Bajnokok Ligája
- BlancoMark
Re: Bajnokok Ligája
Marcelo annyira sunyi es durva jatekos, hogy a 92. percben lazan elengedte Robertot ezzel megnyerve nekik a meccset.
Bar a Bayernes kolleganak biztos az a baja, hogy az o sztar Alabajuk soha nem fog ilyen szintet hozni.
Bar a Bayernes kolleganak biztos az a baja, hogy az o sztar Alabajuk soha nem fog ilyen szintet hozni.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Elég volt az az egy szimulálás, a sajtó felkapta, és máris mindenkinek az lett Pluszban a múltkor Messi ellen "könyökölt", az meg ugye megbocsáthatatlan.Marcelo antipatikus? Na ezt se hallottam meg. Miert?
- Galacticos
En ezt mar sokaktol hallottam hogy sunyi es durva.BlancoMark írta:Marcelo antipatikus? Na ezt se hallottam meg. Miert?
Gondolom a fabregas fele felrugas miatt meg van jo par vak aki messi fogai kiuteset szandekosnak lattak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát múltkor beverte Messi orrát. Azóta hallottam pár embertől a favágó jelzőt. Rém kevés ember van elismerve és szeretve a csapatból más drukkerek által.BlancoMark írta:Marcelo antipatikus? Na ezt se hallottam meg. Miert?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BlancoMark
Marcelo antipatikus? Na ezt se hallottam meg. Miert?
- Galacticos
Nekem henry sosem volt tul szimpi, de abidal es xavi kifejezetten irritalo volt.peto.isti írta:Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Mindenki animo abidal poloba volt mikor beteg lett, ra par honapra gyoztes golt lott a bernabeuba es nyomatta a alvessel a gepfegyveres goloromot. Huuu de szimpi.
Es figo sem jo pelda szerintem mikor a barcabol igazolt a realba. Ketlem hogy mindenkinek szimpi lett volna.
- Victor
Szerintem ez nem igaz, vannak, akik egyszerűen a média hatására (csalnak nekünk a bírók és társai) utálják a Realt, akármit is csinálunk. A 2000-es évek elején azért utáltak éppen, mert "mindenkit felvásárolunk", "összevásárolt csapat", stb. Most meg egyszerűen az irigység is közrejátszik... nagyon rég nem volt ilyen nagybetűs CSAPATunk, amelyik így összetartott, amelyikben ilyen sok saját nevelés és spanyol van (ezeket is felrótták, akik szidtak minket), és mégse az van az emberekben, hogy itt egy klub, aki négy éven belül harmadik döntőjét játssza, és de jó lenne, ha valaki végre két egymást követő évben BL-t nyerne, hanem hogy Buffon megérdemli, ezért hajrá Juve!Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szerintem erre az lehet a magyarázat, hogy a Realba jelenleg túl sok az antipatikus játékos (Ronaldo, Ramos, Marcelo, Pepe ...) a semleges szurkolók szemében. Pl a korszakos Barcaban olyan játékosok játszottak akik abszolút szerethető figurák voltak minden fociszimpatizáns számára (Puyol, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Abidal, Henry stb....) De ugyanez igaz pl a 2000-es évek eleji Realra is (Zidane, Roberto Carlos, Beckham, Figo, Ronaldo, Raul, Casillas stb... ) Ki ne szerette volna ezeket a játékosokat?ikarus93 írta: Én úgy mondanám, hogy éppen az aktuális legsikeresebb csapatot utálják, bár azt veszem észre, hogy a Barca nem kapott ennyi utálatot mikor a csúcson volt, mint most a Madrid. Fáj a többi csapat szurkolójának, hogy a világ legsikeresebb csapata ismét a csúcson van.
Mia san mia
- ikarus93
+1ziro4vr írta:Dybala-Casemiro lesz a fontos párharc, azt meg kéne oldania a brazilnak. A befelé húzódó mandzukic miatt Nachot tenném jobbra ha nem lesz Carvajal, Pepét meg be Ramos mellé. A mostani Varane hideg, tutyimutyi játéka nem fog beleférni.
Dybala helyét nagyon megtalálta Allegri, Casemiro nem tudom, mit fog vele kezdeni, oké nem Messi szint, de legalább olyan fontos a Juvénak Dybala, mint a Barcának Messi.
Pjanicon is sok fog múlni, ha előkapja a legjobbját, akkor baxhatjuk.
Bár Pjanic hajlamos arra, hogy fejben az öltözőbe maradjon, de egy BL döntőn erre nem lehet adni, ott mindenki a legjobbját fogja adni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én tudnék örülni Higu és Khedira sikerének. Amikor a mi kötelékünkbe tartoztak, odatették magukat, szóval a személyes szimpátiát figyelmen kívül hagyva is örülnék neki hogy ennyivel gazdagodtak. Higut pedig kedvelem is, szóval tudnám mivel vigasztalni magam ha balul sül el a döntő... Persze nyilván szeretném hogy megnyerjük ezt a BL-t, de az a helyzet hogy el tudom fogadni HA ez a Juve nyer. Legalábbis idővel, miután lehiggadnék az esetleges vereség után, mert abban a pillanatban nyilván savanyú lenne a szőlő.Victor írta:És akkor még rakd hozzá Dani Alvest... nem bírná a gyomrom, ha ezek ellenünk ünnepelnénekNekem is épp elég ősz hajszálam indult a két balf@sz miatt, így bele sem gondolok hogy milyen lehet ha ezek nyernek ellenünk. Mert ilyen nem lesz, mert nem lehet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KAG írta:
United a hatodik.
Mondjuk tukrozi a PL teljesitmenyuket legalabb....
Igazából a 15.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html
Legjobb angol a 10., Chelsea. Besztlíg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk mindamellett,hogy én sem kedveltem higanyt és khedirat, dani alves vigyora jobban irritálna, minthogy szerencsétlen higuainnak összejött végre valami.Victor írta:És akkor még rakd hozzá Dani Alvest... nem bírná a gyomrom, ha ezek ellenünk ünnepelnénekNekem is épp elég ősz hajszálam indult a két balf@sz miatt, így bele sem gondolok hogy milyen lehet ha ezek nyernek ellenünk. Mert ilyen nem lesz, mert nem lehet.
Én sokkal nyugodtabban várom ezt a döntőt mint az elmúlt kettőt.Talán mert olyan erősek vagyunk,hogy nem igazán tudok aggódni,hogy nem teszünk majd meg mindent.Meg hát azért jóval gázabb matracék ellen bl döntőt bukni mint a Juventus ellen.Úgy érzem nincs veszteni valónk, ezzel megkoronázhatnánk mindent, ha meg nem jön össze 1-2 barcáson kívül ezt senki nem róhatja fel nekünk.Túl oldalt sokkal nagyobb a nyomás.
Azt viszont nem szeretném, hogy ha bukunk baromságok miatt bukjunk mint bale,danilo és varane esetleges kezdetése.
12 évig vártunk a decimára, azóta azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük,hogy kárpótolva lettünk rendesen.Ez a 3 bl döntő 4 év alatt elképesztő, függetlenül attól,hogy most a döntőben mi lesz.Meg hát címvédőként nem gyakran jut el valaki a döntőbe.United megpróbálta,most rajtunk a sor.Ha összejön akkor itt vége mindennek, tömeghisztéria,öngyilkos merénylők torinótól barcelonáig,mi meg egy doboz kefírrel élvezkedhetünk a medencében.
De felvagyok készülve a vereségre is.Mert bizony benne van.De akkor is óriási élmény lesz a címvédésért szurkolni egy bl döntőben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
- ikarus93
Realista24 írta:Tegyük hozzá, hogy ez az idei.
Az elmúlt öt évet figyelembe véve, toronymagasan mi vagyunk az elsők, a Juve az ötödik.
1 Real Madrid CF 174.942
2 FC Bayern München 154.899
3 FC Barcelona 151.942
4 Club Atlético de Madrid142.942
5 Juventus140.666
Ezen mondjuk nem csodálkozom.
Az elmúlt 5 évet nézve 3 döntő 2 elődöntő.
Ezt csinálja valamelyik csapat utánunk.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Victor
És akkor még rakd hozzá Dani Alvest... nem bírná a gyomrom, ha ezek ellenünk ünnepelnénekNekem is épp elég ősz hajszálam indult a két balf@sz miatt, így bele sem gondolok hogy milyen lehet ha ezek nyernek ellenünk. Mert ilyen nem lesz, mert nem lehet.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Te voltál az egyik aki a legtöbbet szidtad és semmibe vetted khedirát meg higuaint az elmúlt években, akkor hogy tudsz olyant mondani hogy ezektől mi kikaphatunk? Nekem is épp elég ősz hajszálam indult a két balf@sz miatt, így bele sem gondolok hogy milyen lehet ha ezek nyernek ellenünk. Mert ilyen nem lesz, mert nem lehet.lyuventuszra nyomtam.
jobb elkezdeni felkészülni a csalódásra.
Nem kell nagyképűen sem kimenni ellenük, de kellő magabiztosággal be kell darálni őket. Nincs más út.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
De csak ha szigorúan ezt az évet nézzük. Ha a "rendes" Uefa coefficienst nézzük, ami az utolsó 5 évet veszi alapul, akkor még mi vezetünk
szerk.: R24 megelözött...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegyük hozzá, hogy ez az idei.
Az elmúlt öt évet figyelembe véve, toronymagasan mi vagyunk az elsők, a Juve az ötödik.
1 Real Madrid CF 174.942
3 FC Barcelona 151.942
5 Juventus140.666
1 Real Madrid CF 174.942
3 FC Barcelona 151.942
5 Juventus140.666
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Real 7 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség.
Juventus 9 győzelem, 3 döntetlen.
Ez az idei mérleg.
- ikarus93
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc