Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BlancoMark

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 17., szerda 15:17

Akkor vissza az egesz. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 17., szerda 15:11

BlancoMark írta:A tegnapi ujabb kiemelkedoen tajekozott NSO cikkhez: 45 ezer madridi szurkolo adta be az igenyleset a BL dontore es varjak a sorsolast hogy utazhassanak a dontore.

Az NSO mennyit is hozott le? 14 ezret? De hat a Realra meg a sajat szurkoloik se kivancsiak. :(
Igazából annyiból megvédem az NSO-t, hogy eleve a forrás, az AS rosszul írta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 17., szerda 15:10

A tegnapi ujabb kiemelkedoen tajekozott NSO cikkhez: 45 ezer madridi szurkolo adta be az igenyleset a BL dontore es varjak a sorsolast hogy utazhassanak a dontore.

Az NSO mennyit is hozott le? 14 ezret? De hat a Realra meg a sajat szurkoloik se kivancsiak. :(

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. május 17., szerda 13:34

dzsi91 írta:Annyira király az a fekete,hogy nehezen veszi be a gyomrom a lilát egy címvédős bl döntőben.És igen babonás vagyok :lol:
Nekem idén egyedül a hazai tetszik. A fekete szerintem az utóbbi évek legrosszabb meze lett. A lilának meg túl erős a színe számomra, de akkor már inkább az.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 17., szerda 12:49

Akkor hivatalos a lila mez? Mert ha igen az utsó 2 fordulót abban tolnám,felkéne avatni egy bajnoki címmel :D

Annyira király az a fekete,hogy nehezen veszi be a gyomrom a lilát egy címvédős bl döntőben.És igen babonás vagyok :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 12:23

Ha megnyerjük a BL-t egy kamu góllal (ami számomra teljesen megfelelne :mrgreen: ), a sajtó egy évig csak velünk foglalkozna, hogyan csaltuk el a meccset.
Az biztos itt június 3.án tényleg világ vs Real Madrid lesz, szurkolás tekintetében, mert bármelyik más fórumon járok, mindenhol a Juvénak szorítanak. Így is utál minket a világ összes klubja mi lesz itt, ha bekövetkezik amit írtam. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 20:15

hunmadridista írta:Pedig kelleni fog a biztatás, mert a Juve szurkolói tuti, hogy katlant varázsolnak majd a Millenium Stadionba...
Ugyanannyi jegy lesz a ket csapatnak. Szóval nem lesz para.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 16., kedd 20:13

Pedig kelleni fog a biztatás, mert a Juve szurkolói tuti, hogy katlant varázsolnak majd a Millenium Stadionba...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. május 16., kedd 17:42

Realista24 írta:
Hiteles forrásból származó infó, hogy valóban ennyi az igénylés, csak azt nem írták mellé, hogy egy igénylés = 6 jegy is lehet :mrgreen: Szóval legalább kétszer háromszor annyi igénylés lesz, mint amennyi jegy jut.
Kit érdekel, hogy mennyi jegy jut? A Real Madrid még a saját szurkolóit sem érdekli. Ennyi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 17:18

Anthony írta:NSO szerint
A Real Madrid jelezte, még 12 ezer jegyigénylést sem kapott a szurkolói klubjának tagjaitól, pedig kedden lejár a határidő. A Real 17 518 jegyet értékesíthet a cardiffi fináléra, ebből 14 645 jut a szurkolói klub tagjainak.
Ez elég kamu szagú nekem.
Hiteles forrásból származó infó, hogy valóban ennyi az igénylés, csak azt nem írták mellé, hogy egy igénylés = 6 jegy is lehet :mrgreen: Szóval legalább kétszer háromszor annyi igénylés lesz, mint amennyi jegy jut.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 16., kedd 17:12

Anthony írta:NSO szerint
A Real Madrid jelezte, még 12 ezer jegyigénylést sem kapott a szurkolói klubjának tagjaitól, pedig kedden lejár a határidő. A Real 17 518 jegyet értékesíthet a cardiffi fináléra, ebből 14 645 jut a szurkolói klub tagjainak.
Én olyat olvastam, hogy még 12ezer jegyet kértek a 18ezer mellé. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 16., kedd 17:04

NSO szerint

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 15., hétfő 13:42

én mindig kemény vagyok picinyem.

:mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 15., hétfő 11:29

H.E.H.E. írta:az azt jelenti, hogy triplázni fog a lyuventusz...
azzal a focival...
De ha mi duplázunk, legyél újra kemény pls, a sirató hehe nem az igazi. :mrgreen:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 15., hétfő 11:04

Sztem ez a döntő nehezebb lesz, mint az Atma elleni 2 együtt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 15., hétfő 11:02

El Unico írta:Van nemi elonyunk. A Juventusnak meg 2 bajnokija es egy kupadontoje van hatra, mielott bl dontot jatszananak ellenunk, ami azt jelenti, hogy ok meg majus 28-an jatszani fognak idegenben, szamukra kedvezotlen eredmenyek eseten raadasul meg tetje is lesz a dolognak hiszen meg nem bajnokok.

Mi ugye potoljuk szerdan a Celta elleni bajnokit, es 21-en veget er a bajnoksag szamunkra. Nekunk 2 hetunk lesz, nekik csak 1, es ez akkor is befolyasolo tenyezo, ha az utolso bajnokira mar nem keszulnek a kulcsemberek. :)
Nem tudom mi a jobb,mi pihentebbek leszünk,de ők meg tűzben lesznek tartva végig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 15., hétfő 8:35

az azt jelenti, hogy triplázni fog a lyuventusz...
azzal a focival...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 15., hétfő 1:25

Van nemi elonyunk. A Juventusnak meg 2 bajnokija es egy kupadontoje van hatra, mielott bl dontot jatszananak ellenunk, ami azt jelenti, hogy ok meg majus 28-an jatszani fognak idegenben, szamukra kedvezotlen eredmenyek eseten raadasul meg tetje is lesz a dolognak hiszen meg nem bajnokok.

Mi ugye potoljuk szerdan a Celta elleni bajnokit, es 21-en veget er a bajnoksag szamunkra. Nekunk 2 hetunk lesz, nekik csak 1, es ez akkor is befolyasolo tenyezo, ha az utolso bajnokira mar nem keszulnek a kulcsemberek. :)
:goat:

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. május 13., szombat 11:23

Egy pökhendi anri vagy egy egyfolytaban a realt ocsarolo, de kozben oldalra meg hatra 2 meterre 100%osan passzolo alibixavi hogy a faszba lenne mar szimpatikus?

patotomadrid2019jan

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 13., szombat 11:18

peto.isti írta:
ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?

Nem értek egyet ezzel a szimpátia dologgal, de elfogadom.

Érdekes számomra, hogy Ramos miért unszimpatikus figura amúgy..?? A spanyol válogatott és a Real emblematikus figurája.

Ronaldo szintén amit letett az asztalra szerintem példaértékű. Sok gyerek számára lehet példakép

Marcelo mindig vidám, szimpatikus figura, soha senkinek nem ártott.

Egy dolog a közös és sok ember számára unszimpatikus ezekben az emberekben, hogy mindhárman önbizalmat sugároznak. Nem csinálják ezt az álszent én vagyok a jó fiú szerepet.

Ha megrúgják Ramost sunyin feláll és ellöki az embert. Ha buzizzák és fügyülik CR-t akkor kineveti őket.

Én magam ilyen ember vagyok.Mondom amit gondolok, csinálom amit akarok.Másnak nem ártok, de azt sem engedem, hogy valaki engem be akarjon korlátozni.Szóval én megértem a személyiségüket.

Az én véleményem szerint azok az emberek akik egy top sportolót nem ismernek el, meg csak ócsárolnak mert nem tetszik a stílusuk, azoknak van problémájuk, nagy valószínűséggel az önbizalmukkal.

Van egy rakat barca játékos akit nem tudok kedvelni, mert elfogult vagyok, nem jön be a stílusuk, de elismerem őket. Nem megyek az eurobarcára anyázni őket.Ha nem csinálnak semmit nem szidom őket.

A harapós Suareztől kiver a víz, mégis jó csatárnak tartom ha nem csapkod élvezem a játékát és nem írom tele a facebookot, hogy hüly. b.zi. Ezzel szemben a Real játékosokat üldözik.Folyamatosan ezt olvasom a facebookon, fórumokon.Amit CR kap/kapott 20 embernek elegendő.

Vissza: