Így van. Csak ezt magasabb valószínűséggel.H.E.H.E. írta:istimester írta:Octaviát ne.
Ellopják.
nyilván ennyi erővel akkor bármit alkatrésznek ellopnak
Meg drága is, ahhoz képest, amit ad.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 6., kedd 21:46
Így van. Csak ezt magasabb valószínűséggel.H.E.H.E. írta:istimester írta:Octaviát ne.
Ellopják.
nyilván ennyi erővel akkor bármit alkatrésznek ellopnak
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 6., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 6., kedd 21:44
10 év alatt a második RS-em van, sajnos az elsőt le kellett cserélnem a mostanira (2014-es), de még egyszer sem lopták elistimester írta:Octaviát ne.
Ellopják.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 21:43
istimester írta:Octaviát ne.
Ellopják.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 20:51
meccs után, most hagyjál bazmeg idegbe vagyok maóniKerlon írta:Hát nyilván megnezem az itrhoniakat is, hátha jó állapotban vannak, de németet már kettőt is néztem.H.E.H.E. írta:te hallod kiváncsiságból megnéztem, van idehaza 45 db 2009es A3 a használtautón
ebből akarsz válogatni?
ráadásul ennyi pénzért már normális autót is veszel.
(mondom ezt ugy, hogy az audi az egyik kedvenc márkám. de nyilván csak az S6, RS6 és RS7 )
Aztán mi az autó számodra 2,5ert?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 20:48
Hát nyilván megnezem az itrhoniakat is, hátha jó állapotban vannak, de németet már kettőt is néztem.H.E.H.E. írta:te hallod kiváncsiságból megnéztem, van idehaza 45 db 2009es A3 a használtautón
ebből akarsz válogatni?
ráadásul ennyi pénzért már normális autót is veszel.
(mondom ezt ugy, hogy az audi az egyik kedvenc márkám. de nyilván csak az S6, RS6 és RS7 )
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. március 6., kedd 20:46
Nem akarok tippeket adni, de én kb. ugyanazért a pénzért simán a golfot vinném. De a tsi miatt azért van benne kockázat. Érdemes előtte bevizsgálni a motort.Kerlon írta:Pont ezen agyalok. Hogy golf 6 1.4 tsi vagy ez. 9.5-11,8 nem tudom mit számít ez. Most többnyire egy daewoo matizt hajtok, 52 pacival. Nagyon baba előzni vele. gyári adat valami 17+mp
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 20:42
Pont ezen agyalok. Hogy golf 6 1.4 tsi vagy ez. 9.5-11,8 nem tudom mit számít ez. Most többnyire egy daewoo matizt hajtok, 52 pacival. Nagyon baba előzni vele. gyári adat valami 17+mpillgner írta:Egyszer kinéztem magamnak pont ilyet, veztettem is, de végül nem azt vettem meg. A 100-ra gyorsulás az 11,8, tehát nem egy dinamikus autó, de ha hétköznapi stílusban vezetsz, akkor tökéletes. A fogyasztás sem vészes, 7-8 literrel el lehet vele járni. A motor meg nagyon régivágású, viszont cserébe nincs vele semmi olyan gond, mint a tsi-kel meg tdi-kel.Kerlon írta:1.6 benzines A3-as audija volt már valakinek? Tényleg nagyon tohonya vagy csak többet varnanak el tőle a népek? (nem FSI, sima 102 lovas)
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. március 6., kedd 20:35
Egyszer kinéztem magamnak pont ilyet, veztettem is, de végül nem azt vettem meg. A 100-ra gyorsulás az 11,8, tehát nem egy dinamikus autó, de ha hétköznapi stílusban vezetsz, akkor tökéletes. A fogyasztás sem vészes, 7-8 literrel el lehet vele járni. A motor meg nagyon régivágású, viszont cserébe nincs vele semmi olyan gond, mint a tsi-kel meg tdi-kel.Kerlon írta:1.6 benzines A3-as audija volt már valakinek? Tényleg nagyon tohonya vagy csak többet varnanak el tőle a népek? (nem FSI, sima 102 lovas)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 20:31
Majdnem 2 mpvel van előbb százon.Remy írta:Arrol sajnos nem tudok véleményt mondani. A régebbi jo, annyi biztos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 20:30
Újra nincs pénze, nem jött össze annyi hsze.H.E.H.E. írta:mér akarsz te régi audit?
sokat akarsz költeni futóműre?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 6., kedd 20:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 20:25
2009 facelift sportbackRemy írta:tesomnak 2002es a3asa van, es osszehasonlitva egy 2002es ugyanolyan motoros golf 4essel, ami meg nekem van, az audi joval furgebb. Nem tudom te milyen evjaratut nezel, de kiprobalas utan, eleg szepen ment szerintem az audi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 6., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 17:25
Lézeres kezelés állítólag jó rá nagyon.RealAsensio írta:Kellene egy kis segitseg. Ugy tunik, elszakadt a combhajlito izmom, az hogy most reszlegesen vagy teljesen, meg nem lehet 100%osan megmondani, orvosi vizsgalatokra megyek majd es kiderul, de elozetesen mire szamitsak? Mennyi idot kell kihagynom (esetleg a tapasztalataitok alapjan) es mit tudok tenni a mihamarabbi felepulesert? Taplalkozas, rehabilitacio, sportmasszor, uszas, kulonbozo orvossagok es kremek segitenek?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem