Ezek tipikusan olyan betegségeknek tűnnek nekem, amik városban használt autónál jönnek elő, de kb. mindegyikben. Suzuki Swiftek bírják csak ezt.Süti írta: 1.4 T-Jetben talán '12ig M32es váltó van, ott 200 körül a valtofelujitas kb. Garantált. Utána C635nek már nincs ilyen gondja. Turbo el tud szállni, leomlo reped, érdemes Abarthra cserélni. Feltengelyt is előbb megeszi mint a sima szívó. Digit klíma terelomotor mindkettőben meg tud halni, ezen most estem át, teljes műszerfalat bontó móka. Egyáltalán nem koltsegmentes autó, de a futómű pl. olasz autóhoz képest nagyon egyben van, főleg a gyári sport. Beltér sokkal igényesebb mint a korabeli németeknek, és szerelni se bonyolult. A motor karaktetisztikaja pedig igazi taposni való futyulos turbos olaszos moka, ami imádja ha forgatjak. 500as Abarthban ugye többé kevésbé ugyanez a T-jet van(ezért is van hozzá rendes leomlo). Én a fent leirtak nagy részét vegigjartam, pedig mindig mindenbol gyárit kapott, de nem bántam meg, mert igazi mosolygenerator.
Ha csak el akarsz jutni a-bol b-be akkor vegyél szivot, azok kimennek a világból.
Tiéd volt végig? Előéletéről mit tudsz?
Alfa 159-ről már lebeszéltek, pedig nagy szerelmem. Még a végén ez lesz a követekező áldozat, aztán vehetek valami unalmas Opelt vagy tucat VW-t