Én nagyon adtam. Év egyik kellemes meglepetése annak ellenére is, hogy nem lehet erről ódákat zengeni, nem év legjobbja, stb. De nem is kell annak lennie, nem kell mindig végletekben gondolkodni. Csak szimplán egy jó kaland a Predatorral. Konkrétan annyit vártam el a filmtől, hogy még az előzeteseket sem néztem meg, mert nem érdekelt. A színvonal teljesen a béka segge alatt van a franchiseban, szóval úgy voltam vele, majd kijön, aztán megnézem...reeed_ati írta:Ha ezt az 1-2 utáni folytatásokra írod, akkor aláírom, baromi gagyi lett az összes..ziro4vr írta: Nézzünk némi felkapott streaming kínálatot:
Prey
Iszonyat semmilyen gagyi és unalmas akciófilm
De ez a legújabb, ez közel sem volt olyan rossz film szerintem, én élveztem végig.
Nyilván nem ülök le nagy elvárásokkal egy Predator film elé, de ez az alacsony költségvetése ellenére is szintekkel jobb, mint a 2010-es, 18-as..
Eleve tetszik az a kor, amibe visszautaztak, nyilván nagy sztori nincsen benne, csak a vadászat, meg a hentelés, de ez nekem most adta, főleg hogy nem kezdtek el benne poénkodni, mint az előzőben..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először a csajtól tartottam, de simán emészthető volt ez a virágos sztori, hogy ezzel nagyjából láthatatlan lett a ragadozó számára, máshogy nyilván semmi sansza nem lett volna.
Ennek ellenére a lehetőségekhez képest egy meglepően jó film kerekedet ki belőle. Bevállalós, már csak a kor miatt is. Jól kinéző, még ha a CGI néhol gyenguszka is, de igazából nem ront szinte semmit az élményen. Jól vezeti fel a dolgokat, és jól is zár.