Engem is érdekelne a véleményed, ha tudnál még Babinho írásán felül még írni.Realista24 írta:Azert a házasságot nem lehet igy megközelíteni mint ahogy próbálod leegyszerűsíteni.
Babinho nagyjából megfogalmazta es egyet is értek vele, de mit magyarázzák ha te csak adókedvezményt látsz benne?!
En nem mondtam hogy mas előtte vagy utána, te állítottad hogy nem az, csak par hétig.
Nem vagyok a házasság ellen, de a környezetemben olyan házasságokat szűrök le, amik a plusz pénzlehetőségek miatt történnek. Nem egy ismerősöm ezt így meg is mondta.
A másik pedig, hogy legjobb barátom megházasodott, a nő megcsalta egy palival, szétmentek, de a válási papírokat nem írja a nő alá, azóta lett egy gyereke, akit haverom kötelezően magára iratott, holott kb 1,5 éve nem is látta a nőt. DNS tesztet is csinálta, 100 %-ban haverom állta, ki is derült, hogy az exfelesége (mert azóta már aláírta) átverte és amíg elhúzodott ez a teszt, 3 hónapig gyerektartást volt kötelező fizetni és mivel jól keres, havi majdnem 200 rugót kellett átutalnia, amit nem kell visszafizetnie neki. A bíróságon folyamatosan a nő pártját fogták.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen, mert nem, csak tapasztalatból írom.