OFF
Re: OFF
Boldog új évet mindenkinek!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Ha a Német Kupa meg a Német bajnokság meg a Német Szuperkupa gazdagnak számít, akkor hajrámia san mia írta:Bayern trófeákban gazdag, boldog új évet mindenkinek!
BÚÉK mindenkinek, idén baszott nagy történelmet fogunk írni a triplázással és az nagyon nagyot fog szólni
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Bayern trófeákban gazdag, boldog új évet mindenkinek!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Minden kedves olvasónknak és fórumozónknak köszönjük az aktív részvételt a Madridom.hu életében 2017-ben, Értetek élünk, és terveink szerint boldogítunk (és/vagy szomorítunk) mindenkit a 2018-as esztendőben is.
Boldog, (és Real Madrid trófeákban gazdag) sikeres évet kívánok az egész szerkesztőség nevében mindenkinek, csapat-hovatartozástól függetlenül
Vamos Zizou, Vamos Madrid, Vamos Madridom!
És Vamos Benzema, jobb híján
Boldog, (és Real Madrid trófeákban gazdag) sikeres évet kívánok az egész szerkesztőség nevében mindenkinek, csapat-hovatartozástól függetlenül
Vamos Zizou, Vamos Madrid, Vamos Madridom!
És Vamos Benzema, jobb híján
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet kartyazni, de amennyiben egy tarsasag lebukik, es bizonyitani tudja a hatosag hogy penzben zajlott a jatek, na akkor...Nyilacska írta:Hátha tud nekem ebbe valaki segíteni.
Esetleg aki jogász, navos ha van itt olyan fogalmam sincs milyen szerv foglalkozik ezekkel. Kártyával kapcsolatban teszek fel egy kérdést. Milyen szinten tiltott a kocsmai póker, römi vagy bármi amit lehet tolni pénzbe? Gondolok itt arra hogy abszolút tilos kattyazni egy kocsmában vagy valamilyen szinten lehet? Gondolok itt arra hogy össze ülünk pókerezni 10en egy sima kocsmában azt bünteti a törvény?
Bocsi ezért az érdekes kérdésért csak nagyon kíváncsi vagyok
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ukrajnában már új év van, a TV-ben a hadseregben ossza a gyógyszert a Mikulás, és egy hasonló sapkás hölgy táncol nekik, és örül a pár fogatlan katona, ez igen...ez kell az EU-ba, meg az oktatási törvény. Közben a teremben a 85% ukrán, köszönt új évet az elnök, mindenki fütyül, bőg, mutogat. Szép. Várom végre az igazi éjfélt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Válasz ugyan Nem jött de kívánok mindenkinek sikerekben gazdag boldog új évet. Sziasztok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csatlakozom az előttem szóló kollégához, immár eljött 2018, 10 éve van internetem, ennyi ideje vagyok köztetek, és még sokan mások kitartottak ennyi ideje. Kupákban gazdag, Istentől megáldott boldog új évet kívánok fórum népe, Hala Madrid, Vamoooos!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nos, akkor elkezdem én, mert a későbbiekre már nem vállalnék felelőséget...
Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves és kedvetlen fórumozónak valamint szerkesztőnek!
Mindenki mentse gyorshívóra a Zacher számát aztán italozzatok mértékkel...
BÚÉK
Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok minden kedves és kedvetlen fórumozónak valamint szerkesztőnek!
Mindenki mentse gyorshívóra a Zacher számát aztán italozzatok mértékkel...
BÚÉK
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
Hátha tud nekem ebbe valaki segíteni.
Esetleg aki jogász, navos ha van itt olyan fogalmam sincs milyen szerv foglalkozik ezekkel. Kártyával kapcsolatban teszek fel egy kérdést. Milyen szinten tiltott a kocsmai póker, römi vagy bármi amit lehet tolni pénzbe? Gondolok itt arra hogy abszolút tilos kattyazni egy kocsmában vagy valamilyen szinten lehet? Gondolok itt arra hogy össze ülünk pókerezni 10en egy sima kocsmában azt bünteti a törvény?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Magánzárka mindjárt frissül két taggal.h3x0r írta:Berakhatná profilképnek is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
De,de köszkösz. Majdnem feleáron, mint a msotaniak.Realista24 írta:Akciózik január-március között a Dutch Design Hotel Artemis, féláron adja a szobákat, 55 euró egy éj, két főnek, ha még érdekes.Kerlon írta:Múltkor volt itt a fórumon téma, hogy Amsterdam jó hely meg stb.
Aki volt az tudna ajánlani valami szállást?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akciózik január-március között a Dutch Design Hotel Artemis, féláron adja a szobákat, 55 euró egy éj, két főnek, ha még érdekes.Kerlon írta:Múltkor volt itt a fórumon téma, hogy Amsterdam jó hely meg stb.
Aki volt az tudna ajánlani valami szállást?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Újévre megfordul az arány szerintemziro4vr írta:Az egyik túl kicsi, a másik túl nagy. Rád bízom, melyik-melyik.Realista24 írta:Kellemes Ünnepeket mindenkinek a szerkesztőség nevében. Pocakra es májra vigyázzatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema