HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 14:50
ahogy tegnap este is írtam, én nyugodt vagyok, nem idegesített fel a mérkőzés, mert úgy ültem le, h esélytelenebbek vagyunk most sokkal. minden a hazaiak mellett szólt. sokkal, de sokkal idegesebb lennék és lettem volna közben, hogyha mondjuk full egálba (értsd pontok, teljesítmény, forma, stb..) érkezünk a meccsre és úgy szopunk ki. tudtam azt, h nem érhet váratlan, mivel az atletico elleni 0-4nél nem lehet semmi sem rosszabb már idén. vagy hazai pályán 4et kapni egy schalkétól és majdnem kiesni, vagy a hónapok óta tartó okádék játékunktól... ezektől rosszabb úgygondoltam nem lehet. (még most leírom, h ezeket nem azért mondom, h most verjem a mellem és mondogassam, h a villarreal elleni 1-1 után megmondtam, h ez lesz.. nem azért írom ezeket, h szépítsem, hanem azért, mert valóban így éreztem és nem mérgelt fel annyira a dolog, mert ha elbukjuk a ligát akkor nem ezen a meccsen bukjuk el, kívánom, h nyerjük meg)
szóval folytatva a gondolatmenetet, nem is lett rosszabb, sőt.. az az első félidő az igen, az real madrid volt, már-már őszi, a szerencse hiányzott megint (meg bale balfaszkodása, azért nem eltalálni onnan a kaput.. az művészet) már többször is írtam, h biztos vagyok benne, h rekordot döntöttünk már (és még hol a szezon vége) az egy szezon alatt lőtt kapufák számában, én ilyenre nem igazán emlékszem, vmi elképesztő balszerencse egyébként. most nem kezdem el vesézni - ki lett már tárgyalva -, hogy mi volt a fejben szétesés a második gól után, vagy a fáradtság, fizikai fáradtság a 65. perctől.. én inkább azon agyalok amit tegnap este is mondtam, mégpedig, h mennyire fogunk kapaszkodni abba az első félidőbe. egy újabb ok a reményre, egy újabb olyan dolog amiben bízhatunk és tolhatjuk magunk előtt (mint a modric visszatérésére várás volt). csak az a baj, h megint semmire nem mentünk vele (itt nem modric visszatérésére gondolok, hanem a relatíve jó játékunkra), mármint abban a tekintetben, h pontban 0, másrészt pedig önbizalom is biztos vagyok benne, h csappant a vereség okán, mivel nem játszottunk szarul, nem voltunk alárendelve, megalázva, stb.. hanem egyszerűen nem volt szerencsénk és ebből kellene talpra állni. (hanyadjára már az elmúlt 3 és fél hónapban??) és igen, itt jön a képben, h a lehető leges legszarabb ellenfelet kaptuk a bl-ben, mert mindezeken túl ami épp a csapattal történik, ott van a velük szembeni önbizalomhiányos játékunk és egyfajta gát, ami idén nagyon nem akar átszakadni. na de az még odébb van, van addig pár meccse a csapatnak és jó pár hete is, összelehet addig rakni a dolgokat, csak úgy nagyon nehéz, h pl egy bale rohangál ott és nettó -1 ember. meg úgy is, h totál nincs szerencsénk (kapufák). de ha minden áprilisra változik meg, az talán a lehető legjobb. miért ne? jamessel még bővülünk, ne felejtsük el.
egyébként még annyit, h ez a tegnapi meccs annyira hűen tükrözte a csapat szezonját, sőt a 2 csapat összetett szezonját, h nagyon. ott volt a kezdés, ahol csordogált, kapufa (mi más), majd kaptunk a semmiből egy gólt, egy pofont ( atletico madrid, real sociedad), aztán felálltunk és lehoztuk a meccs számunkra legjobb szakaszát, (22 meccses győzelmi széria), miközben a barca botladozott, megúszta a dolgokat a kapujuk előtt és egyáltalán nem voltak partiban (villarreal és malaga elleni idegenbeli meccsük, amelyen 4 pontot hoztak a 0 helyett), ugye közben egyenlítettünk egy látványos góllal (mint az októberünk, novemberünk), aztán elkezdődött a második félidő még mindig játékban, helyzet nálunk, majd jön a pofon megint (valencia) és utána erőlködés, de ötlettelenség és más semmi. a barca megkapta a területet, erőnlétileg is mintha jobbak lettek volna. és ezzel el is érkeztünk a szezon jelenlegi szakaszához, kikaptunk barcelona 2-1 real madrid. reméljük a vége nem olyan lesz, mint a meccsen, ezen még tudunk változtatni, van 10 meccsünk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91