Nacho? Legalabb akkora szar volt mint militao.ateeemadrid írta:Mehet a nacho vallejokiserik írta:
Alaba meg 4et rúgatott velük. Akkor vele mi legyen?
Megy a meccs!
- Galacticos
Re: Megy a meccs!
- BlancoMark
Ha van Karim akkor eleve nem allunk ki ezzel a borzadaly felallassalKAG írta:Ez ma Karimmal se lenne sokkal különb sztemLadislao Suarez írta: Egészen hihetetlen, hogy ha nincs Benzema teljesen megvagyunk lőve. De ma az egész csapat kritikán aluli az egyszem Tibot kivéve. Nélküle a duplája is lehetne. Ancelotti meg sok örömet okozott már de ilyen érthetetlen taktikát, amit ma bemutatott, ez felfoghatatlan. Egyértelműen nem a jövő már.
- ateeemadrid
Mehet a nacho vallejokiserik írta:Alaba meg 4et rúgatott velük. Akkor vele mi legyen?ateeemadrid írta:
Nem tudom, de legyen már vmi következménye, hogy 6 ziccert dolgozott ki mar a meccsen a barcanak..
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Karim the king írta: Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
- RealMadridFanatic
A forumon is lehetne egy bizonyos szint.Impostor írta:Ja, ez a Real Madrid, van egy bizonyos szint.. Ha kikapunk, kapjunk ki 3-2-re.. Nem pedig egy beszari kezdővel, motiválatlanul egy ősrivális Barca ellen... Úgy hogy csak 1 Valverde lövést tudunk felmutatni..RealMadridFanatic írta:
Ha azt hiszed egy meccsrol beszelunk, akkor targytalan.
Es en nem vagyok a kritika ellen, sot, de az itteni kozosseg bizonyos retegerol inkabb a halatlan szo jut eszembe.
Tovabbi jo omlengest.
Ez a meccs ugyanaz mint a PSG ellen az első meccs egy beszariság.. Csak akkor sikerült megúszni 1 góllal..
Ezt tervezte ma az öreg is csak 0-0-val..
Persze, Carlo benezte, Alaba balettozott az elso golnal, de mindegyik elott volt valami komoly hiba. Ilyen van. Az elbaltazott taktika melle egyeni hibak tomkelege jott. Emberek ok is.
Ettol meg ami itt megy, hogy BL-t nyernek, meg bukjuk a bajnoksagot, meg Carlo takarodjon az szanalmas.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Alaba meg 4et rúgatott velük. Akkor vele mi legyen?ateeemadrid írta:Nem tudom, de legyen már vmi következménye, hogy 6 ziccert dolgozott ki mar a meccsen a barcanak..Csabi írta:
és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Nagyon sajnaltam, amikor anno elkuldtek, de most ezen nem is gondolkoznek az ideny vegen.Sierra írta:És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Az a baj Ancelottival, hogy rögeszméi vannak, amiken sosem fog változtatni. Ezért nem pálya nekünk hosszútávra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg hogy elhaladt mar mellette a foci. Sajnos.Sierra írta:És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Az a baj Ancelottival, hogy rögeszméi vannak, amiken sosem fog változtatni. Ezért nem pálya nekünk hosszútávra.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez ma Karimmal se lenne sokkal különb sztemLadislao Suarez írta: Egészen hihetetlen, hogy ha nincs Benzema teljesen megvagyunk lőve. De ma az egész csapat kritikán aluli az egyszem Tibot kivéve. Nélküle a duplája is lehetne. Ancelotti meg sok örömet okozott már de ilyen érthetetlen taktikát, amit ma bemutatott, ez felfoghatatlan. Egyértelműen nem a jövő már.
ZIDANE
- Galacticos
Szerintem az alaba. Mar az elso golba is egy fej fole erkezo beadast akart labbal tisztazni. mondjuk a visszanezos golbal nacho is eleg kemeny voltateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
- ateeemadrid
Nem tudom, de legyen már vmi következménye, hogy 6 ziccert dolgozott ki mar a meccsen a barcanak..Csabi írta:és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
En jobban adnam ha egy perosert szetcsapnak a gyereket.sonic írta:Azert nem bannam ha legalabb lonenk egy golt....Karim the king írta: Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alabat akkor 10 meccsre kellene kb...Csabi írta:és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az a legszomorúbb, hogy egy össze kukázott Barca így agyonver minket otthon. Össze szedtek mindenhonnan olyan emberek akik egy egyeneset tudnak rúgni a labdába, erre 50 perc alatt 4 -t guritanak
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En ezért nem írtam volna le oket. Mindig szívunk ellenük ilyenkor. Nem akartam beírni pár napja, hogy ne lepődjön meg senki ha kikapunk. Erre mondjuk en sem számítottam…torjack írta:...akkoriban odaát még messi meg a kannibál is rohangált...meg a brazil partiarc. most egy ferrán torres, meg az arsenalnak nem kellő aubameyang szopat. meg a konzolkirály dembeléSierra írta: Ez a meccs tényleg a legsötétebb időket idézi, amikor Benitezzel a padon kaptunk otthon ki 0-4-re, meg amikor Lopetegivel 5-1-re.
most meg reméljük, hogy a világ legjobb kapusa (irónia nélkül) megvéd minket a 6-7 mínusztól HAZAI pályán...
kibaszott szánalmas. lófütty nem gondolta, mikor röhögtük őket az Európa liga miatt, hogy ez lesz...
És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Erre már nem is írok semmit.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Nem tudom miért idegeskedünk itt, ezt így felsőbb hatalmak adták ma oda a Barcának, lehetett volna itt Mbappe vagy Torghelle is. Kösz Remy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Ja, ez a Real Madrid, van egy bizonyos szint.. Ha kikapunk, kapjunk ki 3-2-re.. Nem pedig egy beszari kezdővel, motiválatlanul egy ősrivális Barca ellen... Úgy hogy csak 1 Valverde lövést tudunk felmutatni..RealMadridFanatic írta:Ha azt hiszed egy meccsrol beszelunk, akkor targytalan.Impostor írta:
Tetszik a meccs mi?
Es en nem vagyok a kritika ellen, sot, de az itteni kozosseg bizonyos retegerol inkabb a halatlan szo jut eszembe.
Tovabbi jo omlengest.
Ez a meccs ugyanaz mint a PSG ellen az első meccs egy beszariság.. Csak akkor sikerült megúszni 1 góllal..
Ezt tervezte ma az öreg is csak 0-0-val..
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
halálomig madridista leszek