Én nem, mert mást vártam, de ez mellékes...adamzz írta:Kb azt kaptuk amit vártunk. Nem tudom ki hogy van vele..
Az első 10-15 percben még bennünk volt a múltheti zakó miatti önbizalomhiány, utána az első félidőben helyre állt a rend. A másodikra meg teljesen úgy jöttünk ki,hogy csak teljen le. Cé-ről akármennyire zengte a sajtó,hogy bocsánatkérő meccs lesz ez, nem sok kedvel játszott. Csak hisztizett végig. Bale pozitív, bár nem gondolnék bele sokat a tegnapi produkcióba, egy elég buta védője volt aki állandó jelleggel hatalmas területeket hagyott neki. Illarramendi totál kudarc. Csak nyáron lépjen innen.. Marcelo továbbra is bombaformában. Kicsit idegbeteg is voltam amikor az utolsó percben lerúgták.. De talán nem komoly a sérülés.
CR szerintem nagy kedvvel játszott, ollózott, cselezett, lőtt egy kapufát, stb., de hogy egyszer is visszazárjon azt mostanában sajnos szokás szerint ismét nem láttam tőle. Valahol elfogadható egy Depor ellen, nem kell 10 emberrel védekezni, meg általában a nagy meccseken fegyelmezetten teszi a dolgát, viszont ez eléggé rontja az összképet. Bale ahogy mondod, csak a Deporos védő bénaságai miatt tűnt ki, meg azért, mert a társak is szürkén játszottak. Amúgy nem is hiszem hogy az önbizalommal lenne probléma, ha a játékosok a múltkori zakó és az elnök úr szavai után nem akarták megmutatni hogy ettől jobbak, akkor megette a fene. Közrejátszik a rossz forma, gyenge egyéni teljesítmények, stb., de nem győzök károgni Kroos fáradtságával kapcsolatban. Valszeg azért van itt olyan aki focizott legalább hobbi szinten, az tudja, hogy nem fog a 10. percben cserét kérni (valaki ezt írta...), de több a pontatlansága, belassul, enervált, stb. Rajta mindez látszott a tegnapi meccsen is. Nyilván még így is world-class szint, de Carlo amikor pihentetethette volna nem tette, sokba fog ez kerülni...
A mostani meccseket meg ha szenvedősen is de be kell húzni, még egy bő hónapig ráérünk formába lendülni.