Egyéb sportok
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Épp néztem hogy Pogi mit erőlködik második nap, kicsit elmentek utolsó emelkedő végén, aztán a lejtmenetben utolérték őket, nem volt semmi értelme.
Ja és Vingegard úgy ragadt rá mint valami pióca. Valamelyik eurosportos nagy expert azt írta Vingegard tavalyi győzelme csak véletlen volt, hát szerintem idén is hatalmas esélyes.
Néztem a programot, kegyetlen az idei menetrend, rengeteg hegyi etap lesz, itt az elején örüljenek ha túlélik, nincs mire erősködni.
Ja és Vingegard úgy ragadt rá mint valami pióca. Valamelyik eurosportos nagy expert azt írta Vingegard tavalyi győzelme csak véletlen volt, hát szerintem idén is hatalmas esélyes.
Néztem a programot, kegyetlen az idei menetrend, rengeteg hegyi etap lesz, itt az elején örüljenek ha túlélik, nincs mire erősködni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy, ha az volt a csapat célja, hogy Wout nyerje meg ezt a szakaszt, akkor Vingegaard besegíthetett volna a felvezetésben, de csak mozizott hátul. Mindenesetre elég fura volt az egész, de tényleg tök király, hogy ilyen hilly szakaszokkal kezdtek és nem tök síkon.wZoLee7 írta: Keldermanban nem maradt elég erő és senki nem vezeti fel neki másik csapatból szóval vagy Ő dolgozza le a hátrányt vagy nem nyer.
Quickstepnek lesz még ez érdekes, Alaphilippe nem tűnik túl erősnek, sprintvonatnak mutatni kell valamit ma / holnap, hogy Cav elhozza az egyiket.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem értettem van Aert mire vár. Kettő dolog tök egyértelmű volt, Keldermanban nem maradt elég erő és senki nem vezeti fel neki másik csapatból szóval vagy Ő dolgozza le a hátrányt vagy nem nyer. Ehhez képest hosszú másodpercekig csak néztek. Én örülök, hogy így alakult, kicsit kíváncsian várom, mi lesz akkor ha nem jön össze a szakasz a nagyok harcáig, van Aert beáll vagy inkább rámegy a szakaszra. Furák a kommunikációk ott most nagyon.nmate írta: Várom az idei Tourból készített Netflix soriban a Jumbo busz felvételt a tegnapi verseny után. Szépen végignézték, ahogy Lafay elsprintel.
Egyébként én az UAE-t sem értem. Oké, első nap egyből lehetett vinni egy szakaszt, azt nem hagyod ott, pechjükre a sárga is járt ezzel. Viszont nem kellene ennyit a mezőny elején menni. Ha akarnak valamit ettől a tourtól akkor azt a sárgát hamar le kell adni, pihenni a mezőnyben és nem kinyírni a segítőket.
- nmate
Várom az idei Tourból készített Netflix soriban a Jumbo busz felvételt a tegnapi verseny után. Szépen végignézték, ahogy Lafay elsprintel.
- wZoLee7
A tisztázás végett, én is szeretem a decat, mint országúti konkrétan a 105-ös van rysel az amit használok, csak szerintem az elsó kategóriás bringájuk silány minőségben, felszereltségben az árához képest. Nem rég láttam, hogy csinálnak egy új van ryselt, ami már több ezer euró lesz szóval tudnak komoly dolgokat is.nmate írta: Nem értek egyet, Riverside 500 tökéletesen jó az ilyen heti 1-2 napi tekerésekre. Egyik legjobb cimbim ilyennel ingázik m'r 3 éve 9. kerületből Óbudára, esőben nem megy ugyan, de 90-95 kg a srác és bőven bírja ezt az évi 1000-1200km-t + 1 Balcsi kör. Szezon elején szervizt kap a bicaj és kihúzta neki a nyarat bőven. A bringa meg olyan mint az autó, az sem tesz jót neki, ha sokáig áll. De azt a Dura Ace sem szereti.
De hozhatom az én példámat is, én egy Triban 500-ast hajtok 2+ éve, cseréltem rajta gumit meg bandázst amikor megvettem + 4500km alatt 2 lánc + hátsó lánckeréksor csere volt, nem gyors, de jól bírja. Most felraktam, hogy eladom és benevezek valami jobbra, de 220k körül menne el és jelentős upgrade (amibe belefér 32-es gumi) 450k környékén lenne. Szóval kösz, maradok.
#teamdecathlon
- nmate
Nem értek egyet, Riverside 500 tökéletesen jó az ilyen heti 1-2 napi tekerésekre. Egyik legjobb cimbim ilyennel ingázik m'r 3 éve 9. kerületből Óbudára, esőben nem megy ugyan, de 90-95 kg a srác és bőven bírja ezt az évi 1000-1200km-t + 1 Balcsi kör. Szezon elején szervizt kap a bicaj és kihúzta neki a nyarat bőven. A bringa meg olyan mint az autó, az sem tesz jót neki, ha sokáig áll. De azt a Dura Ace sem szereti.
De hozhatom az én példámat is, én egy Triban 500-ast hajtok 2+ éve, cseréltem rajta gumit meg bandázst amikor megvettem + 4500km alatt 2 lánc + hátsó lánckeréksor csere volt, nem gyors, de jól bírja. Most felraktam, hogy eladom és benevezek valami jobbra, de 220k körül menne el és jelentős upgrade (amibe belefér 32-es gumi) 450k környékén lenne. Szóval kösz, maradok.
#teamdecathlon
#teamdecathlon
- wZoLee7
azok a decas olcsó bringák csak arra jók h elvedd vele a kedvét a tekeréstől Személyes vélemény és tapasztalat az amit most leírok, vettem már pár bringát eddig és használok is több fajtát. Konkrétan van is egy Kelly-szes cliff 10-esem amit jó pár éve vettem már, talán 5, de nem emlékszem pontosan, bőven a covid előtt. Még abban is vannak nagyon silány alkatrészek. Haverral egyszerre vettük, egyformát, én többet használtam, Ő mostohább körülmények között tárolta, 3 év után ugyan az ment tönkre a hajtásban amire a szervizben azt mondták ideális esetben sosem romlik, de ez egyszerűen szar minőség volt benne. Ez a bringa 330 euró volt, mostmár biztos drágább (mindegyik az). Én ez alá nem mennék. Hiába tartja otthon karban az ember, a szar alkatrész akkor is szar marad, tönkremegy és maga az élmény pedig romlik. A belefektetett erő elveszik a láb és a hajtás között ha olyan dolog megy tönkre, amikor meg valaki megvesz egy rossz bringát a felét rákölti hogy jó legyen akkor annak szerintem semmi értelme. Használtan bringát venni pedig 1000 euró felett látom értelmét, ahol már olyan minőséget vehet az ember amit újonnan csak nagyon borsos áron tudna. Egyébként az említett Kellys kétszer körbe vitt a balaton körül (másodszor megelőzte egy szerviz ahol a rossz alkatrészek cserélve lettek...tehát amit előbb írtam, költöttem már rá annyit hogy lehet vehettem volna jobbat is )nmate írta:Ilyen árkategóriában Riverside 500 Decathlonból.TheBull6 írta: Heti pár alkalommal történő ilyen 20-30, nagyon maximum 50 km-es bringázásokra (bringa úton kb 90%-ban) keresnék asszonynak biciklit.
Találni ilyeneket normális áron? Mondjuk ilyen 80-120 között? Esetleg pont vett valaki mostanában valami nagyon f*szát?
Köszi
Holy f, most nézem már azok is 160k újonnan. De használtan simán beeshet ebbe az árkategóriába.
MIndenesetre ez alatt újat biztosan nem találsz, használtan meg vadászni kell. A lényeg, hogy ne teszkós legyen, ha már egy Kelly's szint és karban van tartva a bringa, akkor jó vagy.
Holnap meg indul a Tour, netflix felhypeolt rá, remélem azért Pogi meg Wout nem bírnak majd magukkal és megkavarják picit az uncsi lapokat.
Hogy ne legyen nagyon off, a holnapi tour mellett indult a női Giro is, nem túl jól
- nmate
Ilyen árkategóriában Riverside 500 Decathlonból.TheBull6 írta: Heti pár alkalommal történő ilyen 20-30, nagyon maximum 50 km-es bringázásokra (bringa úton kb 90%-ban) keresnék asszonynak biciklit.
Találni ilyeneket normális áron? Mondjuk ilyen 80-120 között? Esetleg pont vett valaki mostanában valami nagyon f*szát?
Köszi
Holy f, most nézem már azok is 160k újonnan. De használtan simán beeshet ebbe az árkategóriába.
MIndenesetre ez alatt újat biztosan nem találsz, használtan meg vadászni kell. A lényeg, hogy ne teszkós legyen, ha már egy Kelly's szint és karban van tartva a bringa, akkor jó vagy.
Holnap meg indul a Tour, netflix felhypeolt rá, remélem azért Pogi meg Wout nem bírnak majd magukkal és megkavarják picit az uncsi lapokat.
Inkább 200-250 újonnan.TheBull6 írta: Heti pár alkalommal történő ilyen 20-30, nagyon maximum 50 km-es bringázásokra (bringa úton kb 90%-ban) keresnék asszonynak biciklit.
Köszi
Használtan lehet szerencséd.
Heti pár alkalommal történő ilyen 20-30, nagyon maximum 50 km-es bringázásokra (bringa úton kb 90%-ban) keresnék asszonynak biciklit.
Köszi
Köszi
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly se voltam hajlando masodkezbol venni, pedig Brady jott.Realista24 írta:Igazabol ezert meg sem erdemelnek egy jegyet, de inkabb en kaptam volna, aki el is megy, mint egy nepper, akinek Remy most mosolyogva fizet egy ezrest erte.hehetheoriginal írta: ennyit is ér az egész szar
Mondjuk most mar kicsit banom. plane, hogy haver apja par honappal kesobb bemondja, hogy amugy ő kapott volna jegyeket, csak nem erdekli az egesz. Mondom ember.
F1 jegyre se vagyok hajlando tobbet fizetni. Vagy sikerul hivatalos oldalon vagy dugjak fel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazabol ezert meg sem erdemelnek egy jegyet, de inkabb en kaptam volna, aki el is megy, mint egy nepper, akinek Remy most mosolyogva fizet egy ezrest erte.hehetheoriginal írta: ennyit is ér az egész szar
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt sem tudom kik ezekRemy írta:Akkor Londonnal probalkozz, amugy oda elvileg konnyebb szerezni. Vagy itt konkret csapat miatt lett volna?Realista24 írta:
Vannak jó ötleteid, úgyis imád vezetni
De lényegtelen, mert Remy sorba állt és ezzel vége is volt az egésznek. Inkább kiírtak hogy Sold out.
Patsre is raprobalok majd, es elvileg aki ide vett 4 jegyet, oda nem fog tudni… de az is eselytelen lesz.
Viagogon mar 450ert lehet venni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor Londonnal probalkozz, amugy oda elvileg konnyebb szerezni. Vagy itt konkret csapat miatt lett volna?Realista24 írta:Vannak jó ötleteid, úgyis imád vezetnihehetheoriginal írta: hát ja nyilván, ha már faternak megvetted a jegyet, a minimum, hogy odáig levezet
De lényegtelen, mert Remy sorba állt és ezzel vége is volt az egésznek. Inkább kiírtak hogy Sold out.
Patsre is raprobalok majd, es elvileg aki ide vett 4 jegyet, oda nem fog tudni… de az is eselytelen lesz.
Viagogon mar 450ert lehet venni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vannak jó ötleteid, úgyis imád vezetnihehetheoriginal írta: hát ja nyilván, ha már faternak megvetted a jegyet, a minimum, hogy odáig levezet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
hát ja nyilván, ha már faternak megvetted a jegyet, a minimum, hogy odáig levezet
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odáig már nem vezetnek amúgy. Annál kényelmesebb vagyok, szóval nem.hehetheoriginal írta: nyilvan a céges furgonnal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema