Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 26., péntek 9:25

rashidm írta:Jó a számokat nem tudtam, bocs. :D Azt írtam hogy megsüvegelendő amit elért a REal élén, De! miért érdekeljen hogy máshol mit ért el? Azzal te boldogabb vagy hogy az Interrel bl-t nyert? Mert én nem.
Talan azert, mert oldalakon keresztul arrol van szo, hogy Mourinho egy nulla senki. En ertem, hogy utaljuk, foleg az utolso madridi eve miatt meg amit azota is a foci ellen muvel, de par ember mar tenyleg atesett arra a szintre, hogy barmit is csinal, az csak szar lehet. Szidva van azert, ha szar jatekkal, de behuzza az EL-t es ezzel jovore indulhatnak a BL-ben, akkor is mindenki szidna, ha kiestek volna, azert is ki van rohogve, mert kis kupakat huzott be, mint ahogy akkor is ugyanugy kapna a mocskot, ha negyedik lenne, mert hat ilyen kerettel a top2 a minimum. Mondjuk ha mar mindenki felhozza, hogy mennyit koltottek, mi is egy 260 millios nyar utan ugyanugy kiestunk a kupabol egy Alcorcon ellen, mint korabban es a BL-ben sem jutottunk tovabb, mint az azt megelozo 5 evben.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 26., péntek 9:19

szerintem engedd el a témát, ha nem tudsz róla semmit.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 26., péntek 9:18

H.E.H.E. írta:
KAG írta:Lucho meg Simeone tényleg extra volt :mrgreen: :mrgreen:
nyilván közöd nincs a 90-es évek focijához, de mindkét ember meghatározó, gecijó játékos volt.
nyilván elhomályosultak a zsenik között, de kétség ne férjen hozzá, hogy nagyon jó játékosok voltak.
Nyilván nincs, 93-ban születtem.
Kb 04-óta követem jobban a focit és próbálom visszanézni a régi nagyobb meccseket is.

Simeone mindenhol hentesként van feltüntve, gondolom nem véletlen.
Innentől kezdve a gecijó nekem nem fér meg a neve mellett.
Főleg fura ezt tőled egy kontextusban olvasni azok alapján, hogy milyen játékosokat szeretsz/vélsz jónak.
ZIDANE

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 26., péntek 9:15

nyilván közöd nincs a 90-es évek focijához, de mindkét ember meghatározó, gecijó játékos volt.
nyilván elhomályosultak a zsenik között, de kétség ne férjen hozzá, hogy nagyon jó játékosok voltak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 9:08

Mondjuk Simeone nálam annyival jobb (bár őt is utálom :mrgreen: ), hogy ő aztán tényleg a szarból várat épített. Nem kapott a segge alá 2-300 milliót igazolni... Úgy még lehet nekem is menne az edzőködés. :lol:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 9:06

dzsi91 írta:Miaz,hogy kit érdekel hát Mourinho volt a téma.

Jó lesz az 3 bl elődöntőnek is és mellérakni,hogy előtte 2004től negyeddöntőt se láttunk.

A bajnoki cím meg nem egy sima bajnoki cím volt,hanem rekord.

A trófeák száma összességében nekem is kevés,de azért volt ott egy barca is.

Az tény,hogy itt inkább megbukott,de elindított valamit.Pl ha pellegrinin múlik,most mi játszottuk volna az el döntőt... Persze lehet,higy Ancelottival meg már 2011ben hozzuk a 10iket,de azért Carlo is amikor égett a ház visszanyúlt a kontrákhoz,aminek José elég faszán lerakta az alapjait.
Jó a számokat nem tudtam, bocs. :D Azt írtam hogy megsüvegelendő amit elért a REal élén, De! miért érdekeljen hogy máshol mit ért el? Azzal te boldogabb vagy hogy az Interrel bl-t nyert? Mert én nem.

Összességében visszarakta a real-t az elitbe, de...ennyi. Jól írta le hehe: nem véletlen, hogy azok lettek nagy edzők akik nagy játékosok voltak (persze vannak kivételek, mint SAF... ő nem tudom, hogy nagy játékos volt-e). Mou is ott van eredményességben, ahol SAF, Carlo, Heynckess, stb, de meg lehet nézni, hogy hogyan, meg milyen játékkal... Számomra sosem lesz a legnagyobbak között, pont ezzel a beszari nulla kockázat játékával meg a hatalmas nagy pofájával.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 26., péntek 9:01

Lucho meg Simeone tényleg extra volt :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 26., péntek 8:59

Megnyerték az Európa ligát, ez igenis nagy dolog. ManU múltja ide vagy oda. Idén ez jutott nekik, meg is nyerték. Ha kiestek volna, akkor meg azért röhögnétek rajta... Nem komázom Mout, de azért egy szintet lehetne tartani a megítélésével kapcsolatban.
nem értek egyet.
az igazi jó futball rákja az ilyen ember, aki könyvből tanulja a szakmát és nem érzi, ráadásul indokolatlanul nagy a pofája is az elmúlt sok évben már.
nem véletlenül azok a csapatok jók manapság - hálistennek - ahol az edző gecijó játékos is volt anno.

patotomadrid2019jan

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 26., péntek 8:33

Miaz,hogy kit érdekel hát Mourinho volt a téma.

Jó lesz az 3 bl elődöntőnek is és mellérakni,hogy előtte 2004től negyeddöntőt se láttunk.

A bajnoki cím meg nem egy sima bajnoki cím volt,hanem rekord.

A trófeák száma összességében nekem is kevés,de azért volt ott egy barca is.

Az tény,hogy itt inkább megbukott,de elindított valamit.Pl ha pellegrinin múlik,most mi játszottuk volna az el döntőt... Persze lehet,higy Ancelottival meg már 2011ben hozzuk a 10iket,de azért Carlo is amikor égett a ház visszanyúlt a kontrákhoz,aminek José elég faszán lerakta az alapjait.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 26., péntek 8:17

dzsi91 írta:+azért érdemes megnézni,hogy a csapatok amiket irányított,hol tartottak amikor odament és ahhoz viszonyítva mit hozott ki belőlük.

A porto-t nem kell magyarázni,el bl egymás után.Chelsea-t szintén nulláról hozta fel és összerakott egy elég ütős generációt.Inter sem a legszebb napjait élta amikor odament és történelmi triplázást hozott.Minket meg gyakorlatilag visszarakott oda ahova valók vagyunk,alapokat adott,a kontrafocink azóta is világszint,a bl győzelem meg a harmadik év balhéi ami miatt joggal keserű a szájíz.A Chelseanél megint megynerte a pl-t aztán megint elcseszte a 3ik évet.Unitedet szintén a béka segge alól kell kirángatni és szerintem jó úton halad.

Szerintem ezek elég brutális eredmények,egyedül belőlünk nemhozta ki a maximumot szerintem,a mu még a jövő zenéje,de én úgylátom,hogy ő gyengélkedő elit csapatokat rakott vissza az elitbe,vagy olyan csapatokat amelyek nem is voltak elitek érkezése előtt.

Érdemes megnézni a bohócot manchester másik felén...Azt se tudta egész évben milyen rendezvényen van,Münchenben meg sikeresen elpazarolta egy aranygeneráció legszebb éveit.

Elfogadom ha valakinek nem szimpi,én régen bírtam de már kicsit olyan megcsömörlöttnek néz ki mióta innen lelépett...de van mit köszönni neki szerintem,lehet h Ancelotti is visszarakott volna minket,de mégsem ő tette hanem Mourinho.

De azért elérzékenyülni nem kell,augusztusban remélhetőleg találkozunk vele és jól megrakjuk a csapatát :D
Már nem azért, de kit érdekel, hogy mit ért el más csapattal. Oké megsüvegelendő. De a Reallal mit ért el? Egy Bl elődöntő, meg egy bajnokság meg talán 2 király kupa. Ez számomra kevés, ahhoz viszonyítva hogy ő aztán tényleg mindenben szabad kezet kapott.

Nem véletlen, hogy 3 évnél tovább sehol sem bírja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 26., péntek 8:16

Sierra írta:
Anthony írta:José!!Mi ez a videó?
Ez volt már? Sírok :lol: :lol: :lol:
Istenem h lehet vki ennyire arrogáns pöcs :lol: :lol: De nagyra van magával h jövőre indulnak a bl-ben :lol: :lol:

Most tényleg egy reklámon vagytok kiakadva? :lol:

Megnyerték az Európa ligát, ez igenis nagy dolog. ManU múltja ide vagy oda. Idén ez jutott nekik, meg is nyerték. Ha kiestek volna, akkor meg azért röhögnétek rajta... Nem komázom Mout, de azért egy szintet lehetne tartani a megítélésével kapcsolatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 26., péntek 7:34

+azért érdemes megnézni,hogy a csapatok amiket irányított,hol tartottak amikor odament és ahhoz viszonyítva mit hozott ki belőlük.

A porto-t nem kell magyarázni,el bl egymás után.Chelsea-t szintén nulláról hozta fel és összerakott egy elég ütős generációt.Inter sem a legszebb napjait élta amikor odament és történelmi triplázást hozott.Minket meg gyakorlatilag visszarakott oda ahova valók vagyunk,alapokat adott,a kontrafocink azóta is világszint,a bl győzelem meg a harmadik év balhéi ami miatt joggal keserű a szájíz.A Chelseanél megint megynerte a pl-t aztán megint elcseszte a 3ik évet.Unitedet szintén a béka segge alól kell kirángatni és szerintem jó úton halad.

Szerintem ezek elég brutális eredmények,egyedül belőlünk nemhozta ki a maximumot szerintem,a mu még a jövő zenéje,de én úgylátom,hogy ő gyengélkedő elit csapatokat rakott vissza az elitbe,vagy olyan csapatokat amelyek nem is voltak elitek érkezése előtt.

Érdemes megnézni a bohócot manchester másik felén...Azt se tudta egész évben milyen rendezvényen van,Münchenben meg sikeresen elpazarolta egy aranygeneráció legszebb éveit.

Elfogadom ha valakinek nem szimpi,én régen bírtam de már kicsit olyan megcsömörlöttnek néz ki mióta innen lelépett...de van mit köszönni neki szerintem,lehet h Ancelotti is visszarakott volna minket,de mégsem ő tette hanem Mourinho.

De azért elérzékenyülni nem kell,augusztusban remélhetőleg találkozunk vele és jól megrakjuk a csapatát :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 26., péntek 6:56

dzsi91 írta:Nekünk se kellet volna büszkének lenni az 500millás csapatunkal egy szaros spanyol kupára 2011ben.Mégis a seggemet verdestem a földhöz örömömben mert láttam,hogy sok év mocsok után valami elindult...

Szerintem a Unitedeseknek is megvan a joga ahhoz ,higy oruljenek egy ilyen ocska szar kupának ha úgy érzik.
Így igaz. Nem egy SAF típusú edző aki hosszútávra megoldás es beleivodik a csapatba,nem egy egy Carlo típus aki egy apa figura es az összes játékos es szurkoló imádja, de ő nagy részben képes arra hogy kirángassa a szarbol a csapatait. Gyűlölik, mert antipatikus, mert beképzelt es arrogáns, de a módszerei es az eredményei vitathatatlanak. Nálunk is igy érte el a célt es rakott vissza minket az elitbe. Es egy kicsit az Mu-ban magunkat látom, várják hoGy ismét tűzközelben lehessenek ket edző is megbukott, Jose megoldás lehet erre, hogy lökést adjon a csapatnak, aztán le igazolnak egy normális edzőt.
Lehet szidni a portugált, de ezt direkt csinálja ez afféle pszichológia az o részéről, es rövid távon rendre bejön. Nagyon kiváncsi leszek a jövő évére.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 26., péntek 3:43

Nekünk se kellet volna büszkének lenni az 500millás csapatunkal egy szaros spanyol kupára 2011ben.Mégis a seggemet verdestem a földhöz örömömben mert láttam,hogy sok év mocsok után valami elindult...

Szerintem a Unitedeseknek is megvan a joga ahhoz ,higy oruljenek egy ilyen ocska szar kupának ha úgy érzik.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. május 26., péntek 1:10

Nincs semmi bajom se a MU-val, se Mou-val, de hogy büszkének kéne lenni erre, egy olyan klubnál, ami sorra nyerte a bajnokságokat, és bl címért harcolt, az erős, mert erre jól menedzselve talán ez a keret is képes lenne.
A Uniteddel elvi szinten nekem sincs problémám, de Mourinhoval van. Olyan arrogáns, kicsinyes pökhendi ember, hogy élvezet nézni a vergődését. Tavaly előtt, mikor Casillas-al találkozott a Chelsea a BL-ben, szépen lesajnálta a Portot, meg Casillast az Európa Liga miatt, mikor a harmadik helyre (Európa Liga) szorult a Portóval, aztán most meg ugyanerre a kupára veri magát, amit akkor lesajnált, ráadásul egy sokkal szimpatikusabban játszó tinicsapat Ajaxot csak a hulla-nulla csilliárdot érő keretű antifocijával sikerült legyőznie. Szánalmas figura, én nagyon rühelltem itt is, hála az égnek, hogy elment, azóta lett igazán szerethető ez a csapat Carloval, majd Zidane-nal. Nem szeretek egyébként utálkozni, meg a csordában fikázást sem szeretem, de kivétel erősíti a szabályt, nálam Mourinho a kivétel. Számomra a foci legantipatikusabb figurája (emellett egyébként elismerem az eredményeit, de mindennel együtt szerethetetlen, még a Realos évek alatt sem tudtam egy percre sem megkedvelni, ami nagy szó tekintve a csapat iránt érzett rajongásomat, hogy még abból sem tudott rá átragadni semmi.).

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 26., péntek 0:21

Sehol nem írtam hogy ő költötte, de attól még rendelkezésre álltak ezek az elvileg értékes játékosok, az alapanyag amiből lehetett volna építkezni.
Az is tény, hogy én nem gondolnám hogy Wenger Arsenalja a cél, amit el kellett érnie a portugálnak. Szóval ide lehet hozni, csak teljesen felesleges. A keretet managelni pedig az ő dolga, Carlo itt ebbe bukott bele. Lehet mondani, hogy ja hát akkor inkább elengedjük a bajnokságot, csak ez nem hiszem hogy megvigasztalja például a MU szurkolókat.
Nincs semmi bajom se a MU-val, se Mou-val, de hogy büszkének kéne lenni erre, egy olyan klubnál, ami sorra nyerte a bajnokságokat, és bl címért harcolt, az erős, mert erre jól menedzselve talán ez a keret is képes lenne.

...és ha nem Mou hozta volna ezt, lehet hogy te is így gondolnád.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 26., péntek 0:07

ja értem tehát tök mindegy hogy josénak köze sincs az utóbbi 2-3-4-5 év igazolásaihoz de hozzá kell számolni mintha ő költötte volna. így szebb tényleg.
a tény meg csupán annyi hogy -140-nel zárta az átig szezont. wenger -100-zal. az eredmény: 3 kupa és BL a másik oldalon 0 kupa és EL.

és elmondta hogy nem így szerette volna a bajnokságot zárni de ennyi sérülttel nem lehetett 2 fronton maradni. könnyebb volt az EL-t behúzni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 26., péntek 0:01

BBeno írta:
Süti írta:Büszke? 500 egynéhány millió euroból hozott egy Mickey egér kupát, meg egy bajnoki középmezőnyt. :lol:
500? tényleg?
'14 óta 200+150+185 ment el játékosokra a MU-nál, ezek közül legyen mondjuk -100 akik már nincsenek ott, vagy Mou nem tartott rájuk igényt. (Vagy legyen 150, teljesen mindegy). Lehet mondani hogy nem ő kérte az összeset, de nekem ez Pep féle City flop szint. Ennek a keretnek csont nélkül top 4-et kellett volna hoznia a PL-ben. Ehelyett jött kismillió döntetlen, és nézhetetlen foci.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 25., csütörtök 23:14

Süti írta:Büszke? 500 egynéhány millió euroból hozott egy Mickey egér kupát, meg egy bajnoki középmezőnyt. :lol:
500? tényleg?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 25., csütörtök 23:13

Értem én, de úgy van beállítva ez a dolog, mintha nem kellett volna már alapból csont nélkül BL helyen végezniük. És az hogy előtte kiknek nem sikerült, számomra szintén nem mérvadó. Pláne nem Moyes esetében, akinek már a kinevezését is indokolatlannak tartottam. És igen, további erősítésekkel akár még a BL csoportkörből is továbbjuthatnak, de hogy semmiféle koncepció nincs náluk, az is biztos.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: