akartam írni.Azért kemény ez az MPről összevágott anyag amit mutattak
de nyilvan arra fogják fogni, hogy nem igy hangzott el, ezek csak kiragadott részletek.
aztán nyilván ne nézzük egymást hülyének ugye....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 16:47
akartam írni.Azért kemény ez az MPről összevágott anyag amit mutattak
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 5., szombat 16:37
Nyilvan a kiralyi TV1madridista írta:https://hvg.hu/elet/20241005_magyar-pet ... dia-pp-ebxSzázezres tömeget vár szombat délutánra Magyar Péter az MTVA Kunigunda úti épülete elé. Bár annyian nincsenek, sokan összegyűltek.
kivancsi leszek mennyit fog mondani...majd nyugodtan le lehet merni ki a hitelesebb...hehetheoriginal írta: párszázan.
mtva esti híradó voltam szevasztok
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 16:36
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. október 5., szombat 16:27
https://hvg.hu/elet/20241005_magyar-pet ... dia-pp-ebxSzázezres tömeget vár szombat délutánra Magyar Péter az MTVA Kunigunda úti épülete elé. Bár annyian nincsenek, sokan összegyűltek.
majd nyugodtan le lehet merni ki a hitelesebb...hehetheoriginal írta: párszázan.
mtva esti híradó voltam szevasztok
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 16:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 15:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 5., szombat 15:17
Mi volt ez a belépőhalamadrid írta: Bruti
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 15:16
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 14:30
15 perce kapcsoltam be egy pillanatra az M1-et. Az volt a mondanivaló a 16 pont bejelentése után, hogy hatszor hívták MP-t és a Tiszásokat, miközben csak egyszer jött el. Az utolsó mondatban meg kegyetlenül hangsúlyozták, hogy a Közmédia, ahogy az eddigi tüntetések során is, most is be fog számolni az eseményekről. Utána meg a Szőllősi Györgyi nyaralását bíráló megjegyzését bírálták. Most is azt keresem.Kera írta:M1 élőben adja, izé, bocs, janem... a Partizánhehetheoriginal írta: miert nem kozvetiti semmi élőben?
HozzászólásSzerző: Kera » 2024. október 5., szombat 14:13
M1 élőben adja, izé, bocs, janem... a Partizánhehetheoriginal írta: miert nem kozvetiti semmi élőben?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 5., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 5., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 5., szombat 11:16
A választókerületek határain módosíthatnak idén év végéig.halamadrid írta:Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta: A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bőven
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 5., szombat 10:59
Tudom, de mintha hallottam volna valamit a Telex egyik videójában, hogy már csak idén lehet. Ebben szinte teljesen biztos vagyok.swfan írta:A választás nem jövőre lesz szóval van még idejük bővenhalamadrid írta:
Év végéig lehet a választásokra vonatkozó törvénymódosításokat beadni, nem?
Kíváncsi vagyok, mi lesz még itt.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem