Barca-PSG ről meg kuss van. Ez a kemény...Igen, ez a legszebb az egészben, hogy ebből is ez van kihozva, hogy idefújtak. És nem csak Ancelotti, nem csak a Bayernesek, hanem az egész világ. Komolyan, fel nem foghatom, hogy ez hogyan történhet meg. Hát teljesen nyilvánvaló, hogy a mi kárunkra is annyit tévedtek, mint a németekére.
Bajnokok Ligája
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezeket nem csak nekunk, hanem a jatekosoknak is le kell gyurni, nem szabad ezzel foglalkozni. Meg kell nyerni, es fel ev mulva mar senki nem fog foglalkozni vele, tortenelmet kell irni, es kesz. Ha meg van a trofea, azt mar senki nem veheti el tolunk, mondhatnak amit akarnak...
- ___Samy___
Igen, ez a legszebb az egészben, hogy ebből is ez van kihozva, hogy idefújtak. És nem csak Ancelotti, nem csak a Bayernesek, hanem az egész világ. Komolyan, fel nem foghatom, hogy ez hogyan történhet meg. Hát teljesen nyilvánvaló, hogy a mi kárunkra is annyit tévedtek, mint a németekére.V. Mester 77 írta:Realista24 írta:Ravanelli: "I don't think so. Juve deserve it, Los Blancos should remember what happened against Bayern. Everyone saw it. Their team is very strong but the refereeing decisions fudged the result."
Szerinte a Real nem érdemli meg, hogy a Real a döntőben van.
Én ezt nem értem bazmeg.. Hat nem lattak, h ha nincsenek a téves ítéletek akkor mar a rendes játékidőben tovabbmegyunk??? És ugy beszélnek róla bazmeg mintha a kassai tolt vna be.. Hát eszem faszom megall
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tök mindegy mit beszél Ravanelli. Pont egy Juve játékos ne hozza fel a bírói befolyásolást, mert betegre kacagom magam.Realista24 írta:Ravanelli: "I don't think so. Juve deserve it, Los Blancos should remember what happened against Bayern. Everyone saw it. Their team is very strong but the refereeing decisions fudged the result."
- KAG
Mondjuk én még döntőre nem nagyon láttam mást.
Mindig nagyon közel vannak egymáshoz az odds-ok
Mindig nagyon közel vannak egymáshoz az odds-ok
ZIDANE
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Köszönöm akkor azért eléggé szoros náluk is. Hosszabbítást is simán kinézek a meccsből. Bár szerintem aki az elsőt lövi az nyeri majd...gólparádé nem hiszem hogy lesz.KAG írta:hunmadridista írta:Hogy állnak az oddsok a döntőre? Kit tartanak a fogadóirodák esélyesebbnek?
bet-en 2.6 ránk 2.9 a juvera, 3.2 az x-re.
Ramos gólra 9.0-ás a szorzó
- KAG
hunmadridista írta:Hogy állnak az oddsok a döntőre? Kit tartanak a fogadóirodák esélyesebbnek?
bet-en 2.6 ránk 2.9 a juvera, 3.2 az x-re.
Ramos gólra 9.0-ás a szorzó
ZIDANE
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hogy állnak az oddsok a döntőre? Kit tartanak a fogadóirodák esélyesebbnek?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Visszanéztem vagy 3x ma a 2014-es és 2016-os döntő legfontosabb pillanatait, meg vagy 5x meghallgattam már a himnuszt. NEM BÍROM MÁÁÁÁR.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Remélem a bíró korrekt lesz és ha téved is,akkor a javunkra.
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Wales mellettünk lesz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Épp ezt mondtam hétvégén a faternak:
A Real azért fog nyerni, mert az egész Világ ellenünk fog szurkolni. Még a milanos Gattuso is a Juvénak szorít. Remélem, azért a Laziosok, Interesek mellettünk vannak
A Real azért fog nyerni, mert az egész Világ ellenünk fog szurkolni. Még a milanos Gattuso is a Juvénak szorít. Remélem, azért a Laziosok, Interesek mellettünk vannak
Merci Zizou!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Remélem a bíró korrekt lesz és ha téved is,akkor a javunkra.
Casemirot féltem kicsit,kezd kialakulni róla hasonló kép mint Pepéről.Pár éve a portugált szinte bármire kiszórták,remélem még ezt az egy meccset lehozza kiállítás nélkül.
Ramos miatt sem vagyok nyugodt,szezon végére kicsit elfáradt.
Ez a juve deserve it meg semmi másnak nem szól,csak hogy sokan gondolni sem mernek rá,hogy címet védünk.
Remélem a srácok érzik,hogy itt mekkorát lehetne alkotni,azt akarom hogy 10szer jobban akarják ezt a címet mint az a juve aki nem nyert 20 éve.
Casemirot féltem kicsit,kezd kialakulni róla hasonló kép mint Pepéről.Pár éve a portugált szinte bármire kiszórták,remélem még ezt az egy meccset lehozza kiállítás nélkül.
Ramos miatt sem vagyok nyugodt,szezon végére kicsit elfáradt.
Ez a juve deserve it meg semmi másnak nem szól,csak hogy sokan gondolni sem mernek rá,hogy címet védünk.
Remélem a srácok érzik,hogy itt mekkorát lehetne alkotni,azt akarom hogy 10szer jobban akarják ezt a címet mint az a juve aki nem nyert 20 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az még hagyján, de mi lesz ha esetleg megnyernénk a döntőt? Azt a sírást öröm lesz nézni, ahogy habzó szájjal próbálnák magyarázni az igazukat.V. Mester 77 írta:Realista24 írta:Ravanelli: "I don't think so. Juve deserve it, Los Blancos should remember what happened against Bayern. Everyone saw it. Their team is very strong but the refereeing decisions fudged the result."
Én ezt nem értem bazmeg.. Hat nem lattak, h ha nincsenek a téves ítéletek akkor mar a rendes játékidőben tovabbmegyunk??? És ugy beszélnek róla bazmeg mintha a kassai tolt vna be.. Hát eszem faszom megall
- Mester77
Realista24 írta:Ravanelli: "I don't think so. Juve deserve it, Los Blancos should remember what happened against Bayern. Everyone saw it. Their team is very strong but the refereeing decisions fudged the result."
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ravanelli: "I don't think so. Juve deserve it, Los Blancos should remember what happened against Bayern. Everyone saw it. Their team is very strong but the refereeing decisions fudged the result."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ezt én miért nem láttam még?RaúlCF írta:nagyon jó kis film főleg a backstage dolgok érdekesekViktoR4 írta:egy kis ízelítő szombatra.
Real Madrid - At The Heart of LaUndecima
nagyon jó.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nagyon jó kis film főleg a backstage dolgok érdekesekViktoR4 írta:egy kis ízelítő szombatra.
- dzsi91
1 éve ilyenkor már görcsben állt a gyomrunk
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
egy kis ízelítő szombatra.