogy nem tudom elhinni, hogy én ezt zökkenőmentesen megkapnám.
Refurbished
tehát nem új, csak "ki lett pofozva eladásra".
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ekkora összegre már kell valamit fizetned, vámot vagy áfát, nem tudom pontosan. De egy ismerősöm rendelt 100 dollárért telefont, őt nem kapták el, egy hasonló árú telefon miatt viszont fizetnie kellett egy másik ismerősömnek. Szóval szerencse függő. De azt látod, hogy refurbished a telefon, ugye?
kicsit off, de nézegettem én is ezt az ali-t és ezt a HTC-t találtam.
Ennyiért nagyon jó vétel lenne, a termék és eladó értékelése is 90% fölött van. Szerintetek minden rendben lenne a szállításnál?
És ez bemondásra történik, vagy bizonyítanom is kell?Realista24 írta: Buyer protection pedig fasza. Ha nem kapod meg penz vissza, ha nem azt kapod amit rendeltel, penz vissza.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bekaphatjak a gyorsposták. Jok a sima posták, van rag szam, lehet hogy nem 8 hanem 20 nap, de nem er annyit. Max nagy muszakinal.
Amugy az order feldologzasa 5-10 nap igy a gyorsposta is eltarthat 15 napig is akar. Atlag 30al érdemes szamolni.
Buyer protection pedig fasza. Ha nem kapod meg penz vissza, ha nem azt kapod amit rendeltel, penz vissza.
Amugy az order feldologzasa 5-10 nap igy a gyorsposta is eltarthat 15 napig is akar. Atlag 30al érdemes szamolni.
Buyer protection pedig fasza. Ha nem kapod meg penz vissza, ha nem azt kapod amit rendeltel, penz vissza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hát ez a hátlap kb 5 euró volt, majd 40-et dobott ki amikor UPS-t kiválasztottam Szóval sokat. Értékesebb dolognál már megéri azért, UPS meg TNT talán megbízhatóan lehozza neked pár nap alatt is akár.
- Seraf
49 rendelés 49 megérkezett... Hong Kong post előny, jóval gyorsabb mint a china post, dhl-ér soha nem fizetnék vagy 20dollárt...
paypallal nem lehet fizetni, bankkártya meg webmoney meg hasonlók, de az kétlem, hogy nálad opció lenne
amúgy meg bármit megéri rendelni, csupa jó minőségű cucc, ez az egyetlen ami gagyi volt és ez sem a kínaiak hibája, nyilvánvaló, hogy egy szimpla rányomott minta, mintha egy pólómániából rendelnél az is kalap fos
paypallal nem lehet fizetni, bankkártya meg webmoney meg hasonlók, de az kétlem, hogy nálad opció lenne
amúgy meg bármit megéri rendelni, csupa jó minőségű cucc, ez az egyetlen ami gagyi volt és ez sem a kínaiak hibája, nyilvánvaló, hogy egy szimpla rányomott minta, mintha egy pólómániából rendelnél az is kalap fos
- ___Samy___
akkor paypal nem is kell hozzá, vagy mi? meg mennyivel drágább ha futárral hozatod?
meg gondolom a free shippingel az a gáz, hogy könnyebben el tud keveredni, míg ide elér
meg gondolom a free shippingel az a gáz, hogy könnyebben el tud keveredni, míg ide elér
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
Master Card bankkártyával (OTP Junior) rendeltem most próbaként egy teló hátlapot, a fizetés része simán ment. Tudod hozatni TNT, UPS, DHL futárokkal is, de úgy drágább. Free shipping viszont 15-60 nap is lehet. Legalábbis ezt írja.
- ___Samy___
akkor mit érdemes innen rendelni?
nézegettem és elég jó árban vannak a cuccok, leginkább pulóver, meg pólók érdekelnének, de ha nem éri meg innen vásárolni, akkor nem fogok belevágni
meg hogyan működik itt a kézbesítés/fizetés dolog? soha nem rendeltem még külföldről
gondolom a paypal kell hozzá
nézegettem és elég jó árban vannak a cuccok, leginkább pulóver, meg pólók érdekelnének, de ha nem éri meg innen vásárolni, akkor nem fogok belevágni
meg hogyan működik itt a kézbesítés/fizetés dolog? soha nem rendeltem még külföldről
gondolom a paypal kell hozzá
- Seraf
természetesen nem lehet
nekem van I Am The One Who Knocks-os pólóm, 5 mosás után kb már felismerhetetlen volt a minta, szóval ez ríl csájná minőség
nekem van I Am The One Who Knocks-os pólóm, 5 mosás után kb már felismerhetetlen volt a minta, szóval ez ríl csájná minőség
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs. Csak prepay van, viszont, ha nem érkezik meg a termék vagy nem a leírásnak megfelelő, akkor visszakapod a lóvét.realistahuni írta:Rég akarok Breaking Bad-es Heisenberg pólót rendelni, itt van is pár, egész jó áron free shippinggel.
Még soha nem rendeltem külföldről, itt lehet olyan opciót választani, hogy mikor megkapom akkor fizetek készpénzzel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Rég akarok Breaking Bad-es Heisenberg pólót rendelni, itt van is pár, egész jó áron free shippinggel.
Még soha nem rendeltem külföldről, itt lehet olyan opciót választani, hogy mikor megkapom akkor fizetek készpénzzel?
- nmate
Én egy ilyenre nevezek majd be asszem.
Jónak tűnik ez az ALI. Gondolom free shipping, top-rated szűrésekkel ahonnan sokat rendeltek és jó az értékelés, az már egész megbízható.