Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A juve nem iden lett ilyen "betonkemeny". Az elmult 3evben akkor miert nem voltak annyira "dominansok" a blben. Ugy beszeltek roluk mint vmi verhetetlen csodacsapatrol. Remelem a monaco megszivatja az oregeket hatul... Es nem kell jonni, hogy buffon meg hat de, mert mar olvastam eleget az elmult par napban roluk toletek
0-1 vagy 0-2. Ha már tegnap arra raktam, hogy Real és Monaco nem rúg gólt.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kísérteties a hasonlóság egy 2014es csapathoz... valami városi második szamuak voltak, és ugyanezt nyomatjak azota is. Előre basszak Grizesnek oszt majd jóvan. Csak azért a francia sokkal jobb mint ez a Dybálá...ziro4vr írta:Ez egy faék egyszerűségű juve lesz ma, hátul betömörülnek, széleket lezárják, elöl meg Dybala kiharcol valami pontrúgást vagy villan valamit, hátha.
Remélem a monaco meglepi őket.
- BlancoMark
Olaszok... Elvileg eselykent ilyen kezdovel mennek fel a csiko Monaco ellen. Vicc, ezert nem lesz soha korszakos csapatuk es ezert varja mindenki unalommal a meccseiket. Szerintem a foci szegyene ez a kezdo.
- ___Samy___
Jó kis x a tippem, 1-1.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3-1ziro4vr írta:Ez egy faék egyszerűségű juve lesz ma, hátul betömörülnek, széleket lezárják, elöl meg Dybala kiharcol valami pontrúgást vagy villan valamit, hátha.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez egy faék egyszerűségű juve lesz ma, hátul betömörülnek, széleket lezárják, elöl meg Dybala kiharcol valami pontrúgást vagy villan valamit, hátha.
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon szorítok ma a Monaconak...nagyon remélem, hogy meglepetést tudnak okozni...bár a tippem egy 0-0...
Szerintem marad a 4-2-3-1. Többször is játszott Alves szélsőt. Na meg így maradt csereember előre is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Juve 5 védővel? asd.
MONACO: Subasic – Sidibé, Glik, Jemerson, Dirar – Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar – Falcao, Mbappé
A kispadon: De Sanctis (kapus), Jorge, Joao Moutinho, Germain, Raggi, Cardona, A. Touré
Vezetőedző: Leonardo Jardim
JUVENTUS: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Marchisio – Dani Alves, Dybala, Mandzukic – Higuaín
A kispadon: Neto (kapus), Lichtsteiner, Benatia, Asamoah, Lemina, Rincon, Cuadrado
MONACO: Subasic – Sidibé, Glik, Jemerson, Dirar – Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar – Falcao, Mbappé
A kispadon: De Sanctis (kapus), Jorge, Joao Moutinho, Germain, Raggi, Cardona, A. Touré
Vezetőedző: Leonardo Jardim
JUVENTUS: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Marchisio – Dani Alves, Dybala, Mandzukic – Higuaín
A kispadon: Neto (kapus), Lichtsteiner, Benatia, Asamoah, Lemina, Rincon, Cuadrado
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ennyire mérlegelni nincs idő, és szerintem nem is ajánlott. A bírók azt nézik, hogy hozzá ért-e a labdához, vagy akadályozta-e fizikailag az ellenfél valamelyik játékosának mozgását.BarçaNorbi írta:Ha 10 méteres körzetében csak csapattársak lettek volna, akkor szóltak volna neki, főleg Oblak, hogy vegye le nyugodtan. Így hogy volt támadó a közelében, egyetértek, hogy őt nem befolyásolta a leshelyzet a tisztázás irányában és hosszában.BBeno írta:godin azt a labdát akkor sem vette volna le ha az egész csapat lesen állt volna és tud róla.
ez nem reális. az a reális hogy megtisztítsa a területet a veszélytől bármi is a szitu, nem bízhat abban hogy majd úgy is lefújja a spori és inkább mellre veszi és kirúgja. ugyanígy tett volna akkor is ha ronaldo nincs lesen és akkor is ha éppen tétlen lesen van mint most.
Szerintem lehetett volna elég ideje a védelemnek arra, hogy felkészüljenek a beadásra, akármilyen fura módon és ívben jött is, nem a lesre kell fogni, meg nem bírózni kell utólag.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha 10 méteres körzetében csak csapattársak lettek volna, akkor szóltak volna neki, főleg Oblak, hogy vegye le nyugodtan. Így hogy volt támadó a közelében, egyetértek, hogy őt nem befolyásolta a leshelyzet a tisztázás irányában és hosszában.BBeno írta:godin azt a labdát akkor sem vette volna le ha az egész csapat lesen állt volna és tud róla.
ez nem reális. az a reális hogy megtisztítsa a területet a veszélytől bármi is a szitu, nem bízhat abban hogy majd úgy is lefújja a spori és inkább mellre veszi és kirúgja. ugyanígy tett volna akkor is ha ronaldo nincs lesen és akkor is ha éppen tétlen lesen van mint most.
Szerintem lehetett volna elég ideje a védelemnek arra, hogy felkészüljenek a beadásra, akármilyen fura módon és ívben jött is, nem a lesre kell fogni, meg nem bírózni kell utólag.
godin azt a labdát akkor sem vette volna le ha az egész csapat lesen állt volna és tud róla.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hát de miért venne le a védő egy beadást mikor támad az ellenfél, még ha tudatában is lenne annak, hogy mögötte nincs támadó? és amugy sem CR volt a legközelebb a labdához, szóval koránt sem volt hatással a védőre.besteve7 írta:Én ezt értem, csak szerintem attól, h ő nem ért labdához még igen is hatással volt a mozgása, a jelenléte a támadásra, mert ha tudja Godin h nincs ott Ronaldo, akk leveszi és kivágja. Szerintem les, de többnyire nem fújják be.Realista24 írta:[quote="besteve7".
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én ezt értem, csak szerintem attól, h ő nem ért labdához még igen is hatással volt a mozgása, a jelenléte a támadásra, mert ha tudja Godin h nincs ott Ronaldo, akk leveszi és kivágja. Szerintem les, de többnyire nem fújják be.Realista24 írta:Ha C elfejeli, akkor befujjak lesnek. Igy tétlen les volt. Vitatható de korrekt itelet.besteve7 írta:Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
Első szándékból be lehetett volna fújni.
Hát nem tudom lehet én vagyok itt a hülye, de hogy nem látom mikor támadta a labdát Ronaldo az is biztos. Egy lépést nem tett a labda felé. Aki szerint támadta szeretném ha megnézné, hogy a gól előtt hogy támadta a labdát és utána amikor lesen volt hogy mozgott. Emellett Savicra semmilyen formában nem volt hatással, mindenképp el kellett fejelnie, mivel Varane ott volt.nem a gólt szerezte lesrol, hanem előtte mozdult lesrol egy beadasra. Amúgy Bede álláspontja elfogadható, de szerintem les volt. Ha zavarta, ha nem, de támadta a labdát.
Ez most komoly? Szerinted ezt a labdát elengedte volna a védő, ha tudja, hogy CR nincs ott és hagyta volna, hogy Varane berúgja?Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha C elfejeli, akkor befujjak lesnek. Igy tétlen les volt. Vitatható de korrekt itelet.besteve7 írta:Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.
Első szándékból be lehetett volna fújni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az ilyen eseteket én is lesnek fújnám be. Elvégre a védő azért fejelte ki a labdát, mert tudta, h ott van a támadó mögötte, jelen esetben CR, ergo hatással volt rá.