OFF
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: OFF
Hit, csordareflex. Ahhoz hasonlitanam, mikor a birok a Real javara tevednek, legyintunk, hogy ilyen a foci, viszont mikor ellenunk...Dupla D írta:Továbbra is várom azokat, akik a Fideszre voksoltak, hogy fejtsék ki a véleményüket.
Aki idaig sok-sok cikluson at a Fideszre szavazott, nem fogja konnyen beismerni, hogy oky sokaig tevedett, tk atvertek. Marad a kognitiv disszonancia. Persze az ertelmesebbje beismeri, de ok mar regebben elpartoltak szerintem.
Az LMP es a Momentum pedig tipikusan azok a partok, akiket vegul az utolso pillanatig vacilalok fognak beikszelni. Oket pedig nem tudjak merni, rejtozkodo szavazatok. Jelenleg kb 1 millio ilyen lehet az orszagban. Mar 4 eve is az LMP sokkal jobb eredmenyt ert el, mint amit josoltak nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. március 23., péntek 8:37-kor.
Merci Zizou!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem van, de én sem tudok vele kulturáltan társalogni, mert egyszerűen csak a csőlátás. Mind1 mit mondasz neki, hiába hozod az észszerű érveket, agy kimosva, csakafidesz y nada más.Dupla D írta:Továbbra is várom azokat, akik a Fideszre voksoltak, hogy fejtsék ki a véleményüket. Sajnos, nem sajnos a közvetlen környezetemben nem tudok Fideszessel kulturáltan társalogni, mert nincs.
Egyébként aki kormányváltást akar az a Jobbikra szavaz. Ez tisztasor, hogy a többiek max az 5%-ért küzdhetnek.
Ezért is én inkább bíztatnám azokat, akik Momentumosok, LMP-sek stb. ha kormányváltást akarnak húzzák a Jobbikot, mert minden szavazat, ami nem a Jobbikra megy, közvetetten a Fideszt segíti, magyarul ha nem a Jobbikra szavazol a Fideszre szavazol.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Fidesz kormányon fog maradni két harmad nélkül.
Én úgy gondolok a Jobbikra, mint egy olyan párt, akit jelenleg a legalkalmasabbnak tartok az ellenzékből arra, hogy vezessék az országot. Szívesen negnéznék egy 21. századi pártok koalát, de nem hiszem, hogy lesz erre szükség. Ráadasul a Momentum szerintem éppen nem lesz bent a parlamentben.
Továbbra is várom azokat, akik a Fideszre voksoltak, hogy fejtsék ki a véleményüket. Sajnos, nem sajnos a közvetlen környezetemben nem tudok Fideszessel kulturáltan társalogni, mert nincs.
Én úgy gondolok a Jobbikra, mint egy olyan párt, akit jelenleg a legalkalmasabbnak tartok az ellenzékből arra, hogy vezessék az országot. Szívesen negnéznék egy 21. századi pártok koalát, de nem hiszem, hogy lesz erre szükség. Ráadasul a Momentum szerintem éppen nem lesz bent a parlamentben.
Továbbra is várom azokat, akik a Fideszre voksoltak, hogy fejtsék ki a véleményüket. Sajnos, nem sajnos a közvetlen környezetemben nem tudok Fideszessel kulturáltan társalogni, mert nincs.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Te úgy gondolsz rájuk? Mert szerintem sokan nem, pl. én sem, de rájuk fogok szavazni. Fidesz uszítás most nagyon megy, kurva jókor jött nekik a migráns "válság" megis lovagolják a témát. Értelmes kampányuk meg nem sok.Dupla D írta:Schifferrel teljesen egyet értek. Egy szimpatikus politikus volt, kár érte.Swineherd írta: Mondjuk Schifferrel a kezdetektől jóban voltak a jobbikos képviselők, még Novák is. Több lusztrációs és egyéb javaslatot is jegyeztek közösen.
Szerencsére Novákot leépítették, viszont nagy kár, hogy az egyetlen komoly politikusa az LMP-nek Schiffer személyével távozott a pártból.
Schiffer volt az első, aki védelmébe vette Vonát, amikor a lókupec lebuzizta.
Azért régebben voltak a Jobbiknak merészebb húzasai, amiben Vona is vastagon benne volt, mint pártelnök. Szerencsére ez mára teljesen kitisztult, és most már alkalmasan viselkednek ahhoz, hogy kormányváltó erőként gondolhassunk rájuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
Schifferrel teljesen egyet értek. Egy szimpatikus politikus volt, kár érte.Swineherd írta: Mondjuk Schifferrel a kezdetektől jóban voltak a jobbikos képviselők, még Novák is. Több lusztrációs és egyéb javaslatot is jegyeztek közösen.
Szerencsére Novákot leépítették, viszont nagy kár, hogy az egyetlen komoly politikusa az LMP-nek Schiffer személyével távozott a pártból.
Azért régebben voltak a Jobbiknak merészebb húzasai, amiben Vona is vastagon benne volt, mint pártelnök. Szerencsére ez mára teljesen kitisztult, és most már alkalmasan viselkednek ahhoz, hogy kormányváltó erőként gondolhassunk rájuk.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Mondjuk Schifferrel a kezdetektől jóban voltak a jobbikos képviselők, még Novák is. Több lusztrációs és egyéb javaslatot is jegyeztek közösen.Dupla D írta:Elhiszem, hogy sokan nem hisznek ebben a pálfordulásban, és nekem is vannak azért kétségeim, de akkor miért jelentette ki számtalanszor Vona, hogy a LMP-re és a Momentumra is nyitottak? Azzal az LMP-vel, amit sokáig egy zsidó vezetett.
Amúgy nincs pálfordulás, csak Vonának sikerült lenyomnia párton belül a vérkurucz hőzöngőket, akiknek egy része most a sokáig általuk Likud-Zsidesznek mondott Fidesznél kötött ki (Borbély, Morvai, Rubi, Gaudi stb.)...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kedves tőled, hogy rám gondoltál, de csak most szavaztam, és nem, április nyolcadikán nem az MKKP-ra fogok szavazni. Úgy érzem jelent meg értelmes alternatíva, az én listás voksom a Momentumé ha okosan folytatgatják a visszalépegetést.sebydani írta:Pipita ilyen hamar lecsapott a Kétfarkúakra? Kíváncsi leszek, valaki be meri-e vállalni Ferit
Akiket megnevezni vállalhatatlan, komolytanam pártként a DK-Fidesz-MSZMP-Jobbik társaságban elég erős komment volt.
A fideszes szavazatokon meglepődtem, csak pár embertől számítottam rá.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azok az övéik is maradnak. Az igazi, nagy lóvé Orbán kezében van, a többieknek ahhoz képest csak morzsa jut. Ezek a maffiózók ezer milliárdokban játszanak, meg erőművekben és műemlékekben, hotelekben és szállodaláncokban. Amennyit ezek elloptak... te jó ég, és vannak olyan szakértők is, akik szerint akkor lesz igazán vége Orbánnak, meg a többinek, amikor kiderül az igazság, hogy mekkora tételekről van szó. A legtöbb Fidesz párti szavazó már csak legyint, ha pár milliárdról hall, sőt, a legtöbbnek az a véleménye, hogy "azért szavazok a Fideszre, mert ők már eleget loptak, nekik már van elég pénzük, de ha a Jobbik vagy más kerül hatalomra, akkor ők elölről kezdik és még többet fognak lopni... meg amúgy is, a Fidesz megvéd minket a migránsoktól..."BBeno írta:ezért nincs a nevén itthon. van elég családtag, barát, stróman akik őrzikVan neki itthon is, csak Lőrinc barát, meg Tiborcz paraszt és a rokonság őrzi.
De ha majd megtudják, mennyi pénzről is van szó, lesz majd nemulass...
A HVG cikke egy új közvéleménykutató oldalról, érdemes rátekinteni, tájékozódni. Én meglepődtem, amikor a saját választókerületemet megnéztem, persze nem reprezentatív, de érdekes...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vélemény? Szerintem nekik olyan nincs. Megmondták, hogy ezt kell csinálni. Ezt nem feltétlen a forúmra értem, hanem a szavazásra..Dupla D írta:Ha az összes kommentelő kormányváltást szeretne, ki szavazott a Fideszre?
Vicc nélkül érdekel azok véleménye, akik a Fideszre rakják az x-et.
- Dupla D
Ha az összes kommentelő kormányváltást szeretne, ki szavazott a Fideszre?
ezért nincs a nevén itthon. van elég családtag, barát, stróman akik őrzikVan neki itthon is, csak Lőrinc barát, meg Tiborcz paraszt és a rokonság őrzi.
- tibi18
Van neki itthon is, csak Lőrinc barát, meg Tiborcz paraszt és a rokonság őrzi.RealAsensio írta: Van neki, Németországban, Ausztriában és Svájcban van elrejtve. Offshore meg egyebek... Legalábbis így suttogják a madarak.
- RealVazquez
Van neki, Németországban, Ausztriában és Svájcban van elrejtve. Offshore meg egyebek... Legalábbis így suttogják a madarak.BBeno írta:hát legalábbis a nevén biztos nincs.ami még Orbánnak sincs.
- RealVazquez
Mert politikusként védelme van, magánemberként meg akkora vagyona, ami még Orbánnak sincs. A kettő együtt pedig elég ahhoz, hogy szabadlábon legyen.nem nagyon vagyok benne a magyar politikában, de feri alatt gyurcsányt értitek? ha igen:
1, miért nincs ő még börtönben?
2, miért releváns ő még?
3, hogyan merülhet fel bármilyen jóízlésű emberben, hogy rá szavazzon?
Egyértelműen Jobbik. Szerencsére óriasi számban vannak az ismerőseim között is (már), úgyhogy, ha nem is lesz kormányváltás, Orsós Viktor azért meg fog izzadni rendesen. Átlátok azért a Vona vezette párton, vannak hibák, és lesznek is, de mindenképpen megérdemelnek egy esélyt. Kíváncsi vagyok!
Ui: Szél Bernadett is szimpatikus figura, rendkívül aktív, de nem elég befolyásos még, nincs mögötte elegendő támogatottság. Ha folytatni tudja azt, amit elkezdett, még sokra viheti.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kaptam ezért a véleményemért már "akaszd fel magad", "bunkó libsi", "sorosbérenc", "nemvagymagyar", stb aranyos megjegyzéseket többször, több fórumon, társaságban is.géza írta: Szerintem nem kéne magyarázkodnod, hogy nem vagy magyarság ellenes, természetesnek kéne lennie annak, hogy ne szavazhassanak az ilyen emberek.
de örülök, hogy itt nem történt ilyen.
kíváncsi vagyok, realistán nézve (látva a bégetőket a menetben két hete), örülnék, ha legalább kétharmad nem lenne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- tibi18
Egyébre nyomtam, kormányváltást szeretnék.
Próbálom mérlegelni, hogy az adott választókörzetben ki lehet az a jelölt, akivel ezt el lehet érni.
Egyébként baloldali beállítottságú vagyok, viszont Karácsonnyal ellentétben úgy gondolom, hogy ha kell, lehet szövetkezni az ördöggel. Főleg, hogy még nem láttam az ördögöt hatalmon..
Ha addig eljutnunk, hogy nagy lesz a részvételi arány, már jó esély van a váltásra..
Próbálom mérlegelni, hogy az adott választókörzetben ki lehet az a jelölt, akivel ezt el lehet érni.
Egyébként baloldali beállítottságú vagyok, viszont Karácsonnyal ellentétben úgy gondolom, hogy ha kell, lehet szövetkezni az ördöggel. Főleg, hogy még nem láttam az ördögöt hatalmon..
Ha addig eljutnunk, hogy nagy lesz a részvételi arány, már jó esély van a váltásra..