FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 2., szerda 20:10

wxyz írta:Miért van az, hogy az ifiből felhozott kapusom Király Gabinak képzeli magát és fekete mackóban játszik?
max vedd meg a katalógusból a játékosok szerkesztése lehetőséget és akkor átvariálhatod a nadrágját :D:D

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. július 2., szerda 19:08

telón hogy lehet feloldani a kick off, tournament és manager módot?

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 2., szerda 18:34

Elofordul az ilyen. Lattam mar 1-2 kapust mackoban :D
De a kedvencen mikor az indiai valogatott ellen jatszottam es a vedo jatszott hosszu gatyaban(!) :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 2., szerda 16:16

Miért van az, hogy az ifiből felhozott kapusom Király Gabinak képzeli magát és fekete mackóban játszik?

DT8

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. június 30., hétfő 10:59

Felhoztam ifiből egy 68-as személyiségzavaros jobbhátvédet...védekezni nem tud, de támadni annál inkább, ezért bedobtam csatárnak :D 3 meccs 10 gól legendáson :mrgreen:

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 29., vasárnap 0:31

Nekem beszart a gépemben a vga, és egy régi gépemet kell használnom, amiben alaplapi intergrált vga van.

Ezért feltettem a Fifa 2004-et. :mrgreen: Gyerekek, ez a keret. R9, Zidane, Figo, Beckham, Raúl, RC. Sztem tudjátok úgyis. :D
Leigazoltam még a Manuból CR-t is. 6 millióért. :lol: Elég ócska értékei vannak, a feje sincs kidolgozva. :lol: De rúgtam már vele bitang nagy gólt. Csak aztán le is rúgták. :lol:
Egy hátránya van ezeknek a régi gémeknek, hogy nem igazán létezett olyan h szélesvásznú monitor, így nincs is olyan felbontás a játékban egyrészt, másrészt ami van azt nyomja össze szélesvásznúra. Így kicsit nyomottak az emberek, illetve ami igazán zavaró, az az hogy a játék sokkal gyorsabban fut. Túl gyors a tempó a szélesvászon és felbontás eltérése miatt.

Na de CR és R9 egy csapatban. :roll:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 28., szombat 23:56

Hát kicsit csalódott vagyok. Azt vártam, hogy 95 feletti értéket jelent

Amúgy tényleg változik a potenciál. Meyer és Goretzka potenciálja felment 90 felettire

DT8

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. június 28., szombat 23:36

Az a potenciálra vonatkozóan semmit nem befolyásol...csak azt jelenti, hogy az adott játékosnak van "érzék" képessége ami kb. annyit tesz, hogy jobb az összjátékban illetve menőbb mozdulatokkal tud passzolni stb. főleg kis játékban észrevehető ez. Az alacsonyabb ratinges játékosoknál jobban észreveszed ezt mint mondjuk CR-nél.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 28., szombat 14:12

Kösz!
és a "van benne valami különleges" mit jelent?

DT8

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. június 27., péntek 22:38

wxyz írta:Az akadémián kívül is lehet látni a potenciált? Hol?
Igen. Két feltétele van: 1.) a játékos ovr-ja 60 felett legyen...az alatt nem írja a jelzőt. 2.) 22 éves kor alatt legyen a játékos.
Ha ezek teljesülnek akkor 80-85 közötti potenciálnál "Nagy Potenciál van benne" jelzőt kap a játékos. 85-90 közötti esetén "Ígéretes tehetség" jelzőt illetve 91+ potenciálnál "Megvan benne a lehetőség".

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 26., csütörtök 18:48

Az akadémián kívül is lehet látni a potenciált? Hol?

DT8

HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. június 26., csütörtök 12:47

Ha nem fejlődik valaki rendesen akkor adjátok kölcsön és hívjátok vissza egyből...nekem ez bejött...sőt pár esetben még a potenciál is változott, de mondjuk az főleg fél-egy év kölcsön után szokott általában negatív vagy pozitív irányba is. pl: nálam Plymouth Argyle angol 3. osztályban Lacointe 76 potenciállal volt második szezon elején és idény végén 85-90(Ígéretes tegetség) közötti ponteciállal jött vissza mert jól teljesített kölcsönben, de ez ugyanúgy a saját klubban is előfordulhat.
Nekem jelenleg egy akadémiás kapusom van 90+ potenciálos tag idény elején hoztam fel, mert Jeffersont elvitte a Schalke az utolsó órában és nem tudtam már igazolni. A tag 17 éves 64ről 68ra fejlődött egy szezon alatt alap kapusként(a cseréje 65-ről 67re, de az a kupákban védett csak). Néha amikor rossz formában van a kapus és van egy lefutott meccsem pl 3-0 félidőben akkor haza szoktam passzolni a kapusnak majd felnyesni a védőnek az meg visszafejeli és ez védésnek számít, ha megcsinálod 2-3x akkor 8 feletti értékelése lesz a kapusnak a meccsre. Ez akkor fontos ha szar formában vagy normálban van a kapus, mert úgy nem fog fejlődni :D

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 26., csütörtök 12:24

Kivasarlasi aras dologrol jut eszembe,hogy jo lenne ha megcsinalnak Fifaban hogy legyen kivasarlasi ar.

Menedzser modban meg vegyetek meg Junior Malandat ;)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 25., szerda 22:53

Most Swanseavel ilyen csapatom van második évben:(első évben világklasszis szinten 9-ik hely a bajnokságban, kupákban közepes teljesítmény, bajnokságban 9. hely, megtréfáltam a nagyok közül a Chelseat, Arsenalt és a MU-t, és kb. ennyi, nagyrészt szenvedős meccseket toltam, a góljaim 80%-át fejjel szereztem Bonyval. :lol: )

Oblak-Janmaat-Dier-A.Williams-Kolarov; J. Dos Santos-Canas-Ki S. Yong; Pablo Hernandez-Bony-Dyer.

Taktika pedig 4-1-4-1, vagy 4-2-2-2 utóbbinál Murielt kezdetem, egész ígéretesnek tünik a srác.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 22:32

profi.(vagy neha felprofi,mivel megnehezitem mindig a magam dolgat,azon is szoros meccseket tudok neha jatszani :D )
Arsenallal van/volt karrierem,de valamiert mindig lefagy ha megnyitom az uzeneteket,szoval vszeg ez eluszott.(4.szezon,fullos csapat :/ )
Ugyhogy kezdtem egyet Qpr-ral. Elso szezonombam feljutottam,viszonylag siman. Tele van a csapat tehetsegekkel :)

(az asztali gepemen volt 3 karrierem is. jatekoskaerieremet mondjuk folytatnam a lapropomon,de nem tudom hogy at lehete-e rakni.(07ben meg siman attudtam :P ) Mert mar a 4. szezonomban voltam.) (bar lehet hogy azt majd neha tolom az asztalin :D )

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. június 25., szerda 21:50

realistahuni írta:Milyen szinten illetve milyen csapatokkal toljátok a karriert?
Nekem az a bajom, hogy profi szinten túl könnyű(most azt raktam a swansea karrierhez) világklasszison meg túl nehéz és idegesítő, kevés gólos alibi meccseket tudok csak játszani, mert kb a Cityn kívűl mindenki védekezésre és kontrára van berendezkedve. :roll:
Világklasszis . Mindeféle csapatokkal.
Amúgy csak 4-3-1-2ben tudok játszani , hatékonyan a gép ellen. :D 4-4-2ben meg 3-4-1-2ben még úgy ahogy megy. Szóval nekem inkább felállás függő az egész .

Legendáson meg azért nem játszok , amit te is írtál :D Ahhoz játszanom kéne kb minden nap , hogy tartsam a Legendás szintet .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 25., szerda 21:23

Milyen szinten illetve milyen csapatokkal toljátok a karriert?
Nekem az a bajom, hogy profi szinten túl könnyű(most azt raktam a swansea karrierhez) világklasszison meg túl nehéz és idegesítő, kevés gólos alibi meccseket tudok csak játszani, mert kb a Cityn kívűl mindenki védekezésre és kontrára van berendezkedve. :roll:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 21:16

3 év alatt nekem még Kapino nem,Oblak meg 1-et fejlődött 3 év alatt. Igaz hogy ter Stegen volt a kezdőkapus.
Azért a valóságban is később érnek a kapusok,ezért így szerintem realisztikusnak mondható. Ifiből jövő kapusokkal nem tudom hogy mi a helyzet. Eddig 1 darab értelmes emberem van csak ifiből,az jobbszélső támadó. Kevésbé jönnek a népek mint az előbbi kiadásban.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 25., szerda 21:11

Lehet azért fejlődik nekem sokakkal ellentétben, mert más platformon játszok, 360on.

Az nem jó ha a fiatal kapusok nem fejlődnek. Direkt nem vettem meg Lealit, mert kijott az akadémiáról egy 90 potenciállal rendelkező kapus. Úgy voltam vele Cabellero mellett megkapja a kisebb meccseket, hogy fejlődjön

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 20:31

Akkor szerencses vagy. De amugy ez valtozo. De akiket irnak azok altalaban azert jol fejlodnek.
A kapusoknal ne csodalkozzatok ha 20 ev korul nem fejlodnek akkor se ha mindig jatszanak. 25-6 eves koruk korul kezd el fejlodni legtobbje :)

Vissza: