OFF
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: OFF
Akkor is lehetett, csak a fájloknál kell beállítani hogy milyen prioritással töltse, magas, normál vagy alacsony, mondjuk az igaz, hogy 3 fajtát tudsz csak beállítani, de ha mindig a következő vagy a következő 2-3 rész van magasra állítva akkor sima
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amikor hozzaadod a torrentet, akkor be lehet pipalni, de ha elfelejtetted, akkor utolag mar nem lehet beallitani. Legalabbis regebben igy volt, de azota mar lehet valtoztattak rajta. (vagy csak szimplan bena voltam es mar akkor sem talaltam meg )wZoLee7 írta:Ilyent akarmelyik utorrentban is leheth3x0r írta:En nem vettem eszre hatalmas sebessegbeli kulonbsegeket, az viszont tetszik, hogy be lehet kapcsolni a "letoltes sorrendben" funkciot. Sorozatoknal hasznos tud lenni, hogy addig nem kezdi el a masodik resz letolteset, mig az elsot be nem fejezte.
- wZoLee7
Ilyent akarmelyik utorrentban is leheth3x0r írta:En nem vettem eszre hatalmas sebessegbeli kulonbsegeket, az viszont tetszik, hogy be lehet kapcsolni a "letoltes sorrendben" funkciot. Sorozatoknal hasznos tud lenni, hogy addig nem kezdi el a masodik resz letolteset, mig az elsot be nem fejezte.
- h3x0r
En nem vettem eszre hatalmas sebessegbeli kulonbsegeket, az viszont tetszik, hogy be lehet kapcsolni a "letoltes sorrendben" funkciot. Sorozatoknal hasznos tud lenni, hogy addig nem kezdi el a masodik resz letolteset, mig az elsot be nem fejezte.
- Mester77
Használjátok batran. A sávszélessége erősebb, szép letisztult. És nem utolsó sorban biztonságosabb
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tegnap 53 megaval szedtem. Soha elotte ennyivel. Nem tudom mennyire befolyasolta. Par napja csereltem le az utorrentet. Most tunt ez fel.Victor írta:
Esetleg van valakinek ezzel a verzióval tapasztalata? Az ncore által felajánlott qBittorrente-re megérné átváltani?
A felület egyszerű. Szinte ugyanaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Én is pont most frissítettem egy újabbra, a 3.5 pro verzióra. Egyelőre még nem tudok róla semmit mondani, csak azt, hogy nem tudom hogyan kell beállítani, hogy a legutóbb letöltött (vagy még seedelő) torrenteket lássam legfelül, hiába is kattintok bármire... a másik, hogy a vírusírtó pár óránként értesítést küld miatta
Esetleg van valakinek ezzel a verzióval tapasztalata? Az ncore által felajánlott qBittorrente-re megérné átváltani?
én is 2.2.1-et használtam kb 3 hónappal ezelőttig sok-sok éven át. ez az utolsó stabil reklámmentes verzió.
viszont meguntam hogy közel sem maxszal szedek és a feltöltés is gyér úgyhogy váltottam utorrentről.
viszont meguntam hogy közel sem maxszal szedek és a feltöltés is gyér úgyhogy váltottam utorrentről.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hát sztem mai napig rengetegen használják a 2.2.1-et, én is azt használtam, amikor még torrenteztem.wZoLee7 írta:használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
- wZoLee7
használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
Zenére egyébként nem szoktam torrentet használni, elég sok csak zenével foglalkozó oldal van, bár rég nem jártam egyiken sem, az egyik ilyen a music team, többnyire elektronikus zenék voltak asszem, de kérni is simán lehetett, de mondom, rég nem láttam, kitudja most kik viszik, egy próbát megér ha gondolodSierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki? sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hiszen a kalózok még mindig élnek.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki? sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
Köszi, ránézek!h3x0r írta:En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki? sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pirelli snowprot szerettem nagyon. Persze itthon mások a kihívások mint ott. Hankook sem rossz, kicsit hangosabb de joarasitas eseten el tudtam tekinteni tőle.Steve írta:Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?
Sima Pirelli télivel voltak gondjaim, az csúszott mint a fene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki? sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki? sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?
Sima Pirelli télivel voltak gondjaim, az csúszott mint a fene.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szöges Hankook is van már?Steve írta:sebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
Bocs Hankook gumik vannak a Mazdán!
Én megtettem mindent a csapatért, a Madridomért, érted.
Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema