Ez egy jó nagy hülyeség.Nehogy már most Ancelotti legyen elővéve minden szarért.Amíg ő a Real edzője, addig ő tehet róla, az ő felelőssége.
Ő is benne van,de én ilyen 70-30%-ra teszem a játékosok felé.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 8., vasárnap 9:41
Ez egy jó nagy hülyeség.Nehogy már most Ancelotti legyen elővéve minden szarért.Amíg ő a Real edzője, addig ő tehet róla, az ő felelőssége.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. február 8., vasárnap 9:38
Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, mert tényleg nem tudom mi történt vele.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 9:32
Norbii írta:amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 8., vasárnap 9:29
és még mindig nincs válasz a kérdésemre. A bordatörés pedig nem olyan sérülés ami fáradság esetén begyüjthetsz. Esetleg egy kis eséstől. Bordatörés nagy erejű ütés után jár. A kérdés pedig hogy hogyan és mikor sérült meg? Hiszen amit fellelsz a sérülés ideje alatt az csak egy ütés pepétől a 16oson belül. Őt nem ütötték meg. Ha meg megint valaki azzal próbálkozik hogy a bordatörés olyan sérülés amit lehet szimulálni lol akkor ne tegye. már 3x megkaptam ezt a választ. Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, mert tényleg nem tudom mi történt vele.tucsoki írta:Igen, a bordatörés kifejezetten olyan sérülés amit lehet szimulálni....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 8., vasárnap 9:09
Én ezt mondjuk nem tudtam fellelni bennük,néztem a mi teljesítményünket,egyénileg is,és a tekinteteteket,nekem az jött le,hogy tegnap kb egy spanyol másodosztály szinjén játszottuk,az AM meg MIATTUNK azt csinált amit akart,de semmi különleges nem volt a játékukban,csak mintha egy olyan csapat ellen mentek volna fel,akik a kezdéskor 4 gól minusszal kezdenek.Atleticónak pedig jár a gratuláció, mert nem az ocsmány megszokott rohadék stílusukban, rugdalózva nyertek, hanem tényleg megaláztak minket a jó játékukkal.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 8., vasárnap 8:18
oké oké, ez mind szép és jó, DE, pepének bordatörése volt. ugye? Na most én linkeltem egy videót ahol könyökkel bordán ütött egy játékost, v gyomorszájon, de még is neki törtek el a bordái. Na most a kérdés hogy how?h3x0r írta:[
Te egyaltalan elolvastad amit irtal?
Szerintem meg Modricnak, Ramosnak es Jamesnek is kamuserulese van.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 7:49
Nyilván nem 100% - 0% arányban oszlik meg a felelősség, de ha egy egész csapat így áll hozzá a derbihez, akkor az komoly probléma, egyértelműen az edzőhöz vezethető vissza. Ráadásul ez nem holmi kupameccs volt, amivel még mindig nem lehetne magyarázni az akarás és felkészültség teljes hiányát. Látom ismét lenyilatkozta az öreg, hogy akármi lesz a BBC a nyerő, ez valami elképesztő. Nyilván nem kell taktikai korrepetálást kérnie egy újságírótól sem, de ennyire makacsul hangoztatni (és kitartani) a szemmel láthatóan nem működő dolog mellett, az nagy csököttségre vall. Legalább helyezzen egy kis nyomást rájuk, mert ma CR hozzáállása is csapnivaló volt (ritkán látni tőle ilyet...). A korábbi portugál edzőnk beleállt CR-től kezdve bárkibe ha nem dolgozott eleget. Nem is csoda ha összekaptak, mert Carlo nem úgy néz ki mint ha kezelni tudná a sztárokat. Ha az idei szezont a tavalyihoz hasonlítom, a mentális részét betudom annak, hogy a játékosokban akkor dac és bizonyítási vágy volt, hogy az vitte őket előre...tucsoki írta:Amíg ő a Real edzője, addig ő tehet róla, az ő felelőssége.Realista24 írta:Ancelotti tehet róla, hogy 11ből 11 játékos még csak nem is akart? Mert, ha még az akarás látszott volna, akkor azt mondom oké, de így?
Sétáló, legkisebb lökéstől megálló, reklamáló játékosok...flegmák, szarok bele felfogás. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Carlo ezt kérte volna. Ezzel nem felmentem, de ezek nem rutintalan, harmadik ligás játékosok, akik soha nem találkoztak még az Atmával. Nagyon jól tudták, hogy mi lesz, milyen lesz, edző nélkül hozni kéne már egy ilyen meccset.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 8., vasárnap 7:29
-De ahhoz előbb túl kellene jutni a Schalkén...ikarus93 írta:Elkényelmesedett a csapat.
Most ők ülnek fociban a trónon és így azt gondolják elég csak a mezeket kivinni a pályára.
Ha nem változik a játékunk, a BL-be a Chelseatől olyan picsást fogunk kapni, hogy csak nézünk mint a moziba.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 8., vasárnap 4:32
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 8., vasárnap 4:28
Amíg ő a Real edzője, addig ő tehet róla, az ő felelőssége.Realista24 írta:Ancelotti tehet róla, hogy 11ből 11 játékos még csak nem is akart? Mert, ha még az akarás látszott volna, akkor azt mondom oké, de így?
Sétáló, legkisebb lökéstől megálló, reklamáló játékosok...flegmák, szarok bele felfogás. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Carlo ezt kérte volna. Ezzel nem felmentem, de ezek nem rutintalan, harmadik ligás játékosok, akik soha nem találkoztak még az Atmával. Nagyon jól tudták, hogy mi lesz, milyen lesz, edző nélkül hozni kéne már egy ilyen meccset.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 8., vasárnap 2:39
de egy dolog: az edzőnkhehe írta:semmi nem változott a korábbi évekhez képest
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. február 8., vasárnap 2:23
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 8., vasárnap 0:36
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 7., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 7., szombat 23:33
+1 én is ebben látom a hibát, előtte a barcával voltunk ígyhehe írta:tiágó kimondta a meccs után az egyetlen dolgot, amivel érdemes foglalkozni:
semmi nem változott a korábbi évekhez képest, amikor bucira vertük őket, kizárólag az önbizalmuk. más felfogásban, máshogy állnak hozzá a meccshez.
fejben dől el minden.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 7., szombat 23:15
Norbii írta:amúgy pepe egyáltalán sérült? Mert szerintem kamubordatörése van. Nem akarta hogy tizit kapjanak, ezért inkább előadta a nagyhalált. Nyugodtan visszatérhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 7., szombat 23:03
Már össze is sorsoltak velük?ikarus93 írta:Elkényelmesedett a csapat.
Most ők ülnek fociban a trónon és így azt gondolják elég csak a mezeket kivinni a pályára.
Ha nem változik a játékunk, a BL-be a Chelseatől olyan picsást fogunk kapni, hogy csak nézünk mint a moziba.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 7., szombat 23:00
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem