James nője azért elég jó .rashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
Ja ő már nem Realos.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2018. február 6., kedd 14:47
James nője azért elég jó .rashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 6., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 14:33
Legalább nyugodtan tudnak szoptatni a padon ülve meg az étterembenM1Ö írta:Ha már nők... Ma a petőfi rádió hírekben hallottam, hogy olyan nőbarát chipset fognak gyártani aminek a zacskója nem olyan hangos és a chips sem fog olyan hangosan ropogni, mint az alap. Mindezt azért, mert közterületen, ismeretlenek előtt egy nőnek kellemetlen a hangos rágcsálás. Hát elég nehezen hittem el.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. február 6., kedd 14:18
Mondjuk azt miért ne kéne fizetnie? A gyerekek miatt fizeti, nem asszonytartás..ja meanwhile: muszáj fizetnie a gyerektartást bazmeg még úgy is, hogy feketefehéren a nő volt a szemétláda.
Ez meg így. Mondjuk válóperes ügyvéd biztos nem lennék...Brutális miket képesek csinálni az emberek.Mit lehet mondani? Talán annyit, hogy nem költözöm el. Sok nő azt hiszi, ha ő szülte meg a gyereket, akkor alanyi jogon jár neki a lakásautó, ha beüt a gebasz. Hát nem jár. A jog szerint se jár.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 6., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 14:07
Mármint kiteszem az asszonytAnthony írta:Ennyi. Inkább lebontom a házat, minthogy valami senkiházi beköltözzönistimester írta: Mit lehet mondani? Talán annyit, hogy nem költözöm el.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 6., kedd 13:34
Azért Kova nője sztem elég jó. De jogos, a többi nem annyira.H.E.H.E. írta:mindegyik ocsmányrashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
sose értettem amugy azokat se, akik színésznőkért vagy énekesnőkért vannak oda, mind ocsmány
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. február 6., kedd 13:27
Ennyi. Inkább lebontom a házat, minthogy valami senkiházi beköltözzönistimester írta: Mit lehet mondani? Talán annyit, hogy nem költözöm el.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 6., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 6., kedd 13:05
rashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 6., kedd 12:57
mindegyik ocsmányrashidm írta:Ha már szóba jöttek a nők: kinek melyik real játékos feleség/barátnő jön be a legjobban?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 6., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 6., kedd 12:13
Mit lehet mondani? Talán annyit, hogy nem költözöm el. Sok nő azt hiszi, ha ő szülte meg a gyereket, akkor alanyi jogon jár neki a lakásautó, ha beüt a gebasz. Hát nem jár. A jog szerint se jár. Még akkor se ha szánalmasan elfogultak a bíróságok a nők felé. Persze ez nem zavarja a Nanét és az összes többi isztambuliegyezményes feminácit.H.E.H.E. írta: nekem ismerősöm házas, 3 gyerek, fiatalok mindketten, megvették álmaik házát, kurvasokat melózott ismerősöm érte mentálisan, anyagilag, mindenhogy. mire meglett a kecó és beköltöztek, közölte az asszony, hogy sajnálom, de megcsaltalak, sőt már hosszú ideje csallak, az egyik gyerek osztálytársának a faterjával, akinek amúgy zéró vagyona, és légyszi költözz már el, mert ő meg beköltözne. a 3 kisgyerek meg pislog geci, hogy szombaton még apa, vasárnap már nem apa slattyog ki a klotyóról.
amikor mesélte többször elcsuklott a hangja, köpninyelni nem tudtam, most erre mit lehet mondani bazmeg.
szedd össze magad, jó lesz az?
konkrétan elvették tőle mindenét egy perc alatt
ja meanwhile: muszáj fizetnie a gyerektartást bazmeg még úgy is, hogy feketefehéren a nő volt a szemétláda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 10:56
Azt már megkaptad az élettőlSolari írta:Es ez lenne a visszavagas vagy mi?Realista24 írta: Nekem a második házasság, neked az utolsó hsz
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 6., kedd 10:54
Es ez lenne a visszavagas vagy mi?Realista24 írta: Nekem a második házasság, neked az utolsó hsz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 6., kedd 10:48
Ez akar lenni a visszavágás vagy mi?Solari írta:Es csak a 2. Hazassagodnal tartasz?Realista24 írta:
Adóbevallást csináltunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 6., kedd 10:42
most én is szexuális ajánlatot teszek neked: b*szd meg magadBabinho írta:Az Casemiro volt és neked üzent
https://goo.gl/images/V71U5q
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 6., kedd 10:41
Es csak a 2. Hazassagodnal tartasz?Realista24 írta:
Adóbevallást csináltunk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 6., kedd 10:39
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem