Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 27., szombat 18:54

Realista24 írta:Most tényleg egy reklámon vagytok kiakadva? :lol:

Megnyerték az Európa ligát, ez igenis nagy dolog. ManU múltja ide vagy oda. Idén ez jutott nekik, meg is nyerték. Ha kiestek volna, akkor meg azért röhögnétek rajta... Nem komázom Mout, de azért egy szintet lehetne tartani a megítélésével kapcsolatban.

Én elsősorban a beszólásain nevetek, amikor nem olyan rég még szart sem ért az EL, most meg nyilván, amikor csak erre volt sansza, hirtelen fontos kupa lett belőle.

Ez a videó meg reklám ide vagy oda, nagyon pokróc... és lehet meg van játszva, de Mourinho valójában ilyen, és többet között ezért nem kedvelem.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 27., szombat 14:25

Dybalat meg kell fogni. Higuaint ismerik Ramosek, nem lesz problema. Ugy erzem, kicsit tul van hypolva ez a Juve, valoban eros csapat, de korantsem annyira, mint amennyire szurkolnak nekik es amit a media tol az arcunkba. Nem nagykepusegbol, de akar sima donto is lehet, remelem Modricek odateszik magukat, akkor elkepzelhetlen szamomra, hogy ne mi unnepeljunk...
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 27., szombat 14:20

Ugyanez ment tavaly is meg 14ben.

Bár ha bukunk max a Juvét kicsit túlfújják,nem igazán fröcsöghetnek ránk azért mert esetleg nem védünk címet...

De ha nyerünk ..... :shifty:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 27., szombat 13:38

Olvasva az eddigi véleményeket és fórumokat, világméretű magömlés várható ha a Juve nyeri majd a döntőt, nembeszélve arról hogy beindul a Buffon aranylabda kampány (már most elkezdődött...)
Szívből remélem hogy valamilyeb úton-módon be tudjuk majd húzni a kupát már csak a hatalmas "ellenszél" miatt is...

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 26., péntek 21:13

James jo pelda. Mar jo ideje tudja, hogy tavozik, megis odateszi magat. Azert egy bl cim jo ajanlolevel.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 26., péntek 20:45

Kurva nehéz lesz a BL döntő sajnos. Külön szívás, hogy 2 hétig malmoznak a fiúk, nekünk sokkal jobb lenne ha játékban lennénk, a védekező brigádnak meg mindegy.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 26., péntek 18:38

BlancoMark írta:Csak nekem zavaro, hogy tobb jatekosunk is itt a BL donto elott mar targyalgat es egyezsegre is jutott a jovendobeli csapataval? Es ebben mi partnerek vagyunk. Azert lehetett volna varni amig vege a dontonek, remelem ez moralisan nem hat ki a csapatra.
BL győzelemmel szép búcsúzni, ha meg nem állnak be akkor teljesen mind1

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 26., péntek 17:33

Azok a játékosok akik tárgyalgatnak, szerintem úgysem kapnának komolyabb szerepet a döntőn.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 26., péntek 15:40

Csak nekem zavaro, hogy tobb jatekosunk is itt a BL donto elott mar targyalgat es egyezsegre is jutott a jovendobeli csapataval? Es ebben mi partnerek vagyunk. Azert lehetett volna varni amig vege a dontonek, remelem ez moralisan nem hat ki a csapatra.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 26., péntek 15:37

Realista24 írta:Mit csinálnék, levadászom, amikor átveszi az Aranylabdát.
Ha úgy lesz, az egész fórumot bezárhatjátok mert mindenki követni fogja Máté példáját :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 26., péntek 15:36

Nem tudom elkepzelni ahogy Khedira es Higuain selfieznek a bl trofeaval, es Ramosek gratulalnak nekik... ez a bl a mienk lesz. B-)

Buffonnak nagyon kijarna, de sajnos ha akart volna ilyen trofeat akkor mar reg megkereste volna Perezt...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 26., péntek 15:26

H.E.H.E. írta:mit csinálsz akkor, ha higuain megpattanó szarjával nyerik meg a döntőt?

én még nem tudom, de drasztikus lesz.
Mit csinálnék, levadászom, amikor átveszi az Aranylabdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 26., péntek 15:24

mit csinálsz akkor, ha higuain megpattanó szarjával nyerik meg a döntőt?

én még nem tudom, de drasztikus lesz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 26., péntek 15:01

H.E.H.E. írta:
Benne van ez is :mrgreen: De ezt majd a Barcások mondják, ha Karim talál két gólt a döntőben.
na ezt garantálni tudom, hogy ilyen nem lesz :lol: :lol:
Na, most már nőnek az esélyei
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 26., péntek 15:00

Benne van ez is :mrgreen: De ezt majd a Barcások mondják, ha Karim talál két gólt a döntőben.
na ezt garantálni tudom, hogy ilyen nem lesz :lol: :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 26., péntek 13:56

h3x0r írta:
Realista24 írta:A Walesi illetékesek úgy döntöttek, hogy a BL döntő idejére behúzzák a stadion tetejét a terrorfenyegetettség miatt.
Nem csak arrol van szo, hogy esot mondanak arra a napra es Benzema szolt Pereznek, hogy intezkedjen?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 26., péntek 13:54

Realista24 írta:A Walesi illetékesek úgy döntöttek, hogy a BL döntő idejére behúzzák a stadion tetejét a terrorfenyegetettség miatt.
Nem csak arrol van szo, hogy esot mondanak arra a napra es Benzema szolt Pereznek, hogy intezkedjen?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 26., péntek 13:38

A Walesi illetékesek úgy döntöttek, hogy a BL döntő idejére behúzzák a stadion tetejét a terrorfenyegetettség miatt. Azt is olvasom, hogy a szurkolói bázisok sem lesznek kialakítva.

szerk.: ja nem, utóbbit most cáfolta az uefa
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. május 26., péntek 9:50

Nem kedvelem Mourinhót, illetve a személyiségét, de kellett nekünk, akkor és ott más nem tudta volna felvenni a Barcával a versenyt. Mi még nagyban építkeztünk, a Barca meg csúcsra volt járatva, a Messi-Iniesta-Xavi tengely meg jobb volt mint valaha. A mi játékosaink nagyja meg tavasszal csak azért járt BL meccsen hogy egyből ki is essen, csak a 2009-es igazolások voltak rutinosak, Ramoséknak meg csak a sorozatos frusztráció jutott addig. Legalább 2 lépéssel jártunk a Barca mögött, és ezt a lemaradást hozta be Mourinho. Akkor kerültünk vissza az elitbe, és ez maximálisan Mourinhónak köszönhető. Rohadtul vártam hogy az edzőnk legyen és utólag is rohadtul örülök hogy az edzőnk volt, mert nagyon jó munkát végzett. Ancelottit imdádom, de a tizedikért legalább annyira hálás vagyok Mourinhónak mint neki. És ha Ramos, Casillas, Pepe és a többiek felül tudnak emelkedni az akkkori balhén és a személyes sérelmükön, akkor szerintem ők is beláthatják, hogy abban a BL győzelmünkben vastagon benne volt Mourinho munkája is.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 9:46

h3x0r írta:
rashidm írta:Jó a számokat nem tudtam, bocs. :D Azt írtam hogy megsüvegelendő amit elért a REal élén, De! miért érdekeljen hogy máshol mit ért el? Azzal te boldogabb vagy hogy az Interrel bl-t nyert? Mert én nem.
Talan azert, mert oldalakon keresztul arrol van szo, hogy Mourinho egy nulla senki. En ertem, hogy utaljuk, foleg az utolso madridi eve miatt meg amit azota is a foci ellen muvel, de par ember mar tenyleg atesett arra a szintre, hogy barmit is csinal, az csak szar lehet. Szidva van azert, ha szar jatekkal, de behuzza az EL-t es ezzel jovore indulhatnak a BL-ben, akkor is mindenki szidna, ha kiestek volna, azert is ki van rohogve, mert kis kupakat huzott be, mint ahogy akkor is ugyanugy kapna a mocskot, ha negyedik lenne, mert hat ilyen kerettel a top2 a minimum. Mondjuk ha mar mindenki felhozza, hogy mennyit koltottek, mi is egy 260 millios nyar utan ugyanugy kiestunk a kupabol egy Alcorcon ellen, mint korabban es a BL-ben sem jutottunk tovabb, mint az azt megelozo 5 evben.
És én írtam, hogy egy nulla senki? Én azt írtam, hogy egy ilyen kerettel, pénzzel ami a MU-nál van, csak ezt a semmit tudja játszani.

A másik meg az, amiért utálja sok mindenki, az az, hogy segget csinál a szájából.

Vissza: