Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Simi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 23., hétfő 18:34

Steve írta:Olvasom itt az Ancelottizàst, hogy itt tartunk az Ancelotti hibàja...

Most komolyan Ti miről beszéltek? Hol tartunk?

BL-ben megyünk tovább, másodikok vagyunk a ligában. Azért ne csináljunk már úgy, mint ha kiesnénk.

Nem volt foci korábban, mert a kezdő fele sérült volt, a maradék fáradt, a padon meg nincs igazi minőség.

A tegnapi meccs szerintem jó volt, mondom úgy, hogy könnyen lehet a bajnokságba került.

Szerintem dolgozni kell tovább, a hibákat kijavítani, nyáron pedig több ponton frissíteni a keretet..csak kicsit nehéz, ha 90 milliós játékosoknak játszani KELL, de közben semmit sem nyújtanak.

Szerintem nem kell senkit elzavarni, megkövezni, mmint Ancelottit nem. A tegnapi meccsen meg foci az volt. Egy a bosszantó, hogy tudnak így, de nem csinálják.

:agree:

A 90 milliós játékosos részt nagyon megértem, és félek emiatt, nyáron mi lesz: bátrak leszünk, vagy mélyítjük tovább a gödröt. (Csak mert tavaly közel tökéletes egyensúlyú keretünk volt.)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 23., hétfő 18:27

Olvasom itt az Ancelottizàst, hogy itt tartunk az Ancelotti hibàja...

Most komolyan Ti miről beszéltek? Hol tartunk?

BL-ben megyünk tovább, másodikok vagyunk a ligában. Azért ne csináljunk már úgy, mint ha kiesnénk.

Nem volt foci korábban, mert a kezdő fele sérült volt, a maradék fáradt, a padon meg nincs igazi minőség.

A tegnapi meccs szerintem jó volt, mondom úgy, hogy könnyen lehet a bajnokságba került.

Szerintem dolgozni kell tovább, a hibákat kijavítani, nyáron pedig több ponton frissíteni a keretet..csak kicsit nehéz, ha 90 milliós játékosoknak játszani KELL, de közben semmit sem nyújtanak.

Szerintem nem kell senkit elzavarni, megkövezni, mmint Ancelottit nem. A tegnapi meccsen meg foci az volt. Egy a bosszantó, hogy tudnak így, de nem csinálják.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 14:50

ahogy tegnap este is írtam, én nyugodt vagyok, nem idegesített fel a mérkőzés, mert úgy ültem le, h esélytelenebbek vagyunk most sokkal. minden a hazaiak mellett szólt. sokkal, de sokkal idegesebb lennék és lettem volna közben, hogyha mondjuk full egálba (értsd pontok, teljesítmény, forma, stb..) érkezünk a meccsre és úgy szopunk ki. tudtam azt, h nem érhet váratlan, mivel az atletico elleni 0-4nél nem lehet semmi sem rosszabb már idén. vagy hazai pályán 4et kapni egy schalkétól és majdnem kiesni, vagy a hónapok óta tartó okádék játékunktól... ezektől rosszabb úgygondoltam nem lehet. (még most leírom, h ezeket nem azért mondom, h most verjem a mellem és mondogassam, h a villarreal elleni 1-1 után megmondtam, h ez lesz.. nem azért írom ezeket, h szépítsem, hanem azért, mert valóban így éreztem és nem mérgelt fel annyira a dolog, mert ha elbukjuk a ligát akkor nem ezen a meccsen bukjuk el, kívánom, h nyerjük meg)

szóval folytatva a gondolatmenetet, nem is lett rosszabb, sőt.. az az első félidő az igen, az real madrid volt, már-már őszi, a szerencse hiányzott megint (meg bale balfaszkodása, azért nem eltalálni onnan a kaput.. az művészet) már többször is írtam, h biztos vagyok benne, h rekordot döntöttünk már (és még hol a szezon vége) az egy szezon alatt lőtt kapufák számában, én ilyenre nem igazán emlékszem, vmi elképesztő balszerencse egyébként. most nem kezdem el vesézni - ki lett már tárgyalva -, hogy mi volt a fejben szétesés a második gól után, vagy a fáradtság, fizikai fáradtság a 65. perctől.. én inkább azon agyalok amit tegnap este is mondtam, mégpedig, h mennyire fogunk kapaszkodni abba az első félidőbe. egy újabb ok a reményre, egy újabb olyan dolog amiben bízhatunk és tolhatjuk magunk előtt (mint a modric visszatérésére várás volt). csak az a baj, h megint semmire nem mentünk vele (itt nem modric visszatérésére gondolok, hanem a relatíve jó játékunkra), mármint abban a tekintetben, h pontban 0, másrészt pedig önbizalom is biztos vagyok benne, h csappant a vereség okán, mivel nem játszottunk szarul, nem voltunk alárendelve, megalázva, stb.. hanem egyszerűen nem volt szerencsénk és ebből kellene talpra állni. (hanyadjára már az elmúlt 3 és fél hónapban??) és igen, itt jön a képben, h a lehető leges legszarabb ellenfelet kaptuk a bl-ben, mert mindezeken túl ami épp a csapattal történik, ott van a velük szembeni önbizalomhiányos játékunk és egyfajta gát, ami idén nagyon nem akar átszakadni. na de az még odébb van, van addig pár meccse a csapatnak és jó pár hete is, összelehet addig rakni a dolgokat, csak úgy nagyon nehéz, h pl egy bale rohangál ott és nettó -1 ember. meg úgy is, h totál nincs szerencsénk (kapufák). de ha minden áprilisra változik meg, az talán a lehető legjobb. miért ne? jamessel még bővülünk, ne felejtsük el.

egyébként még annyit, h ez a tegnapi meccs annyira hűen tükrözte a csapat szezonját, sőt a 2 csapat összetett szezonját, h nagyon. ott volt a kezdés, ahol csordogált, kapufa (mi más), majd kaptunk a semmiből egy gólt, egy pofont ( atletico madrid, real sociedad), aztán felálltunk és lehoztuk a meccs számunkra legjobb szakaszát, (22 meccses győzelmi széria), miközben a barca botladozott, megúszta a dolgokat a kapujuk előtt és egyáltalán nem voltak partiban (villarreal és malaga elleni idegenbeli meccsük, amelyen 4 pontot hoztak a 0 helyett), ugye közben egyenlítettünk egy látványos góllal (mint az októberünk, novemberünk), aztán elkezdődött a második félidő még mindig játékban, helyzet nálunk, majd jön a pofon megint (valencia) és utána erőlködés, de ötlettelenség és más semmi. a barca megkapta a területet, erőnlétileg is mintha jobbak lettek volna. és ezzel el is érkeztünk a szezon jelenlegi szakaszához, kikaptunk barcelona 2-1 real madrid. reméljük a vége nem olyan lesz, mint a meccsen, ezen még tudunk változtatni, van 10 meccsünk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 23., hétfő 12:53

CS0ki írta: Nekem továbbra sincs nagy bajom a kerettel. De Gea kötelező, sokkal inkább ilyen típusú kapus kell, mint Navas. Nincs nekem bajom Navas-szal sem, de ő is az a macska típusú ugrál jobbra-balra figura. Nem véletlen szerintem, hogy a z utóbbi évek komoly kapusai közül csak Casillas volt ez a típus, míg a mostani három top kapus sem ilyen, hanem aki stabilan áll, kivár a lövéseknél, magas, határozott. Nem tudom mások láják-e ezt a különbséget a kapusok stílusa között, de nekem nagyon egyértelmű.
Abszolút így van, egyetértek.

Amúgy meg egyetértek még R.M.C.F.-fel is, Messi az elején a vonal mellett volt, adott egy bőröst, de mást nem igen csinált, akkor kijött, hogy a középpályánk minőségben jobb. Aztán bekerült középre, mi fáradtunk, és ebből lett a csokapik..Lehet be kellett volna küldeni valakit Isco helyére, aki ütközik, vagy Bale helyére, és Isco mehetett volna feljebb.
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 23., hétfő 12:23

morientes írta:Egy meccs 90 percig tart.Minimum.Nem harmicötig,vagy negyvenötig,vagy uram bocsá hatvanig.
Csak ennyit akarok hozzáfűzni.
+1. :agree:
Nem sokszor értünk egyet,sőt,de teljesen igaz.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 23., hétfő 12:08

Egy meccs 90 percig tart.Minimum.Nem harmicötig,vagy negyvenötig,vagy uram bocsá hatvanig.
Csak ennyit akarok hozzáfűzni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 23., hétfő 11:11

Röviden, csalódás az hogy miért nem játszottak 3 hónapja így mint tegnap az első félidőben.
Akartak és nem volt lélektelen játék,azt nem tudom elfogadni soha sem.
Taktikailag messi második félidőben visszahúzódott kp-ra,ott vertek meg,mert addig hátrányban voltak,azt kellett volna lereagálnunk valakivel.....messi létszámelőnyt alakitott ki,többet találkozott a labdával így,szabadabban mozgott,mivel mi maradtunk a 3 kp-nál.

Ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 23., hétfő 11:04

reeed_ati írta:Azért azt is kiemelném a tegnapi derbiről, hogy a hazaiak kapusa Bravo valami kegyetlen jól védett és ha ő nincs, akkor azért lehetett volna simán 1-2 gólos előnnyel szünetre menni. :hmmm:

Én örülök és közben baromira csalódott is vagyok.
Örülök, mert a csapat bebizonyította, hogy simán képesek lejátszani a barcát akár a nu campban is, ráadásul mindezt emberhátrányban. (Bale) Ez azért jelzi, hogy hatalmas potenciál van a srácokban. :)

Közben baromira csalódott vagyok, hogy így elbaltáztuk az előző meccseket, vagy akár a tegnapi hatalmas sanszot, hogy visszaelőzzünk.
Ami aggodalomra ad okot, hogy a teljesen kifacsart kezdőnk, kb. 50-60 percet bír magas szinten focizni. Ez nem tudom mire lehet elég a BL-ben. Ha javulna a helyzetkihasználásunk, akkor persze ez is elég lehet.
+1 :agree:

A kiemelt reszhez: en inkabb amiatt aggodom, hogy megint elfogyunk, marmint nem csak meccs kozben. A kovetkezo 2 honapban folyamatosan heti 2 meccsunk lesz, tegnap is latszott, hogy mennyire nem tudunk kit beallitani. Van egy Varane-unk meg egy Lucas Silvank, tamado csere meg 0. Kovi meccs Isco nelkul lesz, valoszinuleg Kroos is hamarosan kipontozodik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 23., hétfő 10:59

Mondjuk sztem nem javultunk. A Barca ellen felszívtuk magunkat, toltuk rendesen 50-60 percig. Aztán elment a kedv, vagy nem tudom mi, és ugyanott voltunk mint a korábbi meccseken. Az ATMA ellen ugyanez lesz. Ők felszívják magukat, csak éppen, ők nem fognak kiengedni.
Hogy javultunk vagy csak a barca ellen, azt majd a következő hetekben lehet látni. De az első 60 perc játékát nagyon régen nem tudtuk hozni még kiscsapatok ellen sem. Egyébként könnyű a megoldás: Modric. Ezért lehetünk jobbak. Bale meg CR sem került jobb formába, viszont a középpályánk Modric-csal anyival jobb, hogy összességében javulhattunk szerintem.

Én összességében nem vagyok csalódott amúgy, rosszabbra számítottam. Jobb teljesítményt nyújtottunk, jóideje ez volt az első biztató teljesítményünk, az eredménytől függetlenül.

Nekem továbbra sincs nagy bajom a kerettel. De Gea kötelező, sokkal inkább ilyen típusú kapus kell, mint Navas. Nincs nekem bajom Navas-szal sem, de ő is az a macska típusú ugrál jobbra-balra figura. Nem véletlen szerintem, hogy a z utóbbi évek komoly kapusai közül csak Casillas volt ez a típus, míg a mostani három top kapus sem ilyen, hanem aki stabilan áll, kivár a lövéseknél, magas, határozott. Nem tudom mások láják-e ezt a különbséget a kapusok stílusa között, de nekem nagyon egyértelmű.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 23., hétfő 10:49

reeed_ati írta:Azért azt is kiemelném a tegnapi derbiről, hogy a hazaiak kapusa Bravo valami kegyetlen jól védett és ha ő nincs, akkor azért lehetett volna simán 1-2 gólos előnnyel szünetre menni. :hmmm:
Ez pontosan így van. Ott van kapus,itt nincs.
Így nem lehet rangadót nyerni.Be kéne látnia Ikernek hogy lefőtt a kávé,elhúzhat a picsába.
Ez nem kapus teljesítmény amit Ő csinál.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 23., hétfő 10:44

Azért azt is kiemelném a tegnapi derbiről, hogy a hazaiak kapusa Bravo valami kegyetlen jól védett és ha ő nincs, akkor azért lehetett volna simán 1-2 gólos előnnyel szünetre menni. :hmmm:

Én örülök és közben baromira csalódott is vagyok.
Örülök, mert a csapat bebizonyította, hogy simán képesek lejátszani a barcát akár a nu campban is, ráadásul mindezt emberhátrányban. (Bale) Ez azért jelzi, hogy hatalmas potenciál van a srácokban. :)

Közben baromira csalódott vagyok, hogy így elbaltáztuk az előző meccseket, vagy akár a tegnapi hatalmas sanszot, hogy visszaelőzzünk.
Ami aggodalomra ad okot, hogy a teljesen kifacsart kezdőnk, kb. 50-60 percet bír magas szinten focizni. Ez nem tudom mire lehet elég a BL-ben. Ha javulna a helyzetkihasználásunk, akkor persze ez is elég lehet.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. március 23., hétfő 10:24

A csapat jól játszott az első órában valóban. Így ki lehet kapni a nou campban. Benzema, Marcelo, Modric, Carvajal parádé volt.
A többiek is legalább hajtottak, ha a szar forma ellenére ilyen mentalistában játszottunk volna az elmúlt két hónapban előrébb lennénk.

A tegnapi meccs után bízok a szezon hátralevő részében is a csapatban, főleg ha James visszatér.
Bale-t bárkiért eladnám.
A hátrányunk 3,5 pont, ezt ne felejtsük, az egymás elleninek köszönhetően.
Ancelottinak maradnia kell és folytatnia, ez egyértelmű. A keretet meg kell erősíteni. Nyilvánvaló volt tegnap is a cseréin, hogy nem nem akar, hanem nem tud kit becserélni. Pepe-Varane jogos volt, pepe már nem mert faultolni a lapja miatt, Varanera pedig mindig lehet számítani. Emellett Jesé jött be mint egyetlen értelmes csere a támadósorba, de jól látszott, hogy ordibált vele Carlo, egyértelműen nem elégedett vele. Lucas meg csak azért jött, hogy Luka nehogy odahaljon a pályára. Körülbelül ennyi a padunk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 23., hétfő 10:20

pavel írta:gyerekek! Spec én nem mondtam, hogy a tegnapi Carlo hibája volt. De, hogy most itt tartunk abban ő nyakig benne van. Aki nem érti, olvasson vissza, többen többször kifejtették már. Nálam sokkal inkább hozzáértők is, szakmai fórumokon is...ezért nem kapna tőlem több esélyt a nyáron ha nincs eredmény. Realista leírta, hogy mi az elvárás...uff
Most arról szerintem nem tehet, hogy az utolsó pillanatban 2 olyan játékos is távozott akikre ő számított volna. Azért lenne a keretben még egy DM, Alonso teljesen más lenne a leányzó fekvése... Így hoztunk az utolsó pillanatban egy borsócskát.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. március 23., hétfő 10:11

A fájdalmas a tegnapi meccsben az, hogy helyenként baromi tetszetősen és szépen játszva sokszor simán lefociztuk őket. Azt gondolom hogy a kontrollt a meccs fölött akkor vesztettük el mikor a 4 védőnkből és a 3 középpályásunkból az ötödik is besárgult. Ekkor Neymar és Suarez lubickolt, Messi a flop teljesítménye után szintén nagy veszélyt jelentett azzal hogy megnyíltak előtte a területek, Ramos és Pepe sem mert ütközni, kontaktust felvenni velük mert az azonnali második sárgát jelentett volna.

A két bekapott gól pedig érthetetlen. Konkrétan mind a kettő a semmiből, simán levédekezhető szituációkból esett, miközben mi a helyzeteink nagy részét igyekeztünk kidolgozni. Ramos és Pepe is nagyot melózott, de a két gólban vastagon benne voltak. Varane állandó szerepeltetése most már nem kérdés számomra. Nagyon kár ezért, ez a meccs simán alakulhatott volna úgy ahogy az őszi mérkőzés.

Személy szerint az én hangulatom a meccs után nem letargikus. Szemmel láthatóan javult a csapat Ramos és Modric visszatérésével. Kroos és Modric kettőse elképesztően jól szerepelt főleg az első félidőben. A bal oldalon remekül működött a Marcelo-Isco-Ronaldo hármas. Benzema újfent a csapat leghasznosabb tagja volt. Az első félidei játékunk jó alap lehet egy esetleges újabb BL menetelésre, a győzelmet azért nem merem leírni mert azért ebben a sorozatban az rengeteg összetevős.

Leginkább amin el kell gondolkodni az Bale. Hihetetlenül visszaesett a játéka. Súlytalan és veszélytelen. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a nyáron.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 23., hétfő 10:10

Na látom megjöttek az ANCELOTTIT KI KELL RÚGNI FANOK! :lol:

Emberek hol éltek?Tegnap megint nem tudott mit kezdeni a Barcelona a 4-4-2-vel.
Akkor kezdtek el játszani igazán amikor bekapta a csapat a második gólt a semmiből,meg a komplett védelem és a középpálya besárgult és látszott hogy nem mernek odalépni nekik a játékosok mert féltek hogy egyből kiállítja őket a bíró.
Állítom,hogy a tegnapi napon kiosztott sárgalapoknak elég lett volna a fele is.De a bíró egyből nyomta a sárgákat egy szabálytalanság után mindnekinek. :roll:
Plussz ahogy elfáradt Modric úgy esett szét a játék.Nem csodálom hogy ez történt nincs 100%-os állapotban.

Én megmondom őszintén,hogy nem gondoltam volna hogy így fog játszani a csapat.Fejben mennt el ez a meccs jól mondta Ancelotti.Ha mindenki ott lett volna akkor a félidőben simán 1-2 vagy 1-3 az eredmény és onnan nem jöttek volna vissza.
Most látszott hogy mit kell javítani.Fejben kell rendbe rakni a srácokat.
Viszont Bale meg C.Ronaldoval valamit kezdeni kell mert rosszak.Bár C.Ronaldoról az első félidőben azt hittem,hogy na most elkattan nála valami aztán kijön a gödörből,de sajnos eltünt a második félidőre.De hogy ez most azért van,mert szétesett a csapat vagy azért mert rossz formában van azt nemtudom eldönteni.A felsőkapufás helyzetét kíméletlenül be kellett volna vernie.

Ja és Ramoson elment a kupa,Casillason elment az Atletico elleni bajnoki és a Schalke elleni Bl meccs is majdnem,tegnap meg megint hibáztak.A második gólnál minek jött ki Casillas annyira amikor Pepe ott volt Suarezen?Meg ha védi a rövidet akkor miért nem vetődik el a hosszúra?
Na mindegy ezt elszórakozták.Simán nyerhettek volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2015. március 23., hétfő 10:12-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 23., hétfő 10:02

Ancelottinál nem tudunk jobb edzőt hozni. Ő tökéletes a Real Madrid kispadjára,kár is erről beszélni. Talán azon kellene elgondolkodni,hogy kik azok,akik nem illenek a csapatba,és a helyükre kellene hozni olyanokat,akik passzolnak a gépezetbe.

Benzema szenzációs volt tegnap,én még nem láttam így futballozni őt. Talán ha egy rossz megoldása volt,egyébként rengeteget futott,mozgott,az a passz basszátokmeg, az 130% Guti volt :ozil: :ozil: :ozil: :ozil: :ozil:

Hátul nem voltunk stabilak, a középpályán sokkal jobbak voltunk a meccs nagy részében,sajnos a gól után már nem tudtunk felpörögni,és el is fáradtunk, Modric ennyit bírt (60 perc) a legmagasabb szinten,Kroos is kidolgozta a belét,Isco eléggé halovány volt,nem nyújtott sokat.

Nálam egyértelműen Benzema volt a legjobb tegnap.

Nem haragszom a csapatra különben,még nem veszett oda a bajnokság,de tény,hogy kurvanehéz dolgunk lesz a következő 2 hónapban....
:goat:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 23., hétfő 9:18

gyerekek! Spec én nem mondtam, hogy a tegnapi Carlo hibája volt. De, hogy most itt tartunk abban ő nyakig benne van. Aki nem érti, olvasson vissza, többen többször kifejtették már. Nálam sokkal inkább hozzáértők is, szakmai fórumokon is...ezért nem kapna tőlem több esélyt a nyáron ha nincs eredmény. Realista leírta, hogy mi az elvárás...uff
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 23., hétfő 9:00

Én nagyon azt érzem, hogy Bale-nek lőttek, látható a csapattársak reakciója is, ha Perez nem is tervezte volna eladni egyszerűen ki lesz utálva. Csak kérdés mennyit kapunk érte...

Casillastól is meg kéne válni. És aki még gyenge mostanság az szerintem Carvajal, nem ártana egy kis konkurencia neki...

Carlot mindenképpen megtartani, nem is akarok hallani edzőkérdésről..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 23., hétfő 8:49

a tegnapi meccs konkrétan nem carlo hibája volt, mert ha bale berúgja, meg cének a kapufa bemegy/benzema lő passz helyett, akkor kibekkelhettük volna kényelmesen a kétgólos előnyt. nem ancelottinak kell berugdosnia a gólokat. a keret minősége meg annak a hibája, aki összeállítja, és korántsem vagyok biztos az elmúlt 2 év nyarából kifolyólag, hogy ez az ember ancelotti.

nyáron balet el kell takarítani, az lenne az ideális ha dimariát visszahoznák (persze nem 1v1-ben). mehetne a középpályára, isco meg fel. és igazolni normális arcokat, akik, hanem is meccseldöntő arcok, de legalább nem fél beküldeni őket az 50. percben, ha úgy kívánja a helyzet.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 23., hétfő 8:45

Realista24 írta:A legkönnyebb mindig az edzőt betalálni...sebaj.
tippre semmi. Láthattuk, hogy nem tud Carlo pajtás belenyúlni a meccsbe.
Jól van, kezdjétek.
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy nem tud belenyúlni a meccsbe, mert nincs kit becserélni. Bár nyáron ojbb lett volna, ha Pérez nem szól bele semmibe. Rohadtul idegesít már Pérez. Másik topicban is leírtam ugyanezt, csak kicsit másképp. :D

Vissza: