hunmadridista írta:Az az igazság, hogy nem nyugodtam meg teljesen...nem voltunk rosszak, de olyan hű de szuperek sem...az első félidő kimondottan jóra sikeredett...mindenki küzdött, hajtott, meg volt a szervezettség is...a 2. félidőre, viszont teljesen leültek a srácok...ami viszont jobban aggaszt, az a helyzetkihasználás...ennek a meccsnek legalább 6-0-nak kellett volna lennie, ha pontosabbak vagyunk...ez a katalánok ellen nem fog beleférni...ott lehet, hogy csak 3 helyzetünk lesz egész meccs alatt...
Továbbra sem vagyunk kint a gödörből, továbbra is a Barcelona a favorit...de nincs semmi sem veszve...jó lenne egy X-et összehozni, az már nem lenne rossz eredmény...talán jól is elsülhet, hogy nem mi vagyunk a favoritjai a meccsnek...
Én már azt pozitívumnak éltem meg, hogy a csapat tudott ziccereket kialakítani, és láttam mozgást illetve elképzelést a BBC játékában. Az utóbbi 2 meccshez képest elég komoly előrelépés volt látható, igaz az ellenfél azért nem volt valami acélos. Modric visszatért, Kroosszal az oldalán még jobb lesz.
Persze, amit leírtál, azt adom, sokkal több kell a Barca ellen, de teljesen máshogy festett a játékunk Modriccsal, mint nélküle, és ha valami miatt lehet esélyünk, akkor az, hogy ismét összeállt a legjobb 11. A Barca a favorit, de nekünk van egy hetünk rákészülni, nekik addig még egy BL meccsük lesz, ami akármennyire is könnyűnek ígérkezik, nem vehetik félvállról. Ki kell használnunk ezt a plusz 3 napot, és akkor bármi lehet. Őszintén megmondva, én nagyon csalódott leszek, ha veszítünk, mert sem csapat, sem egyéni szinten nem jobbak, mindössze jobb formában vannak, de mi pihentebbek (és reményeink szerint felkészültebbek) leszünk, ami ezen a szinten nagy előny lehet. Ha kikapunk, a bajnokság szinte elúszik, a csapatnak amúgy is sok van a rovásán, ami miatt javítaniuk kell, ezért én egy komoly, motivált tudatos játékot várok.