Ja hát a régi kollekciót leárazzák. Még így sem barátiak az árak mondjuk.Ewr írta:Hát most elég sok 40-50%os akció van. Bőven megéri ennyiért.Kerlon írta:Office? Drágább helyett nem tudnék nála mondani.
Divat
Re: Divat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát most elég sok 40-50%os akció van. Bőven megéri ennyiért.Kerlon írta:Office? Drágább helyett nem tudnék nála mondani.
Office? Drágább helyett nem tudnék nála mondani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Office Shoesban van most Lacoste Ventron leértékelve 30ról 18ra. Mindenkinek ajánlom, elképesztően kényelmes cipő és eddig elég strapabíró is. Majdnem egy éve megvan és semmi baja.
Ennyiért szerintem nagyon jó vétel.
Ennyiért szerintem nagyon jó vétel.
Persze utcai kell, egész masszívnak néztek ki ma a boltban és ezek nem vászon volt az anyaguk, az szerintem alapvetően hamar szétjön. És persze inkább most az őszi cipők érdekelnek.
K
K
-
Utóbbi, igaz nekem tavaszi-nyári vászon volt, de ennyit is bírt. (Diesel, Pepe Jeans szintén nem ajánlott) Saját tapasztalatom szerint Napapijrit vagy Vagabondot kell venni! (márha utcai cipő kell)Springfield cipőkről véleménye valakinek? Strapabíró vagy szar?
Springfield cipőkről véleménye valakinek? Strapabíró vagy szar?
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Sikerült ma szert tennem egy új cipőre, ez lenne az. Ha valaki szereti a hasonló cipőket, akkor ajánlom figyelmébe, van világoskékben is. Hasított bőr, vékony, kényelmes és most akciózva is van a playersroomban ;)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nivea Sensitive Protect, golyós stift, szerintem kumma jó, illatra is meg izzadásgátlásra is
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Victor írta:valaki tud ajánlani olyan férfi dezodort/stiftet akármit, ami kapható drogériában (vagy valami szupermarketben) és tényleg izzadásgátló? nem büdösödöm be szinte soha, inkább az a baj, hogy melegben (akár már 25 fokban is) eléggé benedvedzik a hónaljam próbáltam FA black&white-ot, rexona stiftet, axe-okat, de egyikkel sem értem el eredményt, sőt, a rexona stiftől még büdös is leszek
Amúgy Nivea spray fekete-fehér, szerintem kuvva jó.
Ezt meg könyörgöm valami guru találja megTádám írta:http://madridom.hu/blog/galeria/utazas-augusztus/ itt a második képen Kroos-on olyan pulcsi van, hogy rögtön beleszerelmesedtem.
Viszont hivatalos shopokban, sehol nem találom, ha valaki megtalálja örök hálám... mindenképp rendelnék egy ilyet.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne kezdjétek el újra a hónalj témát tosszátok meg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki tud ajánlani olyan férfi dezodort/stiftet akármit, ami kapható drogériában (vagy valami szupermarketben) és tényleg izzadásgátló? nem büdösödöm be szinte soha, inkább az a baj, hogy melegben (akár már 25 fokban is) eléggé benedvedzik a hónaljam próbáltam FA black&white-ot, rexona stiftet, axe-okat, de egyikkel sem értem el eredményt, sőt, a rexona stiftől még büdös is leszek
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/galeria/utazas-augusztus/ itt a második képen Kroos-on olyan pulcsi van, hogy rögtön beleszerelmesedtem.
Viszont hivatalos shopokban, sehol nem találom, ha valaki megtalálja örök hálám... mindenképp rendelnék egy ilyet.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE