Bajnokok Ligája
- BlancoMark
Re: Bajnokok Ligája
Akkor vissza az egesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igazából annyiból megvédem az NSO-t, hogy eleve a forrás, az AS rosszul írta.BlancoMark írta:A tegnapi ujabb kiemelkedoen tajekozott NSO cikkhez: 45 ezer madridi szurkolo adta be az igenyleset a BL dontore es varjak a sorsolast hogy utazhassanak a dontore.
Az NSO mennyit is hozott le? 14 ezret? De hat a Realra meg a sajat szurkoloik se kivancsiak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
A tegnapi ujabb kiemelkedoen tajekozott NSO cikkhez: 45 ezer madridi szurkolo adta be az igenyleset a BL dontore es varjak a sorsolast hogy utazhassanak a dontore.
Az NSO mennyit is hozott le? 14 ezret? De hat a Realra meg a sajat szurkoloik se kivancsiak.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem idén egyedül a hazai tetszik. A fekete szerintem az utóbbi évek legrosszabb meze lett. A lilának meg túl erős a színe számomra, de akkor már inkább az.dzsi91 írta:Annyira király az a fekete,hogy nehezen veszi be a gyomrom a lilát egy címvédős bl döntőben.És igen babonás vagyok
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor hivatalos a lila mez? Mert ha igen az utsó 2 fordulót abban tolnám,felkéne avatni egy bajnoki címmel
Annyira király az a fekete,hogy nehezen veszi be a gyomrom a lilát egy címvédős bl döntőben.És igen babonás vagyok
Annyira király az a fekete,hogy nehezen veszi be a gyomrom a lilát egy címvédős bl döntőben.És igen babonás vagyok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Ha megnyerjük a BL-t egy kamu góllal (ami számomra teljesen megfelelne ), a sajtó egy évig csak velünk foglalkozna, hogyan csaltuk el a meccset.
Az biztos itt június 3.án tényleg világ vs Real Madrid lesz, szurkolás tekintetében, mert bármelyik más fórumon járok, mindenhol a Juvénak szorítanak. Így is utál minket a világ összes klubja mi lesz itt, ha bekövetkezik amit írtam.
Az biztos itt június 3.án tényleg világ vs Real Madrid lesz, szurkolás tekintetében, mert bármelyik más fórumon járok, mindenhol a Juvénak szorítanak. Így is utál minket a világ összes klubja mi lesz itt, ha bekövetkezik amit írtam.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyanannyi jegy lesz a ket csapatnak. Szóval nem lesz para.hunmadridista írta:Pedig kelleni fog a biztatás, mert a Juve szurkolói tuti, hogy katlant varázsolnak majd a Millenium Stadionba...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Pedig kelleni fog a biztatás, mert a Juve szurkolói tuti, hogy katlant varázsolnak majd a Millenium Stadionba...
Kit érdekel, hogy mennyi jegy jut? A Real Madrid még a saját szurkolóit sem érdekli. Ennyi.Realista24 írta:
Hiteles forrásból származó infó, hogy valóban ennyi az igénylés, csak azt nem írták mellé, hogy egy igénylés = 6 jegy is lehet Szóval legalább kétszer háromszor annyi igénylés lesz, mint amennyi jegy jut.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hiteles forrásból származó infó, hogy valóban ennyi az igénylés, csak azt nem írták mellé, hogy egy igénylés = 6 jegy is lehet Szóval legalább kétszer háromszor annyi igénylés lesz, mint amennyi jegy jut.Anthony írta:NSO szerintEz elég kamu szagú nekem.A Real Madrid jelezte, még 12 ezer jegyigénylést sem kapott a szurkolói klubjának tagjaitól, pedig kedden lejár a határidő. A Real 17 518 jegyet értékesíthet a cardiffi fináléra, ebből 14 645 jut a szurkolói klub tagjainak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én olyat olvastam, hogy még 12ezer jegyet kértek a 18ezer mellé.Anthony írta:NSO szerintEz elég kamu szagú nekem.A Real Madrid jelezte, még 12 ezer jegyigénylést sem kapott a szurkolói klubjának tagjaitól, pedig kedden lejár a határidő. A Real 17 518 jegyet értékesíthet a cardiffi fináléra, ebből 14 645 jut a szurkolói klub tagjainak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
NSO szerint
Ez elég kamu szagú nekem.A Real Madrid jelezte, még 12 ezer jegyigénylést sem kapott a szurkolói klubjának tagjaitól, pedig kedden lejár a határidő. A Real 17 518 jegyet értékesíthet a cardiffi fináléra, ebből 14 645 jut a szurkolói klub tagjainak.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én mindig kemény vagyok picinyem.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De ha mi duplázunk, legyél újra kemény pls, a sirató hehe nem az igazi.H.E.H.E. írta:az azt jelenti, hogy triplázni fog a lyuventusz...
azzal a focival...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem ez a döntő nehezebb lesz, mint az Atma elleni 2 együtt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem tudom mi a jobb,mi pihentebbek leszünk,de ők meg tűzben lesznek tartva végig.El Unico írta:Van nemi elonyunk. A Juventusnak meg 2 bajnokija es egy kupadontoje van hatra, mielott bl dontot jatszananak ellenunk, ami azt jelenti, hogy ok meg majus 28-an jatszani fognak idegenben, szamukra kedvezotlen eredmenyek eseten raadasul meg tetje is lesz a dolognak hiszen meg nem bajnokok.
Mi ugye potoljuk szerdan a Celta elleni bajnokit, es 21-en veget er a bajnoksag szamunkra. Nekunk 2 hetunk lesz, nekik csak 1, es ez akkor is befolyasolo tenyezo, ha az utolso bajnokira mar nem keszulnek a kulcsemberek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
az azt jelenti, hogy triplázni fog a lyuventusz...
azzal a focival...
azzal a focival...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van nemi elonyunk. A Juventusnak meg 2 bajnokija es egy kupadontoje van hatra, mielott bl dontot jatszananak ellenunk, ami azt jelenti, hogy ok meg majus 28-an jatszani fognak idegenben, szamukra kedvezotlen eredmenyek eseten raadasul meg tetje is lesz a dolognak hiszen meg nem bajnokok.
Mi ugye potoljuk szerdan a Celta elleni bajnokit, es 21-en veget er a bajnoksag szamunkra. Nekunk 2 hetunk lesz, nekik csak 1, es ez akkor is befolyasolo tenyezo, ha az utolso bajnokira mar nem keszulnek a kulcsemberek.
- H.E.H.E.
Egy pökhendi anri vagy egy egyfolytaban a realt ocsarolo, de kozben oldalra meg hatra 2 meterre 100%osan passzolo alibixavi hogy a faszba lenne mar szimpatikus?
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
peto.isti írta:Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Nem értek egyet ezzel a szimpátia dologgal, de elfogadom.
Érdekes számomra, hogy Ramos miért unszimpatikus figura amúgy..?? A spanyol válogatott és a Real emblematikus figurája.
Ronaldo szintén amit letett az asztalra szerintem példaértékű. Sok gyerek számára lehet példakép
Marcelo mindig vidám, szimpatikus figura, soha senkinek nem ártott.
Egy dolog a közös és sok ember számára unszimpatikus ezekben az emberekben, hogy mindhárman önbizalmat sugároznak. Nem csinálják ezt az álszent én vagyok a jó fiú szerepet.
Ha megrúgják Ramost sunyin feláll és ellöki az embert. Ha buzizzák és fügyülik CR-t akkor kineveti őket.
Én magam ilyen ember vagyok.Mondom amit gondolok, csinálom amit akarok.Másnak nem ártok, de azt sem engedem, hogy valaki engem be akarjon korlátozni.Szóval én megértem a személyiségüket.
Az én véleményem szerint azok az emberek akik egy top sportolót nem ismernek el, meg csak ócsárolnak mert nem tetszik a stílusuk, azoknak van problémájuk, nagy valószínűséggel az önbizalmukkal.
Van egy rakat barca játékos akit nem tudok kedvelni, mert elfogult vagyok, nem jön be a stílusuk, de elismerem őket. Nem megyek az eurobarcára anyázni őket.Ha nem csinálnak semmit nem szidom őket.
A harapós Suareztől kiver a víz, mégis jó csatárnak tartom ha nem csapkod élvezem a játékát és nem írom tele a facebookot, hogy hüly. b.zi. Ezzel szemben a Real játékosokat üldözik.Folyamatosan ezt olvasom a facebookon, fórumokon.Amit CR kap/kapott 20 embernek elegendő.