OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Dzsi, ha a miénk érdekel azt én elmondom neked szívesen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ilyenről nem tudok, viszont itt van egyben ki hányszor játszott, ki mikor volt becserélve stb. Lehet belőle levonni következtetéseket.dzsi91 írta:Transfermarkton hol tudom megnézni ,hogy egy csapatnak mi a gálakezdője? Tehát pl a dortmund 2017-18ban melyik kezdőt használta a legtöbbet. De lehet más oldal is.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Transfermarkton hol tudom megnézni ,hogy egy csapatnak mi a gálakezdője? Tehát pl a dortmund 2017-18ban melyik kezdőt használta a legtöbbet. De lehet más oldal is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csodálom hogy még tudsz gépelni a "Kilenc éve minőségi kilences nélkül" cikk után.___Samy___ írta:Nekem csipeszes van, amit a szélvédőre kell cuppantani. Alirol van, kutya baja. 500 Ft, sztem próbáld ki.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Nekem csipeszes van, amit a szélvédőre kell cuppantani. Alirol van, kutya baja. 500 Ft, sztem próbáld ki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Azt nem mertem bepróbálni, nagyon instabilnak tűntek, meg olcsónak. Ha például kicsit ki van kopva a szellőzőrostély, a telefon súlya le fogja billenteni az egészet. Mondjuk ilyen árak mellett nem nagy kockázat, de azért legyen B terved.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
És azok amelyeket a rácsra lehet felhelyezni? Azok nem játszanak?Süti írta:Nekem speciel szélvédőre szerelhető van. 1x esett eddig le az 1 év alatt, nagyon rázkódós úton. Viszont abból nem érdemes az Aliexpress vonalat erőltetni, azok lepotyognak folyton.
- Süti
Nekem speciel szélvédőre szerelhető van. 1x esett eddig le az 1 év alatt, nagyon rázkódós úton. Viszont abból nem érdemes az Aliexpress vonalat erőltetni, azok lepotyognak folyton.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Van az a mágneses megoldás, tokodban van egy mágnes vagy femlap és a másik felét pedig rá lehet csiptetni különböző helyekre, ahova szeretnéd, és csak odailleszted.rashidm írta:Autóba milyen telefontartót ajánlanátok? Gondolom ne olyat amit a szélvédőre lehet felrakni.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ja igen. Az adm. díj a másik nagy lehúzás.
Mostanában elég sokat jártam déli ill. off schengeni irányban. Aki Magyarországot balkánozza, annak is ajánlok egy hasonló kirándulást. Káeurópa áldott jó rendezett nyugati vidéknek fog tűnni utána.
Mostanában elég sokat jártam déli ill. off schengeni irányban. Aki Magyarországot balkánozza, annak is ajánlok egy hasonló kirándulást. Káeurópa áldott jó rendezett nyugati vidéknek fog tűnni utána.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azaz, a csoda adminisztrációs díj Kb. ha felhívod őket is adminisztrációs díja van, undorító népség.CS0ki írta:Az tökmindegy, a gyerektartásnak attól még nem lesz köze hozzá, hogy a válásban ki volt a hibás, mert nem arról szól.igen, kéthetente látod egyszer a gyerekeket, közben meg anya ki tudja mire veri el a nem kis összeget...
gecijó biznisz.
És mond le a hitelkártyát. Legutóbbi csapat túra után nálunk is beterheltek kétszer 40-50 eurót azzal, hogy rendőrségnek átadtáűk az adatainkat, és ennek volt díja. Aztán a rendőrségről persze nem jött végül semmi a konkrét büntetések kapcsán.Ha megjöttél a tripből és netán Olaszországból kapnál postai küldeményt, NE VEDD ÁT!
Nekünk azt is mondták, hogy persze, autópályadíj benne van az árban. Megyek a pályán, jön a kapu, nem lassítok, de a kapu csak nem akar felnyílni, mondom ideje lenne fékezni
Télen a téligumi feláras, mondom jó, fizetjük. Ja, nincs készleten, előre kell szólni. Mondom télen szóljak előre? Erre ad egy nyári slick gumit, mondom húzzál anyádba, legalább a nyárinak legyen normális mintája.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az tökmindegy, a gyerektartásnak attól még nem lesz köze hozzá, hogy a válásban ki volt a hibás, mert nem arról szól.igen, kéthetente látod egyszer a gyerekeket, közben meg anya ki tudja mire veri el a nem kis összeget...
gecijó biznisz.
És mond le a hitelkártyát. Legutóbbi csapat túra után nálunk is beterheltek kétszer 40-50 eurót azzal, hogy rendőrségnek átadtáűk az adatainkat, és ennek volt díja. Aztán a rendőrségről persze nem jött végül semmi a konkrét büntetések kapcsán.Ha megjöttél a tripből és netán Olaszországból kapnál postai küldeményt, NE VEDD ÁT!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz nem árt, ha világosban veszed át a kocsit és nem úgy, hogy mobillal világítasz. Szélvédőt is nézd át rendesen, felniket is...és még lehetne sorolni napestig, de a végeredmény. Ne bérelj kocsit olaszoknál vagy csak tényleg full-full cascoval, akkor nem lesz gond.istimester írta:Olaszokkal vigyázz. Megpróbálnak lehúzni.
Az autót fényképezd le, mielőtt átveszed. Legjobb, ha a képeket átküldöd valami mailen, így az időpont is látható lesz. Az átvételi elismervényre mindent irass be! Tedd szóvá, ha retek a beltér!
Ha megjöttél a tripből és netán Olaszországból kapnál postai küldeményt, NE VEDD ÁT!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
https://www.facebook.com/physicsdashast ... 133758341/d.gergo írta:Akit esetleg érdekel még rajtam kívül, egy órán belül SpaceX Falcon Heavy rakéta test flight lesz, itt lehet majd követni.
Megy fel a Tesla Roadster megnézni, milyen a világűr
Ez lett volna az? Nagyon laza, egyből a "könyököt ki, kettesbe be" Belga szöveg jutott eszembe.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Olaszokkal vigyázz. Megpróbálnak lehúzni.
Az autót fényképezd le, mielőtt átveszed. Legjobb, ha a képeket átküldöd valami mailen, így az időpont is látható lesz. Az átvételi elismervényre mindent irass be! Tedd szóvá, ha retek a beltér!
Ha megjöttél a tripből és netán Olaszországból kapnál postai küldeményt, NE VEDD ÁT!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olaszoknál pont necces a story. Mindenképpen nézd meg a honlapjukat es/vagy kérdezz ra.Wecker írta:
Igen nekem is ez a bajom. Hiába Mastercard, de debiz card nem credit card. Olaszországban nem tudom mennyire rugalmasak, csak azt sem akarom, hogy odamegyek és nincs autó
Hallottam valahol, hogy van valami speciális biztosítás, amivel ki lehet váltani a depositot, de nem találni erről semmit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szia!Wecker írta:Igen nekem is ez a bajom. Hiába Mastercard, de debiz card nem credit card. Olaszországban nem tudom mennyire rugalmasak, csak azt sem akarom, hogy odamegyek és nincs autóRealista24 írta:
Valahol nem fogadják el a debit kártyát.
Hallottam valahol, hogy van valami speciális biztosítás, amivel ki lehet váltani a depositot, de nem találni erről semmit
Nyáron voltunk feleségemmel Szardínián, ugyanezt megszívtam. Nem fogadták el a debit kártyát, hiába volt rajta a pénz. Végül a feleségem nevén lévő kártyát használjuk, felár ellenében. Nem volt vészes a díja, talán 5-10%-ot dobott összesen az áron, de annyiért már több iroda is szóba jöhetett volna. (Azt hiszem van olyan opció is, hogy ráfizetsz, és elfogadják a debitet).
Irodája válogatja, szerintem érdemes rájuk dobnod egy e-mailt, hátha nem kell kiváltani ezért külön a kártyát, ha nem olyan vészes a díja az adott irodában. Jó utazást!