Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 15:51

Én tartom,hogy ez a Juvetnus nagyon törékeny.Rohadt masszívak, igazi olaszos top csapat.De egy bl döntőn amiből már oly sokat elbuktak, egy kellő magabiztossággal és rutinnal ki lehet őket zökkenteni.

Ez a góltalanság is boríthat mindent a fejekben ha kapnak egyet Cardiffban, márpedig mi veszélyesek vagyunk fejjel lábbal szögletből kontrából pontrúgásból.

Tartok tőlük mint a tűztől,de matractól is tartottam, tartanék most is ha velük kéne döntőzni.Sokkal több veszíteni valójuk lesz mint nekünk.Nem védünk címet, na bumm.Ők viszont az atleticohoz hasonlóan megint kivannak kiáltva megérdemelt bl győzteseknek,úgy hogy a kellő rutin a mi oldalunkon, az övékén meg sok sok bukott döntő.

Mindamellett,hogy a lehető legnehezebb ellenfélnek tartom őket egy bl döntőben.De valahogy az "buffon megérdemli", "előbb utóbb bukunk egy döntőt", "előbb utóbb a Juve nyer egy döntőt", "nem lesz címvédés" címszavakon kívül nem sok indokot látok,hogy miért is ne mi örülnénk a végén.

És az útjuk mellett sem mennék el szó nélkül.A Barca az egyetlen nagy vad,de ők is kb a béka segge alatt voltak és a psg is megmutatta,hogy nem szint agyonverni őket.(most azt hagyjuk,hogy mi állandóan felhozzuk őket).Ez a Monaco meg édes kevés ehhez a szinthez,volt egy kellemes águk, tegnap meg aztse tudták merre vannak háttal.

Nem nézem le a juvét, valós veszélyt jelentenek ránk nézve, de mégis valahogy nem tudok indokot találni azon kívül,hogy ők a juventus,hogy miért is ne húznánk be.

Ami necces az Carvajal és Bale.Carvajalnak muszáj lenne felépülnie, ő a világ legjobb jobbhátvédje.Balenek meg valahogy muszáj lenne nem felépülnie, mert ha tud járni kezdő lesz és ez probléma.Látván,hogy egy hasonló stílusú csapatot hogy bedaráltunk az Isco-Kroos-Modric kpval.Nem lenne baj,ha lenne egy egészséges épp felépült Bale a padon,szétfuthatná a juvét a meccs vége felé, de kezdő lesz ha ott lesz.Ettől nagyon tartok.

Persze hajlamos vagyok énis elfeledkezni róla,hogy van még egy visszavágó mind2 párharcból.Reméljük ha esetleg elis aludnánk csak izgalmassá tudjuk tenni ezt már, innen döntőzni kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 15:40

CS0ki írta:Ha mi játszanánk ellenük a döntőt, nem félnék, hogy nem lenne helyzetünk ellenük. Több fegyverünk van, mint a barcának vagy a Monaconak, jobban feküdne nekünk a Juve, mint ezeknek a csapatoknak.
Én azért félek tőlük, mert a csapat rákfenéje a helyzetkihasználás.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. május 4., csütörtök 15:34

Most hülyén hangzik, de ez a 2 kapott gól vagy mennyi a Juvénál kicsit a "véletlen" műve is. Mármint nem arról van szó, hogy helyzetig sem jutnak az ellenfelek, így félpályáról lőnek meg ívelgetnek. Nyilván kevesebb helyzetük van az ellenfeleiknek, de egyáltalán nem mondanám, hogy nincsen...A barca visszavágót is néztem, továbbjutás közelében nem volt a barca, de finoman szólva sem lett volna csoda, ha 1-2 gólt berámolnak, mert lett volna esélyük rá.

Ha mi játszanánk ellenük a döntőt, nem félnék, hogy nem lenne helyzetünk ellenük. Több fegyverünk van, mint a barcának vagy a Monaconak, jobban feküdne nekünk a Juve, mint ezeknek a csapatoknak.

Amiatt tartanék az olaszoktól, amilért ezeket a meccseket is hozták. Zavaróan játszanak, a fegyelmezettségük kibillentheti az ellenfél csapatjátékát, és egész jól használják ki a helyzeteiket, megvan bennük az olaszos precizitás. Meg a tipikus ex-madridisták gólja.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. május 4., csütörtök 12:56

Tádám írta:De szerintem a fekete és a fehér összeférhetetlen a fehér-fekete mezükkel.
'98-ban mondjuk ők csíkosban voltak, mi meg fehérben, de azóta már nagyon másképp kezeli ezt az UEFA.
Remélhetőleg ha itt belefért, akkor majd most is belefog. Mondjuk előbb még jussunk be. :) Bár igazából nekem nincs bajom a lilával se amúgy.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 4., csütörtök 12:29

dzsi91 írta:
Tádám írta:Ha bejutunk a döntőbe, és a Juve is, ők lesznek "hazain", vagyis akkor zebra csík, mi akkor a lilában toljuk majd? :roll:
Hát ha rendesek lesznek felvesznek egy fekete nadrágot.De a lilaban eddig pocsék meccseket hoztunk,akkor már inkább a feketében nyomjuk :D
De szerintem a fekete és a fehér összeférhetetlen a fehér-fekete mezükkel.
'98-ban mondjuk ők csíkosban voltak, mi meg fehérben, de azóta már nagyon másképp kezeli ezt az UEFA.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 12:22

Tádám írta:Ha bejutunk a döntőbe, és a Juve is, ők lesznek "hazain", vagyis akkor zebra csík, mi akkor a lilában toljuk majd? :roll:
Hát ha rendesek lesznek felvesznek egy fekete nadrágot.De a lilaban eddig pocsék meccseket hoztunk,akkor már inkább a feketében nyomjuk :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 4., csütörtök 12:18

Ha bejutunk a döntőbe, és a Juve is, ők lesznek "hazain", vagyis akkor zebra csík, mi akkor a lilában toljuk majd? :roll:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 11:39

Szerintem is maradjunk a témánál. Mindenkinek jobb. Egyszer megyek el időben aludni, aztán trollkodtok itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 4., csütörtök 11:37

KAG írta:Nem nyaliztal, de ami vergodest ide lekozoltel a meccsunk utan...
Elegge felboritja a sok jo szot meg a kolcsonos tiszteletet, amit elotte adtal.
Ez okes is, de senkit nem tamadtam Kassaiekon kívül.
De nem akarok itt offolni. Szerintem érthető volt az, hogy dühös voltam rájuk.
Hogy ne legyen teljesen off, tegnap az történt kb amit vártam, uh idén Real Juve döntő.
A nagy számok törvénye a Juve mellett szól, de szerintem ti vagytok az esélyesek inkább. Érdekes meccs lesz az biztos. Kíváncsi leszek Zidane mennyire lesz óvatos ami a taktikát illeti.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 4., csütörtök 11:32

Nem nyaliztal, de ami vergodest ide lekozoltel a meccsunk utan...
Elegge felboritja a sok jo szot meg a kolcsonos tiszteletet, amit elotte adtal.
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 4., csütörtök 11:32

Amúgy tényleg egy szintet hozzunk már, a legjobb csapatnak szurkolunk egy teljesen kulturált fórumon, egy kis stílust vegyünk már fel. Ezeket a trollokat kár etetni, beírja a kínját, nem reagál senki, sírva visszaballag ahonnan jött.

Mégha simán elmebajos lenne mint fosi, de semmi. :lol:
Nem illik.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. május 4., csütörtök 11:17

dzsi91 írta::lol: :lol: :lol:

Keci nincs olyan szurkolotabor akire ne turháznék rá elképesztő :lol: egyen szart buffon mik ezek a nomádok akik kibujnak ilyenkor a barlangjukból.

Elképesztő,hogy mennyire a Real Madrid alatt van minden.Hát egy szaros juventus szurkoló vagy,még nyeregettetek is ellenunk az elmult időkben mégis már most eretvágsz a gondolattól,hogy junius 3 a zebra temetése legyen :lol: söpredék mind, a bayern forumadmintol aki itt nyalizott évekig egészen a BUNDÁZÓS juventus szurkolón át mordor hőseivel karoltve.

Néha elérzékenyülök,szimpatizálok buffonnal.De szar se jár senkinek ,undorítóak vagytok mind
Nyaliztam? Ez újdonság.
Ezzel a stílussal te is nagyot nőttél mindenki szemében.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 4., csütörtök 11:05

CA bayernjet szepen lerendezte ZZ, ott hiaba jottek vissza Madridban, igazabol vegig keptelenek voltak jol jatszani, es hiaba volt egy Neueruk, aki szerintem meg jobb is mint Buffon.
Az atma iden mar nem olyan biztos hatul, elol veszelyesebbek de igazabol az elso meccsen momentumuk sem volt. Az a tegnapi Monaco iszonyatosan nulla volt vedekezesben. A ket szelso vedo egy b es c megoldas volt, Bakayoko is gyenge volt nagyon. Ellenunk ilyen konnyen nem mennek el a szeleken, es az sem fog mukodni hogy a belso vedok ivelgetnek Mandzukicre meg Higuainra, azokat Casemiro, Ramos es Varane vagy Pepe siman leszedi majd.
Igazabol az lesz a kerdes, hogy Modricek kp ja milyen formaban lesz, es kik kezdenek tamadoban.
Borzaszto nagy hiba lenne, szerintem donto, hogy ne Bale kezdjen. Neki akkor lenne nagy haszna ha vezetunk, mert akkor nagyon szetlehet kontrazni a Juvet, de ha kezd, akkor az ellen a vedelem ellen neki eselye sem lesz. A masik ilyen CR, bar en nem tartok tole. Tortenelmet irhatnak es ő is tudja, ha nem egyedul akarja elintezni a Juvet sokkal hatekonyabbak elol.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. május 4., csütörtök 10:52

Realista24 írta:Egyes szájról olvasásból jelesre diplomázott szakemberek szerint Simeone azt mondta Moratának, amikor elment mellette, hogy "gyere velem a következő évben".

:lol: :lol: :lol: amúgy teljesen hihető. csak nem hiszem, hogy Morata elmenne az Interbe.

VARANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 10:46

Egyes szájról olvasásból jelesre diplomázott szakemberek szerint Simeone azt mondta Moratának, amikor elment mellette, hogy "gyere velem a következő évben".
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. május 4., csütörtök 10:03

Mind a 2 elodonto eldolt nagyon valoszinu! Juveval kell meccselni! nem hiszem hogy innen feláll az Atletico vagy a Monaco..mi lovunk minimum 1 et a Calderonba is..a Juve meg otthon lerendezi a Monacot vagy egy dontetlent kihoz ami elég neki, kemèny donto lesz! sokan irták hogy el kellene kerulni hogy a Juve szerezzen vezetést a dontoben ellenunk hàt ezt èn is nagyon osztom mert akkor pokolni keményen zàrnak ès jò formàban is vannak..nagyon stabilak ès masszivak..eret vàgnèk ha most meg Higany bacna ki velunk:-)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. május 4., csütörtök 9:28

d.gergo írta:
Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.
Olyan nincs és nem létezik... :shifty: :coffee:

Persze, tipikusan az élet igazságot szolgáltat mérkőzés lehet. Higu eldönti a döntőt, de még kismillió párhuzamot lehet majd vonni. A legtipikusabb az lenne, ha Higu gólt lőne, Morata kihagyna mindent, mert hát nem akart onnan eljönni, stb.stb..

Egy dologban bízok, hogy Zidane taktikailag fel tud készülni, láthattuk, hogy a Juve mit tud és mire képes. Szervezett védekezés, de fejjel szerintem verhetőek, illetve a védelmük a szervezettség ellenére zavarba hozható. Mi garantálom, hogy kapunk gólt, ha bekerülünk, a kérdés, hogy hányszor tudjuk kihasználni majd az olaszok hibáját, és persze, hogy Buffon milyen napot fog ki. Mondjuk sejtem, hogy karrierje meccse lesz. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 4., csütörtök 9:10

Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.

Ebben biztos vagyok. Erős, szervezett csapat a Juventus, nagyon fegyelmezett játékosokkal, kevés "varázslattal". Továbbra is tartom, amit tegnap írtam valahol, hogy túl van ennek ellenére misztifikálva a "BBC"-jük. Amennyit láttam a tegnapi meccsből is, az alapján zavarba hozható azért a védelem, ebben nagyon nagy szerepe lesz Isconak, Modricnak - illetve én Kovacicot nagyon szeretném ellenük a kezdőben látni (ha bejutunk...) Casemiro kárára, aranyat érne ellenük 1-2 lendületes megindulás. Az egészen biztos, hogy a beíveléseket el kell felejteni, földön viszont nem tudják lekövetni a gyors váltásokat. Grátiszba persze kb. üres kapuig kell lejátszani a ziccereket, mert Buffon ilyen idősen is fog, mint a festék, brutális a pali.

És továbbra is a legfontosabb, hogy mi lőjük az elsőt, mert fordított esetben szinte csak egyéni villanásban bízhatunk, annyira le fogják szűkíteni a területeket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 9:07

d.gergo írta:
Anthony írta: Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...
Ez a lényeg. És ismerve magunkat, törvényszerű is lenne, hogy akár élete meccsét játszaná ellenünk és gólt is lő, aztán lehet kövérezni meg falábúzni, sokra megyünk vele. Szóval le lehet írni őket, de abból sok jó nem szokott kisülni. Csak remélni tudom, hogy Zizou-ék nem úgy állnak hozzá egy esetleges döntőbe kerülés után, mint itt többen.
Félreértés ne essék, én pont ezek miatt fosok tőlük, mert nem jobbak. Abban reménykedek, hogy elkövetnek majd jópár védelmi hibát, amit ki is használunk és címvédés. :mrgreen:

De amúgy tényleg...ki tud ilyen focit élvezni...

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. május 4., csütörtök 9:01

Vissza: