Európa Liga
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Európa Liga
én is szivesen néznék mu-t, chelsea-t, liverpoolt..de baszki, akkor tegyenek érte és ha már ott vannak akkor kezdjenek el megint focizni. Már több mint 3 éve szar az egész bl, nekem már csak ennyi öröm jut..hogy ha már szar akkor uralják a spanyolok.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Senki nem akar egy WHU-t vagy egy Cristal palace-t nézni, itt a tradicionálisan nagy csapatokról volt szó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kérlek újra olvasd el amit írtam, és értelmezd. Köszönöm.G. V.tinho írta:gyenge angol csapatok biztos sokkal jobbak
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
gyenge angol csapatok biztos sokkal jobbaknmate írta:Nyilván nem a mostani Milanra meg Unitedre gondoltam, hanem náluk is hasonló evolúcióra, mint a Poolnál ami megy. De semmi értelmét nem látom ezeknek a gyenge spanyol csapatoknak a BL-ben, aztán a La Ligában meg futnak a 8...12 helyek között, amikor BL-re keményebben kell koncentrálni ősszel.
- nmate
Nyilván nem a mostani Milanra meg Unitedre gondoltam, hanem náluk is hasonló evolúcióra, mint a Poolnál ami megy. De semmi értelmét nem látom ezeknek a gyenge spanyol csapatoknak a BL-ben, aztán a La Ligában meg futnak a 8...12 helyek között, amikor BL-re keményebben kell koncentrálni ősszel.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
pont ez a sikertelenségük kulcsa a pl csapatoknak. Szétvásárolnak mindenkit, angolból egy se, csapatként szétesnek. jónak jó hogy ott a mu is, bár jó focit nem látott szerintem tőlük senki se a blben. kövi szezonban a blt megint kihagyják ..jó hogy ott a city aki bár a plben aláz a blben 4év alatt nem játszottak 3nál több jó meccset. Valljuk be az arsenalon kívül mostanság senki se nagyon próbál focizgatni..talán még ez a pool képes lehet rá..de majd a sevilla ellen bizonyíthatnak.
Jelenleg bárhogy nézzük több jól játszó csapata van a la ligának mint a plnek nemzetközi porondokon.
Jelenleg bárhogy nézzük több jól játszó csapata van a la ligának mint a plnek nemzetközi porondokon.
- ateeemadrid
Mi a fasz bajotok van Kassaival, hogy már "szarházi" is lett?
Egyébként gg pool, simán megérdemelték, már az első meccsen sem érdemelt győzelmet a villareal.
Ezt a nagy spanyol lázt meg sosem fogom megérteni, ki a rákot érdekel, hogy 2 spanyol lesz-e a döntőben vagy sem? Bőven jobban megérdemelte a pool, remélem a sevillát is lenyomják.
Klopp meg szépen lassan bebizonyítja, hogy jelenleg a legjobb edző a világon.
Egyébként gg pool, simán megérdemelték, már az első meccsen sem érdemelt győzelmet a villareal.
Ezt a nagy spanyol lázt meg sosem fogom megérteni, ki a rákot érdekel, hogy 2 spanyol lesz-e a döntőben vagy sem? Bőven jobban megérdemelte a pool, remélem a sevillát is lenyomják.
Klopp meg szépen lassan bebizonyítja, hogy jelenleg a legjobb edző a világon.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- nmate
Eddig rendben van, ami utána jön, viszont maximum elméletben működik, mert a következő évre lerabolják a nagyobb tehetségeket és kezdhetik ezek a csapatok az elejéről.Norbii írta:Na jó..csak vicceltek a minek kérdéssel ugye? Először is a bl = több pénz.
Egy Liverpoolt kevésbé rabolnak le, van pénz, top kategóriás edző. Engem meg pont hidegen hagy, hogy spanyol vagy angol, csak a lehető legjobb meccseket akarom látni, és azt nem egy spanyol "kiscsapat" bekkelésével fogom megkapni. Mert azt csinálják top csapatok ellen.
- MesQueUnClub
Nem viccelek vele, engem marhára nem hat meg, hogy a Sevillának vagy a Villarrealnak vagy akár a Bilbaonak több pénze legyen, hogy cserébe borzalmas meccseket kelljen néznem, inkább a Klopp féle Pool akiknek kifejezetten jól szórakoztam a mai teljesítményén.
- Norbii
Na jó..csak vicceltek a minek kérdéssel ugye? Először is a bl = több pénz. Nem mindenki lehet telepumpálva tvs jogdíjjakból meg nem mindenkinek futja tehetősebb tulajra. A spanyol csapatok pedig pont pénz hiányban küszködnek. Az idei bl szezonban kik is estek ki? Az alapból pocsék szezont futott Valencia és a sevilla a halálcsoportból. Ráadásul hulladék védelemmel pakliban voltak az akkor jó formában lévő city ellen. Ennek függvényében nem szégyen kiesni. Na meg a csapatok 90%ára rásütthetjük h minek megy blre? úgy is kiesik a csoportkörben..ha meg nem ott majd utána valamikor.MesQueUnClub írta: Minek? csoportkörből úgyis kiesnének megint az EL-be..
Villarreal helyett mondjuk sajnálom hogy nem a bilbao érte el a bl helyet. Villa csak gyengülni fog a nyáron. Bilbaonak meg megvan a játékosállománya meglepetésekhez.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én sose értettem miért kéne nekünk a sanyol csapatoknak szorítani nagyon fasza h 3 év 3 spanyol győztes de a fejunkre kenhetjük ha az egyik a barca a másik meg az Atletico
Egy jó liverpoolra meg tényleg szükség lenne már.
Egy jó liverpoolra meg tényleg szükség lenne már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én akiket hiányolok a BL-ből, az a Liverpool ugye, ManUtd, egy jó Chelsea is, Milan, esetleg még az Inter is beszállhatna, de egy darabig nem fognak (ők sem).nmate írta:Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.
- MesQueUnClub
Hát igen, inkább mint a Bate meg Malmő és egyéb csodálatos csapatok.nmate írta: Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.
- nmate
PláneMesQueUnClub írta:A Villareal amúgy is ott lesz. bajnokság 4.ek.
Jó Klopp kell. Jó Liverpool kell.
Én a Milant is hiányolom, meg a Unitedet is, hiába nem szeretem őket. Velük lenne teljes a buli.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szarházi kassai...
- MesQueUnClub
A Villareal amúgy is ott lesz. bajnokság 4.ek.nmate írta:Klopp ezzel a szar kerettel nyomja elég jól, most ha lesz BL, csábít maga mellé pár jobb játékost, aztán simán mehetnek egy jót kieséses szakaszban.
Én meg inkább a minőséget akarom ott látni, nem holmi tucat Villarrealt meg hullámzó teljesítményű Sevillát, akiknek egy Bayern hobbiból elrak egy ötöst.
- nmate
Klopp ezzel a szar kerettel nyomja elég jól, most ha lesz BL, csábít maga mellé pár jobb játékost, aztán simán mehetnek egy jót kieséses szakaszban.
Én meg inkább a minőséget akarom ott látni, nem holmi tucat Villarrealt meg hullámzó teljesítményű Sevillát, akiknek egy Bayern hobbiból elrak egy ötöst.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Klopp kell a BL-be. Sevilla kiesne megint a csoportkörben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- MesQueUnClub
Minek? csoportkörből úgyis kiesnének megint az EL-be..Norbii írta:kell az 5 spanyol a blre, szóval a sevilla szedje csak össze magát mert idegenben bénák.
- nmate
Miért?Norbii írta:kell az 5 spanyol a blre,