Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Vinícius Junior - 20
Azert kicsit alljunk mar meg, egy par tizigolra, es minden idok leggyengebb vb-jere ne kapjon mar valaki aranylabdat.
Ezen kivul az egvilagon lofaszt nem csinalt 1 even at az ember.
Mert akkor ezentul mindig eb es vb eveben odaadjuk az aktualis gyoztes sztarjatekosanak, aztan el van intezve.
Kabare ez, ha messi nyeri
Ezen kivul az egvilagon lofaszt nem csinalt 1 even at az ember.
Mert akkor ezentul mindig eb es vb eveben odaadjuk az aktualis gyoztes sztarjatekosanak, aztan el van intezve.
Kabare ez, ha messi nyeri
thereisonly1ronaldo
Vini szerintem idén szerinten ha fejreáll is esélytelen. Haaland BL és Pl gyõzelemmel, gólkirályi címmel elvihetné, de a szokásos aranlyabda mocsok miatt akkor is Messi kapná, csak úgy lenne egy kis felháborodás mellé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marmint madridom realisan nezem. Messinek semmi koze az Aranylabdahoz.petiamadridista írta:Ha reálisan nézed akkor tudod, hogy az idei aranylabdáról a döntés már megszületett a VB döntő után 5 perccel.Realista24 írta: Amugy, egy BL gyozelemmel eleg komoly eselyei lennenek az Aranylabdara.
Most szarok Messire, realisan nezem.
Sajnos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Idén ha kiverjük a Cityt és a döntőben mesterhármast lő Vini akkor is Messi fogja kapni. De talán a dobogóra odaférhet majd, ahol már tavaly is lett volna a helye
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ha reálisan nézed akkor tudod, hogy az idei aranylabdáról a döntés már megszületett a VB döntő után 5 perccel.Realista24 írta: Amugy, egy BL gyozelemmel eleg komoly eselyei lennenek az Aranylabdara.
Sajnos.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért csaknem küldenek el egy aranylabdat messinek saudarabiaba. Szerintem ha nemmarad europaban nemkapja meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amugy, egy BL gyozelemmel eleg komoly eselyei lennenek az Aranylabdara.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én ezt a jelenséget inkább a spanyol bírói tevékenységnek tulajdonítom (amit ugye úgy néz ki, hogy a Barca tart kézben), mintsem UEFA vagy bárminemű szabályozás.
Vini ellen szabálytalankodnak a legtöbbet a Whoscoreden vezetett játékosok közül (kb 20 liga). Megnéztem pár hasonló játékost ezen a listán, akik nemzetközi porondon is felléptek: egyedül neki van nagy különbség a haza liga és a nemzetközi átlag között (LaLi: 3,9 BL: 2,3). A többieknek kb azonosak a számok, mert ez a normális.
Csak meg kell nézni a bírókat ezeken a meccsek (múltkor a sárga lapoknál már céloztam erre). A Mallorca ellen például, ahol Vini ellen 10-szer szabálytalankodtak, Hernandez Hernandez.
Vini ellen szabálytalankodnak a legtöbbet a Whoscoreden vezetett játékosok közül (kb 20 liga). Megnéztem pár hasonló játékost ezen a listán, akik nemzetközi porondon is felléptek: egyedül neki van nagy különbség a haza liga és a nemzetközi átlag között (LaLi: 3,9 BL: 2,3). A többieknek kb azonosak a számok, mert ez a normális.
Csak meg kell nézni a bírókat ezeken a meccsek (múltkor a sárga lapoknál már céloztam erre). A Mallorca ellen például, ahol Vini ellen 10-szer szabálytalankodtak, Hernandez Hernandez.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Mert nem tudnak mast tenni ellene , kosarlabdanal hallottam, de igaz, h a jo tamadojatek veri a jo vedekezest. Nfl is elkezdte tamogatni a tamadojatekot, ezert ami regebben egy sima agyrazkodas, m3g foldbetaposott jatekos lett volna, most egy olyan highlight, amit egesz evben ismetelgetnek.Persze hozzátette, hogy érnie kell és nem felülni a porovokációnak, mert ki lehet zökkenteni, és olyankor csökken a teljesítmény és ezt ki is használják a csapatok
Egyébként a verbalis piszkalodas meg elmegy, a rasszista, halott gyereket emlegeto, emberileg is elitelendo dolgokzol eltekintve, de nezzetek meg, a mallorca elleni vini highlightot, 15 mp kent foldon volt. Ez nem foci! - ott azert par piros kiosztasra kerulhetett volna.
Aztan ha ezt megszokjak a csapatok, a kovetkezo a fetrenges lehetne, amit kivehetnenek a játékból, kezilabdaban az bejott, h lekuldik par percre a játékost, ha fáj - vizsgaljak meg nornalisan! - ha nem faj, akkor focizzon.
Elvileg no contact sport lenne, ebbol jutottunk el a mezrangatasig, konyokolesig, szandekos serules okozasig, amire meg büszkék is a megyeiben.. :S
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Érdekes, Kroos is pont erről beszélt a podcastjában, hogy nem szabad senkivel kivitelezni, de jó lenne ha az olyan játékosokat mint Vini jobban védenék a bírók, mert ő egy olyan játékos aki miatt az emberek kimennek a stadionba.Zsobo írta: Abszolut kedvenc. Kb van 4 jatekos, aki tud ujat mutatni neha, Vini az egyik.
Ezt egyebkent fel kellene ismerni az Uefanak is, illetve minden donteshozonak, hogy nem a judobajnok favagok miatt lett a vilag egyik legnepszerubb sportja a foci, hanem a kreativ, technikas jatekosok végett.
Ha generacionkent a 4 klasszisbol 1-2 nek eltorod a lqbat, vagy leserul, akkor sokkal kevesebben, csak az elfogultabbak fogjak nezni a focit. Fel kell ismerniuk, hogy netflixel, nfl lel, youtubeokkal, konzol jatekokkal kuzdenek az emberek figyelmeert, ennek a legegyszerubb módja lenne, ha szabalyokat, illetve a biroi gyakorlatot ugy modositanak, hogy vedje a támadójatekosokat.
Azokon a meccseken, ahol megkapja a vedelmet, megallithatatlan, remelem elkezdunk araszolni ebbe az irányba, mert a fizikalitas olyan szinten kepes rombolni a jatek szépségét, ami nekem pl mar nezhetetlenne teszi a meccsek 90%- át (mas sportoknal is).
Persze hozzátette, hogy érnie kell és nem felülni a porovokációnak, mert ki lehet zökkenteni, és olyankor csökken a teljesítmény és ezt ki is használják a csapatok
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Abszolut kedvenc. Kb van 4 jatekos, aki tud ujat mutatni neha, Vini az egyik.
Ezt egyebkent fel kellene ismerni az Uefanak is, illetve minden donteshozonak, hogy nem a judobajnok favagok miatt lett a vilag egyik legnepszerubb sportja a foci, hanem a kreativ, technikas jatekosok végett.
Ha generacionkent a 4 klasszisbol 1-2 nek eltorod a lqbat, vagy leserul, akkor sokkal kevesebben, csak az elfogultabbak fogjak nezni a focit. Fel kell ismerniuk, hogy netflixel, nfl lel, youtubeokkal, konzol jatekokkal kuzdenek az emberek figyelmeert, ennek a legegyszerubb módja lenne, ha szabalyokat, illetve a biroi gyakorlatot ugy modositanak, hogy vedje a támadójatekosokat.
Azokon a meccseken, ahol megkapja a vedelmet, megallithatatlan, remelem elkezdunk araszolni ebbe az irányba, mert a fizikalitas olyan szinten kepes rombolni a jatek szépségét, ami nekem pl mar nezhetetlenne teszi a meccsek 90%- át (mas sportoknal is).
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
0.05-ös xA-ra (expected assists) egy gólpasszt sem adott. Alkalmatlan.Mickey írta: Mizus a Vini topicban?
Nem volt szar az ideggyengeiqfàjter? Az anyja kotsogit neki
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mizus a Vini topicban?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
sztem pontosan tisztában van ezzel, tudja ezt ő is, csak olyan, mint a jó öreg RMCF aki egyszemélyes háborút vív az igazságtalanság ellen és abból nem enged.Kerlon írta: Vini pedig megerthetne, hogy ez celravezetobb hozzaallas, mint amit a spanyol kozegben muvel.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Jp hat valaki beirt valami eleg szelsoseges dolgot, amit Pipita kello szarkazmussal megidezett.Halfkey írta: Azon túl hogy azt sem értem minek basztatni, az legalább olyan fura hogy minden jó meccse (amibõl rengeteg van) jön a fórumozók hada magyarázni hogy na tessék. Mintha lett volna bárki is aki az elmúlt idõszakban a teljesítményét kritizálta
Adnek is neki 2 hetet hergelesre.
Vini pedig megerthetne, hogy ez celravezetobb hozzaallas, mint amit a spanyol kozegben muvel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Csak tippelek, de mintha Pipita “hangjában” lenne némi szarkazmusTjacks írta:Jajj, már megint ez a teljesítmény vs viselkedés téma összemosása , a kettőt tessenek már külön választaniPipita írta: Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...
De mostantól megpróbálom befogni a pofám Vinivel kapcsolatban, öreg vagyok én már ehhez.
Azon túl hogy azt sem értem minek basztatni, az legalább olyan fura hogy minden jó meccse (amibõl rengeteg van) jön a fórumozók hada magyarázni hogy na tessék. Mintha lett volna bárki is aki az elmúlt idõszakban a teljesítményét kritizálta
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jajj, már megint ez a teljesítmény vs viselkedés téma összemosása , a kettőt tessenek már külön választaniPipita írta: Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...
De mostantól megpróbálom befogni a pofám Vinivel kapcsolatban, öreg vagyok én már ehhez.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kár hogy ez a bohóc a viselkedésével tönkretette az egész szezonunkat, tönkertette a koncentrációt, miatta vagyunk ilyen szarok. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha még focizni is tudna és hasznára is lenne a csapatunknak? Sokkal sikeresebbek lehetnénk...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Világklasszis teljesítmény, nagyon mélyről jutott erre a szinte, bár látszott, hogy van benne kakaó már az elején is, ami a sebességét illeti, minden többi csak ajándék, sosem gondoltam volna...én emelem kalapom előtte, így tovább!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!