Értékeld a legutóbbi meccset
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nekünk nem volt semmi derbi hangulatunk,az Atletico meg szokásosan 120 fölött pörgött.
Így nem lehet..
Így nem lehet..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Konkrétan ezen a meccsen ott játszották meg a labdát ahol akarták, és mi az hogy CRnek nem feladata a védekezés? mér neki alanyi joga ácsorogni a másik 16osnánál 20 kicseszett milliót euróért évente? ezt te se hiszed el..kiserik írta:Gondoltam, hogy ez kiveri majd a biztosítékot. Ahogy én láttam az első két gólig egy picit sem jött vissza, így a teljes bal középpályánkat egy szem Khedira "uralta" (aki mellesleg egyre jobban érzi magát az ellenfél 16-osánál), míg ugye CR mögött a jobb oldalon volt egy Isco Kroos páros. Ez a nem mindegy, hogy Bale-nek feladata a védekezés, de nem csinálja, míg CR-nek nem feladata a védekezés és nem is nagyon csinálja.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én eredetileg kocsmában akartam nézni, de menjen a bré már 4-kor kocsmába. lényeg hogy a sokkicikínai nézhette.pfejj.Ha kocsmában néztem volna ezt a meccset,
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Gondoltam, hogy ez kiveri majd a biztosítékot. Ahogy én láttam az első két gólig egy picit sem jött vissza, így a teljes bal középpályánkat egy szem Khedira "uralta" (aki mellesleg egyre jobban érzi magát az ellenfél 16-osánál), míg ugye CR mögött a jobb oldalon volt egy Isco Kroos páros. Ez a nem mindegy, hogy Bale-nek feladata a védekezés, de nem csinálja, míg CR-nek nem feladata a védekezés és nem is nagyon csinálja.MesQueUnClub írta:Ne is haragudj de ezt 11en baszták el és nem ő egyedül, rúgta volna hátba Saul-t ollózás közbe vagy mi? Hagyjuk már ezt a minden Bale hibája dolgot, szánalmas bűnbak keresés, nem azért lett 4-0 mert Bale nem védekezett..kiserik írta:Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget..
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én meg azt mondom, hogy itt sokan nagyon hamar felejtenek. Az elmúlt meccseken megköszönhette az Atletico, hogy annyi lett amennyi. Hogy nem volt szerencsénk, hogy nekik bejött minden és, hogy a bíró partner volt. A mai viszont teljesen más volt, szórakoztak velünk, azt csináltak amit akartak. Ha 8-0, akkor se lehetne egy szavunk se, rohadt szánalmasak voltunk. És engem nem is a védelem aggaszt, mert oda visszatérnek. De, hogy egy Cristiano Ronaldo, akit háromszor válaszottak aranylabdásnak ne fusson, ugyanazokat a sablon sz..rokat tolja, ne tudjon egyet se passzolni, cselről már nem is beszélve, az dühít... és nem ez az első meccs, másfél hónapja ez van. Előtte is ez volt, de akkor bepasszolták neki, jöttek a tizenegyesek, fosta a gólokat. Addig nem lehetett szidni. A hozzáállása nulla, a csapathoz.. Nem érdekel, hogy hány rekordot dönt meg. Amíg nem volt hátrány a csapatnak addig vele voltam, szurkoltam neki. De ez tényleg semmi másról nem szól, mint magáról. Engem meg a Real Madrid érdekel.
És akkor a többi jómadárról nem is beszéltem. Bale ugyanez. Egy cselt nem tud megcsinálni. Hogy akarunk így védelmet megbontani? Benzema is tologatja, noszogatja a labdát, mint a kiscsapatok ellen, meg csínybe adja vissza az összeset. Ez bejön egy Almeria szintű csapat ellen, de a kőkemény Atmások úgy lépnek oda és veszik el, ahogy akarják.
Rohadt mérges vagyok, mert ha nem megy a játék, akkor vissza kell járni védekezni, futni, mint a veszett egerek. De ezek csak álltak elől és nézegettek. És nem érdekel, hogy ki az, Ronaldo, vagy akárki. Mindig a csapat az első.. De Perez szépen elintézte, hogy aki 80 milla fölött jött, az játszik, bármit is csinál...
Coentrárólól meg Khediráról már nem is merek szinte írni. Hogy kerülhettek erre a szintre? Előbbi fel se néz, rúgdos bele a labdába, emberbe, reklamál, mutogat mikor játékban van a labda.. Hát mi ez?? Ráadás olyan a feje, mintha felette fészkelnének a galambok.... Khedira.. És akkor sokan még azt mondják, hogy mi vagyunk a hülyék, mert hát valamit biztos tud, ha mindenkinél kezdő... a nagy ...... Látjuk amit látunk hétről hétre. Nem vagyunk vakok. Csak a testalkata miatt odateszik, mert majd ő rombol. Ahha.. Vagy csak egyszerűen tényleg megvannak az alvilági kapcsolatai, esetleg a nőjét kölcsönadogatja a megfelelő embereknek, de az is lehet, hogy a fizetésének az 50 százalékát az aktuális edző kapja, a másikat meg a szövetségi kapitány.
Isco - Illara csere. Most tényleg azért volt jó húzás, hogy ne négyet kapjunk, hanem csak hármat??? Hát csesszétek meg, becsületből is menni kellett volna azért az egy rohadt gólért.. Amúgy is megkaptuk a negyediket, Illara meg elég szépen odaadogatta nekik a labdát.
Jah, Casillas, persze védjük meg a mai után is. Leírjuk századszor, hogy egy kapusnak ki kell jönni a labdára, az ötösön belül az övé a labda, de nem, nem mozdul ki. Akár egy fadarabot is odatehettünk volna, egyik gólra sem mozdult.... Az első gólnál meg oda megy hozzá a labda, de még azt is megmagyarázzák, hogy nem az ő hibája. Azt egyértelműen lábbal ki kellett volna rúgni. Meg hogy csak Neuer védte volna.. Hogyne.
És nem kell egy ember nyakába varrni az egészet, nem is lehet, mert ótvar volt mindenki. Csak itt elvileg a világ legjobb játékosai vannak és az az elképesztő, hogy csak egy picit sem tudott egyik sem kiemelkedni, egy cselt megcsinálni, vagy esetleg egy helyzetet teremteni, de még egy véletlen jó helyre beadott labda sem jött össze....
Na, ennyit a meccsről, amúgy simán bajnokok leszünk
És akkor a többi jómadárról nem is beszéltem. Bale ugyanez. Egy cselt nem tud megcsinálni. Hogy akarunk így védelmet megbontani? Benzema is tologatja, noszogatja a labdát, mint a kiscsapatok ellen, meg csínybe adja vissza az összeset. Ez bejön egy Almeria szintű csapat ellen, de a kőkemény Atmások úgy lépnek oda és veszik el, ahogy akarják.
Rohadt mérges vagyok, mert ha nem megy a játék, akkor vissza kell járni védekezni, futni, mint a veszett egerek. De ezek csak álltak elől és nézegettek. És nem érdekel, hogy ki az, Ronaldo, vagy akárki. Mindig a csapat az első.. De Perez szépen elintézte, hogy aki 80 milla fölött jött, az játszik, bármit is csinál...
Coentrárólól meg Khediráról már nem is merek szinte írni. Hogy kerülhettek erre a szintre? Előbbi fel se néz, rúgdos bele a labdába, emberbe, reklamál, mutogat mikor játékban van a labda.. Hát mi ez?? Ráadás olyan a feje, mintha felette fészkelnének a galambok.... Khedira.. És akkor sokan még azt mondják, hogy mi vagyunk a hülyék, mert hát valamit biztos tud, ha mindenkinél kezdő... a nagy ...... Látjuk amit látunk hétről hétre. Nem vagyunk vakok. Csak a testalkata miatt odateszik, mert majd ő rombol. Ahha.. Vagy csak egyszerűen tényleg megvannak az alvilági kapcsolatai, esetleg a nőjét kölcsönadogatja a megfelelő embereknek, de az is lehet, hogy a fizetésének az 50 százalékát az aktuális edző kapja, a másikat meg a szövetségi kapitány.
Isco - Illara csere. Most tényleg azért volt jó húzás, hogy ne négyet kapjunk, hanem csak hármat??? Hát csesszétek meg, becsületből is menni kellett volna azért az egy rohadt gólért.. Amúgy is megkaptuk a negyediket, Illara meg elég szépen odaadogatta nekik a labdát.
Jah, Casillas, persze védjük meg a mai után is. Leírjuk századszor, hogy egy kapusnak ki kell jönni a labdára, az ötösön belül az övé a labda, de nem, nem mozdul ki. Akár egy fadarabot is odatehettünk volna, egyik gólra sem mozdult.... Az első gólnál meg oda megy hozzá a labda, de még azt is megmagyarázzák, hogy nem az ő hibája. Azt egyértelműen lábbal ki kellett volna rúgni. Meg hogy csak Neuer védte volna.. Hogyne.
És nem kell egy ember nyakába varrni az egészet, nem is lehet, mert ótvar volt mindenki. Csak itt elvileg a világ legjobb játékosai vannak és az az elképesztő, hogy csak egy picit sem tudott egyik sem kiemelkedni, egy cselt megcsinálni, vagy esetleg egy helyzetet teremteni, de még egy véletlen jó helyre beadott labda sem jött össze....
Na, ennyit a meccsről, amúgy simán bajnokok leszünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2015. február 7., szombat 18:19-kor.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de ez is Carlo hibája. Mint ha vmi zöldfülű edző lenne. De most külön az ő kérésére jött Silva, hát kiváncsi leszek mennyit fog játszaniateeemadrid írta:kijön, hogy szűk a keret, illarra, khedira nem szint, padra sem elegek
eddig csak poénból Ödegároztam, de lassan télleg egy 16 éves taknyostól fogom várni a megváltást
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ez első félidőben emlékszik valaki olyanra,hogy 3 passzunk sikerült?
Ez valami botrány volt.
Itt az egész csapat leszerepelt....
Ez valami botrány volt.
Itt az egész csapat leszerepelt....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ancelotti: "ez volt a legrosszabb meccse a csaptnak mióta itt vagyok. nincsenek kifogások, az atlético mindenben jobb volt. meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat, ez egyértelmű, de nem szabad elfelejtenünk közben hogy még mindig mi vagyunk az elsők. bízom a játékosaimban, bár egyiküknek sem volt jó meccse.
ezt a meccset nem szabad elfelejtenünk, mert az egy hiba lenne. khedira kezdetése logikus döntés volt a mérkőzés előtt."
ezt a meccset nem szabad elfelejtenünk, mert az egy hiba lenne. khedira kezdetése logikus döntés volt a mérkőzés előtt."
- miro
Nem kel Balezni,meg Ronaldozni.
Itt 11 ember katasztrófa volt.
Aki egy-egy játékosra ír egy 4:0-ás megalázást,annak nem való a csapatsport..
Itt 11 ember katasztrófa volt.
Aki egy-egy játékosra ír egy 4:0-ás megalázást,annak nem való a csapatsport..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ancelotti: "What happened today is not normal. I have to try to fix this as soon as possible."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Bale ma sem ért egy fél kiflit sem, de azért a védekezéssel előjönni... CR mennyit védekezett ma? Nem Bale volt ma a leggyengébb.Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
But he is a good boy...
- ateeemadrid
nekem talán CR a legnagyobb csalódás, ez az idióta 3-0ás hátránynál áll a labdával a félpályán, lépeget fölötte feleslegesen, majd alibizik egyet hátra és sétál tovább. gusztustalan.
bale csak a szokásos, őt meg sem említem.
ja, egyébként megint szánalmas volt, hogy a 2 érinthetetlen nullajátékintelligenciás barátunkat pályán kellett hagyni, de benzemát, aki legalább próbált valamit csinálni lazán lehozta carlo. és behozta chicharitot, a fenevadat. pfff.
kijön, hogy szűk a keret, illarra, khedira nem szint, padra sem elegek, a castillába szerintem tucatjával rohangásznak ilyen játékosok minden évben. nacho habár képességekre szerintem nem vészes, látszik, hogy beszari, öngyilkosság ilyen meccsekre berakni. varane meg egyáltalán nem meggyőző mostanában.
azért ez a vereség durva volt, ez szánalmasabb volt, mint a Clasico, ott 1 jó csapattól kaptunk ki, most meg egy nyomorék favágóbrigádtól.
reméljük időben jött a pofon.
bale csak a szokásos, őt meg sem említem.
ja, egyébként megint szánalmas volt, hogy a 2 érinthetetlen nullajátékintelligenciás barátunkat pályán kellett hagyni, de benzemát, aki legalább próbált valamit csinálni lazán lehozta carlo. és behozta chicharitot, a fenevadat. pfff.
kijön, hogy szűk a keret, illarra, khedira nem szint, padra sem elegek, a castillába szerintem tucatjával rohangásznak ilyen játékosok minden évben. nacho habár képességekre szerintem nem vészes, látszik, hogy beszari, öngyilkosság ilyen meccsekre berakni. varane meg egyáltalán nem meggyőző mostanában.
azért ez a vereség durva volt, ez szánalmasabb volt, mint a Clasico, ott 1 jó csapattól kaptunk ki, most meg egy nyomorék favágóbrigádtól.
reméljük időben jött a pofon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2015. február 7., szombat 18:14-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ne is haragudj de ezt 11en baszták el és nem ő egyedül, rúgta volna hátba Saul-t ollózás közbe vagy mi? Hagyjuk már ezt a minden Bale hibája dolgot, szánalmas bűnbak keresés, nem azért lett 4-0 mert Bale nem védekezett..kiserik írta:Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Hányinger volt ez a meccs. Carlot is jól kifogják kezdeni a meccs után, habár halkan megjegyzem, hogy jogosan, mert egy városi rangadót nem lehet így elbukni. Lassan most már Carlo is kitalálhatná az ellenszert az Atletico ellen, mert ez így kezd kínossá válni. Még az a szerencse, hogy a BL-ben megvertük ezt a csürhe bandát. Tudom, hogy most kb. mindenki Baleről fog beszélni és az emberünk valóban annyit ért ma, mint egy darab kavics, de azért a többiek teljesítménye is felháborító volt. Iker nevét nem véletlenül skandálták az Atletico drukkerei, a kapitányunk ismét remek teljesítménnyel rukkolt elő. CR is elgondolkodhatna már, mivel hetek óta gyenge és a csapat sokkal jobban tetszett amíg nem volt a pályán. De majd lehet sodorni a labdát a Getafe ellen, meg mutogatni a calma calmat. Az ilyen Khedira, Illara féle emberkékre inkább nem is térek ki. Jesét valaki nagyon menedzseli, pedig abszolút átlagos játékos. Ez ma két forintot nem ért. A hibát abban is látom, hogy Carlo abszolút nem rotál, mert lehet, hogy pl. Coentrao vagy Nacho nem rossz játékos, de ha hónapokig nem játszatja, akkor az ő hirtelen beállításukkal is annyit érünk, mint halott a csókkal. Chicarito meg egy gyenge játékos, de nagyon szánalmas, hogy 3 hónap alatt kb. 30 percet tudott a pályán tölteni, pedig voltak nagyon sima liba meccseink. Ezt Carlo bukta el.
But he is a good boy...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez szégyen! és nem csak a 4-0 hanem a hozzáállás , áhhh ez ultra gáz!! ilyet rég éltem meg!! jó persze hiányzók , de ez akkor is elfogadhatatlan , nem lehet csak erre fogni..
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah ja, felállni. Ha kocsmában néztem volna ezt a meccset, szerintem nem tudnék felállni a székből. Szerintem Carlo még jobban erőltetni fogja innentől kezdve a 4-3-3-mat és még rotálni sem fog, hogy formába jöjjenek a játékosok.csabi* írta:
nincs több hozzáfűznivalóm a meccshez.
fel kell állni, menni tovább 442re váltani, rotálni és meglesz a bajnokság.
balet meg mostmár tényleg adjuk el nyáron
Nálam egyébként még nem is Bale volt a legnagyobb baj, mert már-már megszoktam. De hogy Ronaldo mi a rákot képzelt... már-már Messi magasságokban volt a futás mennyiségében, és ez a sok pontatlan passz meg a leszarom stílus...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Az egész csapat a béka feneke alatt volt, de én kiemelném Coentraot, Khedirát és Balet (meg CR-t a végén).
Coe: úgy volt szar, ahogy volt. Jó lenne megválni tőle, még ha régi ára töredékét sem fogjuk kapni érte.
Khedira: no comment. Nem tudom hány eladott labdája volt, de szerintem világrekordot döntött. Nem profi futball klubban van a helye.
Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
CR: a végén (utolsó 30 perc) már annyira nagy volt az arc, vagy a csalódottság, hogy meg sem mozdult. Ez elfogadhatatlan. Neki ki kellene hajtani a belét is. Benzema helyett őt hoztam volna le.
Coe: úgy volt szar, ahogy volt. Jó lenne megválni tőle, még ha régi ára töredékét sem fogjuk kapni érte.
Khedira: no comment. Nem tudom hány eladott labdája volt, de szerintem világrekordot döntött. Nem profi futball klubban van a helye.
Bale: én eléggé az ő nyakába varrom a vereséget. Kicsit fölháborítónak tartom, hogy valakinek 2-0 -ás hátrányban jut eszébe, hogy védekezni is kellene. Valószínűleg félidőben le is bacta Carlo, de ilyen szinten ez nevetséges, úgy ahogy az egész faszi is az. Sajnálom Carlot, mert ezt a egydimenziós embert játszatnia kell. Egyértelműen semmi keresnivalója még a keretben sincs, nem hogy a kezdőben.
CR: a végén (utolsó 30 perc) már annyira nagy volt az arc, vagy a csalódottság, hogy meg sem mozdult. Ez elfogadhatatlan. Neki ki kellene hajtani a belét is. Benzema helyett őt hoztam volna le.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
but we had possession...
remélem most már leszálltak a földre onnan, ahol május óta vannak. a bajnoki címet akkor is be kell húzni, ha beledöglenek.
remélem most már leszálltak a földre onnan, ahol május óta vannak. a bajnoki címet akkor is be kell húzni, ha beledöglenek.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
talán nem ezért lett érte kifizetve annyi pénz?miro írta: Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot? Vicces vagy,de jol van.
Ide 11 jatekos kellett volna,nem is ertem hogy miert kene itt egy egy jatekost kiemelni.
- miro
Ja tehat ma neki kellett volna kihuzni a szarbol EZT a csapatot? Vicces vagy,de jol van.Mike írta: Fejezd mar be ezt a Balezest. Szerinted itt csak O volt a problema?
igen pontosan erre irányult ít iromány, még szerencse h figyelsz
de ha már balezés...nem fejezem be, meg sztem sokan így vannak vele. Kib.szott szánalmas amit csinál egész szezonban. És bocs hogy nem szidom Iscot akinek most becsúszott egy gyengébb meccs, Kroost aki a csapat lelke csak hulla fáradt, Benzemát aki jópár meccsen húzóember volt, Ronaldot aki lőtt már egy valag gólt és közbe becsúsznak olyan hetek amikor kiderül hogy ő is ember, Nachot aki 4. számú védő, Coentraot aki hol sérült hol nem, és lehetne sorolni
ellenben van egy világlegdrágább játékosa akinek húzóembernek kéne lennie szinte mindig, ehelyett hatalmas flop hétről hétre
de hogy visszakanyarodjak a hsz lényege nem ez volt
Ide 11 jatekos kellett volna,nem is ertem hogy miert kene itt egy egy jatekost kiemelni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale