minden tőlünk telhetőt megtettünkvolt írta:Kíváncsi vagyok Carlo mit fog mondani
nincs krízis
a csapat jól dolgozik
a játékosok nem fáradtak, nincs szükség a rotálásra
Bale jól teljesített
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 17:51
minden tőlünk telhetőt megtettünkvolt írta:Kíváncsi vagyok Carlo mit fog mondani
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 7., szombat 17:50
ha az eddigi szar játék nem volt elég akkor tényleg ez az utolsó remény...ha minden ugyan így megy tovább akkor Carlo nyugodtan csomagolhat, mert Perez kivágja minden gondolkodás nélkül...kezdődhet majd minden újra és újra...szóval bízzunk benne, hogy igazad leszCsabi írta:én úgy érzem ez a kibaszott nagy pofon most pontosan jókor jön, és innen még lehet majd kezdeni valamit, meg felébredni. szar, de lehet jót fog tenni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 7., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 7., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 7., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 7., szombat 13:18
Ezt adom.Valamint többet kell vállalni távolról.No de majd KhediraAzt kell játszani, mint az első kupa meccsen, de nem szabad olyan hülyeséget csinálni hátul.
Ezzel csak az a baj hogy szrintem Khedira kezd.en mar csak abban bizok, h Illara egy utolso utani esellyel az elete meccset lehozza Kroos mellett.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 7., szombat 1:52
ebben egyetertek, mert azert azt is nezzuk, h ket fiatal kozephatved lesz nalunk, abbol az egyik eleg alacsony. nagy lenne ra az esely ha nagyon magunkra huznank oket.CS0ki írta:Az a baj, hogy az atletico ellen nehéz buszozni, mert ők a beívelésekben és pontrúgásokban a legjobbak. Ha magunkra húzzuk őket, több lesz a beívelés és a szöglet náluk. Kitámadni meg amúgy se fognak, amíg nincsenek rákényszerítve igazán, úgy meg a buszozás+kontra is kevésbé hatékony.Mi lenne, ha buszoznánk egyet? És jönnének a kontráink , Bale lepasszolná ziccerben? Félek a csontzenétől, sérülés szag van a levegőben. Remélem, nem lesz halott szurkoló Madridban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 6., péntek 23:33
Azt kell játszani, mint az első kupa meccsen, de nem szabad olyan hülyeséget csinálni hátul.CS0ki írta:Az a baj, hogy az atletico ellen nehéz buszozni, mert ők a beívelésekben és pontrúgásokban a legjobbak. Ha magunkra húzzuk őket, több lesz a beívelés és a szöglet náluk. Kitámadni meg amúgy se fognak, amíg nincsenek rákényszerítve igazán, úgy meg a buszozás+kontra is kevésbé hatékony.Mi lenne, ha buszoznánk egyet? És jönnének a kontráink , Bale lepasszolná ziccerben? Félek a csontzenétől, sérülés szag van a levegőben. Remélem, nem lesz halott szurkoló Madridban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 6., péntek 23:14
Az a baj, hogy az atletico ellen nehéz buszozni, mert ők a beívelésekben és pontrúgásokban a legjobbak. Ha magunkra húzzuk őket, több lesz a beívelés és a szöglet náluk. Kitámadni meg amúgy se fognak, amíg nincsenek rákényszerítve igazán, úgy meg a buszozás+kontra is kevésbé hatékony.Mi lenne, ha buszoznánk egyet? És jönnének a kontráink , Bale lepasszolná ziccerben? Félek a csontzenétől, sérülés szag van a levegőben. Remélem, nem lesz halott szurkoló Madridban.
HozzászólásSzerző: banderas » 2015. február 6., péntek 19:25
Mi lenne, ha buszoznánk egyet? És jönnének a kontráink , Bale lepasszolná ziccerben? Félek a csontzenétől, sérülés szag van a levegőben. Remélem, nem lesz halott szurkoló Madridban.Banán írta:én pont ebben látom a győzelem kulcsát, az utolsó 5-6 meccsen ugyanazzal próbálkoztunk és csak 1 éve a kupában tudtuk őket elkapni a gyors góloknak köszönhetően, más taktikával talán képesek lennénk meglepni őketR.M.C.F írta:Meg kell változtatni a taktikánkat,mert túl sok olyan arc nem lesz aki kellene hozzá. Szükséges lesz egy másfajta felfogás.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 5., csütörtök 20:58
én pont ebben látom a győzelem kulcsát, az utolsó 5-6 meccsen ugyanazzal próbálkoztunk és csak 1 éve a kupában tudtuk őket elkapni a gyors góloknak köszönhetően, más taktikával talán képesek lennénk meglepni őketR.M.C.F írta:Meg kell változtatni a taktikánkat,mert túl sok olyan arc nem lesz aki kellene hozzá. Szükséges lesz egy másfajta felfogás.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 5., csütörtök 20:55
petiamadridista írta:Én meg azt mondom, hogy szombaton úgy megszabjuk az Atleticot, hogy az élettől is elmegy a matracosok kedve.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 5., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 5., csütörtök 18:13
Ki kell, hogy jöjjön végre a lépés nekünk is.Én meg azt mondom, hogy szombaton úgy megszabjuk az Atleticot, hogy az élettől is elmegy a matracosok kedve.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 5., csütörtök 18:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 5., csütörtök 17:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 5., csütörtök 17:23
>>>>>>>Nem olvastam végig vissza, de Scholes-t senki nem hozza fel? Egész kreatív, okos játékos volt, nekem nagyon tetszett a játéka.
nmate írta:Scholes
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 5., csütörtök 16:44
Nem olvastam végig vissza, de Scholes-t senki nem hozza fel? Egész kreatív, okos játékos volt, nekem nagyon tetszett a játéka.morientes írta:Paul Ince,Jhon Barnes,Andy Cole,Gary Lineker,Kevin Keegen
Inkább ez a játéka lényege, de abban nem értek egyet, hogy ritkán lépne ki. Ugyanúgy csinálja elég sokszor ezt is, meg az oldalra kizárást is, mint Pepe. Profi szinten amúgy, csak ez eddig valahogy nem az Ő éve. Szerintem.nmate írta:Varane nagyon ritkán szokott kilépni, mindig jól helyezkedik és a sebességét használja, hogy fedezze maga mögött az üres területet. Nacho szintén inkább védi maga mögött a területet, csak egy klasszissal alacsonyabb szinten.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem