FIFA
Re: FIFA
Zouma nekem fejlődik. Első szezonjában 74ről felment 76ra
Viszont van egy csatárom Vietto akinek 80 felett lenne a potenciálja, de két szezon alatt nem fejlődött semmit
Viszont van egy csatárom Vietto akinek 80 felett lenne a potenciálja, de két szezon alatt nem fejlődött semmit
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Én hosszú idő után tegnap megint játszottam egy kicsit, sikerült is megnyerni újra a wct. Hazard(92) és Fellaini(82) új értékeket kapott, így Eden jobb lett mint Ronaldo, hihetelen OP.
A csapatom szinte ugyan az maradt, de középhátvédeket, plusz kapust lehetetlen kapni. Elől meg túl sok emberem van, olyan játékosokat nem játszatok, mint Yaya, Gomez, Neymar, Oscar, Ronaldo, Götze, Dzeko, Cuadrado..
A csapatom szinte ugyan az maradt, de középhátvédeket, plusz kapust lehetetlen kapni. Elől meg túl sok emberem van, olyan játékosokat nem játszatok, mint Yaya, Gomez, Neymar, Oscar, Ronaldo, Götze, Dzeko, Cuadrado..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Egyil haverom osszegyujti az osszes wc jatekost 1000 felett van,4 ember hianyzik neki. Robben,Yaya,Hazard meg Messi asszem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az se rossz,de a 14 európai kapus idegesítőbbnmate írta:FUT World Cupban kicsit idegesítő, hogy nem jön kapus meg középhátvéd, mert támadóból van annyim már, hogy a padra se tudom leültetni őket : Begovic - Kompany, Jones, Barzagli - Lahm, Modric, Guarín, James Rodrígez - Benzema, Rooney, Falcao + Mata, Nani, Balotelli, Pato, Müller, Depay...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Úgy emlékszem márciusra nálam sem fejlődött. Majd megnézem, mert a mostani szezonomban még meg se néztem a keretjelentést
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szívesen
Több ismerősöm is megvette,és náluk se fejlődött. Meg a kommentekben is ezt írják.
Több ismerősöm is megvette,és náluk se fejlődött. Meg a kommentekben is ezt írják.
Kösz! Ez az oldal jobb mint ahol eddig néztem
Zouma nem fejlődik? Ne már! A mostani szezonomban vettem meg
Zouma nem fejlődik? Ne már! A mostani szezonomban vettem meg
- Marci77
http://www.futhead.com/14/career-mode/p ... er_23/all/
Itt találhatsz bármelyik posztra fiatal tehetséget (néhány játékos mondjuk bugos,pl Zouma senkinél se fejlődik tudtommal,nekem se fejlődött.) De nagyrésze jól fejlődik
Itt találhatsz bármelyik posztra fiatal tehetséget (néhány játékos mondjuk bugos,pl Zouma senkinél se fejlődik tudtommal,nekem se fejlődött.) De nagyrésze jól fejlődik
Valaki tudna mondani Bakkalihoz hasonlóan jól fejlődő olcsón megszerzhető fiatal támadót?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kezdőbe velenmate írta:FUT World Cupban kicsit idegesítő, hogy nem jön kapus meg középhátvéd, mert támadóból van annyim már, hogy a padra se tudom leültetni őket : Begovic - Kompany, Jones, Barzagli - Lahm, Modric, Guarín, James Rodrígez - Benzema, Rooney, Falcao + Mata, Nani, Balotelli, Pato, Müller, Depay...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
FUT World Cupban kicsit idegesítő, hogy nem jön kapus meg középhátvéd, mert támadóból van annyim már, hogy a padra se tudom leültetni őket : Begovic - Kompany, Jones, Barzagli - Lahm, Modric, Guarín, James Rodrígez - Benzema, Rooney, Falcao + Mata, Nani, Balotelli, Pato, Müller, Depay...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Marci77 írta:Az a baj,hogy 13ban meg siman ossze lehetett szedni a tehetseges fiatal szabaduszokat,de mivel itt nem latni a statjait ez a lehetoseg szerintem majdnemhogy kiesik (En is ezt csinaltam meg 13ban,de ebben nem nagyon tudom megoldani)
Te az Overall-ra gondolsz ami összesíti az értékeket. Viszont ha rámész a játékosra akkor azt továbbra is látod, hogy mennyi az állóképessége,higgadtsága,lövőereje,helyezkedése és ígytovább... De ezt is csak adott játékosoknál láthatod, értelem szerűen az ifiknél ezek a számok láthatóak de már 70 fölöttieknél nem, ott azis elvan dugva előled csak akkor jelenik meg ha hetekig figyelteted az adott játékost.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Marci77
Az a baj,hogy 13ban meg siman ossze lehetett szedni a tehetseges fiatal szabaduszokat,de mivel itt nem latni a statjait ez a lehetoseg szerintem majdnemhogy kiesik (En is ezt csinaltam meg 13ban,de ebben nem nagyon tudom megoldani)
Kösz a gyors választ!
A fiatal szabadúszók figyelése is jó ötletnek tűnik. Kifogom próbálni
A fiatal szabadúszók figyelése is jó ötletnek tűnik. Kifogom próbálni
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
wxyz írta:Fifa 14 karrier módjában érdemes az ifik felkutatására költeni?
Még mindig olyan gyengék az ifik, mint a régebbi részekben?
szerintem igen. nálam legalábbis gyengék. általában akkor jön egy jó képességű amikor valamelyik nagyágyú szögre akasztja. én úgy szoktam ifiket hozni a csapatomhoz, hogy az átigazolásnál figyelem a 16-19 éves szabadúszókat. akiknek már ilyen korban jók a statjaik pl.: állóképesség,gyorsulás,stb.stb azokat érdemes elhozni mert gyorsan fejlődnek.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Fifa 14 karrier módjában érdemes az ifik felkutatására költeni?
Most elsősorban VB pakkra kell, aztán egyelőre ennyi. Amúgy sincs sok időm játszani, mobilnet miatt rendes online-t se játszottam egy ideje, meg ez kb aprópénz...szóval ja, csak úgy.nmate írta:De annak mi értelme, épp az élvezet veszik ki a játékból.