Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. május 4., csütörtök 8:56

A juventussal az a bajom,amit már leírtam ide, hogy szerintem a sokkal jobb vonal: Pogba-Vidal-Pirlo-Tevez, sem tudott blt nyerni, pedig hátul ugyan igy megvolt az o bbcjuk. Ugyan úgy, mint most Allegrivel a padon.Azt a barcat, aki megállitotta oket, nem tartom erősebbnek, mint a mostani realt. Persze elobb be kell jutni a dontobe, számomra minden jel a cimvédés felé mutat.. ugye nem tudok objektív maradni. Tortenelmet kell irni. Mi vagyunk a Real Madrid. 4 év alatt esetleges 3 bl cim, lehengerlo lenne.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. május 4., csütörtök 8:40

rashidm írta: A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt... :lol:
Tök8, most eltett két gólt, ha véletlenül bepattan róla a labda a döntőben és nyernek már megérte, akkor is ha soha nem lő többet egy gólt sem...

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:36

Piettro85 írta:Ja elnézést,hogy nem felállva tapsolok,hogy egy 1,2Md Eurós kerettel sikertült a BL elődöntő: '(

"Hozzászólás Szerző: csabi* » 2 perccel ezelőtt
tudom nem kellene reagalni de hogy minden allitasa ordito nagy faszsag legyen valakinek :lol:"
Hát pont ezen aszalok én is és nyomtam a regisztráció gombra, nem bííííííírtam, hogy ne szálljak alá a mételybe:DDD
Azért kíváncsi leszek, hogy nekik fogsz-e szurkolni azután is, hogy kimegy Buffon-Bonucci-Chiellini-Barzagli vonulat. Mert kb ő miattuk van ez a nagy menetelés.

Azért mondjuk ez a 1,2md honnan jött ki? Levezetnéd nekem? :lol: :lol: :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 4., csütörtök 8:31

Piettro85 írta:Ja hát konkrétan te vagy az egyik kretén akin nagyot röhögtem:D:D:D:D
Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Érdekesen várom, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy aki beregel hozzátok csak élettelen nyomorék lehet, mert elég öngól szagú :D
Bár biztos nem esett le, hogy trollkodni jöttem:'(
Inkább néznék egy Barca meccset, mint a tegnapi Juvét. Ezzel asszem elmondtam mindent. Jó, hogy jössz ezzel a "spórolásos dologgal". A nagy Higuain akinél már lassan khedirai magasságokban sír a labda 90 milla volt... :lol: Mondjuk ha mind2 csapat bejut a döntőbe, akkor tuti hogy gólt fog lőni...

Egyébként meg lelke rajtad, hogy kinek szurkolsz. Én az ilyen full védekezés, majd 1-2 helyzetből gólt szerző játékot sose csipáztam. Lásd Atletico.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. május 4., csütörtök 5:50

Mit törődtök vele , jött a bayernes is ppfazni, kaptak 6-t aztán már egy sincs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. május 4., csütörtök 4:02

BlancoMark írta:Mennyire nem volt feelinge ennek a meccsnek, botrany.
Maximálisan egyetértek. Semmi BL hangulata nem volt. A családdal néztem a meccset, a lefújás után nem is úgy fogalmaztam, hogy unalmas meccs volt, hanem fárasztó... Bírtam nálunk nagyon Higuaínt, rendesen meglepett a duplájával, érdekes lesz a jövő hét is, kemény meccs lesz a döntőben.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. május 4., csütörtök 0:35

HEHE
Nem kell hozzá semmiféle gyerekbetegség hozzá, nekem két játékos kellett. Del Piero és Zidane. DP nekem a numero uno, az én szememben valaha volt legjobb csatár, hiába vannak és voltak nála eredményesebbek is. Zidane meg a legjobb játékos volt, akit láttam játszani. Miután eligazolt Real meccseket is kezdtem követni miatta. Valószínűleg emiatt is én nem gyűlölőm a Realt és olvasom régebb óta a fórumot.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. május 4., csütörtök 0:34

(Akármekkora troll is az emberünk, akármennyire nem értünk egyet más csapatok szurkolóival, azért ne tartsuk már magunkat felsőbbrendűnek senkinél.

Off vége.)

A mai meccsről: Nem szoktam Juve meccseket nézni, a Barca elleni párharcuk teljesen kimaradt az életemből, de zavarba hozhatóak voltak ma, csak a Monaco próbálkozásai mind középre tartottak. Nem akarok tőlük semmit elvitatni, pláne, hogy még ők sem, illetve a Real Madrid sincs a döntőben, de hiszem, hogy meglennének a lehetőségeink, és ezen az sem változtat, ha esetleg ők találnának be először. Higuaín/Khedira gólra azért készülnék.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 4., csütörtök 0:19

Egyébként ez a góltalanság remélem kitart a visszavágón is.Annyira rávan cuppanva mindenki,hogy ez ráragadhat a játékosokra is.Aztán ha kapnak egy gólt Cardiffban majd aztsetudják merre vannak háttal úgy összezavarodnak tőle.

Nyertünk az elmult 3 évben 2őt,el tudom viselni ha nem sikerül.A világ labdarúgása viszont összeomlik majd ha megcsináljuk.Itt vége lesz mindennek,jövőre csak Real madrid szurkolók fognak már focit nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. május 4., csütörtök 0:17

Na erre nem számítottam. :mrgreen:
Monaco - Juve meccs után agyradírral megkínálni egy Mardid fórumot, nálam elvitte az év legindokolatlanabb hozzászólása díjat. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 4., csütörtök 0:13

Ezeknek az embereknek gyógyszer kell. Mint Piquének és a többi agytrösztnek, na meg az ilyesfajta drukkereknek. Én tudom a gyógyszer nevét, Ramosék fogják felírni a receptet Cardiffban: címvédés. Remélem sikerül, akkor ezek az emberek is meg fognak nyugodni, és tudni fogják, melyik klub a LEGJOBB... :vivo: :sly:
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 3., szerda 23:57

:lol: :lol: :lol:

Keci nincs olyan szurkolotabor akire ne turháznék rá elképesztő :lol: egyen szart buffon mik ezek a nomádok akik kibujnak ilyenkor a barlangjukból.

Elképesztő,hogy mennyire a Real Madrid alatt van minden.Hát egy szaros juventus szurkoló vagy,még nyeregettetek is ellenunk az elmult időkben mégis már most eretvágsz a gondolattól,hogy junius 3 a zebra temetése legyen :lol: söpredék mind, a bayern forumadmintol aki itt nyalizott évekig egészen a BUNDÁZÓS juventus szurkolón át mordor hőseivel karoltve.

Néha elérzékenyülök,szimpatizálok buffonnal.De szar se jár senkinek ,undorítóak vagytok mind
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 3., szerda 23:55

Sracok, don't feed the troll.
Tegyetek ra, hogy ne dobja ki, ha hszt ir.
ZIDANE

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. május 3., szerda 23:51

Valaki most mar igazán kirakhatna mert úgy látom hogy a nagykállói Gyogyelme intézetből is engedélyezik hogy valaki az interneten ilyen tevékenységet folytasson es bomlassza egy normális emberekkel körülvevő fórum életét.

Menj vissza a Juve oldalra vagy ahonnan jöttél ott meg meg is tapsoljak a szégyenteljes viselkedésed! :) de ez nem az a hely!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. május 3., szerda 23:50

akkor szerintem aszalodhatsz tovabb az eb-n vagy az nso, ott birjak az ilyen realfikazo trollokat. itt csak tiszavirag leszel.
szia, orom olvasni a fajtad
Kép

Piettro85

HozzászólásSzerző: Piettro85 » 2017. május 3., szerda 23:46

ateeemadrid írta:
Ja nekunk Ronaldonk meg Baleunk van szazmillioert nektek meg Higuainotok.
:lol: :lol: :lol: :lol: ez meg epic. nem is értem a gyereket. :lol: :lol: :lol:
Ja elnézést,hogy nem felállva tapsolok,hogy egy 1,2Md Eurós kerettel sikertült a BL elődöntő: '(

"Hozzászólás Szerző: csabi* » 2 perccel ezelőtt
tudom nem kellene reagalni de hogy minden allitasa ordito nagy faszsag legyen valakinek :lol:"
Hát pont ezen aszalok én is és nyomtam a regisztráció gombra, nem bííííííírtam, hogy ne szálljak alá a mételybe:DDD

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. május 3., szerda 23:46

Hatalmas, amikor a bundabotranyos masodosztalyt nyert Juve drukker papol a sportszerusegrol. :lol: :lol:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. május 3., szerda 23:45

én amugy azt nem értem, hogy hogy lesz valakiből pl juventus drukker, milyen elbaszott lelkivilága lehet, ha az antifocinak képes szorítani és az egynullákért van oda.

tényleg nem értem, gyerekként milyen betegség kell megtámadjon vkit agyilag ehhez
Ez nekem is sokszor eszembe jutott már.
Ha nem vagy olasz, akkor milyen kötődésed lehet egy Juventushoz??
Semmilyen magyar szál nem vezet oda, legalábbis olyan egyáltalán nem mint ami a Realhoz vagy a Barcahoz, a játékuk meg hagyomány szerint fájdalmas.
Jó persze voltak nagy korszakok, Deschamps-féle Juve, nagy Platini, Volt 1-2 nagy időszak, de többségében halál unalmas. (Ha valaki erre a 2 nagy érára utal azt elfogadom.. esetleg 1-1 nagyobb játékos talán. Vagy én nem tudom.)
És ez mellé még hangulat nélküli meccsek is, mert mielőtt megépült volna ez az új aréna, a 70-80 ezres Delle Alpiban ücsörgött kb 10-15 ezer néző. Totál leveszve a létesítményben.

Hát ilyen Puzsér Róbert -féle arcok jutnak eszembe. Legalábbis ő mint közszereplő az akiről ezt lehet tudni.
Azt hiszem blogol is valami Juvés magyar site-on.

Gyomorgörcsöm van ettől a döntőtől már most komolyan. :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2017. május 3., szerda 23:48-kor.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. május 3., szerda 23:44

Piettro85 írta:Ja hát konkrétan te vagy az egyik kretén akin nagyot röhögtem:D:D:D:D
Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Érdekesen várom, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy aki beregel hozzátok csak élettelen nyomorék lehet, mert elég öngól szagú :D
Bár biztos nem esett le, hogy trollkodni jöttem:'(
Ameddig még itt vagy meséld már el miért jó trollkodni jönni?

Milyen örömöt okoz neked? Ha a 85 a születési évedet mutatja akkor annyira fiatal sem lehetsz, hogy egy kis suli előtti éjféli trollkodásra jöjjön majd az éjszakai magömlés. :hmmm:

Amúgy a "legyünk ócskák, de sportszerűek" kijelentésed igen szórakoztató. Még pár évvel ezelőtt, amikor te még barca, vagy Inter drukker voltál miközben bájermüntyenes mezben rohamgáltál azért történt egy-két dolog.

Google keresés: csalás Juventus :lol:

Jó olvasgatást. További szép estét.

krikett

HozzászólásSzerző: krikett » 2017. május 3., szerda 23:43

Piettro85 írta:Neked ahogy nézem nem csak szakma nem kell ,hanem pszichológus meg nyelvtantanár se ,mert useless:D
Piettro85 írta:Az írásjeleken lovaglást meg meghagyom az igazán szótárkillereknek és nyelvtannáciknak :sziv:
Ühüm :ike:

Vissza: